Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım olsun biz de geç olsa da hedefimize ulaşacağız. Canım geçen hafta annenlerde olman kilo aldırmıştı verirsin merak etme. Önemli olan düzen, düzenini kurdunmu tamamdır.

canım çok geçmiş olsun çok meak ettik seni. Apandisit değilmiymiş, neymiş o halde? Kilona üzülme hem serumlardan olmuştur hem de yatmaktan şişmişsindir. Canını sıkma, hemen giderler, ben de 59.1e düşmüştüm ama bugün 1 kilo fazla çıktım sanırım havalar şişiriyor, ist.daki şişiren havalar başladı :)
Sen iyi ol da canım gerisi önemli değil.

çok teşekkür ederim canım, o senin güzelliğin. Amin, darısı tüm bekarların senin, nereusun, melankolini başına (başka bekar yok herhalde).

kızlar bu arada bensize danışmadan birşey yaptım ama kimsenin itirazı olacağını düşünmüyorum. Püsküüt analiz raporlarını artık sadece isteyen kişiler için yapacak. Ben takım olarak hepimizin istediğini yazdım. Haberiniz olsun. Diyalogları paylaşım alanından takip edebilirsiniz. Ayrıca aşağıda analizi yapılacaklar listesi var.
http://www.kadinlarkulubu.com/6928257-mesaj120.html

günaydın şişkocum geçmiş olsun canım
meliscim evet analizimiz yapılsında ne olduğumuzu görelim dimi ama ???
sabah az bi kahvaltı yaptı
koşturuyorum yine misafirim var
gelen misafirim tatlı yemiyor bu yüzden tatlı yapmadım diğerlerine de dikkat ederim artık

ben de öyle düşünmüştüm canım, kontrolün kimseye zararı olmaz hele kilo verme konusunda.
Senin misafirlerin de bitmiyor şekerim ne çok çevren var, neyseki tatlı sevmiyormuş insan görünce dayanamıyor.

evlendim ve ankaraya yerleşeli 2 yıl oldu ama var çok şükür birazcık çevrem...
benim genelde şehir dışından misafirim çok oluyor ve yatılı kalıyorlar ozaman çok yoruluyorum
ev hanımı olmak yerine çalışsam mı diye düşündüğüm çok oluyor çünkü ne kadar evdeysen o kadar misafir...
misafiri çok severim şimdi ki gelen çok sevdiğim bi arkadaşım
ama her zaman seçme şansına sahip olamıyorsun

meliscim inan tatile çok ihtiyacım var
tamam memlekete gittim ama kafamı dinlemek istiyorum
şu sıralar herşeye bi çeki düzen vermeye başladım
balkon keyfi yapıyorum bu sayede tekrar kitap okumaya başladım
balkonda daha düzenli su içmeye başladım
yani bi geçiş dönemi yaşıyorum yaz bi an da geliverdi

seni özledik şişgocum :1hug:
bende sizleri çok özledimmm valalhii evet canım ya muhtemelen serumlar şişirdi 3-4 gün dikka t edersem eskiye dönerimm inşallah canım apandist değişlmiş bağarsak spazmı geçiriyormuşummm dedi dr ilaç verdi iyi geldi şimdisüprizzzzz
iiy yapmışsın canım bi görelim bakalım nedir durumumuz ona göree plan belirlerizzzz:jeyyar:

çok sağol canımmm inşalalh geçip gitmiştir. ah bu misafirler yesen olmaz yemesen hiç CADIARZUolmaz en az zararla atlatmaya bakmak lazımmmm

dosbacığım vallahi sana imreniyorum nedenmi ANKARA keşkebende ANKARAda yaşayabilsem oraya gidince kendimden geçiyorum acayip mutlu oluyorum ama dönüşte herkese saldırııyorum çok seviyorum ankarayı çok özlüyorum ANKARAyı orayı bize çok görenleride yüce mevlama havale ettim hep biryerim eksik yaşıyorum bitek benmi eşimde aynı şekilde bizi ordan mahrum bıraktılar ailemden arkadaşlarımdan sosyalleşmekten herşeyden mahrum bıraktılar amaben ne bu dünyada nede diğer tarafta hakkımı helal etmeyeceğim ve iki elim yakalarında olacak bana kul hakkıyla gelecekler işte ozaman benimde fırsat elime geçmiş olacak. AAAA kendimi bi anda çok kinci gördm neyse içimi dökmüş oldum böylelikle ama şu var bu devir torpilin varsa ve biryerlere bağlılık bildirirsen seni el üstünde tutuyor yoksa dürüstmüşsün düzgün yaşıyormuşsun kimseye zararvermiyor herkes tarafından seviliyormuşsun yani insani özelliklrine bakmıyorlar özellikle bizim teşkilatta başınızı ağrıttım kusura bakmayı Dosbacım Ankara balkon sefası deyince içim acıdı ğözlerimden yaşlar süzüldü

canım benim yaaa... inan seni duygulandırmak istemezdim
demekki insan elindekinin kıymetini bilmiyor bende ankara yerine isatnbulda olmayı çok isterdim ama yinede çok şükür
tabii istanbulda sinirlerinin trafik için çok kuvvetli olması gerekiyor ama diğer taraftan ise her güzelin bi kusuru olur diyorum...
ümidini kaybetme hayallerine eminim kavuşacaksın... sonuçta eşinin memuriyeti daha yüksek değil mi bakarsın oluverir...
hem balkonda öle ii bişi falan değil -tatlicadiarzu- (çorumda da oturabilrsin akşmaları yeterki içindeki huzuru kaybetme)

canım ben 3 senedir balkon sefasını unuttum tam 3 senedir balkonumun karşısına inşaat yapıyorlar her yıl yeni bir bina en son yapılanda zaten bittiğinde ev komşusu olacağız anlayacağın ne olursa olsun ankara güzel akşamları ayrı bir güzel benden sana bir tavsiye çocukta yok arabanızda var büyük ihtimal gece 12den sonra kocatepeye gidin şöyle bir seyredin oralarda bir kokoreç yiyin ençok sediğim şey gecenin bir vakti kocatepeyi ışıklarıyla izleyip içimin huzur kaplamasıdır kesinlikle denemen gereken bi gösteri şölenidir koacatepe yaparsan haber ver nedemek istedinğimi anlarsın

kızlar sabah normal kahvaltımı ettim
ara yemedim
öğlen küçük bi parça balık(mezgit) +marul+çorba
ara elma yeneği düşünüuorum akşam ise sadece salataa

