Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canlarım yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel
misafirlerimle çok güzel vakit geçirdim çok kaçırmadım diyebilirim sadece küçük lokmalarla eşlik ettim
gezmeye gittiğimde diyetteyim diye çok rahat derim ama misafirim varsa asla sölemem çünkü rahat etmelrini isterim bu yüzden hep yiyomuş gibi yapıyorum
melzetyit canım kokoreç sevmem ama dediğini en son bu kış yaptım bizimkisi tam bi delilikti
ozaman diyette değildim gece 12 acıktım eşim hadi dedi çıktık yola kocatepeden tut çankaya hoşdere derken gece 1:30 ama biz hala açız ve açık bi yer bulamadık... dedik yıldız bu saatlerde hareketlidir çıktık tabi ama ne sis var anlatamam ve değil açık bi yer bulmak burnumuzun ucunu göremioz :))
neyse o gece eve geç ve aç geldik
kocamda bende deliyiz biraz evde makarna yemiştik :))
ankara ve yaşadığım her yer eşimle çok güzel (Rabbim bozmasın)

dosbacim hosbulduk iyiyim canim aslinda ben diyet yapmiyorum biliyorsun kortizon ve bunun yaninda iki agir ilac aliyorum ama aksamlari yemiyorum ve kortizonu alirken kilo bile verdim su aralarda ayni kilodayim benim kayinvalidemlerde ankarada etlik yaolu uzerinde oturuyorlar sen nasilsin nasil giodiyor kilo verme isi bir gün kaldi cumaya verdin mi kilo

hayır şimdilik tartılımıyorum bakalım nolcak...
artık haftada bir tartılacam dayanabilirsem
canım kortizon kullandığını biliyorum bende kortizondan 13 kilo aldım ve veremiyorum
normalde diyet yaptığımda hemen veren biriydim ama şimdi kilocuklar direniyor
hoş şimdiye kadar hiç 64 bile olmamıştım ((
sağlık olsun canım önemli olan sağlık Allah şifa versin

günaydın şekerler dün akşam azıcık peynir ve domates salatalık yedim sadecee
hastalığım sebebiyle 57,3 iken 58,4 oldum 5 günde dün 58,4 düm bu sabah 57,9 inşallah yarın sabah tartı yine güldürürde yüzümü 57,3 tekrar görürümmm

şişgomm baallımmm günaydınnn canımm :1hug: Şeniz

verirsincanım tekrar kilonu merak etme tekrar geçmişolsunn azıcık dikkat et kendi bitanemm a.s.

bende tekrardan 64.2 oldum dün tartı öyle gösterdii
yarın ne olur bilemem biliyorsunuz artık az çok bu ayın sonuna kadar 62 olmam gerekdi benimkide zor
görünüyor

canım artık kendime daha iyi bakmaya başladım evet süprizzzzz
bu arada ikimizde hedefimize ulaşamadık ayın bitmesine sadece 2 cumaa kaldı bari sen 63 bende 56 olabilsek hiç değilsee :Saruboceq:

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ben tartılıyorumda ne oluyor yarına kadar 1 kiloyu nasıl verecem sporda yapamadım burda havalar acayip bozdu yağmur fırtına rüzgar herşe birbirine karıştı ve galiba romatizma var bende bütün gece ağrıdan uyuyamadım halen sağ bacağımda acayip bir ağrı var bacağım morarmıştı sabah ankaradaykende aynı ağrı oldu ozaman sabah bacağımda baloncuklar oluşmuştu çok canım yanmıştı artık doktora gitmeye korkuyorum ya kötü olan heryerim şişmiş bir şekilde uyanıyorum elim yüzüm bacaklarım halen şiş ya

canım evet havaalar denggesiz bizde yaz geldi sanıp incecik gininiyoruz sonrada hastalıklar baş gösteriyo ama sen bi dr git bence korkma korkacak bişey yoktur inşallah bende canım geçen hafta her ywrim şiş olarak uyanıyordum ama şu iki gündür bitti o sorun bitmesinin sebebi de bende iki gündür çok su içiyom sanırım ödemi atıyo vucudummm:uhm:

canım artık kendime daha iyi bakmaya başladım evet süprizzzzz
bu arada ikimizde hedefimize ulaşamadık ayın bitmesine sadece 2 cumaa kaldı bari sen 63 bende 56 olabilsek hiç değilsee :Saruboceq:

ayy inşallah canım ya sen kesin ulşırsında hedefine
ben bari 63.5 olabilseydim 10 günde :Saruboceq:

ablacım geçmiş olsun sen zaten rahatsızdın dikkat etmelisin kendine
doktora görün bugün kesinlikle ayağında morarmış geçmiş olsun canım a.s.

