Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah hakkında hayırlısı olur. Başarılar diliyorum şimdiden :)

Mralim yerinde elhamdülillah da... Biraz rahatsızım canım. Rahatsız olunca diyet de kalmadı. o yüzden canım sıkıldı biraz...

Aman sıkma canını sen iyi ol da toparlanırsın, şöyle düşün diyet yapmadığımız zamanlar kışın genelde kilo alırdık oysa şimdi alsak bile telafi ediyoruz sonrasında.

O 35 İzmirin 35 i canım. Benim yaşım küçük daha... 25'in neresi küçükse artık...

Bende öyle tahmin ettiğim için sormuştum zaten :)) Bende İzmirli sayılıyorum artık. Eşim İzmir'li :)) 25 e sen büyük mü diyosun. Keyfini çıkart yaşının. Her yaşın bi güzelliği var. Melek bu sözü bana senmi söylemiştin :)))

Ben izmirde ikamet ediyorum ama izmirli değilim. Ama seviyorum yaşadığım yeri. dEDİĞİN GİBİ HER YAŞIN AYRI BİR güzelliği var ama yaşlanıyoruz...

Her zaman çıtırım, istediğinde gel bak bizim takıma da iki lafın belini kırarızz.

Gelirim canım ki geliyorum zaten yazdıklarınızı okuyorum hep.

Ayyyyy ben iyice heyecanlandım. Yarın benim ilk bildirimim. Acaba kaç kilo çıkacağım???? Bu hafta çok uğraştım. Kahveyi bıraktım. Şekeri bıraktım. İnşallah bu tartıya yansır....

İnşallah hakkında hayırlısı olur. Başarılar diliyorum şimdiden :)

Amiiin inş. canım...

Mralim yerinde elhamdülillah da... Biraz rahatsızım canım. Rahatsız olunca diyet de kalmadı. o yüzden canım sıkıldı biraz...

aman takma, hasta olmayan mı var sanki bu dönemde
geçer inş.

Yes baby

O 35 İzmirin 35 i canım. Benim yaşım küçük daha... 25'in neresi küçükse artık...

ben o zaman xxs oluyorum

Ayyyyy ben iyice heyecanlandım. Yarın benim ilk bildirimim. Acaba kaç kilo çıkacağım???? Bu hafta çok uğraştım. Kahveyi bıraktım. Şekeri bıraktım. İnşallah bu tartıya yansır....

Yansır yansııır

Hadi bakalım inşallah çok güzel olacak sonuçlar çok umutluyum Ebru senden.
Çok azimlisin maşallah ..
ben de yemek yapmaya çalışıyorum bir taraftan

Hadi bakalım inşallah çok güzel olacak sonuçlar çok umutluyum Ebru senden.
Çok azimlisin maşallah ..
ben de yemek yapmaya çalışıyorum bir taraftan

Bende soracaktım ne yemeği diye. Melek sormuş benden önce. :)

Araya protein günü girince yapamamıştım Melek kabak dolması yaptım.
Ama yarın pişiririm.
Şimdiden hazırladım sadece.

Bende az önce kabak yemeği pişirdim. Hatta Hilal'cim sen geldin aklıma. Acaba doldursam mı diye düşündüm. Sonra yemeğine döndüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…