ben de yarın bildirim yapmayacağım sonraki haftaya inşallah çok artım kalmaz.
cnm ben yarın belki erken dersaneye gidicem diye bugün bild. yaptım sabah... tekrar yazıyım 71.8...
eğer erken gitmessem yarın tekrar tartılıp yazarım...
Ask olsun kizlar hepinize
Melek demek 'sen,ben,gulcin,2 ozlem bir de derya ' var
Biri de cikipndememis ki aa bir de betul vardi diye hih kustum hepinize
Saka bir yana unutmayin beni yeni uye cagirirken ben de varim bak:)
-hilal hosgeldin,cok iyi oldu donmen, dagildiksensiz
Allah tez zmanda hayirlisiyle temelli kavustursun insallah sevdiceginle,ve de gecmis olsun
-semine guzel gecmesine cok sevindim, nisan tarihi ne kadr yakin karar vermissiniz bohca, kiyafet, yer, ikram vs ayrintilari hazirlamak cok zor olmayack mi ustelik izin de alamiyorsun isten, her sey guzel istedgince olur insallah
Fal konusunda yere. İnmisse ne demek bilmiyorum ama benimbildigim cinlerin gelecegi bilmedikkleri ama cok hizli hareket ettikleri icin dolayisiyla bilgiyi cok hizli tasiyabiliyorlar bu yuzden gelecegi bildikleri dusunuluyo insanlar tarafindan ama her hangi bir canlinin yaraticidan baska birinin gelecegi bildigini dusunmek buna inanmak sirk oluyor, yani Allah a ortak kosma, o yuzden ben falin saka olarak bile yapilmamasi gerekliligine inaniyorum ,, boyle .
Hmm baska ne yazacaktim
Gulcin oglun iyilesir indallah, sen de daha iyi motive olursun, bir de bu hafta yine isvec yapacagini soylemistin yapma bence, onun yerine bir gun protein. Diyeti, bir iki gun de ayran corbali bir detoks vardi onlari uygulasan?
Menuleri yazanlar ozlem, melek , gulcin ve deryaydi sanirim. Masallah herkesinkini pek bi begendim:)) afiyet olsun hepinizee
sagol canım
Off yarın artı cıkıcam ama inş. bu hafta düzene girecek
Allah tez zmanda hayirlisiyle temelli kavustursun insallah sevdiceginle,ve de gecmis olsun
-semine guzel gecmesine cok sevindim, nisan tarihi ne kadr yakin karar vermissiniz bohca, kiyafet, yer, ikram vs ayrintilari hazirlamak cok zor olmayack mi ustelik izin de alamiyorsun isten, her sey guzel istedgince olur insallah
Fal konusunda yere. İnmisse ne demek bilmiyorum ama benimbildigim cinlerin gelecegi bilmedikkleri ama cok hizli hareket ettikleri icin dolayisiyla bilgiyi cok hizli tasiyabiliyorlar bu yuzden gelecegi bildikleri dusunuluyo insanlar tarafindan ama her hangi bir canlinin yaraticidan baska birinin gelecegi bildigini dusunmek buna inanmak sirk oluyor, yani Allah a ortak kosma, o yuzden ben falin saka olarak bile yapilmamasi gerekliligine inaniyorum ,, boyle .
Hmm baska ne yazacaktim
Gulcin oglun iyilesir indallah, sen de daha iyi motive olursun, bir de bu hafta yine isvec yapacagini soylemistin yapma bence, onun yerine bir gun protein. Diyeti, bir iki gun de ayran corbali bir detoks vardi onlari uygulasan?
Menuleri yazanlar ozlem, melek , gulcin ve deryaydi sanirim. Masallah herkesinkini pek bi begendim:)) afiyet olsun hepinizee
Aynen melek ya,
Yarindan sonra 15 gun tatile giriyorum okul yook ohhh
Bu 15 gunu spora baslamak icin degerlendijrcem ben de insallah.
Unutur muyuz hiç Betüll..
Ben daha dalgınlıktan kurtulamadım sevdiceğimi gönderdim bak hemen bahanem de hazır
Gördüm gördüm herkes boşlamış buraları ben meşurgöstereyim biraz da toparlanalım hep birlikte.
Ben arada baktırırım fal ama korktum valla.
bir de erkek arkadaşımı annesi götürmüş bir yere.
Adam emekli imam.
Bir sürü şey söylemiş.
mesleğini yaşadığı şehri bir sürü şey bilmiiş.
Tayinle ilgili de yorumda bulunmuş korktum şimdi.
aynen yaeve gelince menü düzene girmiş
kesinlikle
inş. inş...
ben de yarın bildirim yapmayacağım sonraki haftaya inşallah çok artım kalmaz.
Hmm baska ne yazacaktim
Spora da başlıyorsun demek betül süper gidiyorsun ..
aynen ya
inş. inş...
ay betüüüül özür dilerim ya...
Yazarken diyorum biri daha vardı sanki ama aklıma gelmedi
Yeni oldugun için herhalde unuttum kusura bakma ya...
Eki Görüntüle 330036
ay canım arkadasım.. bunlar gönlünü alır mı bilemedim...
Eki Görüntüle 330037
Bana o seytanlardan bol bool gosterebilirsin melek sonuna kadar hakettim malesef
Simdi o dediklerin varolan bilgilerin tayin durumu olacagi da su anda olan bilinen bir sey, onun uzerine yorum yapmis, olur da adamin dedigi tutarsa birileri diyecek ki a bak adam demisyi nasil da bildi, ama kuranda cok acik ayet var gaybi Allahtan baska kimse bilemez diye, o zamn ayeti inkar eden bir seye inanmis oluyo insan, fala bu acidan hic bulasmamak gerekiyo, cunku inanmiyoruz desekte bir an glir aa bak adam- kadin demisti diyebilecegin bir durum olabilir.
