Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dobacım,melzeyitim,nereusum hepinize geçmiş olsun..bu mevsim böyle yawwwww,,,,insanlar kırılıyor...
dosbam kilo mu aldın canım..yaa niye veremiyoruz..ben geçen hafta 2 kilo vermiştim ama bu hafta sanırım ancak 200 gr verdim...sabah bir daha bakçam..inşallah 500 gr vermişimdir.yaw yaza da çok az kaldı

kızlar ben akşamm sadece 1 kase yoğurt 1 adet yumurta 1 adet salatalık yedim
bukadar başka bişi yookk delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt

kızlar selam vereyim dediimm gidiyorum sizi iyi muhabbetler
yarın şiş çıkmayayım tartıda uykumu alayımm
gerile gerile uyuyaayıımmm oohh miss mirmirmirmir
melankoli kız yazmayı unuttummm allah tamamnını erdirsin canımm :1hug:
inşallah rabbiim herşeyi gönlüne göreverir :Saruboceq:
öptümmm hepiniz tek tek tek mucuk mucuk Şeniz

saol canım...
sanırım almışım ama neden inan bilmiyorum
evet yaza az kaldı ve bizim tatil planlarımız sanırım askıya alındı bu nedenle sanırım motivasyonumda bozuldu

kızlar ben çıkıyorum,yarın görüşmek üzre,bu arada ben bir kilo verdim yarın açıklayamam müsait olursam ancak akşama söleyebilirim oda geç olur,o yüzden şimdi sölüyorum 69 idim başladığımda ve bir hafta oldu,şimdi ise 68 kiloyum,hepinizi mıncırdım yanaklarınızdan,iyi geceleryerimseniben

iyi geceler tatlım uykunu ii al bakalım
tatlı rüyalar

iyi geceler canım süper vermişsin görüşürüz

kızlar ben 65 kg olmuşummmmmmmmmmmmmmm oleyyy kilo bildirimini şimdiden yapıyım dedimmmm

kızlarr 2-3 ay kadar giremiycem ben internett olmuycak
sizleri çok seviyorum ilerde görüşmek üzere

şimdiden söyledim
yerime birini alın diye zor durumda bırakmak istemedim

meliscim çok güzel kilo vermişşsin maşşaahh resmen türk lokumusuunn fıstık gibisin yemin ederim
zaten kızına dicekmişy yok erkanı öpcektim az kalsınn maşallahh canımm

canım çok teşekkür ederima.s.

olsun hayatım sağılığın yerinde olsun da, verirsin kilocukları bak vermişsin bile. Geçmiş olsun tekrardan, bununla kalsın insşallah.

canım çok teşekkür ederim :1hug: kilonu ekliyorum listeye, haziran 15mi hedefin?

diyebilirsin tabi tatlım, çok teşekkür ederim a.s.

Allah mutluluğunuzu bozmasın canım :Saruboceq:

valla canım çok iyi olur, sirkülasyon çok fazla, bence de takip et tatlım. Ben bu aralar dağıldım yoğunluktan, zaten bi şehir dışı yapacağım biliyorsun 10 ün kadar yokum, takım sana ve hepinize emanet.

geçmiş olsun, canım bende de oluyor yağmurlu havalarda ağrı, ama romatizma tahlillerinde yok çıktı anlamadım bende. Belki az birşeydir. şiştir bence.

olur tabi tatlım tel. ile bildirsin.

tebrikler canım. Üzüldüm internetin olamayacağına alışmıştık sana. Söylediğin için teşekkürler.

günaydın canlarım..malesef 200 grcık vermişim..olsun..o da kardır....
72.00 -71.800=200

tebrikler canım, 200 gr.da 200 gr.dır. Damlaya damlaya göl olur.

kızlart günaydın.
dün eve geldim takıma bakayım dedim elimde su, laptopumun üzerine su döküldü sizlere ömür ne çok iş yaptım bu sene başına dayanamadı. Bakalım iyice kurusun belli olacak bozulup bozulmadığı. Babam geç saatte geldide ablamınkini getirdi. Bugüneacil toplantım çıktı ona hazırlandım.
Bugün saat 10da toplantım var, sabah burada olamayacağım. Öğlene biter diye ümid ediyorum ama derneğimizin toplantısı şehir dışı misafirlerimiz var haber veririrm yine de.
Ben gelene kdar herkes bildirimini yapar, melzeyitcim müsait olursan toparlarsın canım yoksa ben gelince hallederim, bugün biraz geç veririz birşey olmaz.
Bu7 arada tartıldım 59.8im. 59.1e kadar düşmüştüm oysaki. Şiş uyndım şişkinliğimi atamadan tartılınca böyle oldu.

günaydın canım meralk etme şiştir
ben kendimi izninizle alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkışlamak istiyorum haftasonu hasta landığım ve yediğim serumlar yüzünden salı günü tartı 58,4 göstermişti (oysa geçen haftaki kilom 57,3 dü9 ) AZİM ETTİM YILMADIM VE SABAH yine 57,3 çıktım çok mutluyummmm artık durmak yok 54 ee kadar hızla devammmmsositososito

günaydın kızlaarrr
meliscim kesin şişliktirr üzülme canımm
şişgocumm tebrik ederiimmmmm balıımmm
bende 64.2 yim bu hafta haftaya 63 sonra 62 hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…