Çok güzel vermişsin.. tebrik ederim...
bu hafta sonuc iyi gibi..
düzenli menü ve harika bir sonuç
:
evet kızlar ben bu düzenli beslenmenin çok faydasını gördüm.... o yüzden kesinlikle kimseye şok diyet önermiyorum...
Sabah kahvaltı öncesi içilen 1 çay bardağı süt..müthiş tok tutuyor..
hergün en az 2.5 litre su içine 2 adet kabuk tarçın attım sabahtan akşama kadar içinde mis gibi tarçınlı su tatlı krizi açlık krizi yok oluyor..
demleme yeşil çay poşet değil taze taze demleme yeşil çay..2 bardak ideal oluyor müthiş terleme ve idrara çıkartıyor..
ve ara öğünde yeşil elma + badem badem kas yapmında çok etkli ve tok tutucu..
akşam 6 dan sonra süt veya 1 adet meyve ve su dışında herhangi birşey yememe..1 lokmacıkta olsa yenmemeli..
en önemlisi düzenli bir menü..
ve ekmek beyaz ekmek tüketilmemeli..çok tahılı yada tam buğday tok tutma açısından öncelikli ekmeklerim..
ve HERGÜN ZİHİNDEN 5 KM KOŞTUĞUMU DÜŞÜNDÜM VE ARTI MEKİK ÇEKTİĞİMİ ..sabahları uyandığımda bacak kaslarım ve karın kaslarım ağrıyordu ..
çoğunuza göre verdiğim kilo aman aman bir kilo değil ama sporsuz 900 gr oldukça iyi bir netice benim için..ve hafta başına bakınca 1700 gr çok çok iyi bir sonuç..
umarım içinden işinize yarayacak olanlar vardır..
günaydın kilom 62
Sabah kahvaltı öncesi içilen 1 çay bardağı süt..müthiş tok tutuyor..
hergün en az 2.5 litre su içine 2 adet kabuk tarçın attım sabahtan akşama kadar içinde mis gibi tarçınlı su tatlı krizi açlık krizi yok oluyor..
demleme yeşil çay poşet değil taze taze demleme yeşil çay..2 bardak ideal oluyor müthiş terleme ve idrara çıkartıyor..
ve ara öğünde yeşil elma + badem badem kas yapmında çok etkli ve tok tutucu..
akşam 6 dan sonra süt veya 1 adet meyve ve su dışında herhangi birşey yememe..1 lokmacıkta olsa yenmemeli..
en önemlisi düzenli bir menü..
ve ekmek beyaz ekmek tüketilmemeli..çok tahılı yada tam buğday tok tutma açısından öncelikli ekmeklerim..
ve HERGÜN ZİHİNDEN 5 KM KOŞTUĞUMU DÜŞÜNDÜM VE ARTI MEKİK ÇEKTİĞİMİ ..sabahları uyandığımda bacak kaslarım ve karın kaslarım ağrıyordu ..
çoğunuza göre verdiğim kilo aman aman bir kilo değil ama sporsuz 900 gr oldukça iyi bir netice benim için..ve hafta başına bakınca 1700 gr çok çok iyi bir sonuç..
umarım içinden işinize yarayacak olanlar vardır..
sana katılıyorum..düzenli bir menü çok etkili..şok diyetler 1 gün en fazla 2 gün uygulanabilir..oda gerçektne bir tıkanma söz konusu ise sporla desteklenmeli..
Ayy ayy sorma Derya.
Ama düzenli besleniyordum ben şimdi şu aldığım kiloları acil vermeliyim derdinde olduğumdan böyle oldu.
2 hafta geçmişse problem olmaz Ece ..
İskenderin pidelerini pilavı falan yemeden yersen hiç problem olmaz.
Bugun canim kunefe cekti
60 i gorunce yiycem bir tane:)) tabi dengeleyecek sekilde, sonucta ideal kiloya geldikten sonra hiic tatli yemiycez degil, denegeleyecek sekilde haftada 1 fln yenebilir di mi.:))[/QUOTE]
Tabiki ideal kiloyu görünce amaç dengelemeyi bilmek olacak.
Ayy bence de o doğum kontrol ilacı nasıl bir şey, bırakacağım da cildimden dolayı bırakasım gelmiyor.
aa nedenm birakacaksin? Ben cok seviyorum lh hormonum dususe gecti, reglim duzene girdi, agri sanci yok artikbi tek midemi bulandiriyo ona sinir oluyorum.. Cildin icin mi kullaniyosun sen?
geçen hafta kaçtın semine.unuttum..çığlığa bakılırsa kilo verdin..
geç kalkmanız kilo vermenize engel..ve sabah erkenden tartılsan daha sağlıklı bilgi olur..
yaklaşık 1 sene önce 5 arkadaş şok diyet olayına girdik... 2 hafta boyunca sadece proteinle beslenilcek... 2 haftada 15 kiloya kadar gidiyormuş... neyse ben 5. gün fenalık geçirdim... ölüyorum sandım... diğerleride dayanamadı zaten... ama 5imizde o zaman diyeti bırakınca fazladan 5 kilo aldık.... hala o diyeti anıp anıp lanet okuruz...
turtimo sanki motivasyonun düştü..günaydın kilom 62
çok fazla gibi görünsede uygulamada rahat ..ooo ne tüyolar varmış sende
turta sana yazdıgım mesajı gördünmü?
Gunaydin kizlar.. Kilom 50.2 cikti.. Gecen hafta 51 miydim ben unuttum ama kilo verdigimden eminim
çok güzel tüyolar öncelikle sütolayını ara öğünlerde uyguluyordum... tarçınlı suyu derhal deniycem... zihinde spor yapma olayınıda daha önce duydum ve denedim ama hemen unuttum yapamadım...ama gerçekten işe yaradığını biliyorum çünkü düşünürken kaslar hareket ediyor...
aleyküm selam özlem nasılsın bebiş nasıl
turta sanırım işyerinden bildirim yapıyor... oyüzden görememiş olabilir mesajını mütücm...
ben de 5 gunde 5 kilo diyeti yaptim gecen sene, cok fena olmustum.. Ve sonra verdigim kiloyu da fazlasiyla aldim tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?