İyiyim ben şirinem saol sen nasılsın yolunda mı her şey ?
Yolunda olmaya çalışıyor hilalcim...
Hmm kpss için gerekli şimdi anladım olayı tam çözdüm
Cahillik işte ne yaparsınn
Ooooşive hakimiyetin iyiymiş hacı
İyiyiz elhamdülillah, sen nasılsın?
İnş. canım..
Sınav yazılı ve sözlü oluyor Hilalcim.
Yazılıda
Kur'an'ı okuma teknikleri ve usulleri
İbadetlerle ilgili konuları
Peygamberimizin hayatını
Şahıs ve eser isimlerini
İslam ile ilgili bilgiler
Allah ve Din konularını soruyorlar...
Kısaca ilmihal diyebiliriz.Bayagı kapsamlı bi ilmihalim var.Oradan calısıcam.
Sonrada sözlü oluyor.Aynılarını mülakatta soruyorlar.Hafızlarada Kur'an'dan rastgele bi yer acıp okutuyorlar.
İnş. o barajı gecersen gerisi kolay
Estağfirullah ne demek?
Sadece konuya hakim değildin..
Neyse ben kaçtım ya...
İyidir hacı
Hamdolsun melekcim...
Kör topal ilerlemeye çalışıyoruz...
Hayırdır moralin falan mı bozuk senin?
Mralim yerinde elhamdülillah da... Biraz rahatsızım canım. Rahatsız olunca diyet de kalmadı. o yüzden canım sıkıldı biraz...
Hoşgeldin şirine. Hem şirine hem 35 (bu 35 İzmir'mi, yoksa yaşmı?) Merak ettim şimdi :) Bu arada ben Ebru.
O 35 İzmirin 35 i canım. Benim yaşım küçük daha... 25'in neresi küçükse artık...
Aman sıkma canını sen iyi ol da toparlanırsın, şöyle düşün diyet yapmadığımız zamanlar kışın genelde kilo alırdık oysa şimdi alsak bile telafi ediyoruz sonrasında.
Doğru diyorsun Hilalcim. Sağolasın desteğin için...
Ben izmirde ikamet ediyorum ama izmirli değilim. Ama seviyorum yaşadığım yeri. dEDİĞİN GİBİ HER YAŞIN AYRI BİR güzelliği var ama yaşlanıyoruz...Bende öyle tahmin ettiğim için sormuştum zaten :)) Bende İzmirli sayılıyorum artık. Eşim İzmir'li :)) 25 e sen büyük mü diyosun. Keyfini çıkart yaşının. Her yaşın bi güzelliği var. Melek bu sözü bana senmi söylemiştin :)))
Her zaman çıtırım, istediğinde gel bak bizim takıma da iki lafın belini kırarızz.
İnşallah hakkında hayırlısı olur. Başarılar diliyorum şimdiden :)
Mralim yerinde elhamdülillah da... Biraz rahatsızım canım. Rahatsız olunca diyet de kalmadı. o yüzden canım sıkıldı biraz...
Bende öyle tahmin ettiğim için sormuştum zaten :)) Bende İzmirli sayılıyorum artık. Eşim İzmir'li :)) 25 e sen büyük mü diyosun. Keyfini çıkart yaşının. Her yaşın bi güzelliği var. Melek bu sözü bana senmi söylemiştin :)))
O 35 İzmirin 35 i canım. Benim yaşım küçük daha... 25'in neresi küçükse artık...
Ayyyyy ben iyice heyecanlandım. Yarın benim ilk bildirimim. Acaba kaç kilo çıkacağım???? Bu hafta çok uğraştım. Kahveyi bıraktım. Şekeri bıraktım. İnşallah bu tartıya yansır....
Ayyyyy ben iyice heyecanlandım. Yarın benim ilk bildirimim. Acaba kaç kilo çıkacağım???? Bu hafta çok uğraştım. Kahveyi bıraktım. Şekeri bıraktım. İnşallah bu tartıya yansır....
Hadi bakalım inşallah çok güzel olacak sonuçlar çok umutluyum Ebru senden.
Çok azimlisin maşallah ..
ben de yemek yapmaya çalışıyorum bir taraftan
Ne yemeği?
Off acıktım bende ya
Ama yarın cuma, yiyemem malesef
Hadi bakalım inşallah çok güzel olacak sonuçlar çok umutluyum Ebru senden.
Çok azimlisin maşallah ..
ben de yemek yapmaya çalışıyorum bir taraftan
Araya protein günü girince yapamamıştım Melek kabak dolması yaptım.
Ama yarın pişiririm.
Şimdiden hazırladım sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?