Bak bunu bilmiyordum. Yeni bir bilgi teşekkürler Hilal'cim :)
Kızlar ben bir süreliğine müsadenizi istiyorum. Yapılacak işlerim var onları halledeyim gelirim tekrar. İyi eğlenceler herkese :)
Kızlar nabersiniz bakiimm
sabah
2 yumurta
beyaz peynir
dereotu
2 küçük domates
akşam üstü yarım tost
Akşam mercimek çorbası
yulaf ezmeli yoğurt
4 omega 3 tablet
birde zayıflama sutu aldım f14 ondan içeceğim.
doğru diyorsun bu hafta hastada olsam bozmadım..Evet deryacim ortiyizhala
Ben cok seviyorum seninle ortak olmayibir de hic birinci olamadik ya icimde kaldi, azmettim:))
Hic ayni anda tam motive olamadik cunku
Daha dogrususenin motive sorununyok da hastalik oldu ben malum kacamaklar fln :))
Bn de degisiklik var menulerde evt:)) cok sukur:))
15 tatile girdim ya evdeyim menulerim duzene girdi gibi ama yakindir disarilara atmam kendimi universite arkadaslarim gelcek bu hafta istanbul kazan biz kepce:))
Bir de tatil iyi guzel de 11 de fln kalkiyorum hep normalde 6.30 ta kalkiyordum meto alizmam yavaslayacak diye korkuyorum ama spor takviyesi yapcam artik, dengelerim umarim
bak bak hele ..aynen yaaa:))
Gerci alismakla ilgili seneler once biraktim caya seker atmayi ondan once 3 kasik atiyordum amayavas yavas azaltarak sifira indirdim ama iste cayi da cok icen biri degilim :)))
Bu arada ben gecen gun menu yazmadigim bir gundu cuma sanirim starbucksta ictim hem de beyiaz cikolatali mocha
Tam bir kalori bombasi ama arkadaslarla tatilin baslangicini kutluyorduk :))
Gunah cikariyorum simdi burda :))
kahveyi içemem ama çaya şekeri atmayalı 20 yıl oldu ..
Kahveyi şekersiz nasıl içerler aklım almıyor zaten
senin menüleri güzel kaçamaksız devam..kıslar menümü erken veriyorum... birasdan hazırlanıp çıkıcam akşama ne halde olurum bilemiyorum...
sabah
1 dlm çavdar
1 yumurta
1 dlm peynir
2 zeytin
1 ceviz
ara şkersiz türk kahvesi
öğle
5 nuget
1 kase çorba
2 kaşık yoğurt
bol roka maydanoz
akşamada yanıma çavdar ekm peynirli tost birde muz alıcam....
az tatilinin keyfini çıkart..Ya tatil olducokgec kalkmaya basladim ondan boyle oluyo
12de kahvalti yapiyorum 8 de en son kucuk bir ara ogun yapabilmek icin 6da aksam yemegi fln diyince aralar boyle sikisik oluyo
Ya da 2 ogun yapcam ama bakalim
En iyi cozum erken kalkmam aslinda ama isime gelmiyo:))
akşam 8 den sonra ara öğün yapma yada meyve olarak yapma ortim..Kapama kapama bos ver:))
Ya bir sey diycem ben 12de
1 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim peynir
Ve roka yedim
Ama daha 2 saat oldu aciktim normal mi:)
1 bardak sut iceyim 3 te oglen yemegi
5-6 gibi de aksam 3. Ogunu mu yapayim diyorum cok mu yakin aralari
Aksam 8de de en son bir ara ogun yapicam meyve veya yogurt sonra yiyorum yoksa bir seyler
çok büyük gelişme hemen yıkamayıda unutma..deryacım bu arada kahvemi içtim ama anlattıklarndan sonra fal istesemde kapayamıyorum....
had, bakalım gülçin..topla kendin gel..kızlar ben geldim sayımımı yaptım görevimi tamaladım bana müsade okulların açıldığı gün sizinleyim hilal izini kabul etmiştin değil mi hakkaten kızlar sinizütümde azmış ailecek hastayız kendimi toplayım kilo verip bomba gibi dönüyüm yanınıza inşallah
21 01 2012
betül:25
ferdici:4
laydline:59
derya:12
melek:18
ayseciğ:22
masal:71
balkaymak:18
hayattanazıcık:7
hoş geldin..Selam kızlar ben geldim.
