Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vay ortim maşallah..bu seni iyice gaza getirmeli hadi sporuda ekle artık..:13:

Ekledim zaten deryacim
Cumartesi de dun de yaptim
Bugun disarda olcam ama eve donerken biraz erken inip yururum belki

Hilal kaç gündür balık yağı soruna cevap vereceğim unutyorum...özel bir nedeni yok ama geçen birden iştahım açıldı gözüm korktu ..bende balık yağına bağladım ama emin değilim o yüzden geceye çektim ah birde unutmasam..:44:içsem iyi olucak..

Kızlar öğlen 3 ten sonra yenen meyve kilo aldırıyor sabahtan yemeye gayret edin yiyecekseniz metabolizmanın daha aktif leptinin ise zorlanmadan çalışmasına izin vererek.

evet ama benim listemde gece saat 10 da ara öğün olarak 2 porsiyon meyve var diyetisyenlerde kendi arasında çatışıyor artık....

günaydın kıslar... dün gece yorgunluktan giremedim... masalcım benim mesaj sayımım 22-23 mü? yoksa 23-24 mü???:44:

Guuunaaydinnlaaaarr daha yeni uyandim hc kahwalti edesim yok gec edince ogunlerim kayiyor ogun aralari kisaliyor 6 dan snrada midem siyriliyor bnm ya kalkip bisiler yemeyye calisiyim en iyisi

23.01.2012 mesaj sayımları

eskibirmasal: 51
laydline: 32
mutedeyyin: 32
betüld: 23
balkaymak: 13
tadli: 11
ysfmir: 9
ozlew19: 7
ayşecig: 7
hayattanazicik: 7
ferdici: 5

bu arada mesaj sayılarını yazıp işimi kolaylaştıran arkadaşlara ayrıca teşekkürlerimi sunarım

Son düzenleme:
masalcım 22 sinin mi 24 ünümü sayıcam hatırlayamadım sen söyleyince onuda sayarım artık....

tartıldım valla vee çok sevindirik oldum

Leslie ile 3 we 4 mil yaptim + 700 ip atlama suyum 3.5 lt oldu (sporda cok susadim icmek zorunda kaldim)...
Herkese iyi geceler, yarin gorusmek uzere...

ohh maşaallah...

abooo turti sen gideli daha ne kaa oldu ne cabuk 5 kilo aldın ya...

Bu arada asansör aşkınla cok romantikmişsiniz gercekten

rica ederim canım, emeğine saglık...

kıslar avatarımdaki gibi uzun saçlarım olsun istiyorum.......ama uzamıyor naletler...

Son düzenleme:
kıslar avatarımdaki gibi uzun saçlarım olsun istiyorum.......ama uzamıyor naletler...

Ozlem
Malesef bnmkiler de cok yavas uzuyor
Ustune ustluk bir de kivircik azicik uzuyo ztn o da belli olmuyo aynen geri kivrliyo

Saci cabuk ve saglikli uzatan yol yordam bilenler paylassin lutfen:)

Günaydın kızlar..
Mesaj sayımı söyleyeyim dünkü Özlem sayarsa diye; 54 ..
Hemen geçmişi zumlayayım bir.

Arkadaslar ben yoildayim simdi
Aksama girerim artik tekrr

Pek sevgili 13. Takimimi dusunerek rejimi bozmamaya calisacagim:)

Ztn yemeklerle pek sorunum olmaz da tatli..
Neyse sabah muz yedim ondan yeteri kadar seker aldim zaten

Aksam gorusuruuuzz

Günaydın kızlar yeni kalktım daha kahvaltımı bile edemedim bıktım bu tembelliktennnnnnnnn

Ozlem
Malesef bnmkiler de cok yavas uzuyor
Ustune ustluk bir de kivircik azicik uzuyo ztn o da belli olmuyo aynen geri kivrliyo

Saci cabuk ve saglikli uzatan yol yordam bilenler paylassin lutfen:)

Sinameki kütü çok işe yarıyor gerçekten ama çok kötü kokuyor saç bende bepantensizini yapıyorum badem yağı ve sinameki, saf zeytinyağı, badenözü yağı bunları karıştırıyorum haftada bir sefer yapıyorum hem saçlarım sağlık kazandı hemde ciddi anlamda uzadı tavsiye ederim.

Birde Hurma ama taze olanından 15 gün her sabah yulaf kepeği ile püre yapıp yerseniz çok işe yarıyormuş televizyonda bir herbalist söylemişti. Saçları harikaydı kadının.

Harikasın ebru çok güzel gidiyorsun maşallah
.

Leslie ile 3 we 4 mil yaptim + 700 ip atlama suyum 3.5 lt oldu (sporda cok susadim icmek zorunda kaldim)...
Herkese iyi geceler, yarin gorusmek uzere...

Süper olmuş ..

Turtam ne yaptın sen yahuu
Beni de geçtin ..
Neler yaptın da ekledin bakayım
Bu arada niye sinirlisin sen ..

Sonuçlar harika ..
Çoık güzel motive olmuş.
Problem kalçalarında sanırım senin de o yüzden o zorlayacaktır biraz.

İyi olur derya orada bakar anneciğin sana ..

Teşekkür ederim deryaa, meraktan çatlıyordum

Günaydın kızlar yeni kalktım daha kahvaltımı bile edemedim bıktım bu tembelliktennnnnnnn.

Sende bendensin gec kalkiyorum ustne kalkincada oyalaniyorum istahim olmuyor gec kahwalti ediyorm hc iyi deil buna bi dur demek lazim,
dun gec yatmama ragmen gene iyi 9 da kalktim, bide bu siralar calismiyorm is yerinde is az oldugundan bu tembelliklerimde biraz o yuzden...
Suan kahwaltimi yaptim yesil cayimi icicem birazdan...
Kizlar hangi araliklarda wc ye cikiyorsunuz benim tuwalete cikma sorunum warda
En makbulu sabahlari wc ye cikabilmekmis toksinler atilirmis wucuttan ama bende hak getire, duzensiz cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…