Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kıslar şu linke tıklayıp açılınca adınızı yazın ben bayıldım çok güzel... temin bi sayfada gördüm
O.B.® Triple Sorry | o.b.® Mighty Small

Şimdi beklenmeyen bir tepki olacak ama
Kalbimin sahibi yapmadıktan sonra ne yapayım ben başkasının yaptığı güzellikleri

Günaydın kızlar. Sanırım artıkk buraların en erkencisi ben olacağım. Sabah kalkar kalmaz ilk işim tartılmaktı. Ama canım sıkıldı tartılınca. Hedefim 1 kg'di. Ben 500 gr vermişim. Sanırım 3,5 kg dan sonra vücut kendini korumaya başladı. Demekki bu hafta çok uğraşmam gerekecek. Ne olursa olsun, 1 gr bile veremesem vazgeçmeyeceğim. İnşallah Cumaya tartıldığımda 1 kg gider :)

Dünkü menümü bende yazayım. Çok detaylı tutmuyorum ama elimden geldiği kadar:

Sabah

1 fincan kahve (3'ü bir arada)
3 yemek kaşığı mantar sote
1 dilim ekmek

Ara

1 paket (6 adet eti form bisküvi)
2 yemek kaşığı yoğurt

Öğle

2 dilim ekmek
5-6 zeytin (Aslında acıkmamıştım ama mide problemim var onu bastırmak amacıyla atıştırdım)

Ara

1 fincan nescafe (Maalesef yine 3'ü bir arada, mecburen çünkü evde başka yoktu.)

Akşam:

1 Kase (2 kepçe) yaylı çorbası
5-6 top diyeyim haşlanmış karnıbahar (Limon, zeytinyağı ve sarmısaklı)
2 dilim tam buğday ekmeği

1 fincan nescafe(bu kez ikisi bir arada)
1 bardak yeşilçay

Bol su (Suyu ölçemedim, çünkü su içmeyi çok severim ne zaman aklıma gelse içerim)
40 dk tempolu yürüyüş

Günaydın Kızlar ..

Moralini bozma her hafta aynı şekilde gitmiyor kilolarımız sonuçta önemli olan vermiş olmak.
Menün gayet güzel ama 3'ü bir aradalardan vazgeçmeni tavsiye ederim çok olmuş.
Onun yerine sek içersen daha iyi olur.

Sanada günaydın canım. 3'ü bir aradalardan vazgeçtim. Ama bu kezde 2'i birarada içmeye başladım. Onunda tadı iğrenç geliyor. Sanırım bu gidişle kahveyi tamamen bırakacağım. (İnşallah) Evet allaha şükür azda olsa vermişim. Tabii bu hafta dün hariç tamamen sporsuz bir haftaydı. Ona rağmen sonuç sanırım iyi.

Menülerin genel olarak nasıl bilmiyorum ama eğer hep dünkü gibiyse düzenli bir menüyle veriyorsun.
Bu da duraklama dönemlerinin uzun olmayacağını ve verdiğin kilonun sağlıklı ve düzenli olduğunu gösteriyor.
Bir de spor eklenince değme keyfine.
Kahve konusunda da inan zamanla içemiyorsun şekerli sütlü kahveler yeterki bir alış sadeye.
Türk kahvesi de içebilirsin yerine aslında.
Hem daha sağlıklı, işlenmemiş.
ayrıca kahve şekersiz ve sütsüz olduğunda antioksidan özelliği de varmış.

ah ah ortim bir zamanlar müptelasıysım şu nescafenin... ama artık çarpıntı yapıyor içemiyorum... türk kahvesiyle idare ediyorum... ama nescafenin yerii her zaman başka...

Merhaba
Ben de klasik gec bir kahvalti yaptim malum pazar:)

Pazar demisken HIlal, pazar gunleri mesj yazmama hakki mi var, ?

Ebru menun duzenli ve guzel afiyet olsun, ama bana ekmekler cok geldi toplamda 5 dilim ekmek var, bir de ben diyetisyene giderken o diyordu ki form biskuvileri arada yiyeceksen 2 ya da 3 tane ye. 2 ya da 3unun bir dilim ekmege karsilik geldigini soylemisti.

günaydın kızlar herkese iyi pazarlar...

İyi pazarlar Özlem ..

Afiyet olsun Betül.
Pazar günleri mesajlar sayılmıyor Betül malum herkes ailesiyle olabilir buraya zaman ayıramayabilir ama bu demek değil pazar diye girmeyelim yazmayalım ..
aa niye ben o zaman mesaj sayılarını yazıyorum.
Neyse alıştırma olur.

:)
Ben de annemle temizlik yapicam bugun:)

Bu arada dun gece yatmadan once de mekik cektim

15 erli 4 set yaptim birer dakika ara vererek.
100 e kadar sayarak da bisiklet cevirdim ayaklarim havada.
Az ama faydasi olur diye dusundum.

Ben kötü haberimi vereyim mi ?
Bu sabah tartıldım ve 61.8'i gördüm tartıda ..
Çok almışım burada değilken ama geri gidecekler inşallah.
22 şubatta 57 kg olacağım.

Ben kötü haberimi vereyim mi ?
Bu sabah tartıldım ve 61.8'i gördüm tartıda ..
Çok almışım burada değilken ama geri gidecekler inşallah.
22 şubatta 57 kg olacağım.

1.5 kilo hilal bence cok fazla degil verirsin hemen sen onlari

Gunaydin hanimlar, herkese keyifli pazarlar diliyorum

Araniza bugun katiliyorum...
Boyum 1.50 67 kilo basladim zayiflamaya, hedefim oncelikle 55 sonra 50 ins hele bi 55 i goreyimde...
Ewlendik snra hizla kilo almaya basladim stres we problemlerden artik kendimi taniyamiyordum,
sanki bu ben deildim arada baslayip biraktigim diyetler oldu, dikkat etmeye calistim sadece
dewamliligi yoktu ama artik bu sefer bu isi gercekten istiyorum we kafama koydum,
zayiflama surecinde takim ruhuna we yuksek motiwasyonun cok onemli oldugunu dusunuyorum,
dun biraz gruplara gozatmistim 13. takimin kurallari, motiwasyonu, paylasimlari hosuma gitti
we suan burda olmaktan cook cook cok mutluyum, ins hepimiz icin burasi hayirli olur

Aramıza hoşgeldin arkadaşım.
Ben hemen kuralları ekleyeyim sana.
Burada olursan hep beraber veririz kiloları sen merak etme.

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Kurallari okudum cnm kabul ediyorum tabisi de Artik bende burdayim hemde buyuk memnuniyetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…