Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gebeliğe zararı çok bikaç ay değil uzun bir süre 2 sene diye hatırlıyorum dikkat etmeli ..direk sakat bebek doğma ihtimali çok çok yüksek..MÜTE bu süreçte en çok buna dikkat et kuzu..

Geçmiş olsun canım..
Bende kardeşimin ayagını kırmıştım

İnş. Bismillah diyip başladım, Rabbim hayırlı sonuç versin...
Pozitif düşünmek lazım dimi...

Ay evet bunlar kilo alıp verdikçe cozuttular dimi
Bizim gibi tek tip beslenin gitsin..

inş. bende yarın ii bi sonuç görürüm

gebeliğe zararı çok bikaç ay değil uzun bir süre 2 sene diye hatırlıyorum dikkat etmeli ..direk sakat bebek doğma ihtimali çok çok yüksek..MÜTE bu süreçte en çok buna dikkat et kuzu..

Prospektüste 1 ay yazıyor sanki...
Bir daha bakayım şuna..
Zaten ben 2 sene falan düşünmüyorum çocuk...
İnş. kazasız belasız bu dönemide atlatırım

sabah
1 bardak su
1 çay bardağı süt..
kahvaltı
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 yumurta
2 zeytin
ara
omega 3 hapı(of hergün içiyorum yazmayı unutuyorum)
yeşil çay
öğle
5 kaşık taze fasulye dünden kendime özle yapmıştım ..
1 kase pul biberli yy yağlı yoğurt..
çeyrek dilim çok tahılllı ekmek
ara
6 badem
2 gün kurusu
akşam
1 haşlama tavuk baget bunuda dünden hazılamıştım..
3 yaprak kıvırcık bol limonlu
1 kase pul biberli yoğurt..
su 3 litre
spor
göbek kol göğüs ve kalça için karışık hareketler..totalde süre yok her aklıma geldiğinde yaptım..en az 15 erlik set halinde..
yemek yaprken oğlanı doyururken tv seyrederken..her fırsata yani .ay ne uzun yazdım..

afiyet olsun...

saol ..
pozitif düşün her içeceğin hapa sen bana iyi geliceksin sorunumu kökten halledeceksin de iç..
düzneli beslenseler nasıl kilo kilo gidecekte işte kan deli olunca bol cozutuluyor..nasılsa veririm psikolojisi..
dukanda bazen insan hep aynı şeyi yiyor..ama çok etkili bir diyet..
inşallah..bugün yüzüm güldü ama yarın sabah ne süpriz olur..hiç kaçamak yapmadım..ve hep 6 da en son yemeyi kestim..geceleri karnım guruldadıkça kilolar gidiyor sen inceliyorsun dedim..

Kesinlikle öyle düşüneyim dimi...
Bence daha az sürecek tedavim böyle düşündükçe

Ben 8 den 7 ye cektim yemek saatimi. daha 6 ya inemedim
Çok geç yattıgım için

Bu 3 gündür çok kararlıyım.cmrts pazar iyice cozutmuştum. hatta 74.6 bile gördüm. ama su an iyi gidiyor.
dukanda hep aynı şeyler, bazen böö falan oluyor insan ama yapacak bişi yok
sebze günleri iyi oluyor.
Ekmeğim bitmişti, ekmek yapayım bari kendime

gunde 40 mg aliyorum.. 20 sabah 20 aksam.. Ama belki bu ay dozu dusurur ya da ilaci keser bilmiyorum, korkuyorum yaa.. Ama hayirlisi napalim..
Evet prospektuste 1 ay yaziyor ama bence de garantiye almak icin 1 yil falan daha bebek dusunmemek gerek bence de.. Bana bekar oldugum icin doktorum bu konuda hicbi sey demedi ama, sen bi sorarsin tekrar gittiginde istersen

Banada 50 mg. verdi. 20 sabah 10 öğle 20 akşam...

Doktor bana kesinlikle hamile kalmamlısın dedi. ama sonrasını söylemedi. Sorarım gittiğimde

aklımada merak etme
tamam

ne çok faydası varmış bu ayda biberiye çayı alayım bali

geçmiş olsun canım benim kızında dün akşam çok feci burnu kanadı oğlan başına vurduydu ama önemsemediydim doktor kılcar damar çatlaması dedi kızına tekrar geçmiş olsun kızma bana derya yarında zaten kesin sonuç alamıycam çünkü regl oldum
ve normal beslenmeye geçiyorum çünkü olmuyo böyle kilo almam inşallah
hapa geçme yöntemi değiştirince risk oluyo
geçmiş olsun cildinde çok sorun yoksa doğal şeyler denesene piling
doğal maske falan araştırsaydın insan bu kadar zararlı seyi kullanırmı ya melek
sağlınıza yazık sonuçta ilaç bu ama madem istiyosun cildinide görmedim kesin konuştum kusura bakma olumlu düşün sende yan etkisi olmaz inşallah ne deyim

afiyet olsun

ne yaptın kız lütfen söyle sırrın neki derya merak ettim

Sabah
1 brdk sut
8 badem, 3hurma

Ogle
Iskender

Ara
1 gofret

Aksam
2 biber dolmasi, salata

2 lt su, isirganli cay

Off form cayi icmek zorunda kaldim yine yaa.. Neyse en son 2 hafta once falan icmistim zaten:/

Deryanin tavsiyesini ben de merak ettim
Ama sadece menuleri onunki gibi yapsak yeter ki:))
Gerci ben iyi gidyrm masallah diyelimama ben hala yeni sayilirim,

Bugun canim kunefe cekti
60 i gorunce yiycem bir tane:)) tabi dengeleyecek sekilde, sonucta ideal kiloya geldikten sonra hiic tatli yemiycez degil, denegeleyecek sekilde haftada 1 fln yenebilir di mi.:))

Boşver ya, yaşamayan bilemez
Dimi ece?

Sabah
1 brdk sut
8 badem, 3hurma

Ogle
Iskender

Ara
1 gofret

Aksam
2 biber dolmasi, salata

2 lt su, isirganli cay

afiyet olsun.. iskender haa

Bugun canim kunefe cekti
60 i gorunce yiycem bir tane:)) tabi dengeleyecek sekilde, sonucta ideal kiloya geldikten sonra hiic tatli yemiycez degil, denegeleyecek sekilde haftada 1 fln yenebilir di mi.:))

aa aynen benim de bugun canim kunefe cekti.. Dogum gunumde yicem dedim 1 ay var daha

Boşver ya, yaşamayan bilemez
Dimi ece?

afiyet olsun.. iskender haa

kesinlikle bilemez
evlenince gecer diyodu bana herkes en sonunda kocaya kacacaktim ama ilaca basladim neyse ki ama kocaya kacsam gecermis gercekten, o zaman simdiki gibi tedavi amacli degil ama korunma amacli kullanacaktim cunku dogum kontrol hapini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…