- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
yanlışım yoksa yüzdeye göre bu haftanın birincisiyiz..
bencede gelirdi..inşallah sıkıntı oluşturacak bir durumu yoktur..yoksa dünü bugün sanıp tartlmıştı..yazsydı onu baz alırdık en azından kilo verdiyse yazık olur listemize..
evet evet 1.yiz1. Görünüyoruz kızlar...
Bir hafta ileri, bir hafta geri gitmek yok..
Bir dahaki haftada tam gaz gitmeliyiz...
kıslar genelde yılbaşı kaçamaklarından sanırım bütün takımlar kilo almış görünüyor ama biz çok güzel dengeledik....
insallah iyidir betül dün vermiş olduğunu yazmıştıbencede gelirdi..inşallah sıkıntı oluşturacak bir durumu yoktur..yoksa dünü bugün sanıp tartlmıştı..yazsydı onu baz alırdık en azından kilo verdiyse yazık olur listemize..
tamam genel kuralları dışna çıkmadan sıvı tüketimine ve sporuna dikkat ederek başlıyoruz ..ben bu hafta başladın zaten seninlen devam..gelince Hilalde katılacak:13:
tamam hadi bakalım basarılarımızın devamı gelir inşalllah1. Görünüyoruz kızlar...
Bir hafta ileri, bir hafta geri gitmek yok..
Bir dahaki haftada tam gaz gitmeliyiz...
kıslar genelde yılbaşı kaçamaklarından sanırım bütün takımlar kilo almış görünüyor ama biz çok güzel dengeledik....
tamam hadi bakalım basarılarımızın devamı gelir inşalllah
geçmiş,i okuma betül kilonu yaz muti istiyo ama betül bizi duymuyo
ay bende heycanla onu bekliyorum..Betüüüüüüll haydi kız..
insallah iyidir betül dün vermiş olduğunu yazmıştı
tamam ben kendime göre biraz değiştirerek akşam 6 dan sonra yemeyip 1 saaat spor yaparak baslıyorum hadi hayırlısı
tamam hadi bakalım basarılarımızın devamı gelir inşalllah
geçmiş,i okuma betül kilonu yaz muti istiyo ama betül bizi duymuyo
Ayyy kilom 65.2 hala eklenebiliyo muu
niyeki kalori hesabımı yapalım derya anlamadım ama bakarıum bi ara gidip süt almam lazım inekler sağılmıştır bayay bende heycanla onu bekliyorum..
tamam bu hafat içi bende spor ekleyeceğim..Gülçin kaloricetveli diye bir site var oraya bi baksan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?