hilal çok hastayım ölüyorum resmen dün akşam aniden rahatsızlandım..saçlarımın dibinden ayak tırnağıma heryerim ağrıyor.ilaçlarla ayaklanıyorum etkisi geçince aynı..iki gün tam paylaşımım olmazsa diye haber vereyim dedim..
Karatay, dukan diyetlerini cok duydum gozume de carpti ama fazla ustunde durmadim, mantigi ne bu diyetin?
Selam kızlar ben geldim :) Menümü yazıyorum hemen.
Sabah
1 fincan nescafe (2'i birarada)
1 paket elma lifli form bisküvi (6 adet)
Öğle
1 kase (orta boy) yayla çorbası (Dünden misafir vardı çok yapmışım hala bitmedi)
2 yemek kaşığı patates salatası
Azıcık karnabahar haşlaması
2 küçük dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 fincan nescafe (2'i birarada)
Akşam
1 kase yayla çorbası
3-4 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı tavuk sote
1 dilim tam buğday ekmeği
10 bardak Su (bardağım normal su bardaklarından biraz büyük)
Yatana kadarda 1-2 bardak daha içerim sanırım
Şimdide 1 fincan yeşil çay yapıyorum kendime :)
Menümü yazayım kızlar ..
Sabah :
- 1 peynirli tost ( tam tahıllı ekmekten )
- 1 portakal
Öğle :
- 1 dilim ekmek
- 3 köfte
- 2 kaşık yoğurt
Akşam :
- 1 kase mercimek çorbası
- Biraz karnabahar
- 2 kaşık sarımsaklı yoğurt
Sıvı :
- 2 litre su ( 1 litre daha içerim, önceden çok içmeye çalışırdım şimdi azaltmak için uğraşıyorum.)
- 3 bardak bitki çayı
Spor :
- Leslie ile 3 mil
Form bisküviler en az normal bisküviler kadar kalori içeriyor Ebru, ayrıca boş kalori diyebilirim.
Onun yerine klasik bir kahvaltı yapsan daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Patatesin de glisemik indeksi yüksek olduğundan çabuk acıktırır.
Tercih etmesen daha iyi.
Onun haricinde afiyet olsun.
Spor var mı?
Ekmeği evde kendin yap bari canım dışarıdan aldığımız her ekmege beyaz un kesin ekliyorlar. Bu gün 3 kase içtim ayran çorbası ama 3. zor içtim yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum sen kaç kilo verdin canım ben giremedim çok kaçırmışım ?
Kizlar suan telden giriyorum yazdiklarinizi okumak icin cok merakliyim demi :))) birazdan menu bildirimimi bende yapicam
Haklısın canım. Sabah erken kalktım. Çocuk yoktu. Eşimde geç kalktı. Erken kalktığım için atıştırmalık yaptım. Tek başıma sofraya oturamayanlardanım. Patateste dün akşamdan kalmıştı. Kalorisinin çok olduğunu biliyorum ama demiştim yaa canımın istediği her şeyden çok azda olsa yiyorumEğer öyle yapmazsam biliyorum ki daha kötü olacak. Daha önceki denememde öyle olmuştu.
Bu arada bugün konya ya yine kar yağdı. Yürüyüş için çıktım. Heryer buz olmuştu. Hem engelli hem tempolu 35 dk yürüdüm :) Biraz zor oldu ama başardım.
Motivasyon bu motivasyon taktir ettim maşallah
Öyle olduğunda evde kavrulmamış kuru yemiş bulundur atıştırmalık onlardan yersin hem daha sağlıklı olmuş olur.
Kısıtlama konusunda haklısın sonradan saldırmaktansa ama az ye yine de.
Spora da aman dikkat et buz falan ayağın yeni iyileşiyor bak.
Canım ben biliyorsun çok kilo almıştım burada yokken o yüzden tartılmaya cesaret edemedim bu tartılma öncesi cesaret içindi o yüzden kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama 2.7 kg almış durumdayım.
