canım zaten ben üniv. mezunuyum... artı birde formasyonum var... bu eğitimide sadece formasyonu olanlara veriyorlarmış... bende içeriğini merak ettim.... sanırım şuan okul öncesinde çok açık olduğu için verilen bir eğitim...
Doğru pirinçte var o da sorun tam ama çok besleyici olduğunu okumuştum tabi işime gelmişti
anlaşılmıştır...
Hem kızıyorum hem kıyamıyorum işte ben de
Ama cuma artı çıkanlara bol bol şeytan acımasız bir şekilde gösterilecektir bu hafta
1. olmalıyız .
Canım benim başlangıç kilom 67.7 şu an 61.9 hedefim şimdilik 50 :)
MezUn oldugun bolum ne?
Okul onesi ogretmenliginden mezun degilsen formasyonun da olsa yapamazsin diye biliyorum ben.
Onemli olan okudugun bolum
anlaşılmıştır...
kıslar ben mesajları yarım yamalak okuabiliyorum en iyisi yatıyım yarın yine 6.30da kalkçam zaten... herkese iyi geceler... :44:
anlaşılmıştır...
kıslar ben mesajları yarım yamalak okuabiliyorum en iyisi yatıyım yarın yine 6.30da kalkçam zaten... herkese iyi geceler... :44:
Benden buraya kadar arkadaşlar. Artık çıkayım biraz uzanıp keyif yapayım. Herkese iyi geceler. Yarın görüşmek üzere :))
(Yarın bir haftadan sonra ilk defa tartılacağım. İnşallah kilo vermişimdir.)
İyi geceler Ozleem
Dinlen guzelce
Yarin dinc ol, kacamaksiz bir gun olsun:))
ay kayısılı fporm çay aldım tadı hele kokusuna bayıldım içiyorum
kızlar sanırsam bugün birdaha giremem herkese iyi akşamlar ve iyi geceler dilerim
yarın için mutlu pazarlar
O zaman şu şekilde yapalım Melek ..
Laydline Balkaymak
Ozlew_19 Mutedeyyin
Betül Ysfmir
Aysecig eski_bir_masal
Tekrardan çok geçmiş olsun. Nasıl korktuğunu anlayabiliyorum. Benimkide düşmüştü. Allah esirgesin cümlemizinkini...
tamam cnm... gerçi ne kadar dinç olsamda dersaneden dönerken pestil oluyorum... ama 2 gün üstüste şeytanları göremeye hiiiiççç niyetim yok
Ben de cikayim kizlar
Ama benden sonra cok kaynatmayin gecmisi okumak cok zor oluyo sonra
Hem 11- 3 arasi uyku cok faydali
Haydi kizlar yatagaa:))
İyi geceler herkeseee:))
menü
Eki Görüntüle 331238 Eki Görüntüle 331239 Eki Görüntüle 331240 Eki Görüntüle 331241 Eki Görüntüle 331242 Eki Görüntüle 331243
akşam yemegin de corba ,salata, yogurt olması gerekiyordu ama cay ve yemiş yemek istedimmm
3 lt su
spor yarım saat yürüdüm
Çok hoşuma gitti afiyet olsun Özlem.
mesaj saymak ne demek arkadaslar neden sayı yazıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?