Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bu arada leslie ile 2 mil yaptım. (Sanırım yeni başladığım için yoruluyorum yaaa) Normal mi sizce? 35 dk dışarda tempolu yürüyünce bu kadar yorulmuyorum.

1 bardak yeşil çay içtim, 1 bardakta şuan içiyorum. İnşallah şu nohutla bulgurdan çabuk kurtulurum :)

Bende soracaktım ne yemeği diye. Melek sormuş benden önce. :)

Bende az önce kabak yemeği pişirdim. Hatta Hilal'cim sen geldin aklıma. Acaba doldursam mı diye düşündüm. Sonra yemeğine döndüm :)

Ebrucum yemek yapmayı yavaş yavaş öğreniyorum hemen burada soruyorum bilemeyince ama sanırım öğreniyorum artık.
Ohh afiyet olsun şimdiden, ben önceden kabak yemeğini çok severdim ama ne olduğunu anlayamadım artık sevmiyorum ..
Bakalım dolmasını hala seviyor muyum ?
Bir de ben bu kalan içle ne yapabilirim değerlendirme amaçlı biraz çok olmuş.

Tabi normal Ebru ilk zamanlarda oluyor öyle zamanla çok rahat yapıyorsun merak etme.
Dışarıdakinden daha çok konsatre olunuyor gibi geliyor hareketlere onun etkisi olabilir ama ben dışarıda yürümenin daha faydalı olduğunu hissediyorum.

Banada sorabilirsin canım. Bende severim yemek yapmayı. Ama sanırım Melek çok hünerli bu konularda :)

Kalan içle evde patlıcan, domates, patates, hatta soğan bile doldurabilirsin. Kabağın yanında olur sanırım. Melek yanılıyorsam sen düzelt canım.

Sorarım tabii sormam mıı ..
Melek saolsun hiç usanmadan tek tek anlatıyor biraz da seni bıktırayım ..
Hmm dolmadan başka bir şey olmaz yani bundan değil mi ya da sarma ?
Bu dolmaları ben bitirene kadar diye düşündüm de ..

Hilalcim ben tiyatro yaparken her provadan önce genellikle her gün kültür fizik yapardık. Müzik eşliğinde yaklaşık 1 saat sürerdi. Hatta oyunlardan önce sahneye çıkmadan mutlaka hem nefes egzersizleri yapardık, hem de ısınırdık. Ondan öncesinde okul takımında 2 yıl voleybol oynadım. Sonra ilk işimde sabah 9 dan akşam 6 ya kadar yürüyordum. Uzun bir süre böyle hareketli yaşayınca, bebekten sonra hayatım yavaşladı. Doğal olarak hep kilo olarak kaldı bana. Şuan kendimi çok hantal hissediyorum. Umarım zayıfladığımda bu duygudan da kurtulacağım.

Yoooo olur sarmada olur. Hatta lahana bile sarabilirsin. Eminim oda sağlıklı olur. Tabii seviyorsanız. (Ben çok severim)

Ne güzel ya özellikle tiyatro gerçekten çok hoş.
Ben de sporla yakından ilgiliydim.
3 yıl yüzme 3 yıl taekwando ile profesyonel ilgilendim.
Onun haricinde atletizim ve badmintonla kısa süreli ilgilendim.
Onları bırakınca da düzenli koştum, bir ara bachata yaptım derken hiç çok dal gibi değildim ama rahatsız da olmuyordum.
Çok küçük yaşta başlayıp spora erken bıraktım kısaca onlarda kilo olarak döndü.
O yüzden aslında vücudu fazla spora da alıştırmamak lazım ..

Selam kizlaarr.. Ben geldimm sinavlarim bitti, cogu cok rezil gecti ben su kan testi icin 2 haftadir dogru durust bi sey yemedim, ve dun kan testi yaptirdigimdan beri yemedighim sey kalmadi.. Bu aksam bile 4 tane danone puding yedim mesela, daha cok sey var siz napiyosnuzz? Masal sen napiyosun, nasildi sevgilinle tatil? Benim gecmise donup okumam biraz imkansiz da bi de yeni arkadas var sanirim, hosgelmis:)

Ne güzel yaaaa. Ben sporun her türlüsünü seviyorum. Haklısın vücudu alıştırınca devamını istiyor. Eşimde yaklaşık 3 ay önce başladı spor salonuna gitmeye. Sonra bıraktı şimdi eskisinden de fazla kilo aldı.