Ama içmesi zorluyor cidden çok doyurucu ama güzel bir çorba.
İlk gün 2 kase 2. gün 2.5 kase içtim ben.
Tam tahıllılarda da var mı ?
Kendim de yapamam ki hiç becerebileceğimi düşünmüyorum ..
İnsülin direncimi kırdığıma inandığım için az ekmek yiyebilirim artık diye düşündüm.
Kurallari okudum cnm kabul ediyorum tabisi deArtik bende burdayim hemde buyuk memnuniyetle
HOŞGELDİNİZ KIZLARMerhaba kızlar yeni gelenler hoşgeldi bana hoşgeldin diyenler hoşbuldum (diyen varsa):) geri sayfaları okuyacağım akşam daha rahat girerim ayran detoksuna devam ediyorum tartılmadım bu gün giden birşey varmı yokmu bilemiyorum. yarın anlayacağız.
Sabah
1 yumurta
lor peyniri
domates
dereotu
Evlendikten sonra değil canım. Kayseride evlendim. Tabii evlendikten sonra kilo aldım. Çünkü hayatım daha düzenli oldu. Evlilik mutlaka kilo aldırıyor. Çocuğumda kayseride doğdu. Sonra adanaya gittim adanadan konyaya geldiğimde 69 kiloydum. Yaklaşık 3 ay içinde dehşet kilo aldım. 80 oldum. Sonra korkup doktora gittim. Acaba bi hastalıkmı var bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo hiç almamıştım. İnsülin direncine baktırdım. Allaha şükür bir sorun yok. Anladım ki iklim kilo konusunda çok önemli. Çünkü adanada oturduğun yerde terliyorsun. Ama konyada 40 dk tempolu yürüyorum. Terlemiyorum.
Kızlar yaaaa eşim kek yaptı. Mis gibi kokuyooooo((
Var canım içindekilere bak yada sor çavdar al sen en iyisi o :)
HOŞGELDİNİZ KIZLAR
ayyy bende evlendikten sonra 10 kilo aldım... hatta eşimde 10 kilo aldı...
Bunlar bir şey hatırlatıyor mu ?
Bak şimdi yeme sabaha canın yine isterse yarım dilim yersin ama isteğin geçer muhtemelen.
içindekilere baktım ama yok yine de bir dahakine çavdar alayım zaten değiştirmek daha iyi oluyor bence.
Hilalcigim takdirin icin tsk ederim cnm
Bugun ki yediklerime gelicek olursam:
Kahwalti:
(kahwalti oncesi 1 fincan yesil cay)
30 dak. sonra
2 dilim cawdar ekmeginin tekine beyaz peynirle hazirlanmis yagsiz tost
Kalan 1 dilimi de tost makinasinda kizarttim
Salatalik
Domates
2 yesil zeytin
1 bardak sekersiz cay
Ara:
10 tane kadar beyaz leblebi, 2 kayisi kurusu, 1 cewiz
1 bardak sekersiz cappucino (cok sewerim gunde bazen 2-3 bardak icerim)
Oglen:
1 kase haslanmis brokoli(sarmisakli yogurt sosu yaptim ustune brazcik pul biber ekledim)
2 tane kendi yaginda tawada pisirilmis kofte
Ara:
3 beyaz leblebi, 2 kayisi
30 dak. falan sonra ceyrek eksi nar+1 kiwi
Aksam:
4 kasik az yagli tuzsuz salata
2 tane yagsiz tawuk kanat
Aksam arasi yapmam sanirim cok acikirsam 1 fincan sut yada meywe yerim...
1.5 lt suyumu ictim yatana kadar 2.5 -3 e tamamlarim...
2 fincan daha yesil cay icerim...
Sporumu henuz yapmadim bacagimda biraz daha agrim war kendimi iyi hissedersem yapar buraya yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?