Benim izin iptal oldu. Burdaki iznimi de iptal etsek olur mu?????????
semine rabbim tamamına erdirsin..hep yüzün gülsün bebeğim..güzel dilekleriniz için tşk ederim kızlarrrrr
bugün çok yoğunumm bikaç gündürrr olan koşuşturmadan işyerindekileri ertelemiştim şimdi onları hallettimmmm ve acayip şekilde müşteri akınına uğradıkk
yoğunnnnnnnnnnnn
menü tam olmuş özlem..kızlar bende menümü yazayım daha tamamlamadım ama akşam geç giriyorum
sabah
1 bardak su
kahvaltı
havuç,b.biber,domates ten oluşan bol limonlu salata
k.kutusu kadar peynir
1 dilim cavdar ekmegi
limonlu tarcınlı su
öğlen
h. yarım gögüs
salata
ayran
1 dilim cavdar ekmegi
ikindi
tost
ayran
portakal
akşam
6 yk. z.yaglı pırasa
salata y.t. yok
yogurt 3 yk.
1 dilim cavdar
40 dk. zumba+ bölgesel
2,5 lt su
akşamdan sonrası bunları planlıyorm belki giremem gece kızlar ii akşamlar hepinizeeee
aman geçmiş olsun küçükken benim kızda düştü ya nasıl beceriyorlar..ah canım ya koltuktan düştü çok kötüydü ya halen geceleri uyuyamıyorum yerdeki hali gözümün önüne geliyo
daha 5 aylık bi anda oldu
bu haftada izinli kalmaya deavam edeceksinHilal ne demek istediğini anlamadım
Yorgunkuktan artık beynim çalışmıyor hala çalıştırıyorlar beni ya
Kızlar bana çok dua edin bu denetim benim için çok önemli. Başarı ile geçersem herşey çok farklı olabilir benim için
evet zamanla yormuyor insanı ama sporda yorulmak değil zaman ve kalp atı3mı önemli..
Teşekkür ederim
Leslie ilk zamanlarda yoruyor gibi geliyor sonradan hiç etkisi kalmıyor yorgunluk, zorlanma.
Hatta ben bu yüzden değiştirdim sporumu.
Sonradan anladım ki önemli olan yorması değilmiş.
Gerçekten yürüyüş tarzındaki sporlar en etkilisi.
33Menüm geliyorr ..
Sabah :
- 2 yumurta
- 1 parça peynir
- 1 portakal
Öğle :
- 1 baget
- 2 kaşık yoğurt
- 1 dilim ekmek
Akşam :
- 1 kase çorba
- Az karnabahar haşlaması
- 2 Kaşık yoğurt
Sıvı :
- 2 litre su ( devamı olacak daha azaltmaya çalışıyorum ama.)
Spor :
- Leslie ile 3 mil
Akşam yaaa bitane ye, bitaneden bişey olmaz dedi. Hayır dedim. Oda anladı hemen sustu.
En başta demiştim yaaa Hilal'cim. Hiç bu kadar kararlı olmamıştım diye. Şimdiye kadar birşeye karar verdiysem eğer, mutlaka başarmışımdır.
İnşallah yaza allahtan bir mani olmazsa kesinlikle 63 le gireceğim. :))
çok büyük gelişme hemen yıkamayıda unutma..
menü..
sabah su
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 yumurta
az peynir..
3 zeytin
öğle
2 kanat
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
akşam
1 yumurta
az peynir
1 dilim ekmek
yarım portakal
su 2.5 litre
spor yok hastayım hastaaaaaaaaaa..
menü..
sabah su
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 yumurta
az peynir..
3 zeytin
öğle
2 kanat
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
akşam
1 yumurta
az peynir
1 dilim ekmek
yarım portakal
su 2.5 litre
spor yok hastayım hastaaaaaaaaaa..
Kızlar bugün uzuuun zamandır giymediğim bi penyem vardı.Onu giydim.
