sen gittiğinden beri aşağı yukarı aynı sayılırm.. 73 tüm bu sabah... yılbaşında malum kaçamak yaptım... ama dün diyetisyene gittim 4 kilo vermiş çıktım 1 ayda...iyi gidiyosun dedi... bide en sevdiğim kotum üzerimden düşüyor sevinsem mi üzülsem mi... biras daha zayıflıyım bende çıkıcam alışverişe...
oku bolca eşimde murat yayınlarına çalışıyo soruları sora sora ben ondan çok öğrendim oku sonra bolca sorulara çalış bizimki kitabı bitirdi bir ay önce ingilizcesi kaldı o daha zor
selam ece
yok aryık öğlen mi uyandın yat bolca keşke bende yatsam
sizin doğalgazcılar seneye yetiştirir inşallah
ooo hoş geldin nasılsın hilal
tatil nasıl gidiyo seni zayıflamış gördü sevgilin tepki nasıldı merak ettim
olsun gelince halledersin
tam motive oldun yani
kolay gelsin aralık
ewt bolca hissediliyohilal
sen destekle aldıklarının içindende düşersin kesin
Kaçamakları telafi etmek bil gayet güzel bir şey bence.
Alışveriş cidden daha çok gösteriyor zayıfladığı.
Şİmdi aldığım pantalon darla normal arası.
bir daha gelişinde bu bollaşacak dedim.
Onun destek vermesi de iyice motive eder inşallah.
sen destekle aldıklarının içindende düşersin kesin
Çok kilo almışım gibi ama neyse biraz daha sursun bakalım.
Sefasını süreyim.
Sonra devam edeceğim nasıl olsa.
sen gittiğinden beri aşağı yukarı aynı sayılırm.. 73 tüm bu sabah... yılbaşında malum kaçamak yaptım... ama dün diyetisyene gittim 4 kilo vermiş çıktım 1 ayda...iyi gidiyosun dedi... bide en sevdiğim kotum üzerimden düşüyor sevinsem mi üzülsem mi... biras daha zayıflıyım bende çıkıcam alışverişe...
tünaydn cnm
hoşgeldin fıstıkkk nasıl oldun bakalımmmm
Kızlarrr
Ben geldim nasılsınız ?
Baya bir süre fark edemedi.
Nasıl özlediysek öp sarıl derken hiiç bakmıyor
Sonra sarılmayı falan bıraktık da gördü sen nasıl zayıflamışsın öyle diye
Niye verdin ben seni öyle de çok beğeniyrdum yemiyorsun hasta olacaksın diye kızdı biraz ama sonra beğendi
>Daha vermek istiyorum dedim kızdı önce sonra ikna ettim az naz az cilve derken
Şimdi destek ..
vav aralığın dediği gibi baya kalabalığız
Evet Hilal'in gelişi belli oldu.
arastırıyım bi araKizlar dun 30 day shred diye bi egzersiz programi indirdim, basene pek faydasi yok aslinda ama yine de sklasmaya yardimci.. Bu aksam annemle beraber baslicaz, sitede topigi var isterseniz bi bakin derim:)
3 level'dan olusuyo.. Ilk 10 gun 1. Level, sonraki 10 gun 2. Level, son 10 gun 3. Level'i yapiyoruz.. Her level yaklasik 30 dk.. Insallah ise yarar bakalim, bugun baslicam ben:)
ya kızlar ben ne zaman tartıya çıksam zayıflamış olsam muhakkak kaçırıyorum güya bugün sırf meyva yiycektim barbunya ekmek yedim ben tartılmasammı sadece cuma kaçamak yaparım ne deersiniz
kızlar şakada hakkaten psikolojik herhalde bu bende kemerleri hemen gevşetiyorum kiloları verince
yok aralık nerde şu güzel havada uyusunda azcık yatıyım diye çocukların gözlerinin içine bakıyorumBende saatlerce yürümek istiyorum o kadar özledimki yürüyüş yapmayı
Bence en güzel spor yürümek.
Zamanınız varsa mutlaka yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?