Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dediğin gibi canım uyutmadım çok şükür kumadı
6 gibi uyudu yarım saat sonra kalktı

Yaaaa bide burdaaaaaa bana antep fıstığı ve midye diyorrrrrrrrrrr (((( Cezalardan ceza beğen Özlemmmmm :)))

tamam razıyım cezalara.... ama ama zaten yarın bugün yarın regl olcam ondan oldu sanırım.... regl olunca güzel kilo veriyorum kaçamak yapmassam... telafi ederim düüncesi oldu sanırım o yüzden...

Atlatmıştır bence Melek ben önceden şeytan tehtidimi yaptım
Anladım betül ama yaş küçük daha zor oluyordur.

Benim kızımda seninki gibi bir anaokuluna gidiyor. Çok memnunum allaha şükür. Hangi ildesin? Konyada 7 tane öyle okul var. Gerçekten güzel eğitim veriyorlar :)

dediğin gibi canım uyutmadım çok şükür kumadı
6 gibi uyudu yarım saat sonra kalktı

Tekrardan çok geçmiş olsun. Nasıl korktuğunu anlayabiliyorum. Benimkide düşmüştü. Allah esirgesin cümlemizinkini...

Normalde 2 saatte 1 yenilecekmiş ama mümkün değildi benim de yemem çok doyurucu bir çorba gerçekten.

tamam razıyım cezalara.... ama ama zaten yarın bugün yarın regl olcam ondan oldu sanırım.... regl olunca güzel kilo veriyorum kaçamak yapmassam... telafi ederim düüncesi oldu sanırım o yüzden...

Bence sporunu yap bol su iç yeter.
Çok da sorun olacak şeyler değil zaten akşam yemeği yerine.

protein deposu mu???? ama midyenin içinde pilav var.....:26:

bu arada betül mesajımı gördün mü????

betül pazartesi bende okul öncesi öğretmenliği kursuna başlıyorum..... 10 gün sürcekmiş... ne göstercekler acaba bize???

Balkaymak hic bi fikrim yok 10 gunde ne ogrenilir ki
Bir de okul oncesi ogretmenligi kursu diye geciyo ama meb de kadrolu ogretmenlik yapabilmen icin 4 senelik universite bitirmen gerekiyo
2 senelik bitirenler bile ucretli ogretmenlik yapabiliuo sadece
Ama hocalariniz iyidir insallah faydali olur
Cocuklarin gelisim alanlarini donemsel ozelliklerini falan anlatirlar belki ilk olarak
Senin kendi cocugun icin de faydali olur

Evet yaaaa 10 gün gerçekten çok az. Eminmisin 10 gün olduğuna. Bi git bakalım anlatırsın gidince neler yaptığını.

ya ne yapsam bilemedim şimdi şişme , morluk olmadı gerçi şimdi çok iyi uyudu uyandı bişey olmadı allahtan
senin kızdada mı böyleydi:18::18:

Son düzenleme:

canım zaten ben üniv. mezunuyum... artı birde formasyonum var... bu eğitimide sadece formasyonu olanlara veriyorlarmış... bende içeriğini merak ettim.... sanırım şuan okul öncesinde çok açık olduğu için verilen bir eğitim...

Doğru pirinçte var o da sorun tam ama çok besleyici olduğunu okumuştum tabi işime gelmişti

Çok yufka yüreklisin, ama olmazki hem şeytan gösteriyosun hem kolluyosun :)) Cuma günü birinci olamazsak cezasını kaçamak yapanlara keselim :))

ya ne yapsam bilemedim şimdi şişme , morluk olmadı gerçi şimdi çok iyi uyudu uyandı bişey olmadı allahtan
senin kızdada mı böyleydi:18::18:

Yok canım artık merak etme. Zaten bir sorun olsa çıkardı şimdiye ortaya. Hastaneye götürmediğinde iyi olmuş. Yoksa Tomografi istiyorlar. Küçücük çocuklar boş yere radyasyon alıyor. En iyisi evde kendin gözlemlemen. Sanırım üzerinden 4 saate yakın geçti. Allah göstermesin bir sorun olsa anlardın zaten :)) Geçmiş olsun tekrardan artık takma kafana ....

protein deposu mu???? ama midyenin içinde pilav var.....:26:

bu arada betül mesajımı gördün mü????

Çok yufka yüreklisin, ama olmazki hem şeytan gösteriyosun hem kolluyosun :)) Cuma günü birinci olamazsak cezasını kaçamak yapanlara keselim :))

Hem kızıyorum hem kıyamıyorum işte ben de
Ama cuma artı çıkanlara bol bol şeytan acımasız bir şekilde gösterilecektir bu hafta
1. olmalıyız .

Hilal yas degustikce avantajlar da dezavantajlar da degisiyo haklisin

Ebru ben istanbuldayim
Burdaki arjadaslara da tavsiyem cocugunuzu devlet anaokuluna verecekseniz size yakin bagimsiz anaokulu var mi diye bir arastirin
Digerlerine gore oldukca az sayidalar her ilde ama bir cogunun egitimi daha iyi oluyor
Tabi ilkogretimde de cok iyi ogretmenler var, asil faktor ogretmen aslinda ama siz yine de bagimsiz anaokulu secenegi deneyin

Canım ben mecburen seçmek zorunda kaldım zaten. Ama iyiki öyle olmuş. Ben hafta içi 08:00 - 17:00 çalışıyorum. Mutlaka tam gün olan bir anaokulu bulmam gerekiyordu. Bu yıl anaokulu mecburi zaten. Eğer tam gün olan anaokulu olmasaydı direkt özel anaokuluna yollamak zorunda kalacaktım. Allahtan öyle olmadı. Ayrıca okul eve çok yakın. :)) Çok şanslıyız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…