Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne hayali bundan sonra hayal olmicakk
valla tebrik ederimm narinim balımmm hakikatten süper gacısın tuttuğunu koparıyoon
helal vallaa
13 .ta kım 2. mezununu veriyorr az kaldı sonra kim gitcek acebee senağlama

valla tebrik ederimm narinim balımmm hakikatten süper gacısın tuttuğunu koparıyoon
helal vallaa

ay mezuniyet kelimesi hayali bile güzel ama daha var canım hatta melisle konuştuk bugün belki hedefimi 53 e çekebilirim şayet mayıs bitiminde 55 kilo olursam haziranda 1 ay daha diyet yaparak temmuza kadar 53 olabilirimmm o zaman işte tam narin olurummm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canımm benimmm taamm ozamaann daha çok gitmene belkim yetişirm sicem ama
işte o saçmalık olcakk türkiye aya çıktı gibi bişii :roflol: :roflol:

şişgom narinim fazlam var olmuyorr takıldım 1 aydır 64 dün altına inemiyorumm bir türlü
ama şok yapcam metobozlizmama belki düzelir manyak :roflol:

ay kızlaaaaaaaaaar nolmuşuz yaaaa 10.olmuşuz beeeeeeee...hem de be n bireyselde dereceye giremeişiiiiiiiiimmmmm...........

slm kızlar,bu gün o kadar tempolu geçtiki anlatamam üstünede moral bozukluğu senağlama bugün yürüyüşe çıkamadım ama dediğim gii o kadar tempolu geçtiki yürüyüşümün iki katı enerji sarfettim yiyeceklerime de dikkat edemedim istediğim gibi biraz kaçırdım yani bugün ama yarın telafi ederim inş. çok yoruldum yatacam,yarın öğünlerle birlikte yazarım,herkeze ii geceler,bugünün bitmesini istiyorum

bizde seni öptük melicim iyi eğlenceler ablana mutlulukalar dilediğimizi söylersin

meliscim görüşürüz canım öoptüm kocamannn
ayy inşallah herşey çok güzel oluurr Şeniz
fotoları bekliyorumm canımcımm

melis kolaygelsin,ablana mutluluklar,bol eğlenceler.fotoğrafları bekliyoruz.öpüldün.

güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar amin.

helal vallaa

evet 2. mezun yavaş olan bizler mezun olamıyoruz. Hem löliz hem şişgo hızlı çıktılar.

şişgocum sen artık ismini devret narin ol, senin kilonda şişgo olurmu hiçsengözlerimebaksanab

ay kızlaaaaaaaaaar nolmuşuz yaaaa 10.olmuşuz beeeeeeee...hem de be n bireyselde dereceye giremeişiiiiiiiiimmmmm...........

canım evet yaa bireysel de 3.5 kilo veren var şanssız bir hafta olmuş senin için, bence sen bir daha uğraş derece için.:teytey:

neden moralin bozuk şekercim. çok ve tempolu yürüdüysen telafi etmişsindir.

kızlar kına gecemiz çok güzel geçti ama ben açlıktan kilo vermişim. 59.4 kiloyum. Dün çok dengesiz beslendim ne varsa yedim adeta. Yazayım sabah kahvaltı yapamadım bir ara bir küçük kete
öğlen yemek yiyemedim eşim 2 dilim pizza tıktı ağzıma akşam yemek yiyemedim gece 11 falandı 2 dilim börek yedim.

şimdi yazınca baktım da çok aç kalmamışım ama herhalde koşturmaktan ve oynamaktan oldu:1shok:

gün başlamadan size yazayım dedim, laptopumu düzenledim slayt gösterisi hazırlamıştım ya ona baktım son kez 10da kuafördeyiz hepinizi öptüm bugün giremem muhtemelen.
Hadi bakalaım paylaşımı azaltmayın, 2. sayfaya düşürmeyin takımımızı. kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın benim iştah tavan yapıyor bu 64.8 altına düşemedim baa yardım edin lütfeenn
kafayı yemek üzereyim
en son geçen hafta 64.2yi gördüümmm

melisim kına genecenizin güzel geçmesine sevindim..bi de üstüne kilo vermişsinnn..heyecandandır canımın içi kaydirigubbakcemile3
nereusum canım sorma yaa ben de çok iştahlıyım bugünlerde..deli gibi yemek istiyorumm..yawww temmuza da çok azkaldı..hedef 68 koymuştumm ama bilmiyorummm...uffff bu kilo verme işiii gına getirdi artııııııııııııkkkkkkkkk

hee kız baadaa ben doktora gitcem anormallik var kesiinn yoksa hiç bişey yemediğim haftalarda 1 kiloya yakın gitmliydi
hepsini geçtim lahana diyeti işe yaramadıı hafta içi birgün gideyim barii
birde kötü bir hastalık olurmuuşş senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…