hoşgeldin dosbacım.umarım iyisindir.inşallah tatile kadar birazdaha kilo verirsin hayatım.övgü almak çok güzel gerçekten.madem gazı aldın hadi bakem hızlan biraz. alkisalkisalkisgünaydııııııııınnnnnn
evimdeyim çok şükür
insanın evi gibisi yok ne kadar annemin yanıda olsa evimi özlemişim
tabii sizleride artık inş. beraberiz
hemde sıkı bi şekilde çünkü tatile yaklaşık 4 yada 5 hafta sonra çıkacaz kısmet olursa ve ben bu kilo ile gitmek istemiyorum....
geçmişi okuyamadım kızlar bu arada kimse yokken bi göz atayım... bu hafta sonuç çok kötüymüş neyse önümüzdeki maçlara bakmak lazım
bana herkes çok zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum malum ben takıma katılmadan öncede biraz vermiştim toplam 5 kilo oldu ama çok övgü alınca gaza geldim
melzeyit sende hoşgeldin hayatım.inşallah görürsün istediğin rakamları.bende öpüyorum kocaman a.s.günaydın sonunda bende evimdeyim kaldığım yerden devam edecem artık hayat akıyor çünkünem hehehe ne yedim 4 zeytin domates salatelık biraz haşhaşlı çay kiraz ve sabah elma sirkesi bal bu hafta en azından 77 li rakamları görsem çok sevinecem öptüm hepinizi akşam girerim bu arada melis düğün nasıldı
slm kızlar,bugün sevinçliyim direksiyon sınavımı geçmişimçok erken çıktım evden sınav dolayısıyla eti form bizküvi yedim 4 tane,11:30 gibi de çok az melemen yedim az da beyaz peynir 1,5 dilim ligt ekmekle,peşinden de yeşil çay içtim,sınava giderken spor da yapmış oldum ama şimdi de evde iş yapmam lazım,akşama doğru da yürüyüşüme çıkıcam yine,akşamda yoğurtlu bakla yerim yine zeytinyağlı,öpüyorum hepinizi,akşama teklrar görüşürza.s.
melankoli aramıza hoşgeldin
dosbacığım sen nasılsın alıyorum haberlerini zayıflama yolunda hızla ilerlemişsin tebrik ediyorum canım
melankoli hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?