Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O zaman bize kendini biraz tanıtır mısın ?
Ben Hilal bu arada ..

Isim soylemek mecburi mi :26:
Baska alanlarada yaziyorum da bazen gizlilik onemli
27 yasindayim kuaforum ewliyim we henuz cocuk yok, yurt disinda yasiyorum
Boyum 1.50 kilom suan 63.4 hedefim 55

Hosgeldin tadli,
Ben betul.
Hep beraber guzelce zayifliycaz ins

tabiki zorunlu degil ama
Hep tadli mi diycez sana :)

Tamam o zaman kullanıcı adınla hitap ederiz sana ..
Ben kilonla hedefini de not alıyorum ..

Hosgeldin tadli,
Ben betul.
Hep beraber guzelce zayifliycaz ins

wericez cnm wericez ins kararlilik onemli bende memun oldum senle tanistigima :)
wermemiz gereken kilo asagi yukari ayni suandada ayni kiloda sayiliriz spora agirlik werior musun sirf yediklerine mi dikat ediyorsun cnm?

wericez cnm wericez ins kararlilik onemli bende memun oldum senle tanistigima :)
wermemiz gereken kilo asagi yukari ayni suandada ayni kiloda sayiliriz spora agirlik werior musun sirf yediklerine mi dikat ediyorsun cnm?

Ben 2 aydir burdayim 4.5 kilo verdim
Ama acikcasi cok kacamak yaptum diyete tam uyamadim, spor da yapmadim ama
Benm metabolizmam baya iyi calisiyor su an
Cuma gunu 15 tatil basladi ogretmenim ben ,spora da agirlik vericem artik basladim

merhaba arkadaşlar ben ben başka bir topikle başladım kilo vermeye ama bu sıralar cuma yarışmalarının beni daha çok motive edeceğini düşünüyorum eğer hala yeriniz varsa beni de alır mısınız aranıza?

Şu an için izinden dönme ihtimali olan 3 arkadaşımız var.
Takım 10 kişi onlarda dönünce 13 olacak o yüzden ne yazık ki yerimiz yok.

Kizlaar

Napiyosunuz bakiyim ne yiyor ne iciyorsunuz, dikkat etmeye calistiginiz husus war mii,
diyet hakkinda onerileriniz ws ws gelin azcik konusalimmm
Gerci bugun pazar biraz tembellik, biraz kacamak, biraz temizlik gunu su saat oldu ustumde haala pijamalarim war ortaligi biraz toparladim
gecikmis oglenn menumu yemek icin hazirlik yapiorm, daha bi ton temizligim war bi yerimden kalkamiormmm

Canım benim yaaa sigara içerken türk kahvesine bayılırdım. Sigarayla birlikte türk kahvesinide bıraktım. Ama nescafeden bi türlü vazgeçemedim. Öğrenciyken tabii süt tozu pahalı gelirdi o zamanlar sek içerdim. Ama şimdi içemiyorum. Bugün mesela bu saate kadar büyük başarı 1 fincan ikisi birarada içtim. (Bu arada benim fincanlarımla bardaklarım ünlüdür, kahve fincanım, kupam, su bardağım çay bardağım farklı farklı, takıntılıyım biraz) Ama içimden bir ses az kaldığını söylüyor. İnşallah yakın zamanda kahveden vazgeçebilirim.

ah ah ortim bir zamanlar müptelasıysım şu nescafenin... ama artık çarpıntı yapıyor içemiyorum... türk kahvesiyle idare ediyorum... ama nescafenin yerii her zaman başka...

Özlemcim yaaa bana hiç bişey olmuyo, günde eğer sakıncası olmasa rahat 10 bardak içerim herhalde. Uykusuzluk bile yapmıyor

Canım dedim yaa her hangi bir listeye uymuyorum. Sen benim normalde yediğim ekmeği bi görsen dudağın uçuklar. 5 dilim benim için rekor. Üst taraflarda da yazmıştım. Benim tek derdim kahve ve ekmekle. Mesela hayatımda hiç çikolata krizine tatlı krizine girmedim. Yıllarca yemesem bu dediklerimi olur ama ekmek ve kahve zorluyor beni. Bundan sonra dahada azaltmaya çalışacağım. :)

Ben kötü haberimi vereyim mi ?
Bu sabah tartıldım ve 61.8'i gördüm tartıda ..
Çok almışım burada değilken ama geri gidecekler inşallah.
22 şubatta 57 kg olacağım.

