Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar
şuan çok komik bi durumdayım... hiç konuşamıyorum sesim sıfır.... gerrçekten sıfır ama hhiiiiiiiiiiiççççç çıkmıyor.... dün gittiğim doktor diinledi ciğerlerimi falan iltihap yok dedi.... antibiyotik vermedi... bende bugün eşimin iş yeri doktoruna yazdırttım....

ayyy çok heycanlıyım yaa nolcak netcekk
kahveleri nasıl vercemmm:18:
kahveden önce çay la yanında bişiler verirlir sanırım sonra kahve verilir dimi kızlarrrr:18:
ve işin ilginç tarafı akşam istemeye gelcekler ve ben halaaaa işteyimmmmm

çok geçmiş olsun cnm ama sana ben demedim miiii iyileşme süreciniii uzatıyosun diye başta gideydin keşke doktoraaa

aynen bende çok sevindimm yaaaa:))
söz nişan bir olsun diyoruz onlardan 20-25 kişi bizden de okadar kişi olur sanırım 50yi bulur heralde eve sığarmıyız bilmiyorum 150 m2 eve:))aslında büyük ev ama sobalı olduğundan sıcak tek oda var diğer oda ufoyla falan artıkınnn
söz nişan bir olduğundan evde bişiler hazırlanır sanırım annem gerek yok kuru pasta yeter diyo ama aile arasında olduğundan bence bişiler yapmak lazımmm

şimdi bugün ikram olarak çayla beraber sarma tatlı milfoy hamuru elma topları varr çokmu abartılı oldu ki acabaa
onlrdan sonrada kahve yapılır sanırımm bu sadece isteme evresi
2,geldiklerinde yüzük takılcak nişan olarak :18: nişanda da yine ikram olur ama okadar kişiye ne hazırlim kiiiiii bilmiyorumm

ay gittim noldu doğru düzgün ilaç bile vvermedi uyuz doktor....
kızlar bu arada heç bişi yemedim karnım açççççççç :18:ama yiyincede midem rahatsız oluyooo
heyecandandır...

cnm kahve önce yapılmaz mıki.... hani tam sterken kahve içilir ya...gerçi benim kayınpeder aceleci davrandı çikolata dağıtırken istedi... kahveyi üstüne içtik....

saçların süper olmuş emeğinin karsışlığını aldın güle güle kullan ne kadar gidicek böyle ne zaman tekrarlıycaksı
kızlarrrrrrrrrr

bu akşam istemeye geliyolarrr acayip stres oldum ne giycem ne ikram etcem nasıl etcem
hayırlı olsun semine Allah tamamına erdirsin hallolur hersey heycan yapma

kızlar bugün çok iş gördüm çok yoruldum perde cam halısildim yemek bulşaşık çocuklar yeni yemwk yedim ıspanak yemeği yogurt 2 dilim ekmek çok acıkmışım

Kizlar merhaba
-ozlem cok guzel olmus saclarin gule gule kullan
- semine ne isin var bugun senin iste yaa:))
- gulcin eline saglik dinlen guzelce

Ben de okuldan geldim yemek yedim
Bakiyim aksam da bozmazsamm bugun iyi gidiyorum :))

Kendime cok guzel bir salata yaptim:)

Biraz ceri domates bir salatalik
Bool roka koydum
Uzerine az yag limon tuz koyduktan sonra karistirip uzerine beyaz peynir dilimleyip ceviz serpistirdim cok lezzetli oldu:))

saçların süper olmuş emeğinin karsışlığını aldın güle güle kullan ne kadar gidicek böyle ne zaman tekrarlıycaksı
hayırlı olsun semine Allah tamamına erdirsin hallolur hersey heycan yapma

bilmiyorum ki cnm 6 ay diyorlar ama bazılarının daha az da tututğu oluyormuş.... deneyip görcez...

herkes öğle yemeğini yazmış bende yazıyım bari yeni yedim...
4 nuget ayran ve yeşillik... 1 dlmde buğday ekm.

Kendime cok guzel bir salata yaptim:)

Biraz ceri domates bir salatalik
Bool roka koydum
Uzerine az yag limon tuz koyduktan sonra karistirip uzerine beyaz peynir dilimleyip ceviz serpistirdim cok lezzetli oldu:))
afiyet olsun çok güzel olmuş salatan

sanada afiyet olsun özlem saçlarına kreatini nerden aldın

Menumu yazayim aksam yemegimi daha yemedeim ama corba icerim sadece

Sabah
8 badem ve su

Kahvalti
1 bardak sut
1 dilim peynir, 3 zeytin, 5 badem , domates
Yarim dilim tahilli ekmek

Ara
Halk ekmegin altin corek diye bir seyi var ya, findikli ve uzumlu tahilli bir ekmek

Ogle
1 parca tavuk
Ve anlattigim cevizli peynirli rokali salata

Ara
8 hurma -bu biraz fazla oldu galiba-

Aksam
1 kase corba

merhabalar..
dün dişime kanal tedavisi yapıldı dolgu oldu ama çok kötüydüm..çenemi açıp ne yemek yiye bildim ne konuşabildim..birde ağzımın içinde 2 tane yara çıktı acı içindeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…