kızlar teşekkür ederim bende vücudumdaki farklılığı hissediyorum ama kondurmak istemiyorum iyi olacam diyorum artık sigara içmeyecem kendime söz verdim dayanabildiğim yere kadar dayanacam korkuyorum artık

yani birde üstüne sigaraysa bile bile intihat diyiorum başkada bişi demiyoruumm
içme tabiii çok kötü bir alışkanlıkk yasakkelime

adcım iyi dileklerin için teşekkürler..çocuklar ve ben çok heyecanlıyız..oyunumuza az kaldıı...
sen ne yaptın..gitti mi kilocuklar bu hafta

valla hayatım kilodan ses seda yok,gerçi cuma sabahı tartılırım ama veremedim sanırım umarım yanılıyorumdur.

kızlar teşekkür ederim bende vücudumdaki farklılığı hissediyorum ama kondurmak istemiyorum iyi olacam diyorum artık sigara içmeyecem kendime söz verdim dayanabildiğim yere kadar dayanacam korkuyorum artık

melzeyitim hayırdır ne rahatsızlığı bu birşey kaçırdım sanırım.çok geçmişolsun hayatım.ayak morarması falan ciddi birşeye benziyor aman hayatım ihmal etme gözünüsevem.sigarayıda eğer bırakamazsan bile günlük bir adet belirle kendine onları iç,vede yemeklerden hemen sonra içiyorsanda dayanabildiğin kadar uzat süreyi hayatım.eski bir içici olarak bunları yapmayı başarabilmiştim ancak.şükür ki hamile kalınca tiksindiğim içinde bıraktım. canım benim sağlık herşeyden önemli biliyorsun. :teselli:

kızlar nerdesiniz ya kimseler gelmiyor artık anlamıyorum önceden okumaya fırsatım kalmazdı şimdi dön dolaş aynı

kızlar nerdesiniz ya kimseler gelmiyor artık anlamıyorum önceden okumaya fırsatım kalmazdı şimdi dön dolaş aynı

evet ya bu artık paylaşım alanı olmaktan çıkıp yanlızlık alanı oldu resmen kızlar aloooooooooooo nerdesiniz yaaaaaaaaaaa kız cadı nereus sen nerdesin bakemmmmmmmmmmmdelikafadulden

şu sınavım bitsin çetele tutacam kim girmiş kim girmemiş günlük mesaj sayısı melisde destekleyecektir beni vallahi kimin üye kimin yeni katıldığını halen anlamış değilim eskilerde olmasa kendimi burda yabancı gibi hissedecem bi bakıyorum yeni birisi o gitmiş daha yeni birisi neler oluyor arkadaşlar geleni kaçırıyoruz galiba hehe

hiç sorma canım bende hamileyken tiksindim hiç içmedim doğmudan sonrada içmedim kızım büyüdü yanında hiç içmedim ve hiçbir çocuğun yanında içmemde kendime yaptığım haksızlığı onlara yapamam zaten çok içmiyorum kalabalık bir ortam olursa 5 taneyi geçmiyor ama bazen günlük 1-2 bazen hiç içmiyorum gerçi şuan canım acayip istiyor ama artık öğlen yemekte birtane içerim oda içersem başka içmeyecem günde 1 paketten ancak bukadara düşürebildim şekerimklava:

adcım beni takipdemisinn cnaımmm
valla bu hafta gideemezsem sonra hiç gidemicem çünkü düğün telaşesi var

şişgoocum nerde olcem topik topik geziyoom
çok tek bıraktınız beniii başka kollarda avunuyorumm kaydirigubbakcemile3

selam kızlar
nedir bu hastalık bizim topicte yaaa(
şişgo melzeyit derken sıra bana geldi (
ben geçen sene hastaneden çıktıntan sonra dizlerim ve bacaklarım ağrımıştı ilaçların etkisiymiş 3 gün ağlamıştım sonra geçti
ankara bu sene çok yağışlıydı hiç ağrım falan olmadı yani anlayacağınız romatizmam yok ama dün gece yine o ağrıdan başladı...
inanın ağrı değil sanki başka bişey ayağa kalkmaktan korkuyorum daha yeni çıktım yataktan
bakalım bugün geçmezse yarın bende doktordayım
bu arada kilo almışım
bu ne iş bende anlamadım
yarın sabaha kadar umarım iileşirim ve bu sadece şişliktir ve üzerimden atarım yoksa takıma yarın için çok zararım olacak gibi... ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…