Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın....hayırlı sabahlar..
semine ne yaptın yaz heyecanla bekliyoruz..

geldim canlarımmmmm
ahh ahh sormayınnn açlık bi yandan heycan bi yandan dün gece küt diye düşüp bayılmadım ya şükürrrrr:)))
geldiler içeri geçtiler yerleştiler (çiçek bembeyaz hoş bişeydi çikolata tepsimde hoş hoşuma gittii ) sonra gittim teker teker ellerini öptüm
1-2 saat oturduk öylee sonra çay yapıldı çayı servis ederken bende bi telaşşşşayy kime vercem ya dökersemmm
çayları dağıttım ikramları yaptık
ikramda dolma makarna salatası kurabiye elma topları tatlı börek vardı yenildi içildiii
sonra kahve yapmaya başladımmm
tuzlu kahve yapmaya gönlüm el vermedii yapmadım yanii
sırayla kahveleri dağıttım sonra kız isteme merasimi başladı allahın emri .......diye
benimki bana bakıyo ben onabakma diye işaret yapıyorum...
abim hayırlısı olsun dedi büyük olarak 70yaşında bi eniştemiz var onu çağarmıştık hayırlı olsun demekle olmaz verdim allah utandırmasın de dedi abimde öle dediii
hergün benden kız istemiyolarla nerden bilim dedi bi gülüştük öyleee
sonra el öpülmesi gerekiyodu ama ben çikolataları dağıttımm sonra hanımlar odaya çekildiii söz nişan ne zaman nasıl olcak diye
3gün sonraya yani pazar gününe karar kıldıkkknasıl yetişcek okadar şey bilmiyorum
yani bu pazarrr nişanım oluyooo
sonra biraz daha oturduk gittilerrrrrrrr

ve ben gece boyunca sadece 4-5 dolmadan başka hiçbişi yemedim :)))

gelelim nişan mevzusunaaa
aile arasında düşünmüştüm ben ama annem eve sığamayız dedi
evin bi sokak ilersinde toplantı yeri var orayı tutucazzz sanırım ve oyun falan istemiyorum ya kuran okunsun istiyorumm
ayrıca oranın dizaynı nasıl olcak bilmiyorum
yarın alışverişe çıkıcazz kıyafet vs
en fazla 80-90 kişi olur nişanda belki okadar da deil çok tanıdık olanları çağırcam sadce
onun için nasıl bi kıyafet alabilirim sizce böyle kabarık abiye tarzı bişi istemiyorumm:26:
ve ikram olarak ne dağıtılırkiii kurabiye yeterli olurmu sizceee okadar kişiyeee ne verilebilirkiiiiii
ve şuan işteyimmmm ayrıca 4gibi işten çıkıp ailece onların evine gidicez işten sabahtan izin istedim vermediler uyuzlarrrrr
4ten sonra gidip napcaksam zaten 2saat yol tutuyooooböyle işte kızlarrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar işler beni bekler ben kaçar
kolay gelsin..
günaydınnn kızlarrrr nasılsınızzzz bu sabah tartıldım 63,5çıktımmm
ama hiç bişi yiyemiyorummmmm strestennn
geçmişe bakayım havadisleri vereceğimmmmmm
aşk 5 kilo zayıflatırmış..eee sende herşey var aşk heyecan abinin onayı..
pıtlak neki?:44:
kuzu hiç kaçamak yapamdığına eminmisin..havuç var bolbol mısır var lokum var
neyseki bol koşuşturmaca var..
mis mis dolu dolu bir gün olmuş sana..
niye müti niye izin alıcaksın..ne oldu .?
evet sayımız azaldı hilal gel artık..
pul biberli yyağlı yoğurt tüketmekte göbekteki yağları eritiyor..güzel paylaşım olmuş..
kız küçücük çocukta ne kanal tedavisi..
benim ağız yaralarım çok acıyor dişim iyi geçti şükür.
oğlunada geçmiş olsun bizde diş problemi yaşıyoruz azı diş son calpol iyi calgel birde uykudan 5 -10 dk önce sürersen rahatlar kuzum..
dişim bugün iyi ama ağzımdaki yaralar acıyor..

