Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım inş. ii olurum yoksa bu ağrılar gerçekten bana kilolarımı unutturacak cinsten
sen nasılsın?? nasıl gidiyor

ben yiyiiym tekrar 64.2 gördüm tardıa 63 bu hafta sonlarında göreyim ayın sonudnada 62 inşallaahh
iş yoğun bugün elimi yıkama fırsatı bulamadım şu saat olmuşş gidip yıkayayım barii

dosbacığım geçmiş olsun hiçsorma gece ağrıdan uyuyamadım daha önce iltihaplı romatizma çıkmıştı sonra doktor ilaç verdi oda beni zehirledi nerdeyse miğdekanaması geçiriyordum şimdide gerçekten korkuyorum gitmeye kötü bişey çıkacak diye bide bıktım artık doktorlardan hastahanelerden kendi kendimi tedavi edecem bu ağrılara ısırgan otu çok i.yi geliyormuş anneme almıştım kurutulmuşunu bugünde kendime alacam tavsiye edilir ilaçların etkisi mi çayın etkisimi annemdeki iltihap oranı bi anda düşmüş KARAMANLIM sende bi kullan istersen canım ne olursa olsun bitkilerde tedavi diye düşünüyorum

canım büyük geçmiş olsun
evet bitkilerde şifa... ama onlarıda sürekli kullanmamak lazım... bende ısırganın ii geldiğini duymuştum geçen hafta böle bi rahatsızlığım olmamasına rağmen yeni toplanmışını çay şeklinde tükettim...geçmezse bende tekrar deneyebilirim

melzeyit azmış hayatım içtiğin gerçekten valla ben günde 1,5 paket bitiriyordum çok şükür artık kullanmıyorum.dilerim tekrarda başlamam.

nereus hayatım valla ne yapayım baktım gideceğin yok benşunu bir takibe alayım dedim. klava: bugün perşembe,hadi netten randevunu alda git şekerim bak yarın son gün.haftaya düğün varmış madem.ihmal etme,bak sonuçları bekliyor olacam bende büyük ihtimalle pazartesi gidiyorum.validenin temizliği bitmek üzere.malum çocuğa o bakacağı için onu beklemek zorundayım. kız üşenme sakın valla netten çok kolay istediğin dr da seçiyorsun hadi hayatım.

adcım bu hafta kalcak gibi :1no2:
hafta çeyiz var
sonraki hafta enim sınavım
sağlam kafayla hazirana kalır bir tahlil yaptırcam ama bu hengamede kimse benle uğraşmaz heralde
bakalım salı çarşamba gitmye çalışcam canım söz

kızlar kendinize iyi bakın akşam giremem yarın görüşürüz çok yorgunum ve hava yağmurlu içim kapalı bugün, güneşi bekliyorum aydınlığın gül yüzünü
yaşamak sırça birköşk gibi içimde ne çıkmak istiyorum köşkümden nede bağımsızlığımı
bırakamıyorum arkamda. koşmak istiyorum maviye çalan bulutların üzerinde çocukluğumu gözlüyorum oralarda belki yakalarım diye ve yine o gri bulutların gerisinden kaçıyorum
bakakalıyorum gidenlerime düşünsenize ne kaldı geriye yıllarınızı verdiğiniz kaç dakikasını doya doya yaşadığınız mutlulukları hatırlıyorsunuz ve hangi gözyaşınız tekrar akıyor aynı ılıklıkta
devamını getiremedim hadi devamınıda siz getirin

ben yeniyim,arada bakıyorum kimse olmuyo belirli bir saat verip o zaman mı buluşsak acabaa.sbugünde düzensiz beslendim bu arada ama acısını çıkartıyorum yürüyüşe çıkıyorum birazdan geldikten sonra yazarım yine,şimdilik baş başa.s

anlaşılan sizin orda yağmur yok yürüyüşe çıkabilion
ankara çok yağışlı olmasa bile bugün dizlerim ağrıyo ninelere döndüm yaaa

canım hiç sorma ya aynı sorun bende de var dışarı çıkacam yağmur yağiıyor koşu bandında yürüyecem komşularım rahatsız oluyor ağrılarımı ve ödemlerimi düşünmek bile istemiyorum:tomato:

merhaba kızlar ben geldim çok yoğundum ve de yorgun yediklerimi yazayım desem gün boyu atıştırdım onun için bilemiyeceğim acibiberin selamı var
meliscim yarın bana kilosunu telefonla iletecek ben de size iletsem olur mu biliyorsunuz memlekette

geçmişe şöyle göz gezdireyim dedim ama olmuyor yogunluktan gözüm okuyor içim uyuyor bi neskafe falan içeyim bari zaten kimsede yok

burada da hava kapalı ama yağmur yoktu,ankaranın havası kuru burası nemlimi nemli,yani yaş 24 ama romatizma var yağmur yağacağını eklem ağrılarından anlayabiliyosun a.s yaaa ben acıktım en son 15:30 civarında yedim şimdi de acıktım yasakkelime

melankoli canım çok erken yemişsin şimdide çok geç oldu
iisimi meyve ile geçiştirmeye çalış

yarın sabah içim iyi bi fikir tabii...
tartıldın mı ne durumdasın
ben eğer yarında böle çıkarsam durumum çok kötü
umarım sabaha farklı çıkar kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…