ne hayali bundan sonra hayal olmicakk
valla tebrik ederimm narinim balımmm hakikatten süper gacısın tuttuğunu koparıyoon
helal vallaa
13 .ta kım 2. mezununu veriyorr az kaldı sonra kim gitcek acebee senağlama
ay mezuniyet kelimesi hayali bile güzel ama daha var canım hatta melisle konuştuk bugün belki hedefimi 53 e çekebilirim şayet mayıs bitiminde 55 kilo olursam haziranda 1 ay daha diyet yaparak temmuza kadar 53 olabilirimmm o zaman işte tam narin olurummm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canımm benimmm taamm ozamaann daha çok gitmene belkim yetişirm sicem ama
işte o saçmalık olcakk türkiye aya çıktı gibi bişii :roflol: :roflol:
bizde seni öptük melicim iyi eğlenceler ablana mutlulukalar dilediğimizi söylersin
meliscim görüşürüz canım öoptüm kocamannn
ayy inşallah herşey çok güzel oluurr Şeniz
fotoları bekliyorumm canımcımm
melis kolaygelsin,ablana mutluluklar,bol eğlenceler.fotoğrafları bekliyoruz.öpüldün.
ne hayali bundan sonra hayal olmicakk
valla tebrik ederimm narinim balımmm hakikatten süper gacısın tuttuğunu koparıyoon
helal vallaa
13 .ta kım 2. mezununu veriyorr az kaldı sonra kim gitcek acebee senağlama
ay mezuniyet kelimesi hayali bile güzel ama daha var canım hatta melisle konuştuk bugün belki hedefimi 53 e çekebilirim şayet mayıs bitiminde 55 kilo olursam haziranda 1 ay daha diyet yaparak temmuza kadar 53 olabilirimmm o zaman işte tam narin olurummm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ay kızlaaaaaaaaaar nolmuşuz yaaaa 10.olmuşuz beeeeeeee...hem de be n bireyselde dereceye giremeişiiiiiiiiimmmmm...........
slm kızlar,bu gün o kadar tempolu geçtiki anlatamam üstünede moral bozukluğu senağlama bugün yürüyüşe çıkamadım ama dediğim gii o kadar tempolu geçtiki yürüyüşümün iki katı enerji sarfettim yiyeceklerime de dikkat edemedim istediğim gibi biraz kaçırdım yani bugün ama yarın telafi ederim inş. çok yoruldum yatacam,yarın öğünlerle birlikte yazarım,herkeze ii geceler,bugünün bitmesini istiyorum
şimdi yazınca baktım da çok aç kalmamışım ama herhalde koşturmaktan ve oynamaktan oldu:1shok:
canım benimmm diyette hareket şartmış değil mi insan nasıl veriyor hareket edince :) kına gecesi nin güzel geçtiğine sevindim aaaaamaaa resimlerini de bekliyoruzzzzzz güzel kıyafetinle seni görmek istiyoruzz
kızlar günaydın benim iştah tavan yapıyor bu 64.8 altına düşemedim baa yardım edin lütfeenn
kafayı yemek üzereyim
en son geçen hafta 64.2yi gördüümmm
kız şu iştahına göz kulak ol bak yaz geldidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
slm kızlar,bu gün o kadar tempolu geçtiki anlatamam üstünede moral bozukluğu senağlama bugün yürüyüşe çıkamadım ama dediğim gii o kadar tempolu geçtiki yürüyüşümün iki katı enerji sarfettim yiyeceklerime de dikkat edemedim istediğim gibi biraz kaçırdım yani bugün ama yarın telafi ederim inş. çok yoruldum yatacam,yarın öğünlerle birlikte yazarım,herkeze ii geceler,bugünün bitmesini istiyorum
canım benim kıyamam :S kafana birşeye takma sonra da toparlarsın kendini
ay kızlaaaaaaaaaar nolmuşuz yaaaa 10.olmuşuz beeeeeeee...hem de be n bireyselde dereceye giremeişiiiiiiiiimmmmm...........
10. olduk evet dökülüyoruzsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?