dosbacığım geçmiş olsun hiçsorma gece ağrıdan uyuyamadım daha önce iltihaplı romatizma çıkmıştı sonra doktor ilaç verdi oda beni zehirledi nerdeyse miğdekanaması geçiriyordum şimdide gerçekten korkuyorum gitmeye kötü bişey çıkacak diye bide bıktım artık doktorlardan hastahanelerden kendi kendimi tedavi edecem bu ağrılara ısırgan otu çok i.yi geliyormuş anneme almıştım kurutulmuşunu bugünde kendime alacam tavsiye edilir ilaçların etkisi mi çayın etkisimi annemdeki iltihap oranı bi anda düşmüş KARAMANLIM sende bi kullan istersen canım ne olursa olsun bitkilerde tedavi diye düşünüyorum
şu sınavım bitsin çetele tutacam kim girmiş kim girmemiş günlük mesaj sayısı melisde destekleyecektir beni vallahi kimin üye kimin yeni katıldığını halen anlamış değilim eskilerde olmasa kendimi burda yabancı gibi hissedecem bi bakıyorum yeni birisi o gitmiş daha yeni birisi neler oluyor arkadaşlar geleni kaçırıyoruz galiba hehe
ben yeniyim,arada bakıyorum kimse olmuyo belirli bir saat verip o zaman mı buluşsak acabaa.sbugünde düzensiz beslendim bu arada ama acısını çıkartıyorum yürüyüşe çıkıyorum birazdan geldikten sonra yazarım yine,şimdilik baş başa.s
anlaşılan sizin orda yağmur yok yürüyüşe çıkabilion
ankara çok yağışlı olmasa bile bugün dizlerim ağrıyo ninelere döndüm yaaa
melzeyit canım ne güzel ifade etmişsin duygularını...
merak ettim burcun ne ?
anlaşılan sizin orda yağmur yok yürüyüşe çıkabilion
ankara çok yağışlı olmasa bile bugün dizlerim ağrıyo ninelere döndüm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?