Aman Allah'ım, üzerime yapışan penye, o kadar bol geldi ki... Çok sevindim ...
Eşim de az önce: "Hakikaten zayıfladın sen " dedi.Ne zamandır kabul etmiyordu, penyeyi görünce kabullendi sanırım
Birde şöyle bişi var kızlar...
Ben neredeyse 2 haftadır yagsız yiyorum yemekleri.O yüzden yemeği kacırınca midem cok asırı bulanıyor ve baş agrısı oluyor bende.
Acaba midem böyle hafif beslenmeye mi alıştı?
Lahmacun yedigim akşam ölüyorum sandım.Halbuki önceden 4 5 tane rahat rahat yerdim yani
Eşim de az önce: "Hakikaten zayıfladın sen " dedi.Ne zamandır kabul etmiyordu, penyeyi görünce kabullendi sanırım
Ben neredeyse 2 haftadır yagsız yiyorum yemekleri.O yüzden yemeği kacırınca midem cok asırı bulanıyor ve baş agrısı oluyor bende.
Lahmacun yedigim akşam ölüyorum sandım.Halbuki önceden 4 5 tane rahat rahat yerdim yani
Tebrik ederim canım. Ne mutlu sana. Darısı bana inşallah. :)
Bu arada bende de bi tuhaflık var yaklaşık 3 saat oldu akşam yemeğini yiyeli ama sanki kendimi çok yemişim gibi hissediyorum.Midem şiş gibi. Eskiden nerdeyse bunun iki katı yerdim bişey olmazdı. Şuan kendimi rahatsız hissediyorum. Midem mi küçüldü anlamadım gitti
Afiyet olsun ..
Biz azıcık karatay yolundan ayrılıyoruz sanırsam.
Menumu yazayiim
Sabah
1 bardak sut
Kahvalti
1 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim peynir
Limonlu roka
Ara
1 bardk sut
Ogle
3 kofte
Limonlu roka
Biberli ve naneli yogurt
Aksam
1 dilim cavdar ekmegi
1 kepce corba
3 kofte ve salata
10 bardak su -2 bardak daha icerim-
45 dk tempolu yuruyusss
Yok aslında çok gitti 1,5 ayda 7.8 kilo gitti ondan yedim o yarım tostuda abartmamak lazım birden hafif dinlendiriyorum vücudu kaçamak sayılmaz diyelim :)
İnsan ne mutlu oluyor dimi canım tamamen çıkartma yağı gerçekten hayatından herşeyin azı karar çoğu zarar:)
Aynen öyle olmuş Melek.
Yalnız yağı tamamen çıkarma hayatından biliyorsun o da engeller zayıflamanı.
Tebrik ederim canım. Ne mutlu sana. Darısı bana inşallah. :)
Bu arada bende de bi tuhaflık var yaklaşık 3 saat oldu akşam yemeğini yiyeli ama sanki kendimi çok yemişim gibi hissediyorum.Midem şiş gibi. Eskiden nerdeyse bunun iki katı yerdim bişey olmazdı. Şuan kendimi rahatsız hissediyorum. Midem mi küçüldü anlamadım gitti
İnsan ne mutlu oluyor dimi canım tamamen çıkartma yağı gerçekten hayatından herşeyin azı karar çoğu zarar:)
Hilal yok istesem de tamamen cıkaramıyorum zaten
Sadece eskiye göre daha az tüketiyorum.Mesela peynir, yogurt,süt bunları tam yaglı tüketiyorum.
Yemeklerede daha az yag koyuyorum.
Yagı tamamen cıkarırsam karsılasacagım şeyin farkındayım..
Bide ben bu sivilce ilacına başladım ya, annem diyo ki
"Bak işte yagı azalttın ondan cildin kurumaya başladı"
Hasbinallah... ne kadın ya
Aslinda sabah ki sutu icmemis olabilirim ama tam hatirlamiyorum her sabah icmeye basladigim icin kafam karisti, ama icmemis olma ihtimalim daha fazla yine de eksik olmasin diye yazdim.
Ben de hala sut yogurtve peyniri tam yagli tuketiyorum. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?