şişgomm gelmiş geçmiş olsuu canım a.s.
herkeşler gelmiş ben olmayınca geliyonuz zatenn hoşgeldiniz bayanlaarr

meliscim çok güzel kilo vermişşsin maşşaahh resmen türk lokumusuunn fıstık gibisin yemin ederim
zaten kızına dicekmişy yok erkanı öpcektim az kalsınn maşallahh canımm

şişgomm gelmiş geçmiş olsuu canım a.s.
herkeşler gelmiş ben olmayınca geliyonuz zatenn hoşgeldiniz bayanlaarr

çok sağol canım inşalalh geçti gitti ama benide 1 kilo geriye attı ama canım sağolsun veririm yine o bir kilooyuda ama serum zaten aldırırmış kiloo herkes öle dedi bende onca serum yiyince oldu okdarr sen neler yaptın masıl gidiyo verebildin mi kilo bakayım canım ben hedefime zor ulaşacak gibiyim bakalımm 55 olmaya bile razıyım artıkkk 53 den kaldırdım gözümü ay inşa<lalh bi aksilik daha çıkmazda ulaşırım 55 e:Saruboceq:

selam canlarım.umarım herkesler iyidir.bende iyiyim çok şükür.ama benim pc az kaldı kafayı yedi yiyecek.inanın siteye girmek için atmadığım takla kalmıyor çok yavaşladı değiştir beni diyor ama daha zamanı var mecburen.o yüzden bazen giremiyorum siteye sadece buraya değil hiçbir siteye rahat giremiyorum.artık idare edicem ne yapayım.

bu arada nereus bak takipteyim dr.a muhakkak git hayatım.benim kayınvalide temizliği bitirince ben gidecem inşallah.malum çocuğa o bakacağı için işlerinin bitmesi gerekiyor.

melankoli umarım nasip olurda görüşürüz,bende önümüzdeki ay zong.gelmeyi düşünüyorum.aile ziyareti.ama eşimle gelirim,çocukla rahat edemem mecburen onunla gelmek zorundayım.ama senin ereğlide mola verecek bir yerin yoksa beklerim olsada beklerim tabiki. :1hug:

dosbacım bütn desteğimi sana tahsis ediyorum hayatım. hep yanındayım bunu bil.hepimiz yanındayız. birbirimizin destekçisiyiz. :teselli:

karamanlı ben iyiyim hayatım.çok fazla görüşemiyoruz seninle.rastlaşamıyoruz ama gönüllerimiz bir tabiki. a.s.

melis resimlerine baktım,ne söyliyim bilmiyorum ki.ama sıcacıksın inan. :1hug:
bu arada ben 54 diyorum tekrar umarım bu sefer olur.

patboricim bol şans başarılar arkadaşım. a.s.

melzeyit ve dosba ankara hakkında konuşmalarınız sayesinde bende ne kadar orda olmak istediğimi ne kadar özlediğimi :çok üzgünüm: farkettim.benim en güzel günlerim orda geçti diyebilirim,en güzel arkadaşlıklarımı orda yaptım. herzaman orda oturacam diye hayal ederdim ama olmadı.eşim Ankara da bekarken çalıştığı için sürekli onun yanına gidip gelirdim.Ankara sevdam böyle başladı. ama en kısa sürede gelicem inşallah bakarsınz bu yaz kaçarım birkaç günlüğüne.

evet bekarım ama sayılmamda sözlü diyelim birlikte olduğum birisi var sakladığımız kimsede yok ciddi bir birliktelik yania.shayırlıs canım ya inş. bizide everirsiniz,evet kuran kursu öğretmeniyim,inş. söylediğiniz sözlere layığızdıra.s

meliscm analizler için iyi düşünmüşsün...kendimize çeki düzen veriyoruz hiçdeğilse
şişgom çok geçmiş olsun..kilo almana üzüldümserum yediğin için şişmiş olabilirsin..
dosbam sen nasılsın..cidden çok misafirin geliyor..neyse misafir bereketle gelir..
melzeyitim sen nasılsın..geçen hafta kilo almış olarak dönmüştün..bu hafta verdin mi biraz...
ben biraz kilo vermişim ama çok az...regl oldum..göbüşüm çatlayacak kadar şiş..heryerim acıyor..ilk defa bu kadar şişiyorum..cumaya kadar da biraz inecektir şişlerim...

haydi kızlar..bu aralar gayret etmeliyiz...yaza çok az kaldııııııııı...

adcım iyi dileklerin için teşekkürler..çocuklar ve ben çok heyecanlıyız..oyunumuza az kaldıı...
sen ne yaptın..gitti mi kilocuklar bu hafta

melis abla demek istiyorum sakınca yoktur umarıma.sdüğün fotolarına baktım süper olmuşsun valla yaa bayıldım(maşallah)bugün annemin günü vardıievde de yemek yok,pasta börek var evde,bugünlük onlarla geçincem ama fazlaya kaçmadan,yarın tam gaz diyete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…