Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yanlışım yoksa yüzdeye göre bu haftanın birincisiyiz..

inş. :))
bencede gelirdi..inşallah sıkıntı oluşturacak bir durumu yoktur..yoksa dünü bugün sanıp tartlmıştı..yazsydı onu baz alırdık en azından kilo verdiyse yazık olur listemize..

Evet tartıldım demişti ama yazmamıştı ne kadar oldugunu

Son düzenleme:
1. Görünüyoruz kızlar...

Bir hafta ileri, bir hafta geri gitmek yok..
Bir dahaki haftada tam gaz gitmeliyiz...

kıslar genelde yılbaşı kaçamaklarından sanırım bütün takımlar kilo almış görünüyor ama biz çok güzel dengeledik....

insallah iyidir betül dün vermiş olduğunu yazmıştı
tamam ben kendime göre biraz değiştirerek akşam 6 dan sonra yemeyip 1 saaat spor yaparak baslıyorum hadi hayırlısı

1. Görünüyoruz kızlar...

Bir hafta ileri, bir hafta geri gitmek yok..
Bir dahaki haftada tam gaz gitmeliyiz...
tamam hadi bakalım basarılarımızın devamı gelir inşalllah

Betüüüüüüll haydi kız..
ay bende heycanla onu bekliyorum..

tamam bu hafat içi bende spor ekleyeceğim..Gülçin kaloricetveli diye bir site var oraya bi baksan..

Ayyy kilom 65.2 hala eklenebiliyo muu

menün
sabah yok
öğle
1 kase çorba
ıspanaklı yoğurt
4 tane sarma
ara 1 avuç mısır gevreği
akşam şimdi
2 dilim kepek ekmeğine bir parça peynir yağsız tostta bastım
1 bardak y.ağlı süt
sıvı
aç karnına bu hafta hergün yapıcam 1 büyük bardak sıcak su içine bir parça çubuk tarçın bir parça limon 1 parça elma birazda elma sirkesi
1 lt su
daha içerim
1 lt yeşil çay
sapor
1 saaat ev işi
1 saat mutfakta çalıştım
5 kere apartman indim çıktım
pazara çıktım
akşamda leslie yapıcam

Kizlar ya hepinizden coook cok ozur diletim
Okula erken gittigim
İcin cumalari yoldan telle girip bildirim yapiyorum.
Bugun sabah tartildim fln, tramvaya bindim kilomu yazcam telefon yok evde unutmusum.
Okuldan sonra da seminer vardi, nete gircek bi yerde yok. Butun aklim sizde kaldim oyle.
Eve girince hemen teli aldim ele saf saf gecmisebakiyrm. Hani bu saatte bir faydasi olmaz diye
Son anda gorunce yazdiklarinizi elim ayagima dolasti safayi kapattim yznlislikla hizli yazcam diye

ay bende heycanla onu bekliyorum..

tamam bu hafat içi bende spor ekleyeceğim..Gülçin kaloricetveli diye bir site var oraya bi baksan..
niyeki kalori hesabımı yapalım derya anlamadım ama bakarıum bi ara gidip süt almam lazım inekler sağılmıştır bay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…