Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben geldim azcik, ogunlerimi yazip geri kacicam, hazir ise koyulmusken
Arada cepten girip yazdiklarinizi okuyorum merakimdan pc de cok yawas nedense

Kahwalti:
2 bardak ilik su
2 dilim waldkorn brood(turkce tam karsiligini bilemiyorm, firina girdm en esmer ekmek buydu aldim)
3 yesil zeytin
yarim domates
azcik beyaz peynir
1 haslanmis yumurta

Ara:
1 yesil elma

Oglen:
Cok az yagda pisirilmis ispanak (tuzsuz) + sarmisakli yogurt (aci toz biberde ektim ustune)
25: kacamak yaptim (yagda kizarmis hamur isi yapmistim esime o kadar guzel koktu ki 1 tanesinin ucundan kopardim)

Ara:
Haslanmis 1 ufak misir (yemeyim dedim ama tutamadim kendimi:2:)
yarim dilim ananas

Aksam:
3 kasik yogurt+ 2 kasik ispanak yemegi+ 2 kofte

Son arami yapmam yada nar yerim..
2.5 lt suyumu bitirdim daha da icesim war tutmasam kendimi gunde 4 lt ye kadar icerim:2:
3. bardak yesil cayimi iciyorum suan...
Spor hak getire ama bugun yarim kalan islerimi toparlayip ip atlamak istiyorum yazarim burayada...

Aksam

Son düzenleme:

Tamamdır o zaman Melek.
Artık o kadar çok şey durduruyor ki kilo vermemize.
Her şeye takılıp kalıyorum.

Nasıl oldu cildin ?
Saçları da daha kuru yapar benim işime gelmişti zamanında.

Evet daha bilinçli olmaya basladım artık...

Ya cildimde sivilceler daha cok arttı ve özellikle üst dudağım falan cok kuruyor ya..
O kadar nemlendirici faln sürüyorum yinede pek etki etmiyor.
Saçlarımada cok dikkat etmedim dogrusu...

Mısır olmasaymış iyiymiş.Son arayıda yapma artık.
Narda cok kalorili bi besin.Ben yedim diye az azar işitmemiştim Hilalden

Mısır olmamış orada glisemik indeksi de çok yüksek ..
Hamur işinin eğer sadece ucundan da problem yok .
Melek söylemiş zaten ama son arayı bence de yapma.
saat 20'den sonra yemeyi tamamen bırak çok faydasını göreceksin.
Nar da gerçekten çok kalorili, faydası da çok ama yiyeceksen sabah ve yarım ye derim.
Bir de su konusunda suyun da fazlası zararlı, ben de çok içiyorum ama geçen zararlarını okudum da ..

Sivilcelerin ilk zamanda çok artması normal melek yalnız dudakların gittikçe daha da kuruyacak o yüzden sürekli bepanten kullanırsan iyi olur.
Nivea falan işe yaramıyor bir süre sonra.

Son düzenleme:

Tahminimce onlar kullandığın sivilce ilacının yan etkileri. Rovacutan mı kullanıyosun. Önce sivilceler çıkar zaten zamanla kurur. Çevremde kullananlardan biliyorum. Kuruluk seni çok rahatsız edecek ama sonucunda cildin güzel olacak diye düşünüyorum.

Misir hc msum degil ewet , nar i mahsus eksi almistim kalorisi daha dussun die seker acisindan bunada dikat etmeye calisiyim o zaman. Aslinda aksam 6-7 den snra bise yememeye calisiorm ama bazen hafif atistirmaliar oluyo midem cok siyrildigindan...

Sivilcelerin ilk zamanda çok artması normal melek yalnız dudakların gittikçe daha da kuruyacak o yüzden sürekli bepanten kullanırsan iyi olur.
Nivea falan işe yaramıyor bir süre sonra.

Evet bende dolapta buldum.Kullanıyorum şimdi bepanten...

Ya çok yoktu ama işte yinede dümdüz bi cildim olsun istedim
Kullandıgım ilaç: AKNETRENT

Son düzenleme:
Bugün yazdığım menünün sonuna acıkırsam eğer saat 8 den önce bir elma yerim demiştim. Acıkmadığım için yemedim. Hilalcim senin dediğin gibi zamanla azalıyor sanırım ihtiyaçlarımız. Ben acıkırım diye düşünmüştüm ama ne güzel ki hiç acıkmadım :)

Karnım acıktı, acaba ne yesem

Yarımcık elma yedim bişi olmaz inş.
Daha fazla yemeden yatayım en iyisi

Evet bende dolapta buldum.Kullanıyorum şimdi bepanten...

