Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mesaj sayım tarihleri :
20- 21 Ocak : Aysecig
23-24 Ocak :Balkaymak
25-26 Ocak :Betüld
27- 28 Ocak :Mutedeyyin
30-31 Ocak : Ozlew_19
1-2 Şubat : Ysfmir

Bundan sonra hepimize kolaylık olması açısından her mesajın başlık kısmına yazdığımız mesaj sayısını yazarsak mesajları sayma problemimiz ortadan kalkacaktır.
Sırası olan arkadaş sadece düzenleme yapar.

Benim şimdi çıkmam lazım arkadaşlar. Tekrardan tanıştığımıza memnun oldum. İşlerimi erken bitirirsem dönerim tekrardan. Görüşmek üzere...

olsun her yönden sen kar dasın

okey şekerim görev başüstüne
:13:

Son düzenleme:

İlk sayımın hayırlı olsun o zaman Özlemcim zaten işi de kolaylaştırdık ama sen de daha rahatsın sanırım eskkiye nazaran paylaşımlarından anlaşılacağı üzere.

çokk şükür canım ya kaynanam alıyo akşam 6 gibi cocugu 11 gibi getiriyo
gelirgelmezde çoçuk uyuyor çoookkk şükür eskiden neydi kafayı yiyordum o hallerimi gördüde yardımcı oluyo sag olsunn

çokk şükür canım ya kaynanam alıyo akşam 6 gibi cocugu 11 gibi getiriyo
gelirgelmezde çoçuk uyuyor çoookkk şükür eskiden neydi kafayı yiyordum o hallerimi gördüde yardımcı oluyo sag olsunn

Ayy ne güzel kaynanaymış valla bence de çok iyi olmuş senin için kendine zaman ayırıyorsun dinleniyorsun.

inş. unutmam

olsun her yönden sen kar dasın

evet

tşk canım sağolll

kilo verenleri tebrik ediyorummm kızlarrrrrr

Neyse kızlar ben kaçtım..
Yatakları yapayım,yatayım
İyi geceler...

evett kızlar ben geldimmmmmmmmmm:))

bugün alışverişe çıkıldı kıyafetimi ayakkabımı iç çamaşırı vs. herşeyimi aldım
siyahlı pembeli bi abiye altı düz kumaşş üstünde tüll gibi duruyoo
mahmutpaşadan aldık çok fazla dolaşmadık öyle ama baya kalabalıktık
ama kaynanam sağolsun çok anlayışlı özel bişi alıncak olsa hiç karışmadıı ne içine siniyosa onu al dediii
yarında yüzüklerimizi bakıcaz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…