Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sevin özlem kot çok yenisini alırsın yeni kotunu daha çok seversin incecikken

kızlar meyvenin yanında azcık barbunya yedim ama boşverdim zaten yarın yumurta günüm cumayaca 2 gün daha protein günü yaparsan ii olucakda spor yapamıyorum çok halsizim

Baya bir süre fark edemedi.
Nasıl özlediysek öp sarıl derken hiiç bakmıyor
Sonra sarılmayı falan bıraktık da gördü sen nasıl zayıflamışsın öyle diye
Niye verdin ben seni öyle de çok beğeniyrdum yemiyorsun hasta olacaksın diye kızdı biraz ama sonra beğendi
>Daha vermek istiyorum dedim kızdı önce sonra ikna ettim az naz az cilve derken
Şimdi destek ..

sen destekle aldıklarının içindende düşersin kesin

Çok kilo almışım gibi ama neyse biraz daha sursun bakalım.
Sefasını süreyim.
Sonra devam edeceğim nasıl olsa.

iice zayıfla öyle çık canum ya sonra gene kilo verdin mi yeni aldıklarını da giyemiyeceksin sonra

tünaydn cnm

hoşgeldin fıstıkkk nasıl oldun bakalımmmm

iyiyim canim, sen nasilsin:) benim basim donmuyo bugun ama sistitim fena dunden beri cok fena usutmusum sanirim surekli wc'ye gidesim geliyo

Kızlarrr
Ben geldim nasılsınız ?

hosgeldin canim,. Diger msji alintiladim ama bence de tartilip moralini bozma simdilik, sevgilinle olmanin tadini cikar

masallah canım

çok uykum var kızlar oğlanı uyutuyum hemen yatup uyuyacam uykuya hasret kaldım sessizliğede halsizlikte çok var

Hemen hemen herkes burda Hilal senin gelişin nasıl belli oldu

Bana gelince o kadar koşturmuşumki sabahtan konstantre olamıyorum şimdi ara verdim bir saat kadar.

Zaten toplantı var off of

Kizlar dun 30 day shred diye bi egzersiz programi indirdim, basene pek faydasi yok aslinda ama yine de sklasmaya yardimci.. Bu aksam annemle beraber baslicaz, sitede topigi var isterseniz bi bakin derim:)
3 level'dan olusuyo.. Ilk 10 gun 1. Level, sonraki 10 gun 2. Level, son 10 gun 3. Level'i yapiyoruz.. Her level yaklasik 30 dk.. Insallah ise yarar bakalim, bugun baslicam ben:)

ya kızlar ben ne zaman tartıya çıksam zayıflamış olsam muhakkak kaçırıyorum güya bugün sırf meyva yiycektim barbunya ekmek yedim ben tartılmasammı sadece cuma kaçamak yaparım ne deersiniz
kızlar şakada hakkaten psikolojik herhalde bu bende kemerleri hemen gevşetiyorum kiloları verince

arastırıyım bi ara
saol ececim

kızlar akşam eşim bi kızdı babamla görüşüyorduk msnde bide ona şikayet etti beni zayıflamaya çalışıyo diyo bişey yemiyo bayılacak hastane hastane dolaş
çocukları beni perişan edecek falan tabi babamdan ii bi azar yedim zaten zayıfsın ne istiyon kendinden deyip duruyorlar
çok güldüm ama

Evet bendede oluyor bu bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…