• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar:3:
hala hastayım :31: yediğim mentollü olipslerin haddi hesabı yok... sanırım bu haftada kilo alıcam...:50:

günaydın ii haftalar kı<zlar bu kadar çok işim var misafirliğede gidicem bugün
günaydınnn cnm
Günaydın kızlar

Ben geldim.

Bu hafta işerin büyük bölümünü savdık bu hafta daha rahatım inşallah

Hep öyle diyorum aa hep birşey çıkıyor

Birde cuma izne ayrılıyorum çok yoruldum kaçaydır yoğunluktan

Melek 9-10 unu yarın sayarım olur mu?
hoşgeldinn
işlerinin çoğunun hallolmasına sevindimm izne ayrıl bi güzell dinlennnn ohhh
hadi hayırlısıııı
hala hastayım :31: yediğim mentollü olipslerin haddi hesabı yok... sanırım bu haftada kilo alıcam...:50:

günaydın balım
çok geçmiş olsun
doktora falan gittin mi?

günaydınnn cnm

hoşgeldinn
işlerinin çoğunun hallolmasına sevindimm izne ayrıl bi güzell dinlennnn ohhh
hadi hayırlısıııı

günaydın balım
çok geçmiş olsun
doktora falan gittin mi?

yok cnm gitmedim evde ilaç vardı onlarla idare ediyorum şimdilik...:2:

Kizlar merhabapdun hic giremedim ozur dilerim ama cok guzel birhaftasonu gecirdim
Tabi diyet olarak hiiic guzel yansimadi ama misafirlikte olmuyo malesef surekli bir seyler hazirlaniyo bi yerlere gidiliyo gece gec yatiliyo hel o gece atistirmalari flnn off offf :))

Simdi de sinemaya giricem aksam gelirim tekrr
Optum hepinizii

aaaaa
aksatma ama yaaa olmazki öyle evdekilerle....
iyileşme sürecini uzatıyosunn :(
rabbim şifa versin inşallah
amin canım saol... bugün biras daha iyi gibiyim geçmesse gidicem...
Kizlar merhabapdun hic giremedim ozur dilerim ama cok guzel birhaftasonu gecirdim
Tabi diyet olarak hiiic guzel yansimadi ama misafirlikte olmuyo malesef surekli bir seyler hazirlaniyo bi yerlere gidiliyo gece gec yatiliyo hel o gece atistirmalari flnn off offf :))

Optum hepinizii

iyi eğlenceler canım...

kızlar hadi dün hafta sonuydu da bugün niye kimse yok...
takımda ciddi bi paylaşım sorunu var bu ara.... kaptan gelince olmassa izne flan çıkanların yerine yeni üye alsın olmuyor böyle :50:

merhaba dün tüm gün çok yoğundum eşim evdeydi üstünede misafir geldi çok geç gittiler malesf gelip menümüde yazamadım.:17:yanlız kaptan acil gelmeli sanırım topikte paylaşımlarda genel bir sorun var..:20:

takımda ciddi bi paylaşım sorunu var bu ara.... kaptan gelince olmassa izne flan çıkanların yerine yeni üye alsın olmuyor böyle :50:

merhaba dün tüm gün çok yoğundum eşim evdeydi üstünede misafir geldi çok geç gittiler malesf gelip menümüde yazamadım.:17:yanlız kaptan acil gelmeli sanırım topikte paylaşımlarda genel bir sorun var..:20:

meraba kızlarrr
gerçekten ya takıma noldu böyle .....hadi bikaçımızın işi var diyelim herkesin mi işi var acepp
ben bile izinliyim ama arada girmeye çalışıyorumm
acil bi çözüm bulmak lazım

slm kızlar istanbul beyazzz çok güzelll
kardam adam yapalım burnuna havuç takalım :9:

çocuklugum daki gibi

Son düzenleme:
menümü verim bende birileri varken:1:
sabah
1 yumurta
1 dlm peynir
1 dlm buğday ekm.
1 ceviz

öğle
yarım gevrek
5 zeytin
1dlm peynir

ara
2 kuru incir

akşam
2 köfte
3 kaşık pilav
4 kaşık bamya

gerçekten paylaşımlar çok azldı..

Optum hepinizii
orti sen yinede dikkar etmeye çalışsan ..
geçmiş olsun..doktora gitsen daha hızlı iyileşridin sanki.
günaydın ii haftalar kı<zlar bu kadar çok işim var misafirliğede gidicem bugün
iyi gezmeler.
Günaydın kızlar

Ben geldim.

Bu hafta işerin büyük bölümünü savdık bu hafta daha rahatım inşallah

Hep öyle diyorum aa hep birşey çıkıyor

Birde cuma izne ayrılıyorum çok yoruldum kaçaydır yoğunluktan

Melek 9-10 unu yarın sayarım olur mu?
izin iyi gelicektir..hakettin..
selam kızlarrr nasılsınızzz

son havadisleri vereyimmm bugün kaynana adayımla onun dünürü geldiler abimde evde tabiiii aBİMİN arkadaşlarıda vardı
yemek yedik çay içtik falan abim hala aynıı ben karışmamm bu hafta istemeye gelcekler sonrada yüzük takıcazz ama kimden isticekler bi erkek olmalıı:26::26::26:hem sevinçliyim hem moralim bozukkk
yediklerime gelince çok bişi yemedimmm

boll koşuşuturmaaa
şimdi de kemeri taktım çalışıyo 45 dkdırr

napcam kızlar oy oy oyyyy:26::26:

kolay gelsin abin niye razı olmuyor semine gönülsüz bir taraf olunca iyi olmuyor..sen bi konuşsan..

Back
X