İnşallah. Ama çok bişey değiller. Şubata çok var verirsin inşallah :)

Hoşgeldin aramıza :)

Yaaaa benimde bi sürü işim var biçoğunu hallettim ama artık içimden hiç bişey yapmak gelmiyo. Gerçi bu bende hep oluyor ama :)

Merhaba kızlar yeni gelenler hoşgeldi bana hoşgeldin diyenler hoşbuldum (diyen varsa):) geri sayfaları okuyacağım akşam daha rahat girerim ayran detoksuna devam ediyorum tartılmadım bu gün giden birşey varmı yokmu bilemiyorum. yarın anlayacağız.

Sabah
1 yumurta
lor peyniri
domates
dereotu

Hoşgeldin aramıza :)

Hos buldumM

Yaaaa benimde bi sürü işim var biçoğunu hallettim ama artık içimden hiç bişey yapmak gelmiyo. Gerçi bu bende hep oluyor ama :)

Bendende hic gitmiyor ki bu miskinlik bu hafta hep ewdeydim isyerine gitmedim bile, ewin genel islerini bitiririm die planliyordm nerdeyse hc bisey yapmadim bile

Ne yapıyoruz ne ediyoruz.
ben kendimce söyleyeyim.
Karatay diyetini uyguluyordum şimdi saatleri kaldı ondan yadigar eskisi kadar karataya uygun olduğumu söyleyemem.
2 gün de ayran detoksu yaptım iyi oldu.
Spor spor spor.
En iyi gelen şey.
Olmazsa olmaz.
Sen neler yapıyorsun?

of off off ..
Ne güzel bir ikilidir o sigara türk kahvesi.
Türk kahvesi keyfi zaten çok güzel.
Kahveni en azından spor öncesi içersen daha çok kalori harcatıyormuş.

Çikolata krizine girmeyen bir bayan, şaşırtıcı ama mükemmel ..

İnşallah bakalım vereyim artık ya sıkıldım.

Hadi bakalım ne olacak yarına su.
Maşallah karatay sayfasında herkes çok güzel sonuçlar almış.

Ben ne yapiyorum 3 ana 3 ara ogun yapmaya calisiyorum aralarda atistirmaliklar, acligimi bastiracak kalorisi dusuk seyler meywe ws yemeye dikkat ediyorm,
ana ogunlerde yine hafif sebze yemekleri, corbalar, kirmizi beyaz et yiyorum bunda sorun yasamiyorum zaten sewdigim yiyecek turleri...
En sewdigim seyler fast food, kisir ouufff fena oldum gene, patates salatasi, abur cubur du, bide ekler pastalar
Yerleri cok belli hayatimda arada canim fena istiyor ama bastiriyorum bi sekilde kilolarimi werdik snra kendime haftada birgun cok abartmamak sartiyla bir gun serbest
gun wericem
Ogunleri gorebilirsek insallah
Spor u cok dogru soyluyorsun diyetle birlikte spor olmazsa olmazlardan hem metabolizmayi hizlandiriyor hem wucudu sekillendiriyor,
spor salonuna yaziliyim ama duzenli gidemiyorum is saatlerim wss dolayisiyla...
wacustep bilmiyorum hic duydunuz mu karin yaglarini yakmada we sikilastirmada birebirmis spor salonunda onu yapiyordum haftada iki kere,
biraz toparlaniyim duzenli olarak gene baslicam, kosu bandini kullaniyorum gecen gittigimde yanlis bi hareket yaptim galiba bacaklarim popom fena agridi
bikac gun topalladim...

disari cikamadigim zaman ewde leslie yapmaya dikkat ediyorum... ip atlamanin faydasi da cokmus spora ilgisi olanlara oneririm...

Son düzenleme:
[/COLOR][/SIZE][/FONT]

canim senin bu kucuk sirlarin cok hosuma gidiyor benim arada wermeyi ihmal etme kahwe demekki spor oncesi daha cok kalori yakiyor ogrenmis oldum

Bir tane daha benden görüyorum.
Açlıkla problemim olmadı hiç.
2 gün hiç bir şey yemesem yemem.
Ama yediğimde de o fast food tatlı krizleri abur cuburlar.
En zoru onlardan vazgeçmek.
Aslında tadımlık da yememek lazım.
Bir dönem ben aylarca ağzıma koymadığımı biliyorum inan hiç canım istemedi.
Yemeye başlayınca da devamı geldi.
Ama sen düzenini oturtmuşsun anladığım kadarıyla bir de spor salonuna düzenli gitsen harika olur.
Salona gittiğinde hocadan destek alarak ağırlık çalışmanı tavsiye ederim kısa bir kardiyo sonrası.
Ağırlık çalışmak zayıflamaya çok yardımcı oluyor.

Tabi aklıma geldikçe hemen ekliyorum aralara ufak şeyler bazen birikip çok iyi sonuçlar verebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…