Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Perşembe perşembe hiç olmamış Özlem ..

Araya protein günü girince yapamamıştım Melek kabak dolması yaptım.
Ama yarın pişiririm.
Şimdiden hazırladım sadece.

Afiyet olsun Hilalcim..

Dolmanın içeriğinde neler var? ona göre söyleyeylim

estağfirullah, sadece cok seviyorum yemek yapmayı

hoşgeldin canım... ne alemdesin?
ben basladıgım ilacı bırakmaya karar verdim ece... :44:

detokscuyuz desene

orti oldumu şimdi ya
perşembe perşembe

Betül; msj sayım 35 cicim.
Sonra kızıyorsun yazmadık diye

İyi geceler herkese...

off o borek kac tane yedin peki cok yemedin ins,
tamda yarin bildirim yapilacakken.
kendimizi tutmamiz cok zor ama bidahaki sefere ozellikle persembe icin ck cok dikkatli olmaya calis bence cnm
cunki yarin tartida kilon cok etkilenir ...

Cumayi atlatinca hazir hafta sonu yada cuma tartildik snra kendine odul olarak sadece kahwaltida tuketmeye calis, nacizane fikrim..

Betül mesaj sayım 49 ..

Ben kaçtım kızlar görüşürüz yarınn ..

iyi geceler

Bende kacip bugun kisporumu yapsam cokiyi olacak, yapinca ugrar yazarim simdilik hoscakalin..

Son düzenleme:
Kizlar yarin sabah erken kalkamam ben
Eve daha yeni gidiyoruz bi saate anca evde oluruz
Hava cok fena istiklal caddesi boyunca kostum donmamk icin:)
Puzzle yapicaz butun gece
Kilo bildirimini yapayim simdi sabah kacta kalkariz kim bilir

En son 64.8 dim

İyi geceler herkesee

kızlar bende kendime hedefler belirledim kurallar koydum ama yanımda yol arkadaşları olsa daha memnun olacağım. bende takımınıza girmek istiyorum ne yapmam gerek?

ben hala hastayım sinizüt azdı ya artık çeker dururum bas ağrısı burun tıkanıklığı geniz akıntısı hepsi var ve ilaç alamıyorum
oğlumun ilaçları bitti daha iyi
kızımında derslerini bitirdik oda iyi şükür
geçmişi okuyamadım tabiki herkes iyidir umarım benim kilo hala aynı 58-58.5 gibi ama meyvayı çok yiyorum.

Cumayi atlatinca hazir hafta sonu yada cuma tartildik snra kendine odul olarak sadece kahwaltida tuketmeye calis, nacizane fikrim..

[/COLOR][/SIZE][/FONT]

:26::26::26:
of offf ooooffffff

halkılısın cnm farkındayım 1 parca 2 parca tadını aldıkca bi baktım 1,5 porsiyonnn

kızlar bende önümüzdeki 3 gün sıvı detoksu yapıcam sonraki 5 günde dikkat edicem haftaya cuma ortalamayı etkilemeyim hatta kilo vererek döneyim dimi ama
sıvı detoksu deyince deryacım düştü aklıma hasta oluyon kız derdi şimdi o bana ama merak etme deryacım şifa kaynağı bişey bu tüm kış sebzelerinin suyu vitamin deposu yani

olur öyle arada takılmalar tabi anne böreklerininde faktörü büyüksıkma canını diyete devam
bebiş nasıl ben oğlanı sallıyom uyumuycam diye diretiyo

ŞİMDİ ÖLCÜ ALDIM BELDEN 2
KALCA VE BASENDEN 1 CM İNÇELME OLMUŞŞŞ
OYYY ÇOK SEVİNDİMMM

BENDE YATIRDIM 1 SAAT SONRA UYANDI NEYSEKİ 1 SAAT KUCAGIMDA 1 SAG Bİ SOL EVİN İÇİNDE GEZDİREREK UYUTTUM
BENİMKİ SALLAYARAK UYUMUYORRR İLA KUCAKDA GEZECEKKK

İNŞ.UYUR BİZİM UYKULARIMIZ BEBİŞLERİN OLSUNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…