Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hilalcim ben biraz önce eşim yemek yerken bir kaç tane limonlu turp (şalgam) yedim. Bi sakıncası yoktur diye düşündüm ama bide sana sorayım dedim.

evet bu sorunu yasayan bi siz degilsiniz dedi, bilmiyorum baana da cok sacma geliyor 25 yasima kadar babamin uzerine sigortali saniyodum kendimi:/ yarin babam ugrasacakmis bakalim insallah olur..

Hilalcim ben biraz önce eşim yemek yerken bir kaç tane limonlu turp (şalgam) yedim. Bi sakıncası yoktur diye düşündüm ama bide sana sorayım dedim.

Ebru normalde bir sakıncası olacağını zannetmiyorum ama ben akşam 19-20 den sonra hiç bir şey yememe taraftarıyım.

Ebru normalde bir sakıncası olacağını zannetmiyorum ama ben akşam 19-20 den sonra hiç bir şey yememe taraftarıyım.

Normalde zaten yemiyorum biliyorsun canım. Ama sizin şu karatay diyetine göz atıyordum nasıl bişey diye. Orda yazıyordu. Canım çekti birden limonlu limonlu Aslında yemezdim ama bi sakıncası yoktur diye düşünmüştüm. Teşekkürler cevabın için :)

Tekrardan slm kizlar
Biraz once isten geldim, gelir gelmez son bugun son ayran asi mi ictim
Hemen bugun ki menumu yazayim..
(Ayran detoksu diyeti yapmistim)

1bardak ilik su
Kahwalti:
sekersiz cay
beyaz peynir (kk buyuklugunde)
Yarim domates
1 kozlenmis yesil biber
2 yesil zeytin
1 haslanmis yumurta, 1 dilim cawdar ekmegi

Oglen:
1 kase ayran corbasi

Ikindi:
1 kase ayran corbasi

Aksa:
1 kase ayran corbasi

2 lt su (spor yapicam birazdan 2.5 lt) tamamlarim, 2 bardak yesil cay yatana kadar 3 olur
birazdan da sporumu yapinca yazarim...

Vay be demek artık istediğin kilodasın bir resim isteriz ..
Alırsın alırsın Ece sıkma canını 2 ay kalmış şurada kullan bunca zaman kullandığın boşa gitmesin.
Cildin ne durumda?

istedigim kilodayim da istedigim gibi degilim, sıkı degilim.. Sinavlardan once bi egzersiz programi yuklemistim ya, ona baslicam bi kac gune.. Sorma ya, insallah hallolur 1 gun bile ara vermek istemiyorum.. Cok duzeldi cildim ama kizariyorum mutemadiyen gecen gun okulda aynaya bi baktim, hic hayatimda kendimi oyle gormemistim.. Wc'den cikamadim bi sure rezil olmayayim diye1:

Ayy gerçekten bir şeylere bakarken insanın canı nasıl istiyor.
Dün tariflere bakıyordum da bir yerim şişecek zannettim

Afiyet olsun çok güzel olmuşş.

Normal o da olur o kadar cildin hassaslaştı sonuçta, en azından kışın başlamışsın yazın çok sorun oluyormuş.

Kızlar ben çıkıyorum artık. Herkese iyi geceler. İnşallah yarın herkes tartılarda eksi görür. Öpüyorum hepinizi. :80:

Bu arada ben mesaj sayımı yazmayı unutmuşum. Bugün ki mesajım bununla birlikte 25'tir. Tekrardan iyi geceler :80:

evet zateen baslamak icin en uygun zaman eylul, ekimmis.. Ben ekimde baslamistim..
Kizlar ben de ciktim, yarin gorusuruz:) iyi geceler herkese:)

Kİzlaaar ozellikle hilal
Ben bugun de arkadasim da kalicam
Plansiz sekilde oldu simdi aklima geldi ne olacak yarin
Tartilari var ama farkli tartiyo
Dun tartilmistim gece baya farkli bir sonuc cikiyo tabi siskinlik kinder fln anlamadim dogru mu degil mi ne yapcaz

Betülcüm kendi tarını götürsen nasıl olur abarttım mı ?
Olmazsa en son bildiğin kilonu alalım ama gece çok fazla çıkar en son sabah ne zaman tartıldın ? ..

Hoşgeldin özlemm.

menüm

çok kötü oldu çok kaçırdımm

sabah
havuç biber
1 dilim cavdar ek.
limonlu çay

öğlen
1 paket diyet bis.+ cay

akşam
porsiyon patatesli börekkk
offf annem sıcacık yapmış burnumada bi koktu gelde yemeee

2 lt su
30 dk yürüdüm + 30dk bölgesel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…