günaydın kıslar... dün gece yorgunluktan giremedim... masalcım benim mesaj sayımım 22-23 mü? yoksa 23-24 mü???:44:
23.01.2012 mesaj sayımları
eskibirmasal: 51
laydline: 32
mutedeyyin: 32
betüld: 23
balkaymak: 13
tadli: 11
ysfmir: 9
ozlew19: 7
ayşecig: 7
hayattanazicik: 7
ferdici: 5
bu arada mesaj sayılarını yazıp işimi kolaylaştıran arkadaşlara ayrıca teşekkürlerimi sunarım
Günaydın 13. Takımın Saygıdeğer Çıtır Kardeşleri...
Ben bugün çoook mutluyum, boğazlarımda azıcık iyileşti sayılır
Bol bol eksili günler diliyorum hepimize...
Ohhh yandan....
Eki Görüntüle 332379 Eki Görüntüle 332379 Eki Görüntüle 332379
Ye lil Ye lil Ye lil
Eki Görüntüle 332380 Eki Görüntüle 332380 Eki Görüntüle 332380
Arkadaslar ben yoildayim simdi
Aksama girerim artik tekrr
Pek sevgili 13. Takimimi dusunerek rejimi bozmamaya calisacagim:)
Ztn yemeklerle pek sorunum olmaz da tatli..
Neyse sabah muz yedim ondan yeteri kadar seker aldim zaten
Aksam gorusuruuuzz
Günaydın kızlar yeni kalktım daha kahvaltımı bile edemedim bıktım bu tembelliktennnnnnnnn
Sinameki kütü çok işe yarıyor gerçekten ama çok kötü kokuyor saç bende bepantensizini yapıyorum badem yağı ve sinameki, saf zeytinyağı, badenözü yağı bunları karıştırıyorum haftada bir sefer yapıyorum hem saçlarım sağlık kazandı hemde ciddi anlamda uzadı tavsiye ederim.
Birde Hurma ama taze olanından 15 gün her sabah yulaf kepeği ile püre yapıp yerseniz çok işe yarıyormuş televizyonda bir herbalist söylemişti. Saçları harikaydı kadının.
Sende bendensingec kalkiyorum ustne kalkincada oyalaniyorum istahim olmuyor gec kahwalti ediyorm hc iyi deil buna bi dur demek lazim,
dun gec yatmama ragmen gene iyi 9 da kalktim, bide bu siralar calismiyorm is yerinde is az oldugundan bu tembelliklerimde biraz o yuzden...
Suan kahwaltimi yaptim yesil cayimi icicem birazdan...
Kizlar hangi araliklarda wc ye cikiyorsunuz benim tuwalete cikma sorunum warda
En makbulu sabahlari wc ye cikabilmekmis toksinler atilirmis wucuttan ama bende hak getire, duzensiz cikiyorum
Sende bendensingec kalkiyorum ustne kalkincada oyalaniyorum istahim olmuyor gec kahwalti ediyorm hc iyi deil buna bi dur demek lazim,
dun gec yatmama ragmen gene iyi 9 da kalktim, bide bu siralar calismiyorm is yerinde is az oldugundan bu tembelliklerimde biraz o yuzden...
Suan kahwaltimi yaptim yesil cayimi icicem birazdan...
Kizlar hangi araliklarda wc ye cikiyorsunuz benim tuwalete cikma sorunum warda
En makbulu sabahlari wc ye cikabilmekmis toksinler atilirmis wucuttan ama bende hak getire, duzensiz cikiyorum
İyi eğlenceler Betül ..
aman dikkat et yediklerine.
Ben de de aynısı var ne yazık ki ..
Bakımları aycangülün takvimine göre yapmak çok işe yarıyor.
Bir de sarımsak.
Ben ne yaparsam yapayım sabahları çıkamıyorum.
Bir ara çok problem yaşadım wc ile ama son zamanlarda günde 2 kere çıkıyordum taki düne kadar.
dünden beri ses yok.
gunde iki kez cikarken ozel bisey yapiomuydun hilal cim (bu arada cepten giriorm yazi ufak cikiyor duzenleme yapmak urastirio biraz idare edin lutfen )
İyi eğlenceler Betül ..
aman dikkat et yediklerine.
Ben de de aynısı var ne yazık ki ..
Bakımları aycangülün takvimine göre yapmak çok işe yarıyor.
Bir de sarımsak.
Ben ne yaparsam yapayım sabahları çıkamıyorum.
