Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kizlar ne yaptiniz bu hafta öyle 10. falan bir daha duymayim ha meliscim kina gecesinin guzel gecmesine sevindim insallah dügünde isteginiz gibi gecer nerus kuzum bencede bir doktora git ama bir daha duymayim kötü hastalik falan cikar diye benim nese kaynagim ad, patbori,sisgo,emirel, acibiber,oje melyezit ve yeni gelen arkadasimiz melankoli bu arada hosgeldin canim sizlerde iyisinizdir umari (mektup gibi oldu ha) ismini unttugum arkadslar varsa kusura bakmyin

ablacımmm hoşgeldiinn nasılsın :1hug:
evet 10. olduk çok kötü bir durumm :roflol: rezil olduk
kötü bişeyden kastım
şeker olabilir yada kötü bişey işte ailede çok var çünkü ben tahlil yaptırayım
2 dedemde kanserden öldü babaannemde
annannem felçlik geçirdi :1no2:
teyzem dayılarımda halalarıdma hep şeker var
yani bendede bişiler çıkabilirr
aman kurtulurum bu kiolaardann bir deri bir kemik kalırım kökten kurtulurum kaydirigubbakcemile3

ağzından yel asın kız ,Allah sağlık sıhhat versin senin bence en büyük soronun stres yapıyosun ben veririm de takma kafaya birazda tabanları yağla nasıl kilo vereceksin emirel dedidi dersin kaydirigubbakcemile

heee kızz denicem onu sters yapmicam hatta yapmadım bugün
et döner yidiimm cokacimcoook
bu ayın sonuna kadar kendimce hedefim 62 olmakdı bu hızla zor gibi ama
yarın sabah sporu yapayım belkim metobolizmama hızlanır bişiler olurr kendine gelirr

neden moralin bozuk şekercim. çok ve tempolu yürüdüysen telafi etmişsindir.[/QUOTE]

tatsız bir gündü anlatmıyım aklıma geldikçe sinirlerim boşalıyo,dün bitti zaten bugüne bakalım a.s bugün sabah kahvaltısında:
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ligt ekmek
az da beyaz peynir
birkaç tane dilimlenmiş domates ve salatalık
bir saat önce eve geldim çok acıkmıştım enerji harcadım çünkü akşam yemeğimi de yemiş oldum onlar şu; bir tabak zeytinyağlı bakla ve haşlanmış makarna yağsız tuzsuz yoğurtlu,birazdan da yeşil çayımı yada rezene o da olmadı adaçayımı içicem akşam yediye doğru da spora çıkıcamalkisalkisalkis

melankoli yeni düşmüşsün balımm allah kurtarsınn kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinmi deseemm nedesemm şimdii sağlıklı ve hızlı kilo vermeler şeker a.s.

melankoli yeni düşmüşsün balımm allah kurtarsınn kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinmi deseemm nedesemm şimdii sağlıklı ve hızlı kilo vermeler şeker a.s.

saolasın bebişim,aranızda olmak benim için bir mutluluk,kendime güvenim geliyo kilo vermek babında,inş.vercem ama çünkü peş peşe düğünler var görümce olarak güzel olmam lazım kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

kıızz sende bekarmışın yeni gördüm vallaa
hadii hepsini ever sonra senide evereliimm :dance:
kuran kursu öğretmenisin sanırıımm ne güzell çok hayırlı bir iş yapıyon
şimdik yavuklun falan vamı??
nişan söz falann :asigim:

bu arada yemek peşine rezene mi daha ii yoksa yeşil çay mı? bir fikrin var mı nereuscuma.s

ben hep yeşil çay içerimm ki daha sağlıklı
rezene hiç duymadımm yeşil çay kadar ünlümü kaydirigubbakcemile3
ya ben çok memnunum yeşil çaydan kaydirigubbakcemile5
bir dene tadını beğenmezsen rezeneye geçersin ben rezeneyi araştırayımm

ben yeşil çay da içiyorum da merak ettim rezenenin mideyi rahatlatma özelliği var o yüzden belki biliyosunuzdur diye sorayım dedim,şimdi şu bardağımı içeyim yeşil çay içcem peşinedekaydirigubbakcemile2

herkese iyi aksamlar kızlar bugün biraz mideyi bozmuşum patates günü yaptım

sabah 1 elma

ara 2-3 erik

öğle patates

ara 2-3 erik

aksam patates

ara kiwi

2 buçuk litre su içtim 1 buçuk saat yürüdüm

kızlar bu gün ve dün yediklerimi yazmadım...yazamaaadım daha doğrusu...çünkümmm çoook yedimmm ..utanıyorum yazmayaaaaaaaa...

baktım ama kimse yok sanırım herkez tv başında,bende akşam yürüyüşümü yaptım şimdi ise açlık hissediyorum ama yemiycem kararlıyım ,belki yatarke süt içerim.bu arada bana dua edin kızlar yarın sabah direksiyon sınavım var,inş. hiç hatasız tamamlarım,hepinizi mıncırdım yanaklarınızdan,herkeze ii gecler yarın görüşmek üzre baş başa.s.

günaydııııııııınnnnnn
evimdeyim çok şükür
insanın evi gibisi yok ne kadar annemin yanıda olsa evimi özlemişim
tabii sizleride artık inş. beraberiz
hemde sıkı bi şekilde çünkü tatile yaklaşık 4 yada 5 hafta sonra çıkacaz kısmet olursa ve ben bu kilo ile gitmek istemiyorum....
geçmişi okuyamadım kızlar bu arada kimse yokken bi göz atayım... bu hafta sonuç çok kötüymüş neyse önümüzdeki maçlara bakmak lazım
bana herkes çok zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum malum ben takıma katılmadan öncede biraz vermiştim toplam 5 kilo oldu ama çok övgü alınca gaza geldim

dooossbaaa ayy ne güzel bişi pazar günü gelmişiniz çok mutlu olduummm oku kız hemen konuşalıımm iki kilimee benn çok kötü hissediyoru mekndimi
dün 1 kase sütlaç yedim 1.5 saat yürüdümm
diizginleyemiyorum kendimi ve kilo almış gibi hissediyorum kendimii ühühüüü
tartıya çıkmaya korkuyorumm senağlama

selam canım özledim valla sizleri
üzme kendini o kadar... ozaman beynin hemen yediklerinin çok zararlı olduğunu düşünüyor ve yediklerini kiloya çeviriyo...
şöle düşün vücudumun tatlıya ihtiyacı var ve süt tatlısını haftada 1 yiyebilirim de...
bence kaçamak olarak beynine sinyal gönderme
hem 1.5 saat çok ii yürümüşsün
çok acıktığında hafif bişeyler atıştır tatlım... mesela bu dönem meyveler çok güzel bi kaç tane ağzına atıver ama yanında çok bulundurma...
tabii bu dediklerimi bende yapmaya çalışıyorum ama elimizden geldiğince... hem spor yapmışsın kendini çok ii hissetmen lazım

bende özledim hiç topluca toplanamıyoruzz cumagünleri hariç
cumada kaçırdımve 2 saat yürüdüm ama nereye kadar ben hep böylemi yapıcam kızz
bir son olması gerekk ooff rahat olmalıyım kilo almadım demeliyimki kilo almamalıyım demi
ben bişi yapmadım ozaman şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…