Ya çok yoktu ama işte yinede dümdüz bi cildim olsun istedim
Kullandıgım ilaç: AKNETRENT

Sanırım doktor kontrolünde kullanıyorsun. Biliyorsun ki bu tür ilaçların yan etkileri oldukça çok. Özellikle karaciğere etkileri olumsuz diye hatırlıyorum. Hani seni korkutmak gibi olmasında, iyice araştır isterim kullandığın ilacı.

Ben acikiyorum valla ya
Yine aciktim
Yemiycem tabi ama sinir oluyorum boyle sikca acikmama
Babam annem muz yedi simdi gozumun onunde ama cok gec hem de cok sekerli diye sabah yiyim dedim

Biliyorum.Doktor kontrolünde kullanıyorum.18 gün oldu daha...
İlacı bırakınca etkilerde bitiyordur ama değilmi?

Saat 10 olmuş. Bu saatten sonra bence hiç bişey yeme :) Yoksa şeytanlar sana çıkar :)

21.30 du. yarım elma yedim...

Ben acikiyorum valla ya
Yine aciktim
Babam annem muz yedi simdi gozumun onunde ama cok gec hem de cok sekerli diye sabah yiyim dedim

Aferin sana. Bende kendime hayret ediyorum halaaa. Bugün akşam yemeğini saat 5 ten sonra yedim erkenden ama hala acıkmadım.

Yarina saat12de arkadaslarimla buluscam 1 saat yol surse kahvalti fln derken erken kalkmam lazim, kac gundur alistim gec saate kadar uyumaya kesin gec kalcam

Asil derdim sabah erken kahvalti yapabilmek ki oglen cok yuklenmiyim hem de daha saglikli olsun diye:))

Biri beni uyandirsin:))

Biliyorum.Doktor kontrolünde kullanıyorum.18 gün oldu daha...
İlacı bırakınca etkilerde bitiyordur ama değilmi?

Evet bitmesi lazım. Ama bazı ilaçların vücuttan atılması uzun sürüyor. Bende sigarayı bırakırken yan etkisi çok olan bir ilaç kullandım. Bir kaç yan etkisini gördüm. 10 ay oldu şuan allahtan ona bağlı bir olumsuzluk çıkmadı. Ama mümkün olduğunca az ilaç kullanmaya çalışın. Çok zor durumda kalmadığınız sürece ilaç kullanmamaya dikkat edin. Çok su içmende ilacın vücundan daha kolay atılmasını sağlar.

Ben acikiyorum valla ya
Yine aciktim

Boyle durumlarda saril bitki caylarina canim biliyorum zor acligi bastirmak ama zayiflamak ugruna katlaniyoruz,
su yesil cay bitki caylari oneririm...
Birde az yagli sut iciyordum ben tarcinla birlikte, hem tok tutuyor, hem hafif ama bu topikte yagli sutu onermislerdi yanlis hatirlamiyosam..

Kızlar öğlen 3 ten sonra yenen meyve kilo aldırıyor sabahtan yemeye gayret edin yiyecekseniz metabolizmanın daha aktif leptinin ise zorlanmadan çalışmasına izin vererek.

Aferin sana. Bende kendime hayret ediyorum halaaa. Bugün akşam yemeğini saat 5 ten sonra yedim erkenden ama hala acıkmadım.

Ya ben 8 de yedim ama aciktim
Gidip su iceyimm:)) guzel bir muzik dinleyeyim hipotalamusumu kandirayim

Kızlar öğlen 3 ten sonra yenen meyve kilo aldırıyor sabahtan yemeye gayret edin yiyecekseniz metabolizmanın daha aktif leptinin ise zorlanmadan çalışmasına izin vererek.

Yaaa o zaman biz yıllardır yanlış yapıyoruz. Annem özellikle kış akşamları yemekten 1-2 saat sonra koskoca bir tabak içinde bi sürü meyve getirirdi. Soyar soyar yedirirdi bize Ama o zamanlar hiç kilo almazdım.

Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

BUGÜN HİÇ KAHVE İÇMEDİMMMMMMMMMMMMMM :)) Kendimle gurur duyuyorum kızlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…