Bir ara çok problem yaşadım wc ile ama son zamanlarda günde 2 kere çıkıyordum taki düne kadar.
dünden beri ses yok.
gunde iki kez cikarken ozel bisey yapiomuydun hilal cim (bu arada cepten giriorm yazi ufak cikiyor duzenleme yapmak urastirio biraz idare edin lutfen )
Nerdeeee şimdi bir zayıflama suyu aldım kullanmaya başlayayım işe yararsa değil günde bir kere çıkarsam sevinçten ölüyorum. Kutlama yapıyorum resmen.
Aycangül mucize bir kız vallahi ben geçen onun günlere göre ağdaya gittim 1 ay oldu neredeyse tek tük inanamadım saçlarımında bakımını ona uyarak yapıyorum .
kıslar avatarımdaki gibi uzun saçlarım olsun istiyorum.......ama uzamıyor naletler...
Ya böyle sacım uzamıyor diyenlere çok şaşıyorum ben ya...
Benimkiler cok sık uzuyorlar kesip duruyorum...
Belkide sık sık kestiğim için uzuyorlardır
Epilasyon da mükemmel sonuçlar alınıyor gerçekten.
Bakımları düzenli yapamasam da.
Ama tüyler çok azaldı çok ..
menü tam olmuş özlem..
aman geçmiş olsun küçükken benim kızda düştü ya nasıl beceriyorlar..
23.01.2012 mesaj sayımları
eskibirmasal: 51
laydline: 32
mutedeyyin: 32
betüld: 23
balkaymak: 13
tadli: 11
ysfmir: 9
ozlew19: 7
ayşecig: 7
hayattanazicik: 7
ferdici: 5
bu arada mesaj sayılarını yazıp işimi kolaylaştıran arkadaşlara ayrıca teşekkürlerimi sunarım
he heee gaza getirir bu mesajGünaydın 13. Takımın Saygıdeğer Çıtır Kardeşleri...
Ben bugün çoook mutluyum, boğazlarımda azıcık iyileşti sayılır
Bol bol eksili günler diliyorum hepimize...
Ohhh yandan....
Eki Görüntüle 332379 Eki Görüntüle 332379 Eki Görüntüle 332379
Ye lil Ye lil Ye lil
Eki Görüntüle 332380 Eki Görüntüle 332380 Eki Görüntüle 332380
Aynen yaaa. Hatta uzun yıllardır saçım kızıl. Dip boyada olmuyor. Saç boyatmaktan bir hal oluyorum. Boyatıyorum daha 1 ay geçmeden kökten 1 cmden fazla çıkıyor. Özel olarak hiç birşey yapmıyorum saçlarıma. Ama sanırım bu saç meselesi genetik biraz. Şuan saçlarım oldukça uzun. :)
yoğun bir gün oldu desene Melek.Neyse kızlar gelelim bana...
Şu saat oldu hala hiçbişey yemedim.Sabahtan annemlerin hatim programı olacak, onu düzenledim çalıştırdım.
Sonra diş hastahanesine gittim. Doktor "20 lik dişin yara yapmış" dedi.İlaç verdi.2 hafta sonra çeliecek o dişim...
Ordan geldim pazara... Pazarımı yaptım.Daha şimdi bişiler hazırlayacagım kendime...
Üşüdüm ya, yagmurda yagıyordu.Eşimde annemden oğlanı almaya gidecek falan filan
Selam kızlar. İşyerindeyim halaBi göz atayım dedim. Neler yapıyorsunuz, neler kaynatıyorsunuz. Akşam evde görüşmek üzere :))
Evet hilalcim. Dün senden gördüm baktım konuya. Bence haklı gibi geldi. Tarihleri bilmeden ben onun verdiği tarihlere göre yaptırmışım epilasyonu. Gerçekten azaldı. Bende şaşırmıştım neden böyle azaldı diye :)
teşekkürler
ya ben 30 31 gibi mi sayacaktım bende not almadım şimdihatırlayamıyorum :44:
yoğun bir gün oldu desene Melek.
Ama kalkınca az da olsa bir şeyler yemek gerekli ki metabolizma başlasın çalışmaya.
Aklın bizde mi kaldı ebru
Sessiz sakin bir gün bugün sanırım.
Ben bayadır yapıyorum kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Pek bir rahatım.
Hele bacaklarım o kadar iyi durumdaki.
23-24 Ocak :Balkaymak
25-26 Ocak :Betüld
27- 28 Ocak :Mutedeyyin
30-31 Ocak : Ozlew_19
1-2 Şubat : Ysfmir
yoğun bir gün oldu desene Melek.
Ama kalkınca az da olsa bir şeyler yemek gerekli ki metabolizma başlasın çalışmaya.
Annemlerin kursta bi ısırık simit yedim bide çay içtim o kadar.. Çok açım...
Gelir gelmez kendime azıcık tost yaptım onada eşim göz dikti..
Şimdi kendime yeni yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?