Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben bu hafta ve geçen hafta abartılı yemedim özellikle akşamlarımı aslında kilo verirdim ama su içmedim doğru düzgün ve öğün atladım. Şimdi hafatya için yeniden suya ağırlık vereceğim, yediklerimi de yazma yüzü bulacağım kendimde, geöen hafta yüz bulamadım

kıız bence ilkde doğru değill :1no2:
birkaç kez çıktım hep 64.7 gösterdi doğru olsaydı birkaç kez 63.5 görürdüm
haftaya inşallahh
bu arada ben hedefime ulaşamadımm
akşam fazla kaçırdım ayıpdır söylemesi
ama taam 2 saat yürüdümm kaçırdıkdan sonra :lepi:
bu arada meliscim kız özlettin kendini valla çoklu alıntılarını özlemişim :1hug:

günaydın
69.500 kilom yani 200 gr vermişim
nasıl oldu inanın bende bilmiyorum sanırım memleketimin suyu havası ii geldi bu kadar yemeye :)
haftaya evimdeyim inş. tekrar düzenimi sağlayacağım
alışverişte yaptım artık çok dikkat etmem lazım benim

bu hafta herkeş vermiş
patbori kara liste sana yaradı valla kız tebrik ederim canımm :hooray:
ben yine tam işe yaricakkene yinee çürük oldum yaavv ooff nasıl iştiirr Çok üzgünüm çoook
aa mehalimde gelmiş ben ziyarete gideyoomm

o zaman 64.7 doğrudur. Çok kaçırmanın cezası olmuş canım bi de regl oldun, bir kaç güne 1 kilo gider merak etme.

ne güzel canım yiyip kilo vermen. Haftaya düzenin kurar hızlanırsın

canlarım şimdi yazacağım kilo hem sizi bireyselde geriye götürecek hemde hatırlatmak istiyıorum annemin tartısı bozuk artık neeeeeeeeeeeeeee diye tepki göstermezsiniz umarım şuan annemin tartısında 81 gözüküyorum yani 2 kilo 800 gram farklı artık kararı melisciğim verirsin ben dışarı çıkmak zorundayım çoruma gitmeden banka işlemlerini halledecem bu ara sizere vakit ayıramıyoru m kusura bakmayın

nee napttıınnn seeeennn kaydirigubbakcemile3
evet tartı bozukk bellii 2 kilo alamazsın yani eminim okadar abartmadın ablacımm kaydirigubbakcemile5
yiter artık bitsin hasretlik dönün garii karamanlı ablacım sendee alkisalkisalkis

ay çıtırlar özledim sizi ama misafirdi oğluştu valiz hazılra derken anca şimdi vakit bulabildim.bugün memelekete gidiyorum çoookkkk mutluyum. dua edinde orada kilo almadan hatta vererek geri döneyim.bu arada yeni arkadaşlar katılmış grubumuza hayırlı uğurlu olsun inş.
evet bu arada kilom 66.1 yani 400 gram vermişim kusuruma bakmayın artık bir daki seferlere daha çok azmedeceğim

sormayın ya bende sinir oldm ama haftaya artık bireysel derece olur bu durumda haftaya birinciliği garantilemiş olacağız arkadaşlar kusura bakmayın lütfenkötükedihüsokötükedihüso

sormayın ya bende sinir oldm ama haftaya artık bireysel derece olur bu durumda haftaya birinciliği garantilemiş olacağız arkadaşlar kusura bakmayın lütfenkötükedihüsokötükedihüso

heheee öyle oluyor ablacımmm bomba gibi geleyyoonnn
bende derece yapabilirimm bu hafta kilomu fazlamı yazsaydım ne yapsaydımm
ayy çok cin fikirli gördüm kendimiii :roflol: :roflol:

işte geldim.nasılsınız bakem kızlar,umarım herkeşler iyidir.eh bende iyiyim çok şükür.hemen kilomu yazayım.56.1 olmuşum.yavaş gidiyorum ama veriyorum buda beni mutlu ediyor.güya bu hafta 54 olacaktım hedefim buydu, hiç dikkat etmedim,yediklerimide abartmadım gerçi.buralarda olacağım öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…