Çok teşekkürler açıklaman için :))
Çok geçmiş olsun canım. Ama bu önemli bir durum. Ne zaman düştü?, Düştükten sonra kusması oldumu? Ayrıca aklında olsun düştükten sonra yaklaşık 1-2 saat uyumaması gerekiyor çocuğun.
Yaaaa bide burdaaaaaa bana antep fıstığı ve midye diyorrrrrrrrrrr(((( Cezalardan ceza beğen Özlemmmmm :)))
Ozlem ne yedin ben de merak ettim
Melegin de lahmacunla mucadelesi vardi bugun nasil gecti acaba:))
Aynen oyle Hİlal tatl gelmeseydi artik cildircaktim yoksa:))
Ben bagimsiz anaokulunda calisiyirum Hilal normal ilkogretim degil yine devlete bagli bir farki yok ama ilkogretimle ayni binayi falan kullanmiyiruz, mudurumz falan da okul oncesi bransinda.
Bu bagimsiz okullarda oluyo 4 yas hatta 3 yasta var:))
Benimkiler 2007 dogumlu 4 dedigim o, 4-5 diye de geciyor
2008liler var onlari yiyesi geliyo insanin:)
Ozlem ne yedin ben de merak ettim
Melegin de lahmacunla mucadelesi vardi bugun nasil gecti acaba:))
Aynen oyle Hİlal tatl gelmeseydi artik cildircaktim yoksa:))
Ben bagimsiz anaokulunda calisiyirum Hilal normal ilkogretim degil yine devlete bagli bir farki yok ama ilkogretimle ayni binayi falan kullanmiyiruz, mudurumz falan da okul oncesi bransinda.
Bu bagimsiz okullarda oluyo 4 yas hatta 3 yasta var:))
Benimkiler 2007 dogumlu 4 dedigim o, 4-5 diye de geciyor
2008liler var onlari yiyesi geliyo insanin:)
dediğin gibi canım uyutmadım çok şükür kumadı
6 gibi uyudu yarım saat sonra kalktı
Burası sadece yazın tatile gelince güzel yaşanacak yer değil ama doğal yaşam var ben eşime yaşlanmadan huzurevine girdik diyorum düşün
Su canım adım. Dün sen 2 kase yedim yazmıştın bende ondan iki kase yedim bıraktım daha mı fazla yemeliyiz çok doyurucu nasıl yiyeceğiz
tamam razıyım cezalara.... ama ama zaten yarın bugün yarın regl olcam ondan oldu sanırım.... regl olunca güzel kilo veriyorum kaçamak yapmassam... telafi ederim düüncesi oldu sanırım o yüzden...
Kalamarrr
Midyeee
Uff ya canım nasıl istedi.
Hele izmirde ne güzeldir dimi ?
Akşam yemeği yerine yediysen çok problem değil de kalamara yaklaşma pek yine de bence.
midyenin tanesi 9 kalori mi neydi.
Protein deposu zaten.
betül pazartesi bende okul öncesi öğretmenliği kursuna başlıyorum..... 10 gün sürcekmiş... ne göstercekler acaba bize???
protein deposu mu???? ama midyenin içinde pilav var.....:26:
bu arada betül mesajımı gördün mü????
Balkaymak hic bi fikrim yok 10 gunde ne ogrenilir ki
Bir de okul oncesi ogretmenligi kursu diye geciyo ama meb de kadrolu ogretmenlik yapabilmen icin 4 senelik universite bitirmen gerekiyo
2 senelik bitirenler bile ucretli ogretmenlik yapabiliuo sadece
Ama hocalariniz iyidir insallah faydali olur
Cocuklarin gelisim alanlarini donemsel ozelliklerini falan anlatirlar belki ilk olarak
Senin kendi cocugun icin de faydali olur
ya benimde kız düşmüştü çok dikkat et kustumu bence hemen dok götür kızımın kafa kemiği çatlamıştı röntgende uzun bir zaman dr uyutmadı nöbet geçirebilir diye 1 gece hastanede kaldık 1 ay sonra çatlak kaynamıştı ucu allahtan kafanın içinde bir yere batmamış dedi dr telaşlandırmak istememde önemli bir durum
Balkaymak hic bi fikrim yok 10 gunde ne ogrenilir ki
Bir de okul oncesi ogretmenligi kursu diye geciyo ama meb de kadrolu ogretmenlik yapabilmen icin 4 senelik universite bitirmen gerekiyo
2 senelik bitirenler bile ucretli ogretmenlik yapabiliuo sadece
Ama hocalariniz iyidir insallah faydali olur
Cocuklarin gelisim alanlarini donemsel ozelliklerini falan anlatirlar belki ilk olarak
Senin kendi cocugun icin de faydali olur
Doğru pirinçte var o da sorun tam ama çok besleyici olduğunu okumuştum tabi işime gelmişti
ya ne yapsam bilemedim şimdi şişme , morluk olmadı gerçi şimdi çok iyi uyudu uyandı bişey olmadı allahtan
senin kızdada mı böyleydi:18::18:
ya ne yapsam bilemedim şimdi şişme , morluk olmadı gerçi şimdi çok iyi uyudu uyandı bişey olmadı allahtan
senin kızdada mı böyleydi:18::18:
protein deposu mu???? ama midyenin içinde pilav var.....:26:
bu arada betül mesajımı gördün mü????
Çok yufka yüreklisin, ama olmazki hem şeytan gösteriyosun hem kolluyosun :)) Cuma günü birinci olamazsak cezasını kaçamak yapanlara keselim :))
Su bir de başlangıç kilonla ( Şu an ki kilon ) hedef kilonu söylesen ben not alsam ?
Hilal yas degustikce avantajlar da dezavantajlar da degisiyo haklisin
Ebru ben istanbuldayim
Burdaki arjadaslara da tavsiyem cocugunuzu devlet anaokuluna verecekseniz size yakin bagimsiz anaokulu var mi diye bir arastirin
Digerlerine gore oldukca az sayidalar her ilde ama bir cogunun egitimi daha iyi oluyor
Tabi ilkogretimde de cok iyi ogretmenler var, asil faktor ogretmen aslinda ama siz yine de bagimsiz anaokulu secenegi deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?