Masal simdiye kadar iyiydim hic duraksama ya da arti gormemistim hem de sporsuz ve bol kacamakla amaaa
Bu hafta samsuna abimlerin yanina gidince ankaradaki ablam da geldi annem babam fln, hhep beraber bool bol yedik,gelince de atamadim ustumden o bol yemeleri vs. Kilo aldim bu hafta ilk defa ama toparliycam pes etmek yokk
işin ilginci özellikle ne mesleğini söylemişler ne tayin konusunu.
Yani tayin olacağını bilmiyordu adam kendisi söylemiş tayin konun var diye.
Ve gidebileceği yerler belli ve adam bu yerlerden birisini söylüyor.
Daha önceden dikkatimi çekmişti betül kaçamaklara ve spor olmamasına rağmen kilo veriyorsun metabolizman iyi durumda demek ki hızlı bunun değerini bil ama kesinlikle şok diyet yapıp yavaşlatma çok güzel vereceksin inanıyorum.
Benim hayatimda soyle buyuk bir degisiklik oldu Hİlal o yuzden metobalizmam ozellikle iyi durumda olabilir
Universiteyi 6 senede bitirdim ve bu sure boyunca hep gec yattim, gec kalktim ,derslere devamim biraz azdi
Gecelerce film izlerim cipsler cikolatalar, vizeler final geceleri keza oyle, az hareket bol yiyeckek gec yat gec kalk fln.
Simdi haftada 5 gun 6.30 da kalkip yaklasik 6 saat boyunca hemen hemen hic oturmuyorum, okulda cocuklarin pesinde:))
gune erken basliyorum hem de bol hareketli bir sekilde, belki spor yapar gibi kalori harcamiyorum ama ayaktayim yuruyorum, cocuklara bir sey olmasin diye her seye dikkat ediyorum, kafayi da calistiyorum yani cunku okulda surekli cok degisik durumlarla karsilasiyorum cocuklarla ve surekli ani cozumler uretmemiz karar vermemiz gerekkiyo .
İste tum bunlar sanirim cok etkiliyo
Alir alir merak ettme, ben oyle sakayla karisik yazdim zaten ama bir daha unutmayin hee
Melek bu fal konusunda sen ne diyorsun, daha iyi bilirsin sen
Haklısın kesinlikle çok etkiler.
sabah kalkış saatleri bile çok önemliyken gün içinde hareketli olmanın artısı çok fazladır.
6 saat boyunca oturmamak bence günde yapılan 1 saat spordan çok daha iyidir.
Biraz da bu şekilde sağlıklı beslendin mi harika olacak.
Gönlünü aldıgıma sevindim.Tamam unutmam artık
Ay ben cok geç kalkıyorum ya.. 11de falan...
Arkadaşlar fal konusu açılmışken bende bi kaç kelam edeyim dedim...
Gecenlerde yine böyle bi konusma olmustu yanlış hatırlamıyorsam, bayagı oldu ama...
Özlemin foto eklemesiyle bizde bildiklerimizi tazeleyelim...
Şimdi öncelikle hepimizin bildiği gibi fal kesinlikle günah bir iştir.Çünkü gelecegi Allah'tan başka hiç ama hiç kimse bilemez.
Cinlerin geleceği bilip bilmemesi konusunda bi çok arkadasımız yorum yapmış.Çogu dogru bilgiler...
Bazı falcılara gidince, onlar size "şöylesin, bu olacak, şununla karşılacaksın " gibi sizinde inanamayacagınız ve duyunca çok şaşırdığınız şeyler söylerler.Bunları bilmelerinde ki sebep; cinlerle olan ilişkileridir.
"Peki o zaman cinler geleceği nasıl biliyorlar, hani Allah'tan başkası bilemezdi" diyeceksiniz...
Şöyle ki; cinlerin zaman kavramı bizimkinden farklıdır.Onlar zamanı bizden kat kat hızlı yaşarlar.
Dolayısıyla bizim daha yaşamadığımız şeyler, onlar için yaşanmış olur.
Bir de şöyle bir durum vardır ki;
Bizim yaptıgımız ve yapacagımız seyler bildiğiniz gibi _LEVH-İ MAHFUZ_ adında bir defterde kaydedilir.
Bu defter semada bir yerde muhafaza edilir.
Melekler bu defteri semaya kaldırırken, kişinin yapacak olacagı seyleri kendi aralarında konusurlar.
Semanın bi bölümünden sonra oraya meleklerden başkası erişemezler.
Cinlerde meleklerin konusmuş oldukları bu şeylerden bazılarını yarım yamalakta olsa duyarlar.
Yani medyumlara getirdikleri bilgiler bunlardan ibarettir...
Bu konuyla ilgili aklınıza takılan başka bişi varsa, onada açıklık getirebilirim...
Gönlünü aldıgıma sevindim.Tamam unutmam artık
Ay ben cok geç kalkıyorum ya.. 11de falan...
melek teşekkür ederim çok güzel bir bilgi oldu.
İkinci kısımı merak ediyordum.
Uzak gelecek olmasada yakın gelecek hakkında bir şeyler bilebiliyor yani cinler doğru mu anlamışım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?