şişgomm baallımmm günaydınnn canımm :1hug: Şeniz
verirsincanım tekrar kilonu merak etme tekrar geçmişolsunn azıcık dikkat et kendi bitanemm a.s.
bende tekrardan 64.2 oldum dün tartı öyle gösterdii
yarın ne olur bilemem biliyorsunuz artık az çok bu ayın sonuna kadar 62 olmam gerekdi benimkide zor
görünüyor
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ben tartılıyorumda ne oluyor yarına kadar 1 kiloyu nasıl verecem sporda yapamadım burda havalar acayip bozdu yağmur fırtına rüzgar herşe birbirine karıştı ve galiba romatizma var bende bütün gece ağrıdan uyuyamadım halen sağ bacağımda acayip bir ağrı var bacağım morarmıştı sabah ankaradaykende aynı ağrı oldu ozaman sabah bacağımda baloncuklar oluşmuştu çok canım yanmıştı artık doktora gitmeye korkuyorum ya kötü olan heryerim şişmiş bir şekilde uyanıyorum elim yüzüm bacaklarım halen şiş ya
canım artık kendime daha iyi bakmaya başladım evet süprizzzzz
bu arada ikimizde hedefimize ulaşamadık ayın bitmesine sadece 2 cumaa kaldı bari sen 63 bende 56 olabilsek hiç değilsee :Saruboceq:
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr ben tartılıyorumda ne oluyor yarına kadar 1 kiloyu nasıl verecem sporda yapamadım burda havalar acayip bozdu yağmur fırtına rüzgar herşe birbirine karıştı ve galiba romatizma var bende bütün gece ağrıdan uyuyamadım halen sağ bacağımda acayip bir ağrı var bacağım morarmıştı sabah ankaradaykende aynı ağrı oldu ozaman sabah bacağımda baloncuklar oluşmuştu çok canım yanmıştı artık doktora gitmeye korkuyorum ya kötü olan heryerim şişmiş bir şekilde uyanıyorum elim yüzüm bacaklarım halen şiş ya
adcım iyi dileklerin için teşekkürler..çocuklar ve ben çok heyecanlıyız..oyunumuza az kaldıı...
sen ne yaptın..gitti mi kilocuklar bu hafta
kızlar teşekkür ederim bende vücudumdaki farklılığı hissediyorum ama kondurmak istemiyorum iyi olacam diyorum artık sigara içmeyecem kendime söz verdim dayanabildiğim yere kadar dayanacam korkuyorum artık
kızlar nerdesiniz ya kimseler gelmiyor artık anlamıyorum önceden okumaya fırsatım kalmazdı şimdi dön dolaş aynı
valla hayatım kilodan ses seda yok,gerçi cuma sabahı tartılırım ama veremedim sanırım umarım yanılıyorumdur.
melzeyitim hayırdır ne rahatsızlığı bu birşey kaçırdım sanırım.çok geçmişolsun hayatım.ayak morarması falan ciddi birşeye benziyor aman hayatım ihmal etme gözünüsevem.sigarayıda eğer bırakamazsan bile günlük bir adet belirle kendine onları iç,vede yemeklerden hemen sonra içiyorsanda dayanabildiğin kadar uzat süreyi hayatım.eski bir içici olarak bunları yapmayı başarabilmiştim ancak.şükür ki hamile kalınca tiksindiğim içinde bıraktım. canım benim sağlık herşeyden önemli biliyorsun. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?