Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşbulduk. Bende memnun oldum :))

Daha çok erken ama bugün çok yorulmuşum. Felaket uykum var. Herkese iyi geceler. Yarın görüşmek üzere :)

Kizlar bu hafta sonuncu olmus olabiliriz ama bence bu hafta bizzz birinci olcazzz:))
insallah azmettik kim tutar bizi

Kizlar bn de cikcam alt kata dayimlara inicem
İyi geceler herkeseee
ii geceler betül

Eki Görüntüle 284910

sizi geçmişe götürdüm eski kilolara bi bakın kızlarrrr [/CENTER]
vay be ne kilo vermişim ama hala yerimde sayıyorum

tamam kaptan görev anlaşılmıştır

çokk şükür canım ya kaynanam alıyo akşam 6 gibi cocugu 11 gibi getiriyo
gelirgelmezde çoçuk uyuyor çoookkk şükür eskiden neydi kafayı yiyordum o hallerimi gördüde yardımcı oluyo sag olsunn
ay ne şanslısın sendeki kaynana herkesin basına
Neyse kızlar ben kaçtım..
Yatakları yapayım,yatayım
İyi geceler...
ii geceler melek

hoşgeldin semine hayırlı olsun tabi karışmıycak bunlar çok özel günler içine ne siniyosa onu alıcaksın hersey gönlünce olsun

yarında nişan olcak yeri görcem bide kuru pasta felan o işlere bakıcamm
ama iştah felan kalmadı yaaa

yiyesim gelmiyooo 62.4tüm son
ne güzel kilolarda gidiyo

hayırlı olsun olanın zararı olmaz gün gelir lazım olur

Ben de özlemin daha çok gidebilir ama bizim normalde 1-1.5 kg gider diye söyledim zaten ..

Döndüm tabi bol enerji depolayıp bir göreyim kaçamakları bak bakalım neler oluyor
seytanlar gelir çok korkarım ama paylasım süper oldu adeta patlama yasandı hilal

seytanlar gelir çok korkarım ama paylasım süper oldu adeta patlama yasandı hilal

Patlasın tabi Gülçin aaa bomboş kalmıştı buralar öyle olunca biz de salıyoruz kendimizi.

su mesajları yazmamız ne ii oldu kolaylık olucak ama arada insan unutuyo

Ben de unutuyorum sonraki mesajlarda yazıyorum ama eksik olabilir

kızlar eşim yarın nöbetçi çocukları uyuttum müthiş çok yorulduğum bir gündü fazladan çok sey yaptım plandışı artık bittim uyumak istiyorum

Patlasın tabi Gülçin aaa bomboş kalmıştı buralar öyle olunca biz de salıyoruz kendimizi.

Ben de unutuyorum sonraki mesajlarda yazıyorum ama eksik olabilir
ewet yani bahane olamaz ama hilal ben çok etkilendim bu durumdan bide herkes kaçamak yapınca bende yapıyım bişey olmaz moduna giriyo insan daha önce belirttim zaten ama buda etkiliyo insanı tabi

Ben de özlemin daha çok gidebilir ama bizim normalde 1-1.5 kg gider diye söyledim zaten ..

Döndüm tabi bol enerji depolayıp bir göreyim kaçamakları bak bakalım neler oluyor

Sen de bomba gibi dön Semine ..
Düğün yaza mı olacak ?
evet cnm haziran temmuz gibii inşşş

bakalımmmmmmmmm inşşş herşey güzel olurr güzelce kilocukları vermeye devam edermmmm
saol canımmmm
su mesajları yazmamız ne ii oldu kolaylık olucak ama arada insan unutuyo

kız deme öyleee ben karıştırıyommm:))
neyse izinliyim diye saymıytorumm

Dayimlarla yarin sabah sahilde uzuuun bir yuruyuz yapmaya karar verdik
Ama insallah kalkabilirizz:))
Herkes cikmis, o zaman size gunaydiiin diyorum :))

Slm kızlar ben 5. takımdan betül... Maşallah sizin sürekli takipçinizim. Bu hafta biraz sizin sonuçlarda bizim gibi iç açıcı olmasa da inanıyorum bu azimle haftaya daha güzel olacak. İnşallah biz de aynı şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…