Hoşgeldinn Eceee ..
Uff ne yaptın öyle 4 tane mi ?
Kaç kilosun baktın mı?
Tahlil sonuçların nasıldı ?
Çook güzeldi çok tatil nasıl bitti anlayamadım valla ..

O yüzden artık günde yarım saat 40 dakika civarında bırakıyorum spora ilerde de devam edebileceğim seviye ancak bu çünkü.
Bakalım sevdiceğim ileride düzenli spor yaparız diyor hoş o zaman mecburen yapacak da ben de devam edebilirim inşallah artık bu kadarını hiç bırakmam.

Bence sen devam edersin. Zaten bir başladınmı aklının bir köşesinde mutlaka kalıyor.

Hoşgeldinn Eceee ..
Uff ne yaptın öyle 4 tane mi ?
Kaç kilosun baktın mı?
Tahlil sonuçların nasıldı ?
Çook güzeldi çok tatil nasıl bitti anlayamadım valla ..

evet 49.2ydim gecen gun ama kesin geri kilo alicam biliyorum cunku 2 hafta korkumdan hep salata falan yedim.. Sabah okula giderken 1 nescafe ve 1 meyve, muz elma artik ne olursa.. Aksam da zeytinyagli salata.. Bazi gunler kepek ekmegi, yogurt da eklendi menume.. Kan degerlerim iyi cikti ama, hepsi sinirin altinda da, bugun doktora ilaci yazdirmak icin gittim sgk'nin guncellenmesi gerekiyomus.. Babami aradim hallettim falan dedi, 2 kez guncellendi sozde ama babamin guncellenmis gorunuyo, kardesimin ve annemin de guncellenmis gorunuyo.. Ama benimki sistemde gorunmuyoo niyeyse, yok sosyal dayanisma ve yardimlasma vakfina gidip gelir bildirim mi ne yapacakmisim.. Ne is anlamadim ya.. Gelirim falan yok kiu benim, hem 25 yasina kadar babamin uzerine sigortali degil miyim, kanun mu degisti.. Ya ben hukukcuyum niye haberim yok of deli oldum sabah yeni kutuya baslamam lazim ama sgk yok, bilmiyorum ne olacak.. Cok da dolmusum bugun aglaya aglaya bi hal oldum.. Danoneleri de yedim, cok da iyi ettim bikkinlik gelmisti artik Sabah tartilicam ona gore cooook duzgun bi beslenme duzenine gecip kilomu korumaya calisicam, koruyamasam da su an icin ondan da vazgecmis bulunuyorum

İlacı tanıdık bir eczaneden alabilirsin aslında yazdırınca da işlemini yaparlar, ben yapardım arada.
Aaa ne güzel vermişsin kilo ama yazık ya vazgeçme koru kal burada.
O zaman sen geri dönmüyorsun sanırım listeye doğru mu ?
Mezuniyetini mi isteyelim ?

ben 3 subat diye dusunmustum yarin 49.2 cikar miyim bugunku yemeye bilmuyorum cunku ama tamam yarin mezun olayim, ekimde mezun olacaktim sozde tanidik eczane var, yarin gidicem bakalim hallederler mi bilmiyorum, cok moralim bozuldu ama.. Annem hic sevmiyo bu ilaci ben salata falan yerken "insallah yazmaz doktor" diyodu, onun mu duasi tuttu anlamadim:/ ama 2 ayim kaldi benim yaa

SGK bu aralar karışık. Yeşilkartı SGK ya devrettiler. SGK da çalışanlar kafayı yemek üzereler. Bence bir yanlışlık yapmışlardır. Geçen gün benimde kızım üzerimde görünmüyordu. Görevli kızla kavga ettim. Kavgadan sonra şube müdürleri halletti işimi. Kendi hatalarını kabul etmiyorlar. Bence seninkinde de bir hata vardır. Araştırın derim. Gelir bildirimi sadece Yeşilkartlılara yapılıyor. Bir yanlışlık var bence.

Vay be demek artık istediğin kilodasın bir resim isteriz ..
Alırsın alırsın Ece sıkma canını 2 ay kalmış şurada kullan bunca zaman kullandığın boşa gitmesin.
Cildin ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…