Yaaa o zaman biz yıllardır yanlış yapıyoruz. Annem özellikle kış akşamları yemekten 1-2 saat sonra koskoca bir tabak içinde bi sürü meyve getirirdi. Soyar soyar yedirirdi bizeAma o zamanlar hiç kilo almazdım.
O zaman minnak kuzuydun anacım o zaman vitamindi şimdi zarar :)
Aferin sana. Bende kendime hayret ediyorum halaaa. Bugün akşam yemeğini saat 5 ten sonra yedim erkenden ama hala acıkmadım.
Evet bitmesi lazım. Ama bazı ilaçların vücuttan atılması uzun sürüyor. Bende sigarayı bırakırken yan etkisi çok olan bir ilaç kullandım. Bir kaç yan etkisini gördüm. 10 ay oldu şuan allahtan ona bağlı bir olumsuzluk çıkmadı. Ama mümkün olduğunca az ilaç kullanmaya çalışın. Çok zor durumda kalmadığınız sürece ilaç kullanmamaya dikkat edin. Çok su içmende ilacın vücundan daha kolay atılmasını sağlar.
off ben onu yapamıyorum işte... 5 ten sonra nasıl yemek yenmez ya
Ya bilmiyorum inş. bi sorun cıkmaz.
Ben istiyorum ki, zayıflarken cildim de güzelleşsin, kendime iyice bakabileyim..
Çok mu şey istiyorum
Ne demek istiyosun yani yaşlandık diye :)))
....................................................................
Yaaa o zaman biz yıllardır yanlış yapıyoruz. Annem özellikle kış akşamları yemekten 1-2 saat sonra koskoca bir tabak içinde bi sürü meyve getirirdi. Soyar soyar yedirirdi bizeAma o zamanlar hiç kilo almazdım.
Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
BUGÜN HİÇ KAHVE İÇMEDİMMMMMMMMMMMMMM :)) Kendimle gurur duyuyorum kızlar :))
Ne demek canım yaaa neresi çok. Sen sıkma güzel canını. Düzelir inşallah en kısa zamanda. 5'ten sonra yemek meselesine gelince; bugün öğle yemeğini saat 12:30 da yedim. İşten çıkınca 35 dk tempolu şekilde yaklaşık 4 tramvay durağı yürüdüm. (Hava çok kötü bu arada Konyada) Bu arada eve geldiğimde çok acıkmıştım. Ara öğün yapayım dedim. Sonra düşündüm akşam yemeğini yiyeyim. Eğer acıkırsam saat 8 den önce bir elma yerim diye düşündüm. Ama hala kendimi fena halde tok hissediyorum. Üstüne biraz önce birde maden suyu içtim. Şu yayla çorbası işemi yaradı ne ayran detoksu gibi 3 gün iki öğün yedim de :)
Melekcim hep oyle
Aksamlari yemekten sonra cay yapilir, yaninda bir seyler yenir, sonra da gelsin meyveler ohh
Tebrik ederim EBruu
Hoşçakalın kızlaarrr ben kaçayım artık. Uzanayım biraz. Hepinize iyi geceler, bol sohbetler. İnşallah sabaha kadar herkesden 1 er kilo gider :)) Öpüyorum hepinizi.
Ben de yatıyorum kızlar...
Herkese ii geceler...
Yarın eksi göreceğimi umuyorum
helllllllllllllllooooooooo canlaruuuuuuuuumm ben geldiiiiiiiiiiim geri döndüm sayılır.. özledim siziiiiiiiiiiiii bu arada evet tam 5 kilo aldım stresten sinirden tebrik edin beni hihihiihi onun dışında asansörcüğümü bilen bilir ekledim face kabul etti falan ama hiç konuşmadık daha çok romantigiz dimi?? ekleme ayrıntılarımı ve entrikalarımı sizinle yarın paylaşırım zaten kimse yokmuş sanırım şimdilik bu kaa yarın görüşürükk =)
vay ortim maşallah..bu seni iyice gaza getirmeli hadi sporuda ekle artık..Kizlar bugun mezurayla olcum yaptim bakayim incelmis miyim diye
Yorumsuz olculeri veriyim once sonra duramam tabi yorum yapcam
Baslarken. / Bugun - 1 ,5 ay sonra
Bel. 80./ 75
Can simitlerim. 95./ 90
Kalca. 105./ 103
Simdiye kadar yaklasik 5 kilo verdim ve belden 5 cm incelmisim,cok sevindim, bu motive etti beni, simdiye kadar sporsuz zayifladim 15 tatilde en az 2 gunde 1 spor uapmayi hedefliyorum, 15 tatilin sonunda ne kadar farkedecek bakalim:)) onun icin olculmunstum asil boyle bir sonuc beklemiyordum cok mutlu oldum.
Kallcadan sadece 2 cm incelmisim ama normal orasi en son en zor eriyen yer ama keske bacaklarimi olcseymisim, oralardan inceldigimi hissediyorum cunku, simdi gideyim olceyim
Belimden ziyade zaten 5 cm asagisinda can simitlerim basliyo onlardan daha sikayetciydim orasi da incelmeye baslamiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?