Hayırdır canım yaaa. Bi sorunmu var.
Eki Görüntüle 336578
Hilal, sana gelsin
O kadar basenlerim, kalçam var deyip duruyorsun
Odulu bulduuuum bulduuuuuuuummmmmmm
Eki Görüntüle 336578
Hilal, sana gelsin
Ya aslinda sorun yok da
Dun sevgilimle oturduk adam akilii nisan dugun ne yapcaz diye
Bu yaz nisan olsun fln diye konusmustuk ama son konusunca erteleme karari aldik biraz daha
Ya beraber oturup konustuk karar verdik cok uzulme gibi degil de daha zzamanim var diye dusunup motivem mi dustubilmiyorum
Gerci ondan once baslamisti kacamaklarim
Ya babamin yuzunden hep resmen cuval kadar antepfistigi almis eve
Yiyip duruyorum kac gundur
Bu aksam bitti cok sukur , dedim artik alma
Eki Görüntüle 336578
Hilal, sana gelsin
Bende bayılırım antep fıstığına ama şuan kimse bana hedefime ulaşmamı engelleyecek şeyler yediremez. Hadi bakalım seni tekrardan motive etmeye başlıyoruz. Peki yaaa yine oturup konuşup karar verirseniz yaza nişan yapmayı ani bir karar olursa ve sen kilo almış olursanAyyy çok kötü olur valla. Sen bence hazırlıklı ol herşeye.
Eki Görüntüle 336587 Ben şu diyet olanı alayım
Amanınnn incecikmişim meğer bennn
Neymiş ooo ..
betül alıntılayamadım, neden erteleme kararı aldınız ?
Sen şimdiden zayıfla canım biraz tadını çıkar hem koru o zamana kadar ..
Bende bayılırım antep fıstığına ama şuan kimse bana hedefime ulaşmamı engelleyecek şeyler yediremez. Hadi bakalım seni tekrardan motive etmeye başlıyoruz. Peki yaaa yine oturup konuşup karar verirseniz yaza nişan yapmayı ani bir karar olursa ve sen kilo almış olursanAyyy çok kötü olur valla. Sen bence hazırlıklı ol herşeye.
HAhahahahahahahahahah
Ne buldunnnnn ?
Odul Melek le ilgiliD bize o guzel kreplerinden kepek ekmeklerindne yapip yollasin bidaki haftaya iki kati kilo wermezsem namerdim
Ne güzel motiva ediyorsun Ebru sen öyle, tamam kaçamak yapasım gelince alo ebru hattını kullanacağım
Odul Melek le ilgiliD bize o guzel kreplerinden kepek ekmeklerindne yapip yollasin bidaki haftaya iki kati kilo wermezsem namerdim
Gerçekten mi? Valla şakamı ciddimi anlamadım
Ayyyy gönül bende iyi bişey buldun sanmıştım canım. Krepler iyide onu evde biz kendimizde yapabiliriz. O zaman çiğ köfte yollasın. Ben onu yapamıyorum
Gerçekten mi? Valla şakamı ciddimi anlamadım
Ayyyy gönül bende iyi bişey buldun sanmıştım canım. Krepler iyide onu evde biz kendimizde yapabiliriz. O zaman çiğ köfte yollasın. Ben onu yapamıyorum
hahahahhaay bu aksam fena guldum cok saolun ya mudureler(hilal, ebru) nedimesi (melek) sayenizde,
daha cok katilim olsa biz bu grupla stand up bile yapariz
Amanınnn incecikmişim meğer bennn
Meleeeek cok kotusuuuun
insan muduresine bole sey der miii aaa cok ayip
Ben sevdim bu ödülüü ..
Ben de ben de her hafta 2 kg verebilirim bu şekildee ..
hahahahhaay bu aksam fena guldum cok saolun ya mudureler(hilal, ebru) nedimesi (melek) sayenizde,
daha cok katilim olsa biz bu grupla stand up bile yapariz
betuuuuulllll birakma diyetiiii sakiiiinnn
sooooyle sen bi guzel suzul incel etrafinda don dolas bak bakiyim o nasil can atacak nisan icin
hatta yazdan bile one almaya can atacaktir
Bnim onun etrafinda donup dolasmama gerek yok o benim etrafimda dort donuyo zaten:))
Ya diyeti birakma niyetim yok zaten
Sadecemotivem dustu biraz
Ama toparlancam tatilin etkisi de fazla
Coook gec yatiyorum gec kalkiyorum gecen hafta arkadaslarlaydik son geceleri bir seyler fln yedik
Duzen kacinca diyet de kacti
Yarinki menumu simdiden planliyim disina cikmam insallah
Gonul melek kaxamak yapmayinca ona kim yollayacak:))
tabi inceciksin
ama napimm, zayıflamış hala kompleks yapıyor Hilal
Ay herkes benim kreplere hastaymıs da haberim yokmuş
Bnim onun etrafinda donup dolasmama gerek yok o benim etrafimda dort donuyo zaten:))
Ya diyeti birakma niyetim yok zaten
Sadecemotivem dustu biraz
Ama toparlancam tatilin etkisi de fazla
Coook gec yatiyorum gec kalkiyorum gecen hafta arkadaslarlaydik son geceleri bir seyler fln yedik
Duzen kacinca diyet de kacti
Yarinki menumu simdiden planliyim disina cikmam insallah
Gonul melek kaxamak yapmayinca ona kim yollayacak:))
Çok ciddiyim Ebrucum, valla kaçamak yapmaya kalkarsam hemen haber yapacağım bir de beni ikna et hemen zayıf noktalardan ikna ediveriyorsun.
Hee valla bu akşam pek eğlenceli olduk
Yaparız ama şöyle incecik olalım da o zaman yapalım katılım çok olur çıtırları izlemeye gelenler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?