kıslar şu linke tıklayıp açılınca adınızı yazın ben bayıldım çok güzel... temin bi sayfada gördüm
O.B.® Triple Sorry | o.b.® Mighty Small
Günaydın kızlar. Sanırım artıkk buraların en erkencisi ben olacağım. Sabah kalkar kalmaz ilk işim tartılmaktı. Ama canım sıkıldı tartılınca. Hedefim 1 kg'di. Ben 500 gr vermişim. Sanırım 3,5 kg dan sonra vücut kendini korumaya başladı. Demekki bu hafta çok uğraşmam gerekecek. Ne olursa olsun, 1 gr bile veremesem vazgeçmeyeceğim. İnşallah Cumaya tartıldığımda 1 kg gider :)
Dünkü menümü bende yazayım. Çok detaylı tutmuyorum ama elimden geldiği kadar:
Sabah
1 fincan kahve (3'ü bir arada)
3 yemek kaşığı mantar sote
1 dilim ekmek
Ara
1 paket (6 adet eti form bisküvi)
2 yemek kaşığı yoğurt
Öğle
2 dilim ekmek
5-6 zeytin (Aslında acıkmamıştım ama mide problemim var onu bastırmak amacıyla atıştırdım)
Ara
1 fincan nescafe (Maalesef yine 3'ü bir arada, mecburen çünkü evde başka yoktu.)
Akşam:
1 Kase (2 kepçe) yaylı çorbası
5-6 top diyeyim haşlanmış karnıbahar (Limon, zeytinyağı ve sarmısaklı)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan nescafe(bu kez ikisi bir arada)
1 bardak yeşilçay
Bol su (Suyu ölçemedim, çünkü su içmeyi çok severim ne zaman aklıma gelse içerim)
40 dk tempolu yürüyüş
Günaydın Kızlar ..
Moralini bozma her hafta aynı şekilde gitmiyor kilolarımız sonuçta önemli olan vermiş olmak.
Menün gayet güzel ama 3'ü bir aradalardan vazgeçmeni tavsiye ederim çok olmuş.
Onun yerine sek içersen daha iyi olur.
Sanada günaydın canım. 3'ü bir aradalardan vazgeçtim. Ama bu kezde 2'i birarada içmeye başladım. Onunda tadı iğrenç geliyor. Sanırım bu gidişle kahveyi tamamen bırakacağım. (İnşallah) Evet allaha şükür azda olsa vermişim. Tabii bu hafta dün hariç tamamen sporsuz bir haftaydı. Ona rağmen sonuç sanırım iyi.
Sanada günaydın canım. 3'ü bir aradalardan vazgeçtim. Ama bu kezde 2'i birarada içmeye başladım. Onunda tadı iğrenç geliyor. Sanırım bu gidişle kahveyi tamamen bırakacağım. (İnşallah) Evet allaha şükür azda olsa vermişim. Tabii bu hafta dün hariç tamamen sporsuz bir haftaydı. Ona rağmen sonuç sanırım iyi.
günaydın kızlar herkese iyi pazarlar...
Merhaba
Ben de klasik gec bir kahvalti yaptim malum pazar:)
Pazar demisken HIlal, pazar gunleri mesj yazmama hakki mi var, ?
Ebru menun duzenli ve guzel afiyet olsun, ama bana ekmekler cok geldi toplamda 5 dilim ekmek var, bir de ben diyetisyene giderken o diyordu ki form biskuvileri arada yiyeceksen 2 ya da 3 tane ye. 2 ya da 3unun bir dilim ekmege karsilik geldigini soylemisti.
İyi pazarlar Özlem ..
Afiyet olsun Betül.
Pazar günleri mesajlar sayılmıyor Betül malum herkes ailesiyle olabilir buraya zaman ayıramayabilir ama bu demek değil pazar diye girmeyelim yazmayalım ..
aa niye ben o zaman mesaj sayılarını yazıyorum.
Neyse alıştırma olur.
:)
Ben de annemle temizlik yapicam bugun:)
Bu arada dun gece yatmadan once de mekik cektim
15 erli 4 set yaptim birer dakika ara vererek.
100 e kadar sayarak da bisiklet cevirdim ayaklarim havada.
Az ama faydasi olur diye dusundum.
Ben kötü haberimi vereyim mi ?
Bu sabah tartıldım ve 61.8'i gördüm tartıda ..
Çok almışım burada değilken ama geri gidecekler inşallah.
22 şubatta 57 kg olacağım.
1.5 kilo hilal bence cok fazla degil verirsin hemen sen onlari
Gunaydin hanimlar, herkese keyifli pazarlar diliyorum
Araniza bugun katiliyorum...
Boyum 1.50 67 kilo basladim zayiflamaya, hedefim oncelikle 55 sonra 50 ins hele bi 55 i goreyimde...
Ewlendik snra hizla kilo almaya basladim stres we problemlerden artik kendimi taniyamiyordum,
sanki bu ben deildim arada baslayip biraktigim diyetler oldu, dikkat etmeye calistim sadece
dewamliligi yoktu ama artik bu sefer bu isi gercekten istiyorum we kafama koydum,
zayiflama surecinde takim ruhuna we yuksek motiwasyonun cok onemli oldugunu dusunuyorum,
dun biraz gruplara gozatmistim 13. takimin kurallari, motiwasyonu, paylasimlari hosuma gitti
we suan burda olmaktan cook cook cok mutluyum, ins hepimiz icin burasi hayirli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?