Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet 15 tatilin sonunda 60 kiloyu kusuratli da olsa gormeyi cok istiyorum
Kendime bir kaban begendim onu alcam 60 i gorunce:))
Gerci 55 i beklesem mi almak icin diyorum ama kalmaz diye jorkuyorum:))

Bence al ama biraz dar olacak şekilde al kilo vermen için motive etsin betül.

hoşbuldum teşekkürler ilaç çok işe yarıyor evet ama dereotu en büyük ilacı denedim ben çok işe yarıyor her gün yarım demet yiyorum kesin.

kıslar sayfaları doğru düzgün okuyamadım bile yatar pozisyonda yazıyorum resmen önemli olayları özet geççek biri var mı? bide şeytanları hakettim masal.... ama bi daha olmucak söz...:78:

Nasıl yani yaaaa daha ilk günden Bu şeytan meselesi anladığım kadarıyla pek hayra alamet değil dimi :))

Hayattan azicik hosgeldin aramiza:)
Ben betul, nickim de yaziyo zaten:)

Adin ne, hayattanazicik demeyelim her seferinde:))

bodrummmm..... balayına gelmiştik oraya... çok güzel bi yer.... izmirdeyim ama tek kıskandığım yer orası diyebilirm... orda yaşamak güzel olurdu....

Adın neydi _?
Ben Hilal bu arada .
Nasıl gidiyor Ayran detoksu ben de dün 2 bugün 2.5 kase içebildim ancak.
Acaba sakıncası olur mu ki az yemenin ..

kıslar sayfaları doğru düzgün okuyamadım bile yatar pozisyonda yazıyorum resmen önemli olayları özet geççek biri var mı? bide şeytanları hakettim masal.... ama bi daha olmucak söz...:78:

Ahh Özlem ahh
Bu haftaya ne güzel başladık ne yaptın öyle.
Hani günah çıkar bakalım .

Asıl sana hediye oldu desene tatil.
Ana okulunda 4 yaşlarda mı var bEtül ?

Hayattan azicik hosgeldin aramiza:)
Ben betul, nickim de yaziyo zaten:)

Adin ne, hayattanazicik demeyelim her seferinde:))

Arkadaşlar biliyorsunuz ki bende yeniyim. Ve hepinizin ismini karıştırıyorum. Buraya nicklerin karşılığında isimleri yazsak. Bende öğrensem kim kimdir. Karıştırmak kötü oluyor

Nasıl yani yaaaa daha ilk günden Bu şeytan meselesi anladığım kadarıyla pek hayra alamet değil dimi :))

Sen de kız ortine Ebru bir daha cesaret edemesin.
Yok hişç hayra alamet değil ben bir söylenmeye başlıyorum bu meşhur şeytanlarımı göstererek.
Ne zamandır benim motivem iyi değildi uzak kalmıştık şeytanlardan şimdi ortaya çıktılar tekrar.

betül pazartesi bende okul öncesi öğretmenliği kursuna başlıyorum..... 10 gün sürcekmiş... ne göstercekler acaba bize???

Arkadaşlar biliyorsunuz ki bende yeniyim. Ve hepinizin ismini karıştırıyorum. Buraya nicklerin karşılığında isimleri yazsak. Bende öğrensem kim kimdir. Karıştırmak kötü oluyor

Ebru başka yerlere falan da yazıyoruz direk ismin orada gözükmesi hoş olmuyor, bir şey olacağından değil de zaten benimkisini unutmazsın

antep fıstığı kalamar ve midye... ama akişam yemeği yemedim yemek yerine bunları yedim...

antep fıstığı kalamar ve midye... ama akişam yemeği yemedim yemek yerine bunları yedim...

Yaaaa bide burdaaaaaa bana antep fıstığı ve midye diyorrrrrrrrrrr (((( Cezalardan ceza beğen Özlemmmmm :)))

Kalamarrr
Midyeee
Uff ya canım nasıl istedi.
Hele izmirde ne güzeldir dimi ?
Akşam yemeği yerine yediysen çok problem değil de kalamara yaklaşma pek yine de bence.
midyenin tanesi 9 kalori mi neydi.
Protein deposu zaten.

Adın neydi _?

Ahh Özlem ahh
Bu haftaya ne güzel başladık ne yaptın öyle.
Hani günah çıkar bakalım .

Asıl sana hediye oldu desene tatil.
Ana okulunda 4 yaşlarda mı var bEtül ?

Ozlem ne yedin ben de merak ettim
Melegin de lahmacunla mucadelesi vardi bugun nasil gecti acaba:))

Aynen oyle Hİlal tatl gelmeseydi artik cildircaktim yoksa:))
Ben bagimsiz anaokulunda calisiyirum Hilal normal ilkogretim degil yine devlete bagli bir farki yok ama ilkogretimle ayni binayi falan kullanmiyiruz, mudurumz falan da okul oncesi bransinda.
Bu bagimsiz okullarda oluyo 4 yas hatta 3 yasta var:))
Benimkiler 2007 dogumlu 4 dedigim o, 4-5 diye de geciyor
2008liler var onlari yiyesi geliyo insanin:)

Ebru başka yerlere falan da yazıyoruz direk ismin orada gözükmesi hoş olmuyor, bir şey olacağından değil de zaten benimkisini unutmazsın

Senin ismini unutmam merak etme. :)) Zamanla alışırım o zaman diyelim. Ama karıştırırsam kusura bakmayın :))

bodrummmm..... balayına gelmiştik oraya... çok güzel bi yer.... izmirdeyim ama tek kıskandığım yer orası diyebilirm... orda yaşamak güzel olurdu....

Burası sadece yazın tatile gelince güzel yaşanacak yer değil ama doğal yaşam var ben eşime yaşlanmadan huzurevine girdik diyorum düşün

Adın neydi _?
Ben Hilal bu arada .
Nasıl gidiyor Ayran detoksu ben de dün 2 bugün 2.5 kase içebildim ancak.
Acaba sakıncası olur mu ki az yemenin ..

Su canım adım. Dün sen 2 kase yedim yazmıştın bende ondan iki kase yedim bıraktım daha mı fazla yemeliyiz çok doyurucu nasıl yiyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…