günaydın kızlar ben yokken herkesler burda neyse saat daha erken herkesleri bekliyorum bende dün spor yaptım iyi geldi artık hergün yürüyüşe çıkacam bende mayıs 15 planına uyumayanlardanım ama en azından evdeyim artık melisinde dediği gibi düzenimi kurdum daha rahat ayıflayacam bu arada galiba ben kilo almışım üzgünüm
canlarım günaydınlar cumadan beri yoktum evet sormayım çok hastalandım apandisit tanısı ile haftasonu acilde yattım ama şükür şimdi iyiim bu arada 5 serum yedim ve günlerdir bugün ilk kez tartıldım ve şok oldum üstelik hiç bişey yememee rağmen kilom 68,4 yani tam 1,3 gram fazla çıktımmm çok moralim bozuldu aa mşükür sağlığım geri geldi olsun yine veririm ama kızlar hiç kaçamak yapmadım çünkü doğru dürüs yeme kbile yemdim ama sanırım serumlar yaptıı
canım ancak şimdi bakalbildim resimlere ay ne güzel bi bayansın kız sen öleee ayrıca çok da zarifsinnn gelinn hanımda maşallahı var hani çok güzel alalh nazardan saklasın sizleri inşallah mutlu olurlar canımmm:1hug:
günaydın şişkocum geçmiş olsun canım
meliscim evet analizimiz yapılsında ne olduğumuzu görelim dimi ama ???
sabah az bi kahvaltı yaptı
koşturuyorum yine misafirim var
gelen misafirim tatlı yemiyor bu yüzden tatlı yapmadım diğerlerine de dikkat ederim artık
bende sizleri çok özledimmm valalhii evet canım ya muhtemelen serumlar şişirdi 3-4 gün dikka t edersem eskiye dönerimm inşallah canım apandist değişlmiş bağarsak spazmı geçiriyormuşummm dedi dr ilaç verdi iyi geldi şimdisüprizzzzzseni özledik şişgocum :1hug:
iiy yapmışsın canım bi görelim bakalım nedir durumumuz ona göree plan belirlerizzzz:jeyyar:kızlar bu arada bensize danışmadan birşey yaptım ama kimsenin itirazı olacağını düşünmüyorum. Püsküüt analiz raporlarını artık sadece isteyen kişiler için yapacak. Ben takım olarak hepimizin istediğini yazdım. Haberiniz olsun. Diyalogları paylaşım alanından takip edebilirsiniz. Ayrıca aşağıda analizi yapılacaklar listesi var.
http://www.kadinlarkulubu.com/6928257-mesaj120.html
günaydın şişkocum geçmiş olsun canım
meliscim evet analizimiz yapılsında ne olduğumuzu görelim dimi ama ???
sabah az bi kahvaltı yaptı
koşturuyorum yine misafirim var
gelen misafirim tatlı yemiyor bu yüzden tatlı yapmadım diğerlerine de dikkat ederim artık
dosbacığım vallahi sana imreniyorum nedenmi ANKARA keşkebende ANKARAda yaşayabilsem oraya gidince kendimden geçiyorum acayip mutlu oluyorum ama dönüşte herkese saldırııyorum çok seviyorum ankarayı çok özlüyorum ANKARAyı orayı bize çok görenleride yüce mevlama havale ettim hep biryerim eksik yaşıyorum bitek benmi eşimde aynı şekilde bizi ordan mahrum bıraktılar ailemden arkadaşlarımdan sosyalleşmekten herşeyden mahrum bıraktılar amaben ne bu dünyada nede diğer tarafta hakkımı helal etmeyeceğim ve iki elim yakalarında olacak bana kul hakkıyla gelecekler işte ozaman benimde fırsat elime geçmiş olacak. AAAA kendimi bi anda çok kinci gördm neyse içimi dökmüş oldum böylelikle ama şu var bu devir torpilin varsa ve biryerlere bağlılık bildirirsen seni el üstünde tutuyor yoksa dürüstmüşsün düzgün yaşıyormuşsun kimseye zararvermiyor herkes tarafından seviliyormuşsun yani insani özelliklrine bakmıyorlar özellikle bizim teşkilatta başınızı ağrıttım kusura bakmayı Dosbacım Ankara balkon sefası deyince içim acıdı ğözlerimden yaşlar süzüldü
canım benim yaaa... inan seni duygulandırmak istemezdim
demekki insan elindekinin kıymetini bilmiyor bende ankara yerine isatnbulda olmayı çok isterdim ama yinede çok şükür
tabii istanbulda sinirlerinin trafik için çok kuvvetli olması gerekiyor ama diğer taraftan ise her güzelin bi kusuru olur diyorum...
ümidini kaybetme hayallerine eminim kavuşacaksın... sonuçta eşinin memuriyeti daha yüksek değil mi bakarsın oluverir...
hem balkonda öle ii bişi falan değil -tatlicadiarzu- (çorumda da oturabilrsin akşmaları yeterki içindeki huzuru kaybetme)
şişgomm gelmiş geçmiş olsuu canım a.s.
herkeşler gelmiş ben olmayınca geliyonuz zatenn hoşgeldiniz bayanlaarr
kıızz sende bekarmışın yeni gördüm vallaa
hadii hepsini ever sonra senide evereliimm :dance:
kuran kursu öğretmenisin sanırıımm ne güzell çok hayırlı bir iş yapıyon
şimdik yavuklun falan vamı??
nişan söz falann :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?