Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun..
Bende mekiğe başlamk istiyorum ama zor geliyor
gidip cekeyim bari

ay
Annemin atmosyon çorbası de sen ona

Artık kaçamak asla yapmıcam
Bi başlıyorum sonu geliyor

ay ben de yapmıycam.. bi parça çikolota diyorum o bir parça yarım paketlere çıkıyor, 2 tanecik jelibon diyorum tüm paket bitiyor içine doymayalım daha çok yemek isteyelim diye ''mısır şurubu'' diye bi madde koyuyolar çünkü adiler

çok değil iyi..çorabın adı neymiş merak ettim..

bilmiyorum canım bi bulgur bi patates deniyo bizim evde, rahmetli babennem fakir çorbası diyodu.. belirli bi ismi yok yani ama haffif bi çorba:)

Afiyet olsun..
Bende mekiğe başlamk istiyorum ama zor geliyor
gidip cekeyim bari

ben de çok zorlanırım mekikte.. ama gençliğimde 50 tane çekerdim

Neden cesaretliyim anlamadım hem doğurup hem çalışmak konusunda mı?
ewet canım hem çocuğa baqkıp hem çalışmak konusunda diyorum aralık

çalış ortim yaparsın

ewt derya ben galiba önceden çok zayıfmışım ama göbek kalça bariz belli ve var yani hele göbek gitmiyo kızımdan sonra böle olmamıştım hemen indiydi kilo verince 2. doğumdan sonra saldı ya düşün alt üst 40 beden anca hatta biraz dar geliyo yani

yok ece çok değil afiyet olsun

masallah süper olmuş

ya derya bizim evde çok yemek yeniyo bak sıralayım sana
7:00=kahvaltı
12:30=öğlen yemeği
5:30=akşam yemeği
çay yanında mutlaka kıdırım
asitli içecek her yemekte sadece eşim içer
akşam bi meyva yer yatmadan 2 elma 3 mandalin 2portakal havuç
hatta açsa yatmadanda atıştırır öyle yatar
yemekte pilav makarna kızartma gibi
durmadanda çerez yer ben eşimi görünce hayret ederim bu halde 174 boy adam 70 kilo bile çıkmıyo
bende yemiyom yemiyom yinede karnım kalçam yarışıyo
anlamadım gitti
yani evde durmadan yemek yeniyo ben 6 öğün az az yeyim deyincede ağzımı bi sürüyom bidaha bırakamıyorum hastalıkmıdır nedir gerisi geliyo tek yada 2 öğün ayrı yemek saatinde yeyince rahatım çünkü sofrada yasak çok benim menümde olmuyo böyle anca kilo veriyorum

afiyet olsun ıspanaklı yumurtayı çocuklar çok seviyo yapıyorum ama eşim ağzını sürmez

ay doğru ondan ağzımızı sürünce bırakamıyoruz ne kaar iradesisimya
sanki çok yaşlıymış gibi
rezene içiyorum kızlar sonrada yeşil çay içicem bugün çok su içtim ama bitki çayı içmedim

Banucum şu an kaptanımız yok o gelince duruma göre ben sana haber veririm özelden...

off jelibon nasıl bişidi ya, unuttum tadını

afiyet olsun ıspanaklı yumurtayı çocuklar çok seviyo yapıyorum ama eşim ağzını sürmez

ıspanak bayılırım her çeşidine

kızlar ben kaçtım bugün eşimde yok geldi gitti ama sabah ewrken gelir akşama kadar evde az girerim yarın kusura bakmayın herkese ii geceler

Merhaba kizlarrr

Derya ve melek menuleriniz guzelmsis afiyet olsun.

Ece misir surubundan midir nedir ben de oyleyim, artik bir sey yiycegim zaman ya hic bastan bulasmiyorum ya da hepsini yiycem diye karar aliyorum, yoksa az yiycem diyip sonra hepsini bitirince vicdan azabi oluyor:))

Hilal, hogeldin, sevindim guzel gecmesine, almissan eger moralini bozma olur o kadar, verirsin hemencecik,

Mmenum

Sabah
1 dilim karisik tahilli ekemk
Yarim yumurta
1 dilim peynir
3-4 zeytin ve domates

Ara
1 avuc findik, 4 hurma ve 1 kivi

Aksam
1 simit

2 saat Havuz, sauna, hamam, jakuzi karisimi:))
Cok gec gidebildim tadi damagima kaldi

şu sporun linkini atsana indirdin mi

canim sporu yaptim ben simdi geri telefona gectim.. Linki yarin aksam yollayabilirim ancak.. Ama bekleyemem diyosan "30 day shred kadinlar kulubu" yaz googleda ordan bulursun, zaten konuyu acan arkadas yardimci oluyor sagolsun nasil indirecegini anlatiyor.. Ya da benim rpfolime gir 2-3 gun onceki msjlarima bak canim, yazmistim o basliga:) ay bu arada 27 dakika ama insanin cani cikiyor, ya da ben sallana sallana yurumek ve bisiklet surmek disinda spor yapmadigimdan bana zor geldi, bilemiyorum belki sizin icin cok kolaydir

Ben bu çocuğa tuvaleti nasıl öğreticem yaaa :84:

alisir alisir
ay okulum bitse hemen evlensem de bi oglusum olsa keske yaa

yeme yeme, gercekten ilk baktiginda bi parca cikolata diyosun hatta kalorisine bakip kafanda bolup su kadarcik kismi sadece 33 kaloricik ne var canim falan diyosun ama 33le kalmiyosun, yemeye devam ediyosun iste

hıııı bide ben bakıyımm

menüm

sabah 1 bardak su

kahvaltı
h. yumurta
k.kut. peynir
3 yeşil zeytin
1 cavdar ek.

ara
1 parca peynir

öglen
1 kase çorba

ara
3 bisküvi 17:)
çay

akşam
1 turp
1 porsiyon yeşilmercimek bulgur pilavı
5 yemek kaşıgı yogurt

su 2 tl
spor yarım saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…