Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tabii ki sen bişey yemedin...
inan ben bu hafta annemin yanındaydım çok şeyler yedim... ama ben bu defa kilo almayacağım dedim ve almadığım gibi 200 gr da verdim
demekki herşey beyin de bitiyor

tamam ozaman devam ediyorummm
kemiklerim elime batıyorr :1closedeyes:
dosbacım oakdar zayıfladımkine kıyafet bulamıyorum kendimee kaydirigubbakcemile3

günaydın sonunda bende evimdeyim kaldığım yerden devam edecem artık hayat akıyor çünkünem hehehe ne yedim 4 zeytin domates salatelık biraz haşhaşlı çay kiraz ve sabah elma sirkesi bal bu hafta en azından 77 li rakamları görsem çok sevinecem öptüm hepinizi akşam girerim bu arada melis düğün nasıldı

tamam spor fuul geçecek bu hafta bende eminim 77li rakamları görecem haziran sonunda 72 olmam şart ki temmuzda 68 leri görebileyim gerçi hedeflerim çok şaşıyor bu ara her konuda

ya ablacım bu regl dönemleri bizi tepe taklak ediyor
tatlı krizimi ben hala bitiremedim
yeme isteğimide biraz farklıydı bu ayımm hemde çokk biraz hafif atlatılınca gidiyor kilolar haziran sonunda 72 görceğine eminim sabah sporu yapalımmı beraber eğer yapılmazsa akşam muhakkak 2 saat yürüyüş olsunn
olsunmu canımcım

melzeyit canım nasılsın??
yoğun bi dönem geçirdin sende sanırım
artık verelim şu yapışık kilolarımızı dimi ama??? bende senin gibi duraklayıp kaldım toparlanalım şeker... bak şişko ve patbori hızlandılan yine... nereusta bizden o da takılıp kaldı
hadi hareketlenelim kızlar yaaa

canım sen bi hormonlarına bektırsana?? gerçekten çok az yiyorsun... ve az veriyorsun... önemli bişey değildir belki sorun çözülür ve hemen kilo verebilirsin canım

YA HİÇ SORMA ZOR VERİYORUZ sabah spor düşünüyorum bende ama eşim izin vermiyor burda bayanları çok rahatsız ediyorlar artık koşu bandıyla idare edecem şeker

evet zor ve kötü bir dönem geçti şekerim ben tembel çıktım evet artık toparlanma vakti geldi hadi artık toparlanalaım

dosba ben hep buraklyorum bak ölen ne yedim
çıbık kraker ve kayasısı suyuyiter demii

yetmez şekerim 1 baket çubuk kraker öğlen yemeğinde bence senin vücudun kıtlık sinyali gönderiyor sana bu gün geçti akşama sadece salata ve yoğurt yada çorba ve salata yiyosun tamammı yarın öğlen çalışıyosan evden salatanı hazırlayıp götürüyosun ve yanına bişeyler yiyosun sen ve ben bu hafta güzel zayıflacagız okeymi şeker suyunu içiyosun ve hazır meyve suyu içmiyosun onun yerine süt iç

evet hazır meyve suyu yerine süt tercih et canım...
bende bugün tekrar yeşil çayıma başladım
toparlanma zamanı....!!!!!!

bilmezmiyim bayanların çektiği zorluğuu
ben zaten evde olduğum yerde yürüyorum
yani yerinde say yapıyorum televizyonumuda izlemiş oluyorum
koşu bandım yok kendi kendime spor aleti geliştirmeye başlarmışımm kaydirigubbakcemile3
evet hazır meyve suyunun yararlı olmadığını duydumm
akşam sadece salata yiceem
yarın salatamı hazırlayıp iş yerime getircem ablacımm
sabahda kalkıpp iki habecik göbek atıcam
birde uyku düzeni olmalı yoksa iyi kilo verilmiyor çok etkilyor gerçekten

evet uyku çok önemli şeker bende oda yok gecenini bir yarısı uyanıyorum sabaha kadar bekliyorum neyse kızımla ilgilenmem lazım ödevi var öptüm hepinizi

merhaba arkadaşlar ne var ne yok ben yediklerimi yazayım hemen
sabah çeyrek krep,çeyrek poğaça,küçük bir börek domates salatalık peynir yedim

merhaba arkadaşlar ne var ne yok ben yediklerimi yazayım hemen
sabah çeyrek krep,çeyrek poğaça,küçük bir börek domates salatalık peynir yedim

ne olsun canımm
işte uğraşıyoruzz
genelde hamur işi yemişsin canımm afiyet olsunnn sengözlerimebaksanab

slm kızlar,bugün sevinçliyim direksiyon sınavımı geçmişim çok erken çıktım evden sınav dolayısıyla eti form bizküvi yedim 4 tane,11:30 gibi de çok az melemen yedim az da beyaz peynir 1,5 dilim ligt ekmekle,peşinden de yeşil çay içtim,sınava giderken spor da yapmış oldum ama şimdi de evde iş yapmam lazım,akşama doğru da yürüyüşüme çıkıcam yine,akşamda yoğurtlu bakla yerim yine zeytinyağlı,öpüyorum hepinizi,akşama teklrar görüşürza.s.

kızlar ben gldim çok güzel geçti herşey çok güzel ablam da çok ciciydi.
geçmişi okuyamıyorum kayınvalidemler gelmişlerdi düğüne zonguldaktan onlar gitsin yazarım detayları. Fotoğrafta koyacağım bi akşam herkes burda olsun koyayım diyorum ama şişgo üzülür akşam giremiyor. En iyisi sayfama koyarım 1 gün durur herkes bakar. ılk fırsatta koyarım.
Çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…