senin adına sevindim..yaa sana cok tesekkur ederiimmtarcindan bahsedince arastirdiim nette ayni zamanda %30 oraninda trigliseridi dusuruyomus, artin hergun tarcinli su sut icicem
hmm tamam anladim, su tarcinli:)
keser döner sap döner gün gelir hesap döner..kimsenin yaptığı yanına kalmıyacak sonuçta..eeee akılları başlarına yeni geliyo işte....
düşünsenize kızlar muhsin yazıcıoğlunun ölümünde askerlerin arama noktası yanlış verilmişti
askeriyeye bu emri verende bi askerdi ve emir veren askerde başındaki askerden emir alması gerekir dimi işte sonuç!!!
onlar gibilerine hiçbişey olmaz olan o ölen insanlarımıza olur
rabbim kötü niyetli insanlardan hepimizi korusun
ayyy sizdede mi öyleee
çevremde herkes hastaa
özelliklede işyerindekilerr hepsi 1 poşet ilaçla geziyo inşş bana bulaşmazz :18:
haberim duyduğum an öldürüldü demiştim..Evet Muhsin Yazıcıoğlu öldüğünde çok ağlamıştım
Ne değerli insanmışta, kıymet bilememişiz..
Birde yazık gazeteci vardı, donarak öldü ya...
Sebep olanların hepsinin Allah belasını versin..
Hepimiz hastayız valla.. dikkat et de bulaşmasın.. Annemlerde olmuşlar.
Yatak döşek yatıyor millet
hepsini denemeye devam bu fta yaptıklarımdı ve devam..az< değilde melek yerleşik kilo değildi o yüzden haftaya tam belli olucak
masallah tebrikler
yapalım derya listeyi tekrar yazarmısın rica etsem unuttumda
çok haklısın bende düzene giricem
tiyolar çok güzelmiş
ama hepsini denemişliğim var benim kilo çok değil ya fazlaca yavaş gidiyo derya ne yapsam bilmiyom ama yoluna koyucam bu diyeti
tebrikler
çok zor bi dönem çok şükr benimkide gece 2 dae aşşa uyumazdı şimdi 11-12 ye aldı uykuyu kolay gelsin çocuk büyütmek zor kaç aylıkki senin bebiş
yarım saat çok az benimki gündüz 3-4 saat uyuyo
Betül gelmedi :44:
ewt yapmaya devam ayrıca derya süt vücüda alındıgında aç karnına tokluk hissettiriyomuş bide yağ yakımında vücüdun alması gerekiyormuş diye duymuştumsenin adına sevindim..
keser döner sap döner gün gelir hesap döner..kimsenin yaptığı yanına kalmıyacak sonuçta..
haberim duyduğum an öldürüldü demiştim..((
hepsini denemeye devam bu fta yaptıklarımdı ve devam..
listeyi yazarım..çok kolay uygulamsıda kolay ve sonuç ortada.
benim kuzuda hala öğlen 2 saa uyur..
yarım saat ne ya yazık bebeğe..uyku bebeğin en büyük besinidir..beyin gelişimi içinde çok önemli..
sanki dün yanlışlıkla tartılmıştı ama kilosunu yazmamıştı bizim derece betülle yatarorti gelmedi..çok büyük mazareti yoksa ceza öneriyorum..
süt en sevdiğim besinlerdendir..ewt yapmaya devam ayrıca derya süt vücüda alındıgında aç karnına tokluk hissettiriyomuş bide yağ yakımında vücüdun alması gerekiyormuş diye duymuştum
sanki dün yanlışlıkla tartılmıştı ama kilosunu yazmamıştı bizim derece betülle yatar
afiyet olsun..tam benim içtiğim şekil nane pul biber..akşama çorba ve salata menüm..kızlar o kadar yoğundumki bugün kahvaltı yapamadım daha yeni bişeyler yiycem menüm
2 kepçe çorba(1 kase)
yogurtlı nane kekikve bpl pul biberli çiğ ıspanak
4 tane sarma
akşam ve bide ara yapıcam
tamam yazacağım..deryacım listeyi paylaşırsan yarın başlayım bu hafta sporda yapıcaz mutiyle epey fark eder inşallah bu listeylede
yeni tickerin hayırlı olsun haftaya aşşağıya doğru ilerlesin insallahsüt en sevdiğim besinlerdendir..
tartılmıştı kilo yazmamıştı.(
afiyet olsun..tam benim içtiğim şekil nane pul biber..akşama çorba ve salata menüm..
tamam yazacağım..
yeni tickerin hayırlı olsun haftaya aşşağıya doğru ilerlesin insallah
tamam yapalım derya:13::13: araları yapmak şartmıkisaol amin canım 59 ları bir göreydim..
bu yazdığım diyeti kendime göre ufak değişiklerle yaptım sonuç mükemmel.6 olmasa 4 kilo bile çok çok iyi..
.bu hafta beraber yapalım..:13:
tesekkürlersabah
1 domates+salatalık..(mevsimi olmadığı için yerlerine zeytin yiyorum)
3 parmak yyağlı peynir..
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
ara
1 adet meyve (yeşil elma tercihim)
öğle
6 kaşık sebze yemeği,yoğurt veya çorba salata
ara
1 adet meyve( 6 badem yiyorum)
tercihim yine yeşil elma yeşil çay
2.ara
çok ihtiyaç duymazsa yapmıyorum 1 adet meyve
akşam
ızgara et yada sebze yemeği salata
yatana kadar 1 meyva ve 1 bardak süt hakkın var..
tamam yapalım derya:13::13: araları yapmak şartmıki
tesekkürler
o dun sabah bildirim yapmamis miydi yanlislikla? Onu baz alsak olmaz mi?
ayy yazdıklarınızı okudum da kızlar iş yerindeyim cevap yazamıyorum bu aralar dergi çıkıyor diye yogunluk var yani patronlar durmadan bizim odada ondan pek giremiyorum ama haftaya telafi edicigüümm müüüüüütüüüüüücüm bu haftalık bişi yani bu
orti gelmedi..çok büyük mazareti yoksa ceza öneriyorum..
tamam derya bende dün akşam canım elmaçekti yarısını zor yedim nerdeyse kusucaktım içim almadıaraları ben açlık yada kriz durumuna göre ekleyip kaldırıyorum..sürekli şart değil..bazen hani doymak bilmeyiz ya o gün ara öğünleri kullanıyorum atlayıp kaçamak yapmaktansa ara öğünümü yapıyorum..mesela şimdi 1 adet yeşil elmamı yedim..çok açtım ama açlığım geçti..hatta elmamı zor bitirdim..
bencede gelirdi..inşallah sıkıntı oluşturacak bir durumu yoktur..yoksa dünü bugün sanıp tartlmıştı..yazsydı onu baz alırdık en azından kilo verdiyse yazık olur listemize..yok yapmamıştı.
tamam canım..
yok işi çıkmıştır yoksa gelirdi
tamam derya bende dün akşam canım elmaçekti yarısını zor yedim nerdeyse kusucaktım içim almadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?