Bana bi taş mı geldi acaba? :44:

taş değil mütim annelerdeymişsin mazeretin var ne olduğunu takip edemedim.ama durumumuz kötü..

Son düzenleme:

Allah mesut etsin cnm... bak herşey girmiş yoluna çok sevindim...elbiseyi balık elbise tarzı düşünürmüsün?? bi nşanda çok beğenmiştim ben... çok zarif duruyor...

ayy ne kadar yumuşacık ipek gibi duruyo
saclarında uzamış bu arada

günaydın kıslar...
gece öksürükten uyuyamadım... şimdide bu saat olmuş anca uyandım...daha saati 9 sanıyorum yaa....

geçmiş olsun.. dediğim gripini yaptın mı?
günaydın kızlarrr
günaydın
ay semine okudukca benim nişan olaylarım aklıma geldi

Niaşnda Kuran okunsun istersen beni çagır böyle seylerle ugrasıyorum ben.. kına nişan organizasyonu
Şakak bi yana ehil bi kişi bul ki; dinlettirsin kendini... genelde cok konusurlar kadınlar böyle ortamlarda...

Kıyafet işine gelince, ben kaftan gibi bi elbise almıştım.
Yakın birinin düğünündede giyebilirsin.
Yemektede biz poğaça ve meyvesuyu dagıtmıştık nişanda.daha ii oluyor öyle...

niye müti niye izin alıcaksın..ne oldu .?

dişim bugün iyi ama ağzımdaki yaralar acıyor..

taş değil mütim annelerdeymişsin mazeretin var ne olduğunu takip edemedim.ama durumumuz kötü..

Deryacım; belki bilirsin Kuran kursu Hocalıgı için yeterlik sınavları oluyor.Martta var.Benimde ilmihali bitirip, bi iki kere ezberden kuranımı hatim etmem lazım.Mülakat ve yazılı oluyor. ikisindende 70 alırsam gecerim. gecen de yazılıdan 84, sözlüden 89 aldım iyiydi.Bu senede iyice calısmam lazım, yoksa belgemin süresi bitecek...

Agzındaki yaralar için ne yap bak.. benimde gecenlerde cıkmıstı ya...
Ender Saracoglu cıkmıstı tv ye.. Dediki limonun suyunu sıkıp günde 3 kez gargara yapsınlar agızlarında.. biraz acır ama gecer dedi.Kız ben o kadar sey yaptım gecmedi.2 gün bunu yaptım gecti, en azından agrısı falan kalmadı. aklına geldikçe limon suyuyla gargara yap.

evet annemlerdeydim, yarın yine gidebilirim.. hiç gitmek istemiyorum ama

mütücüm şu sebepten söyledim...ben bu gruba girerken neyneyse kaptan ysfmir kaptan yardımcısıydı... benide ysfmir davet etmişti.... ordan aklıma geldi ama zaten yarın ayın 20 si....

onu yapamadım yaw... zaten bi sürü ilaç içiyorum bide o karışmasın dedim... o daha mı iyi gelirdi acaba.... neyse olan oldu...

kıslar bende ders çalışayım bugün... ççok saldım toparlamam lasım... öptüm hepinizi... bu arada yarın dersaneye gitme durumum var sabah... gidersem bugünkü kilomu yazayım onu baz alın olurmu???? bugün 71.8 dim.... geç gidersem yarın yine bildirim yaparım...

mütücüm şu sebepten söyledim...ben bu gruba girerken neyneyse kaptan ysfmir kaptan yardımcısıydı... benide ysfmir davet etmişti.... ordan aklıma geldi ama zaten yarın ayın 20 si....

Sundan davet etmedim, takıma bi kaç kişi gelmişti bizide alın diye..
Yer oldugu halde Hilal yerimiz yok demişti, herhald eeski üyeleri düşünerek öyle dedi.
O yüzden ben de davet etmiyorum.Aklımda ama karısmayayım şimdi
Hilal gelince halleder, zaten bayagı azaldık, izine ayrılan cok oldu...

Cok daha iyi gelecekti, bu kadar cekmezdin en azından...

