Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin dosbacım.umarım iyisindir.inşallah tatile kadar birazdaha kilo verirsin hayatım.övgü almak çok güzel gerçekten.madem gazı aldın hadi bakem hızlan biraz. alkisalkisalkis

melzeyit sende hoşgeldin hayatım.inşallah görürsün istediğin rakamları.bende öpüyorum kocaman a.s.

melankoli hoşgeldin guruba hayatım.umarım istediğin kiloya gelirsin.bu arada bende zong.lıyım. ereğlide oturuyorum.hemşeriyiz. :teytey: :1hug: a.s.

bu arada nereussum Allah korusun hayatım ama şeker olabilir.bende gebelik sırasında diyabet çıkmıştı.sanırım devam ediyor.şu temizliğimi bitirince bende gidip şekerime başlıcam. sürekli iştahım artıyor. susuyorum cildim kuruyor,tüm belirtiler bende var.bakalım ne çıkacak ama sende git hayatım ihmaletme. :1no2: ama inşallah yoktur.

emirel ve acıbiber sizler nasılsınız görüşemedik epeydir.lojel sende iyiyisndir umarım.
melisim sanırım bugün dinleniyorsun. umarım herşey yolunda gitmiştir. :içelim:

adcım teşekkür ederim canımm
geçmiş olsun evet ihmal etmemem gerek hafta içi birgün gidicem mutlaka tahlil yaptırmalıyımm
bende çıkıyorumm iyi akşamlar kızlar gelirim gece ama meliscim bensiz resim ekleme yada silme canımm

görüşürüzzz fıstıklaar

melankoli hoşgeldin guruba hayatım.umarım istediğin kiloya gelirsin.bu arada bende zong.lıyım. ereğlide oturuyorum.hemşeriyiz. :teytey: :1hug: a.s.

hoşbulduk,teşekkür ederim a.s ben zong merkezdeyim ama ereğliye arada geliyorum,amin inş. hep beraber istediğimiz kilolarda oluruz

akşamki yemeğimi de yedim;bir tabak zeytinyağlı yoğurtlu bakla birde kaç gündür bitiremediğim haşalnmış makarna salatam,neyseki bitirdim bugün,birazdan da yeşil çayımı içerim,7 de de yürüyüşe çıkarım artık döndüğümde yazarım,görüşmek üzre hanımlarhihoyyyt

adcım hızlanıyorum artık
çoook destek istiyorum
meliscim herşeyin güzel geçmesine çok sevindim canım... foto bekliyoz ısrarla... :)
yediklerimi yazayım
sabah kahvaltı (sıradan)
ara yeşil çay
öğlen 1dilim karpuz ve biraz peynir
akşam pirzola+ salata
şimdide çayımı içeceğim
erken bitirdim günü:) bakalım dayanabilcek miyim

melankoli aramıza hoşgeldin

dosbacığım sen nasılsın alıyorum haberlerini zayıflama yolunda hızla ilerlemişsin tebrik ediyorum canım

canım bu ara durdu kaldı...
ama artık hızlanacak inş.
az yemek için gayret edecem ama en önemli eksiğim sporum

selam kızlar hemen bugün yediklerimi yzim :)

sabah 1 elma

ara yok

öğle ıspanak yemeğş yoğğurt

ara 3-4 erik

aksam patates 1 tne yoğurt

ara 2-3 çilek

1 saat yürüdüm bugün 2 buçuk litre su içtim

kizlar ben geldim ama hepiniz gitmisiniz meliscim dügün cok guzel gecmis sevindim melyezit canim döndün artik ha insallah bundan sonra istediklerin olur kilolari verirsin nereus kuzum sen nasilsinin adcim ,emirel acibiber oje melankoli dosba patbori sisgo sizler nasilsiniz ben iyiyim sabah tekrar tartildim 76.8 ciktim gecen hafta herhalde regl sisginliginden 78 cikmistim bakalim bu hafta insallah biraz daha veririm
kizlar gecen gazetede birsey okudum aksam meyve yemek iyi degilmis cünkü meyvenin sekeri gece yaga dönüsüyormus ben cok yiyordum demekki yanlismis sizinlede paylasayim dedim yazdiklarimi artik sabah gelince okursunuz kendinize iyi bakin

merhaba kızlar ben bu gün yediklerimi yazmıyorum yazmaya yüzümyok ama vereceğim inş kilolarımı yavaş yavaş hızlı verip çabuk mezun olursam sizlerle görüşemem ,nasıl mazeret ama neyse bu hafta kaçamak hakkımı kullandım bi daha yok inş

günaydınn arkidalşar
bugün itibariyle 64.6 kiloyummm
birkaçgün sorna 63.5 görmek istiyorum lütfen lütfeennn
sbah noral kahvaltı reçelde vardı ve şekersiz 1 bardak çay
öğlen menüümm salata ve balık

yok valla artıkk buakadr olmaz hiç kimse yok bugün
ojede yook şişgoda yok ben artık merak ediyorum haa

selam
gerçektn kimsecikler yok
sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım ama çok az yedim nedense iştahım yok?? tabii bu duruma çok memnunum ....
öğlen sadece 1 kase çorba (ekmek yok)
akşama misafirim var döktürdüm valla ( ama yemeyeceğim
yemeklere dayanabilirim ama şu tatlı olayı nolcak bilmiyorum (
daha temizliğim var kızlar ben kaçtım...
artık toparlanalım ne dersiniz
topice girdiğimde sizleri görmeye çok alışmışım ben (

dosbacım hoşgeldin canımm valal çok merak ediyorum kimse yok pazartesi böyle olmazdı
hele şişgomm hiç böyle yapmazdı inşallah iyidirr :Saruboceq:

bende salata ve balık yedim ekmek yok
balık abi konserveydi yağını iyice süzdüm

bende genelde süzüyorum yada salataya hiç yağ koymadan birazcık üzerine gezdirdiğim oluyo:) masum bi şekilde
evet kimsecikler yok
bende çok yoruldum şöle bi bakam dedim sessiz sakin bi pazartesi...
merak etme işleri çıkmıştır bi de hava çok güzel
geziyo artık bizimkiler

inşallah öyledir canım ama benim salaltada yağ hiç yoktu balığın yağını süzdüm iyicene
tuzda parmak ucumla aldım azıcık okadarr
felaket sıcak oldu birden biree ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…