ablacımmm hoşgeldiinn nasılsın :1hug:
evet 10. olduk çok kötü bir durumm :roflol: rezil olduk
kötü bişeyden kastım
şeker olabilir yada kötü bişey işte ailede çok var çünkü ben tahlil yaptırayım
2 dedemde kanserden öldü babaannemde
annannem felçlik geçirdi :1no2:
teyzem dayılarımda halalarıdma hep şeker var
yani bendede bişiler çıkabilirr
aman kurtulurum bu kiolaardann bir deri bir kemik kalırım kökten kurtulurum kaydirigubbakcemile3
melankoli yeni düşmüşsün balımm allah kurtarsınn kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinmi deseemm nedesemm şimdii sağlıklı ve hızlı kilo vermeler şeker a.s.
saolasın bebişim,aranızda olmak benim için bir mutluluk,kendime güvenim geliyo kilo vermek babında,inş.vercem ama çünkü peş peşe düğünler var görümce olarak güzel olmam lazım kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
bu arada yemek peşine rezene mi daha ii yoksa yeşil çay mı? bir fikrin var mı nereuscuma.s
dooossbaaa ayy ne güzel bişi pazar günü gelmişiniz çok mutlu olduummm oku kız hemen konuşalıımm iki kilimee benn çok kötü hissediyoru mekndimi
dün 1 kase sütlaç yedim 1.5 saat yürüdümm
diizginleyemiyorum kendimi ve kilo almış gibi hissediyorum kendimii ühühüüü
tartıya çıkmaya korkuyorumm senağlama
selam canım özledim valla sizleri
üzme kendini o kadar... ozaman beynin hemen yediklerinin çok zararlı olduğunu düşünüyor ve yediklerini kiloya çeviriyo...
şöle düşün vücudumun tatlıya ihtiyacı var ve süt tatlısını haftada 1 yiyebilirim de...
bence kaçamak olarak beynine sinyal gönderme
hem 1.5 saat çok ii yürümüşsün
çok acıktığında hafif bişeyler atıştır tatlım... mesela bu dönem meyveler çok güzel bi kaç tane ağzına atıver ama yanında çok bulundurma...
tabii bu dediklerimi bende yapmaya çalışıyorum ama elimizden geldiğince... hem spor yapmışsın kendini çok ii hissetmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?