Çalış çalış cocuk uyusun bende calısıcam..
Ya ben bu hafta annemlerdeydi geldim baktım kilo almışım ya

aynı durumu ben geçen hafta yaşadım... k.validem geldi... insanın düzeni kaçıyor bir kere...

kuranlı olursa abim okurrr inşallahhhhhh dinleticeğini umuyorumm....evet kaftan tarzı olabilirrrr....tşklerr muteeeeeee
Allah mesut etsin cnm... bak herşey girmiş yoluna çok sevindim...elbiseyi balık elbise tarzı düşünürmüsün?? bi nşanda çok beğenmiştim ben... çok zarif duruyor...
amin inşallahhh
balık elbise hoş görünüyo ama onu giyebilmek için vücut lazım bacımmmm bendede varrr amaa azcık fazlaaa varr

günaydın....hayırlı sabahlar..
semine ne yaptın yaz heyecanla bekliyoruz..

günaydın kıslar...
gece öksürükten uyuyamadım... şimdide bu saat olmuş anca uyandım...daha saati 9 sanıyorum yaa....
geçmiş olsun özlem dikkat et havalar çok soğuk zor iyileşiliyo

ay okurkende insan çok heycanlanıyo benim hiç böyle olmamıştı akraba ya öyle geldiler istediler işte sonra büyük kalabalık bir nişan olmuştu
ikram için az kişi ya aslında evde hazırlanabilir yada kuru pasta meyva suyu olabilir bizim oralar illa bol yemekli olur zaten yakın akrabalarınız gelir evede yaparsınız bişeyler
kıyafet için pastel renklerde düz sade yeleği işlemeli uzun bi abiye alabilirsin kabarık olmayanından
ewet canım kanal tedavisi ve dolgu yapıldı çünkü azı dişinin düşmesi 12-13 yaşını bulurmuş oğlanda ne yapsam rahatlamıyo hep mızmız

tekrar geçmiş olsun

Selam kızlar ben geldim temelli ..
Nasılsınız ?
Harika güzel zaman geçirdik.
Ama hasta oldum ben hasta olunca da geç gitti şimdi daha iyiyim bir de regl oldum.
Bir kaç güne toparlarım inşallah ..

Takım niye bu kadar boş kaldı ama ben size emanet etmedim mi takımı ?
mesaj sayımına kurallara dikkat edelim yaptırımlar başlıyor ona göre
Geçmişe göz atıyoruz şimdi.
Seminecim hayırlı olsun her şey gönlüne göre olsun.
İstemeyi atlatmışsınız nişan da umarım çok güzel olur.

Off yaa... ondan gitmek istemiyorum.Yemeyincede kızıyor annem ..
Yok diyetten hastalancakmısım da, bilmem ne de... :44:
aynı benim annem... böbreklerin iflas eder zayıflama diyor...:26: Allah korusun....

ozaman böyle birşey önerebilirim cnm... benim söz kıyafetim bu modellerin birasdaha kısa dize kadar olanıydı... kiloları güzel saklıyor.. istersen feceden ekle orda var... gerçi açıkmıydın kapalımıydın hatırlamıyorum da bunlar dönüştürülüyordur heralde kapalıyada...

Son düzenleme:
hoşgeldin hilal geçmiş olsun ewet takım da kimse kalmadı çok kişi izinde bide motivaston sıfır şahsen bende geri kilo alıyorum

oh çok şükür gelmişsin.... geçmiş olsun... özledik çok...

Melekcim o zaman izine çıkanlar 1-2 haftalık çıkmıştı.
Şimdi listelere bir bakalım yarın duruma göre yeni üye davet edelim bence de.
Ece sınavları bitene kadar mı izinli ?
Turta ne kadar izinli ?

hoşgeldin hilal geçmiş olsun ewet takım da kimse kalmadı çok kişi izinde bide motivaston sıfır şahsen bende geri kilo alıyorum

Toparlarız Gülçin merak etme ..
Çok mu kaçamak yaptın neden öyle oldu ?

kıslar kahve falı bilen varmı??? kapattım ficanımı bi bakıverin hele işe gircem mi sınavı kazancam mı??? bakçak kimsem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…