Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 haşlanmış yumurta
- Bir parça peynir

Öğle :

- 2 burger
- 2 kaşık yoğurt

Akşam :

- 6 köfte
- 1 bardak ayran

Sıvı :

- 2.5 litre su
- 3 bardak bitki çayı

Spor :

- 30 dakika pilates

Çok güzel olmuş yine..... Aminnn :)

sen fast food mu yedn buu hafta.... nasıl kaçırmışım onu ben.... benim kuru incirime kızıyon bide.... masal bile kaçamak yapınca şeytan göstermiyor

Yorum yapacaktım. Ama sizin muhabbetlere bakınca vazgeçtim :)

Hatmar derken? Sakıncası yoksa hangi şehirde yaşadığını merak ettim.

Harika olmuş yaaa . Bende kızıma yapacağım. Ama bizimde diş problemimiz var. Bebişim öyle tatlı çikolatalı şekerli şeyleri yiyemiyor

Menün çok güzel olmuş Hilal' cim. Ya bide bişey sorcam. Bu hafta yanlış hatırlamıyorsam benim deneme haftamdı. Yarın sabah bende kg bildirimi yapacakmıyım. Yapacaksam eğer nasıl yapacağım? Bilgilendirirsen sevinirim.

Ebrucum normalde 1 hafta kesin dolmasını bekliyorum, aslında mümkün oldukça liste için 2. haftayı da bekletiyorum ama cuma günü katılmıştın zaten tam 1 hafta oldu, paylaşımların da gayet güzel, üstelik çok dikkat ediyorsun.Bu yüzden yarın listedesin.
Bildirimi de başlangıç kilonu zaten kaydetmiştim sadece bu haftaki kilonu yazman yeterli olacak.
Eğer cumaları yazmakta problem yaşarsan işten dolayı bir gün önceden de bildirim yapabilirsin.

ohh protein günü

Harika olmuş yaaa . Bende kızıma yapacağım. Ama bizimde diş problemimiz var. Bebişim öyle tatlı çikolatalı şekerli şeyleri yiyemiyor

azıcıkda mı yiyemiyor

Bende menümü yazayım hemen.

Sabah

Kahvaltıdan 1 saat önce 1 tane kayısı kurusu
1 fincan çay (Şekersiz)
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin

Öğle

1 porsiyon etli nohut yemeği
5-6 yemek kaşığı yoğurt
2-3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 küçük dilim kepek ekmeği
Yemekten sonra 1 fincan şekersiz çay

Ara

1 tane kayısı kurusu

Akşam

5-6 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 yemek kaşığı sarmısaklı yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

Suyu yine ölçemedim
Sporuda ilerleyen saatlerde yapmayı düşünüyorum. Bildirim yaparım.

Öncelikle beni listeye dahil ettiğin için çok teşekkür ederim sana. :)
Bildirim konusunda sorunum yok. Sabah erken kalkıyorum zaten. Sabah tartılır tartılmaz yazarım buraya.
Çok sevindim yaaaa :))

Menün güzel olmuş Ebru ama aklında bulunsun cumaya yakın pek bulgur yeme.
Bulgur da nohutta ertesi gün fazla çıkmana neden olan yiyecekler moralini bozmasın.
Muhtemelen yemekhane de olduğu için yedin ama aklında bulunsun diye söylüyorum.

Öncelikle beni listeye dahil ettiğin için çok teşekkür ederim sana. :)
Bildirim konusunda sorunum yok. Sabah erken kalkıyorum zaten. Sabah tartılır tartılmaz yazarım buraya.
Çok sevindim yaaaa :))

O zaman ilk bildirimin hayırlı olsun, incecik oluncaya kadar hep burada kall

Afiyet olsun canım..

Yiyorda bazen dişi ağrıyor. Çürüğümüz biraz fazla. Genelde yedirmemeye çalışıyorum.

geçmiş olsun...

bu hafta 2 gün detoks 2 gün saf protein her gün de spor yaptım umarım biraz telafi edebilmişimdir.

bakalım yarın kaç çıkacaksın

Bayıldım bu son yazdığına :)) İnşallah hepimiz isteklerimize dileklerimize en kısa zamanda ulaşırız :)

Bak yine bilmediğim bişey daha çıktı. Allahtan çok yemedim :) Farkettiğin gibi yemekhanede çıktığı için yedim. O zaman ben bugün hile yapıp sporu iki katına çıkartayım. İnşallah yarın tartıda güzel bir sonuç görürüm. :)

Afiyet olsun canım..

geçmiş olsun...

Teşekkürler canım. Her ikisi içinde. Acaba bizler kaç kilo çıkacağız.
Geçen gün şu puanlamayı inceledim. Birincilerin yazıldığı yeri okudum. Ama o yüzdeler nasıl hesaplanıyor fazla anlamadım. Grupların ortalaması bana düşük gibi geldi

Çok heyecanlıyım valla bakalım ne olacak.
Ama umarım ondan sonraki hafta telafi etmiş olurum.
Bir de sanırım bu protein eskisi gibi işe yaramıyor.
Önceden günde 1 kg falan giderdi sende de öyle mi?

Farkettim sadece aklında bulunsun diye söyledim Ebrucum, sporunu yap bol su hatta yeşil çay iç ve eksi çıkacağın kesinde aslında daha eksi bulgurla nohutun şişkinliği olduğunu unutmayıp daha mutlu ol ..

Menücan;

Sabah:
Yulaf kepekli ekmek
Zeytin ve çay
Peynirli yumurta

Öğle:
Tavuk sote, az ıspanak
Bol yoğurt

Akşam:
2 etli kuru biber dolması
3 etli sarma
Bol yoğurt

30 dk. zumba
2 lt.su + 1 lt. yeşilçay

Melek senin menüler ne güzel düzene girdi maşallah tam nazar boncukluk, bir de şu ekmek olmasa canımı istetiyor Yada merakımı körüklüyor mu desek ..

Çok heyecanlıyım valla bakalım ne olacak.
Ama umarım ondan sonraki hafta telafi etmiş olurum.
Bir de sanırım bu protein eskisi gibi işe yaramıyor.
Önceden günde 1 kg falan giderdi sende de öyle mi?

aynen öyle..
Bende de önceden senin gibiydi.
Şimdi daha sık yaptıgım için öyle çok gitmiyor gercekten...

Ben gecen gün 2 gün yapıp 1.5 falan vermiştim, şimdi öyle değil tabi.vücut alısıyor herhalde

Şimdi hemen yeşil çay içmeye başlıyorum. :)

Melek senin menüler ne güzel düzene girdi maşallah tam nazar boncukluk, bir de şu ekmek olmasa canımı istetiyor Yada merakımı körüklüyor mu desek ..

Dimi çok düzene girdi gercekten

Eşimin yüzünden.. 65 olucam diye ne yapalım böyle yiyoruz artık.

Ekmeğide bi dahakine yazmayayım bari canın cekmesin
Yapınca merakın gider, sende rahatlarsın

Bende bayıldım menüye. Bende şu ekmekten bi vazgeçebilsem süper olacak. Şimdilik kahveden vazgeçmemin sevindiriğini yaşıyorum. Sanırım bu dördüncü gün ve hala ben kahve içmedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…