YA HİÇ SORMA ZOR VERİYORUZ sabah spor düşünüyorum bende ama eşim izin vermiyor burda bayanları çok rahatsız ediyorlar artık koşu bandıyla idare edecem şekerya ablacım bu regl dönemleri bizi tepe taklak ediyor
tatlı krizimi ben hala bitiremedim
yeme isteğimide biraz farklıydı bu ayımm hemde çokk biraz hafif atlatılınca gidiyor kilolar haziran sonunda 72 görceğine eminim sabah sporu yapalımmı beraber eğer yapılmazsa akşam muhakkak 2 saat yürüyüş olsunn
olsunmu canımcım
melzeyit canım nasılsın??
yoğun bi dönem geçirdin sende sanırım
artık verelim şu yapışık kilolarımızı dimi ama??? bende senin gibi duraklayıp kaldım toparlanalım şeker... bak şişko ve patbori hızlandılan yine... nereusta bizden o da takılıp kaldı
hadi hareketlenelim kızlar yaaa
dosba ben hep buraklyorum bak ölen ne yedim
çıbık kraker ve kayasısı suyuyiter demii
YA HİÇ SORMA ZOR VERİYORUZ sabah spor düşünüyorum bende ama eşim izin vermiyor burda bayanları çok rahatsız ediyorlar artık koşu bandıyla idare edecem şeker
evet zor ve kötü bir dönem geçti şekerim ben tembel çıktım evet artık toparlanma vakti geldi hadi artık toparlanalaım
yetmez şekerim 1 baket çubuk kraker öğlen yemeğinde bence senin vücudun kıtlık sinyali gönderiyor sana bu gün geçti akşama sadece salata ve yoğurt yada çorba ve salata yiyosun tamammı yarın öğlen çalışıyosan evden salatanı hazırlayıp götürüyosun ve yanına bişeyler yiyosun sen ve ben bu hafta güzel zayıflacagız okeymi şeker suyunu içiyosun ve hazır meyve suyu içmiyosun onun yerine süt iç
evet uyku çok önemli şeker bende oda yok gecenini bir yarısı uyanıyorum sabaha kadar bekliyorum neyse kızımla ilgilenmem lazım ödevi var öptüm hepinizi
merhaba arkadaşlar ne var ne yok ben yediklerimi yazayım hemen
sabah çeyrek krep,çeyrek poğaça,küçük bir börek domates salatalık peynir yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?