ayyy çok heycanlıyım yaa nolcak netcekkvaaaawwwww.... ama ama ne giyceğine daha karar vermedin mi??? bence hemen en cici duran elbiseni seç ve giy.... çok heyecanlı ya.... eski günlerimi hatırladım....
saol cnm... şimdi uygulamayı yukarıda verdiğim linkin ilk sayfasına bakarak yaptım... çok iyi oku... vantilatörve maske kesinlikle şartmış.... dumanın ciğerlerine yapışma riski var yoksa... orayı iyice özümse... çünkü bende prefosyonel değilim... bütün sorrularımı o konunun sahibine sordum v.s marka için link vericem özel mesajla burdan yasak çünkü... bu arada saçlarım yumuşacık...
günaydın kızlar
şuan çok komik bi durumdayım... hiç konuşamıyorum sesim sıfır.... gerrçekten sıfır ama hhiiiiiiiiiiiççççç çıkmıyor.... dün gittiğim doktor diinledi ciğerlerimi falan iltihap yok dedi.... antibiyotik vermedi...bende bugün eşimin iş yeri doktoruna yazdırttım....
aynen bende çok sevindimm yaaaa:))Semine hayirli olsun cok sevindim abinin sonunda yola gelmesine
İkram olarak ne olabilir
Genelde soz nisan pastasi yaptiriliyor o olursa tatliya gerek yok baska
Ablamin nisanin da biz sarma ve su boregi yapmistik evdeydi onunki de
Ama kalabalik bir hazirlik grubu gerektiriyo bunlar daha basit seyler icin mesela hazir kuru pasta dusunebilirsin
Ama aileye gore degisiR
çookkkk sevindim cnm... Allah gönlüne göre versin herşeyi... benim istemeye geldiklerinde aramızda söz takılmıştı.... ne yaptık heyecandan hatırlamıyorum inan... ama pasta vardı söz old.için... bence elinden gelirse yaprak sarması... yumuşacık güzel bi börek ve mercimek köftesi tarzı bişey hoş olur... tatlı olarkda kek yada browni.... çok mu abarttım acaba... bilemedimki belkide bunlar 2. gelmelerine mi yapılmalıki.... bak forumda evlilikle ilgili konular var... sözde ne yapılır istemede v.s hepsi ayrıntılı yazıyor... orlardan tüyo al bence....
geçmiş olsun şimdiden cnm...
kuaförsptinden aldım ama markası neydiki... neyse eğer güzel olursa link veririm...bi olsunda
bayılırımama artıkşekersize alıştım ben...
fotosunu paylaşçam cnm bakalım geciktirmeye çalışıyorum daha çok beklesin diye.... bide hiç bişey olmuyormuş:26:
kızlar bu arada heç bişi yemedim karnım açççççççç :18:ama yiyincede midem rahatsız oluyooo
ay gittim noldu doğru düzgün ilaç bile vvermedi uyuz doktor....ayyy çok heycanlıyım yaa nolcak netcekk
kahveleri nasıl vercemmm:18:
kahveden önce çay la yanında bişiler verirlir sanırım sonra kahve verilir dimi kızlarrrr:18:
ve işin ilginç tarafı akşam istemeye gelcekler ve ben halaaaa işteyimmmmm
çok geçmiş olsun cnm ama sana ben demedim miiii iyileşme süreciniii uzatıyosun diye başta gideydin keşke doktoraaa
heyecandandır...kızlar bu arada heç bişi yemedim karnım açççççççç :18:ama yiyincede midem rahatsız oluyooo
aynen bende çok sevindimm yaaaa:))
söz nişan bir olsun diyoruz onlardan 20-25 kişi bizden de okadar kişi olur sanırım 50yi bulur heralde eve sığarmıyız bilmiyorum 150 m2 eve:))aslında büyük ev ama sobalı olduğundan sıcak tek oda var diğer oda ufoyla falan artıkınnn
söz nişan bir olduğundan evde bişiler hazırlanır sanırım annem gerek yok kuru pasta yeter diyo ama aile arasında olduğundan bence bişiler yapmak lazımmm
şimdi bugün ikram olarak çayla beraber sarma tatlı milfoy hamuru elma topları varr çokmu abartılı oldu ki acabaa
onlrdan sonrada kahve yapılır sanırımm bu sadece isteme evresi
2,geldiklerinde yüzük takılcak nişan olarak :18: nişanda da yine ikram olur ama okadar kişiye ne hazırlim kiiiiii bilmiyorumm
ay gittim noldu doğru düzgün ilaç bile vvermedi uyuz doktor....
heyecandandır...
cnm kahve önce yapılmaz mıki.... hani tam sterken kahve içilir ya...gerçi benim kayınpeder aceleci davrandı çikolata dağıtırken istedi... kahveyi üstüne içtik....
saçların süper olmuş emeğinin karsışlığını aldın güle güle kullan ne kadar gidicek böyle ne zaman tekrarlıycaksıhttp://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...si-yapmanin-incelikleri-481.html#post22703784
kızlar linke bir bakın....
hayırlı olsun semine Allah tamamına erdirsin hallolur hersey heycan yapmakızlarrrrrrrrrr
bu akşam istemeye geliyolarrr acayip stres oldum ne giycem ne ikram etcem nasıl etcem
saçların süper olmuş emeğinin karsışlığını aldın güle güle kullan ne kadar gidicek böyle ne zaman tekrarlıycaksı
hayırlı olsun semine Allah tamamına erdirsin hallolur hersey heycan yapma
afiyet olsun çok güzel olmuş salatanKendime cok guzel bir salata yaptim:)
Biraz ceri domates bir salatalik
Bool roka koydum
Uzerine az yag limon tuz koyduktan sonra karistirip uzerine beyaz peynir dilimleyip ceviz serpistirdim cok lezzetli oldu:))
bilmiyorum ki cnm 6 ay diyorlar ama bazılarının daha az da tututğu oluyormuş.... deneyip görcez...
herkes öğle yemeğini yazmış bende yazıyım bari yeni yedim...
4 nuget ayran ve yeşillik... 1 dlmde buğday ekm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?