Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnn cnmgünaydın ii haftalar kı<zlar bu kadar çok işim var misafirliğede gidicem bugün
hoşgeldinnGünaydın kızlar
Ben geldim.
Bu hafta işerin büyük bölümünü savdık bu hafta daha rahatım inşallah
Hep öyle diyorum aa hep birşey çıkıyor
Birde cuma izne ayrılıyorum çok yoruldum kaçaydır yoğunluktan
Melek 9-10 unu yarın sayarım olur mu?
günaydın kızlar
hala hastayımyediğim mentollü olipslerin haddi hesabı yok... sanırım bu haftada kilo alıcam...
![]()
günaydınnn cnm
hoşgeldinn
işlerinin çoğunun hallolmasına sevindimm izne ayrıl bi güzell dinlennnn ohhh
hadi hayırlısıııı
günaydın balım
çok geçmiş olsun
doktora falan gittin mi?
yok cnm gitmedim evde ilaç vardı onlarla idare ediyorum şimdilik...:2:
amin canım saol... bugün biras daha iyi gibiyim geçmesse gidicem...aaaaa
aksatma ama yaaa olmazki öyle evdekilerle....
iyileşme sürecini uzatıyosunn
rabbim şifa versin inşallah
Kizlar merhabapdun hic giremedim ozur dilerim ama cok guzel birhaftasonu gecirdim
Tabi diyet olarak hiiic guzel yansimadi ama misafirlikte olmuyo malesef surekli bir seyler hazirlaniyo bi yerlere gidiliyo gece gec yatiliyo hel o gece atistirmalari flnn off offf :))
Simdi de sinemaya giricem aksam gelirim tekrr
Optum hepinizii
merhaba dün tüm gün çok yoğundum eşim evdeydi üstünede misafir geldi çok geç gittiler malesf gelip menümüde yazamadım.yanlız kaptan acil gelmeli sanırım topikte paylaşımlarda genel bir sorun var..
![]()
kızlar hadi dün hafta sonuydu da bugün niye kimse yok...
takımda ciddi bi paylaşım sorunu var bu ara.... kaptan gelince olmassa izne flan çıkanların yerine yeni üye alsın olmuyor böyle![]()
merhaba dün tüm gün çok yoğundum eşim evdeydi üstünede misafir geldi çok geç gittiler malesf gelip menümüde yazamadım.yanlız kaptan acil gelmeli sanırım topikte paylaşımlarda genel bir sorun var..
![]()
oh sonunda biri geldi....![]()
bende geldimmmmm balım kaymağımmm![]()
dışarda çok güzelll kar yağıyo yaaaa
slm kızlar istambul beyazzz çok güzelll
gerçekten paylaşımlar çok azldı..kızlar hadi dün hafta sonuydu da bugün niye kimse yok...
takımda ciddi bi paylaşım sorunu var bu ara.... kaptan gelince olmassa izne flan çıkanların yerine yeni üye alsın olmuyor böyle![]()
orti sen yinede dikkar etmeye çalışsan ..Kizlar merhabapdun hic giremedim ozur dilerim ama cok guzel birhaftasonu gecirdim
Tabi diyet olarak hiiic guzel yansimadi ama misafirlikte olmuyo malesef surekli bir seyler hazirlaniyo bi yerlere gidiliyo gece gec yatiliyo hel o gece atistirmalari flnn off offf :))
Simdi de sinemaya giricem aksam gelirim tekrr
Optum hepinizii
geçmiş olsun..doktora gitsen daha hızlı iyileşridin sanki.günaydın kızlar
hala hastayımyediğim mentollü olipslerin haddi hesabı yok... sanırım bu haftada kilo alıcam...
![]()
iyi gezmeler.günaydın ii haftalar kı<zlar bu kadar çok işim var misafirliğede gidicem bugün
izin iyi gelicektir..hakettin..Günaydın kızlar
Ben geldim.
Bu hafta işerin büyük bölümünü savdık bu hafta daha rahatım inşallah
Hep öyle diyorum aa hep birşey çıkıyor
Birde cuma izne ayrılıyorum çok yoruldum kaçaydır yoğunluktan
Melek 9-10 unu yarın sayarım olur mu?
selam kızlarrr nasılsınızzz
son havadisleri vereyimmm bugün kaynana adayımla onun dünürü geldiler abimde evde tabiiii aBİMİN arkadaşlarıda vardı
yemek yedik çay içtik falan abim hala aynıı ben karışmamm bu hafta istemeye gelcekler sonrada yüzük takıcazz ama kimden isticekler bi erkek olmalıı:26::26::26:hem sevinçliyim hem moralim bozukkk
yediklerime gelince çok bişi yemedimmm
boll koşuşuturmaaa
şimdi de kemeri taktım çalışıyo 45 dkdırr
napcam kızlar oy oy oyyyy:26::26: