çok mu kilo aldın valla bilmem ayarla bişeylert dakkalı spor yapalım derya birkaç gündür basladı spora bende katılıcam ama haftalık dak koyalım öyle zorluyo insan kendini biz 1 hafta önce melekle basladık 4 gün falan yaptım sonra grip yatak döşekj oldum 2 gün kalkamadım iyiyim şimdi tekrar ayarlıyalım spora baslıyalım
Ah ahh...
Farketmeden nasıl da baglanıyoruz değil mi?
Onlarlada olmuyor, onlarsız da...
tuncelimerkez
hozat
pertek insallah çıkar
siirt
şırnak
uzuyo böyle ama ben tunceli pertek istiyorum oradan gelmiştik alışığım yani
ewet aynen öyle oluyo
neyse kızlar ben kaçar akşam görüşürüz
Melek ben şeye takıldım.
Geçenlerde bir olmuştu biliyorsun yeni üye davet ettiğimizde eski üyeler dönerse ve problem olursa.
O zaman çıkmaza giriyoruz işte.
Semine ne zaman dönecek kısa sürede mi ?
Melek ben şeye takıldım.
Geçenlerde bir olmuştu biliyorsun yeni üye davet ettiğimizde eski üyeler dönerse ve problem olursa.
O zaman çıkmaza giriyoruz işte.
Semine ne zaman dönecek kısa sürede mi ?
Şimdi şöyle..
Semine; kilo aldı gecen hafta.Onunla anlasmıstık eger kilo alırsan diskalifye olacaksın demiştim.Cünkü 3 hafta üstü üste kilo almıştı.
Neyse dedik ki; sen toparlanana kadar izinli yazalım seni.Zaten nişan olaylarıda girdi araya.
Ne zaman döner bilmiyorum..
Turta; 2 hafta için izin aldı.Tahminim bir dahaki haftaya gelir.Yada öbür hafta.Çünkü gecen hafta izinli yazdık onu..
Ece; sınavları bitince gelecek...
Aralıkta; 1 aydan asagı gelmez sanıyorum.Cunku işleri yogun ve izin alacaktı iş yerinde. Bir ay olmasada 2 3 hafta olmaz.
Böyle işte...
Çok güldüm
Çok güzel özetlemişsin Melekcim teşekkürler.
Ben takipteyim yeni üye davet eddeceğim o zaman.
Sende mi izine çıkmayı düşünüyorsun?
Hiç anlamam fal bakmadan, bilsem söyleyiverirdim bir şeyler
Ayy sorma Özlem ben de 2 gün önce ne hale geldim.
İçim dışıma çıktı.
Bütün gece kustum bütün gün uyudum.
Allahtan benimkisi buradaydı yoksa ne yapardım bilmem.
hoş geldin..ve gitme..
Geldim geldim Özlemcim.
Ani bir şey olmazsa uzun süre buradayım.
Sen nasılsın iyi misin hastaymışsın geçmiş olsun.
fala inanma ve mümkünse FALSIZ KAL.saol cnm... hala hastayım ama düne göre daha iyiyim... bi geldimi gitmiyor 2 hafta pis mikroplar
bende ekliyim ozaman belki bi bakan olur
Eki Görüntüle 329826 Eki Görüntüle 329825 Eki Görüntüle 329824
fala inanma falsız kalma demişler
iyiyiz kaç gündür seni sayıklıyorum hoş geldin..Selam kızlar ben geldim temelli ..
Nasılsınız ?
Harika güzel zaman geçirdik.
Ama hasta oldum ben hasta olunca da geç gitti şimdi daha iyiyim bir de regl oldum.
Bir kaç güne toparlarım inşallah ..
Takım niye bu kadar boş kaldı ama ben size emanet etmedim mi takımı ?
mesaj sayımına kurallara dikkat edelim yaptırımlar başlıyor ona göre
Geçmişe göz atıyoruz şimdi.
Seminecim hayırlı olsun her şey gönlüne göre olsun.
İstemeyi atlatmışsınız nişan da umarım çok güzel olur.
bizimde akrabaydı fazla telaşe olmadı..kuru pasta kuru yemiş içecek pasta börek ve yemek tam hatırlayamıyorum hiçbirisiyle ben meşgul olmadığım için gördüklerim ve hatırladıklarım bu kadargeçmiş olsun özlem dikkat et havalar çok soğuk zor iyileşiliyo
ay okurkende insan çok heycanlanıyo benim hiç böyle olmamıştı akraba ya öyle geldiler istediler işte sonra büyük kalabalık bir nişan olmuştu
ikram için az kişi ya aslında evde hazırlanabilir yada kuru pasta meyva suyu olabilir bizim oralar illa bol yemekli olur zaten yakın akrabalarınız gelir evede yaparsınız bişeyler
kıyafet için pastel renklerde düz sade yeleği işlemeli uzun bi abiye alabilirsin kabarık olmayanından
ewet canım kanal tedavisi ve dolgu yapıldı çünkü azı dişinin düşmesi 12-13 yaşını bulurmuş oğlanda ne yapsam rahatlamıyo hep mızmız
tekrar geçmiş olsun
seni ben davet etmiştim hiç hatırlamyorum ..o dönemler çok stresliydim..mütücüm şu sebepten söyledim...ben bu gruba girerken neyneyse kaptan ysfmir kaptan yardımcısıydı... benide ysfmir davet etmişti....ordan aklıma geldi ama zaten yarın ayın 20 si....
Şimdi şöyle..
Semine; kilo aldı gecen hafta.Onunla anlasmıstık eger kilo alırsan diskalifye olacaksın demiştim.Cünkü 3 hafta üstü üste kilo almıştı.
Neyse dedik ki; sen toparlanana kadar izinli yazalım seni.Zaten nişan olaylarıda girdi araya.
Turta; 2 hafta için izin aldı.Tahminim bir dahaki haftaya gelir.Yada öbür hafta.Çünkü gecen hafta izinli yazdık onu..
Aralıkta; 1 aydan asagı gelmez sanıyorum.Cunku işleri yogun ve izin alacaktı iş yerinde. Bir ay olmasada 2 3 hafta olmaz.
Böyle işte...
Semine ne zaman döneceksin sen?_
gönlüne göre olsun ve mümkünse ayrılamayacağınız bir yer olsun..tuncelimerkez
hozat
pertek insallah çıkar
siirt
şırnak
uzuyo böyle ama ben tunceli pertek istiyorum oradan gelmiştik alışığım yani
ewet aynen öyle oluyo
tamam ben varım..sporsuz olmuyor..çok mu kilo aldın valla bilmem ayarla bişeylert dakkalı spor yapalım derya birkaç gündür basladı spora bende katılıcam ama haftalık dak koyalım öyle zorluyo insan kendini biz 1 hafta önce melekle basladık 4 gün falan yaptım sonra grip yatak döşekj oldum 2 gün kalkamadım iyiyim şimdi tekrar ayarlıyalım spora baslıyalım
Aminn ..
Artık zor sabrediyoruz gerçekten.
Eşek uzaktayken kızıyorum bazen sonra konuyu konuşmuyoruz aslında beraberken ama bir bakıyorum benim anlamadı zannettiğim şeyleri anlamış hoşuma gidiyor.
Hele hastayken öyle etrafımda dönüp durması bütün kızgınlıklarımı geçirdi.
Nereleri yazdı eşin Gülçin?
:13:Hilal bak şimdi...
Turta, semine, ece ve aralık izinli...
Ece ve aralık bu hafta izinli gösterilecekler.
Aralık bildirim yapabilirim dedi...
Ben bu hafta annemlerdeydim..
Takımın genelinde hastalık oldugundan dolayı cok girilmedi, kaçamkalar falan oldu...
E üzüm üzüme bakınca karardı tabi
Yani bende bugün msj sayım sırasını düzenleyecektim, izinlilerde olunca...
Sende yeni üye davet et istersen, bayagı azaldık zaten...
Sen, ben, gülçin, 2 özlem ve derya kaldık
inşallah gülçin hep birarada olacağınız bir yer olur..Allah kavuştursun canım birdahaki sefere hiç ayrılmamak üzer5e birlrşirsiniz inşallah
ewwt insanın sevdiği yanında olmayınca yanı insan dolsun hep bomboş olur çok ii bilirim o duyguyu
bizde ayrılmayız insallah tayinden dolayı
götür götür yazık kuzuya ...geçmiş olsun havalar çok soğuk mideyi üşütmüşsündür belki
kızlar ben kaçar oğlanı sağlık ocağına götürücem bi baksınlar yoksa çıldırıcam
ben spora başladım haftalık program yapalım ve ona uymaya çalışalım..:13:Şok diyetlerin sonuçları hep böyle o yüzden en iyisi uzak durmak Gülçin.
Ben hiç dikkat etmedim çok da kilo aldım.
İnşallah artık normale döneceğim.
O da kilo almış ilginç bir şekilde hoş çok belli değil de biraz göbek yapmış.
Beraber spor yapalım aynı anda dedik bakalım ne olacak.
Bu hafta regl dönemim hem biraz toparlayayım izinden döndüm ama listeye haftaya girerim heralde.
Sevdiceğim gitti bugün
Tanışma işi kaldı ben hasta aoldum falan derken sonra deyiverdik.
Çook eğlendim aşırı derece de iyi moral oldu ama gitmesiyle bomboş kalıverdim valla.
O kadar güzeldi ki her şey.
Şimdi şöyle..
Böyle işte...
Hilal şimdi açıklayayım sana...
İizin değilde, çok aktif olamayabilirim belki..Sen gerekli görürsen izinli yaz beni...
Martta benim sınavlarım var.Diyanet'te görev almak için yeterlik sınavım olacak.
Bunun içinde ciddi bi şekilde calısmam lazım.1 ay falan kaldı şurda...
Yani buralarda olurum diye düşünüyorum ama paylasımım cok azalırsa sen gerekli gördüğün yerde izine ayırırsın.
Çünkü normalde ufaklı uyuyunca buraya geliyorum.Ama şimdi ders calısmam lazım.Bakalım gün içinde paylasımımda cok eksiklik olmazsa izine cıkmam belki...
olmuyor böyle masalcım... yeni üyelerde kahve falı bilme şartı arayalım...şaka birr yana aktif olabilcek, istekli üye seçelim sonra motivasyon baya düşüyor...
benimkide hastayken dört dönüyor bitki çayları limon sıkmalar ateş ölçmeler falan... bayılıyorum...
O zaman duruma göre bakalım Melek şimdi yazmayalım izinli sonra konuşuruz yine.
hoş geldin..ve gitme..
iyiyiz kaç gündür seni sayıklıyorum hoş geldin..
herşey güzel geçmiş maşallah..
tamam ben varım..sporsuz olmuyor..
yakınken herşey başka değilmi.. rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kavuştursun tekrar..
ben spora başladım haftalık program yapalım ve ona uymaya çalışalım..:13:
nekadar kilo aldın hilal .ama hepsi gider merak etme..
tamam bakarız o zaman.. ben giremeyecek gibi olursam söylerim sana...
Şimdi cıkayım dondum valla
Çocuk uyumusken yemek yiyeyim sonrada ders calısıcam
hoş geldin..ve gitme..
fala inanma ve mümkünse FALSIZ KAL..negatiflerin kapısını açıp hayatınızı alt üst etmeyin..basit bir eğlence dediğiniz fal başınıza kötü işler açabilir..üç harflilerin en sevdiği iletişim yollarından birisidir..
iyiyiz kaç gündür seni sayıklıyorum hoş geldin..
herşey güzel geçmiş maşallah..
bizimde akrabaydı fazla telaşe olmadı..kuru pasta kuru yemiş içecek pasta börek ve yemek tam hatırlayamıyorum hiçbirisiyle ben meşgul olmadığım için gördüklerim ve hatırladıklarım bu kadar
seni ben davet etmiştim hiç hatırlamyorum ..o dönemler çok stresliydim..
gönlüne göre olsun ve mümkünse ayrılamayacağınız bir yer olsun..
tamam ben varım..sporsuz olmuyor..
yakınken herşey başka değilmi.. rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kavuştursun tekrar..
:13:kalan sağlar bizimdir..
inşallah gülçin hep birarada olacağınız bir yer olur..
götür götür yazık kuzuya ...
ben spora başladım haftalık program yapalım ve ona uymaya çalışalım..:13:
nekadar kilo aldın hilal .ama hepsi gider merak etme..
Bu arada ne kadar kilo verdiğimi iç çamaşırı ile göreyim dedim.
Hem en sevdiğim ödül
Bir gecelik baktım ama çok güzel ..
Kızla konuştuk m bedenini alacağım.,
Kız inatla s al bu büyük gelir sana diyor.
Ama kızı dinlemedim.
Sonuç gerçekten de büyük geldi
Onun üstüne gittim çok güzel bir xs çamaşır aldım ama cidden baya küçük bu
Ortalığa onu koyup motive olacağım.
o kadar zayıfmısın masal???ben açıkçası xs olmak istemem hatta s de olmak istemem... hatta mlerin bile boyu kısa bana.... zayıf bir l olayım yeter...
Valla ben de olduğumu zannetmiyordum belki o geceliğin bedenleri büyüktür bilmiyorum ama xs olan çok küçükkk ..
Çok ciddi kilo vermem lazım ona girmek için yine de çok güzeldi dayanamadım.
Özlem şöyle bir şey benim zaten belim çok ince basenim geniş.
Hoşuma gidiyor bu şekil aslında incelinde.
basenlerimde ne olursa olsun zaten dolgun duracak.
Hani s beden bile olsa altım ( ki gecelik mini zaten üst etkiliyor daha çok ) dolgun bir basen ve ince bir bele sahip s veya xs olacağım.
anladım cnm, zaten sıfır popo yakışmıyor bir bayana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?