Dobacım,melzeyitim,nereusum hepinize geçmiş olsun..bu mevsim böyle yawwwww,,,,insanlar kırılıyor...
dosbam kilo mu aldın canım..yaa niye veremiyoruz..ben geçen hafta 2 kilo vermiştim ama bu hafta sanırım ancak 200 gr verdim...sabah bir daha bakçam..inşallah 500 gr vermişimdir.yaw yaza da çok az kaldı
kızlar selam vereyim dediimm gidiyorum sizi iyi muhabbetler
yarın şiş çıkmayayım tartıda uykumu alayımm
gerile gerile uyuyaayıımmm oohh miss mirmirmirmir
melankoli kız yazmayı unuttummm allah tamamnını erdirsin canımm :1hug:
inşallah rabbiim herşeyi gönlüne göreverir :Saruboceq:
öptümmm hepiniz tek tek tek mucuk mucuk Şeniz
kızlar ben çıkıyorum,yarın görüşmek üzre,bu arada ben bir kilo verdim yarın açıklayamam müsait olursam ancak akşama söleyebilirim oda geç olur,o yüzden şimdi sölüyorum 69 idim başladığımda ve bir hafta oldu,şimdi ise 68 kiloyum,hepinizi mıncırdım yanaklarınızdan,iyi geceleryerimseniben
meliscim çok güzel kilo vermişşsin maşşaahh resmen türk lokumusuunn fıstık gibisin yemin ederim
zaten kızına dicekmişy yok erkanı öpcektim az kalsınn maşallahh canımm
çok sağol canım inşalalh geçti gitti ama benide 1 kilo geriye attı ama canım sağolsun veririm yine o bir kilooyuda ama serum zaten aldırırmış kiloo herkes öle dedi bende onca serum yiyince oldu okdarr sen neler yaptın masıl gidiyo verebildin mi kilo bakayım canım ben hedefime zor ulaşacak gibiyim bakalımm 55 olmaya bile razıyım artıkkk 53 den kaldırdım gözümü ay inşa<lalh bi aksilik daha çıkmazda ulaşırım 55 e:Saruboceq:
selam canlarım.umarım herkesler iyidir.bende iyiyim çok şükür.ama benim pc az kaldı kafayı yedi yiyecek.inanın siteye girmek için atmadığım takla kalmıyor çok yavaşladı değiştir beni diyor ama daha zamanı var mecburen.o yüzden bazen giremiyorum siteye sadece buraya değil hiçbir siteye rahat giremiyorum.artık idare edicem ne yapayım.
melis resimlerine baktım,ne söyliyim bilmiyorum ki.ama sıcacıksın inan. :1hug:
bu arada ben 54 diyorum tekrar umarım bu sefer olur.
melis abla demek istiyorum sakınca yoktur umarıma.sdüğün fotolarına baktım süper olmuşsun valla yaa bayıldım(maşallah)bugün annemin günü vardıievde de yemek yok,pasta börek var evde,bugünlük onlarla geçincem ama fazlaya kaçmadan,yarın tam gaz diyete devam
canlarım yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel
misafirlerimle çok güzel vakit geçirdim çok kaçırmadım diyebilirim sadece küçük lokmalarla eşlik ettim
gezmeye gittiğimde diyetteyim diye çok rahat derim ama misafirim varsa asla sölemem çünkü rahat etmelrini isterim bu yüzden hep yiyomuş gibi yapıyorum
melzetyit canım kokoreç sevmem ama dediğini en son bu kış yaptım bizimkisi tam bi delilikti
ozaman diyette değildim gece 12 acıktım eşim hadi dedi çıktık yola kocatepeden tut çankaya hoşdere derken gece 1:30 ama biz hala açız ve açık bi yer bulamadık... dedik yıldız bu saatlerde hareketlidir çıktık tabi ama ne sis var anlatamam ve değil açık bi yer bulmak burnumuzun ucunu göremioz :))
neyse o gece eve geç ve aç geldik
kocamda bende deliyiz biraz evde makarna yemiştik :))
ankara ve yaşadığım her yer eşimle çok güzel (Rabbim bozmasın)
şu sınavım bitsin çetele tutacam kim girmiş kim girmemiş günlük mesaj sayısı melisde destekleyecektir beni vallahi kimin üye kimin yeni katıldığını halen anlamış değilim eskilerde olmasa kendimi burda yabancı gibi hissedecem bi bakıyorum yeni birisi o gitmiş daha yeni birisi neler oluyor arkadaşlar geleni kaçırıyoruz galiba hehe
selam kızlar
nedir bu hastalık bizim topicte yaaa(
şişgo melzeyit derken sıra bana geldi(
ben geçen sene hastaneden çıktıntan sonra dizlerim ve bacaklarım ağrımıştı ilaçların etkisiymiş 3 gün ağlamıştım sonra geçti
ankara bu sene çok yağışlıydı hiç ağrım falan olmadı yani anlayacağınız romatizmam yok ama dün gece yine o ağrıdan başladı...
inanın ağrı değil sanki başka bişey ayağa kalkmaktan korkuyorum daha yeni çıktım yataktan
bakalım bugün geçmezse yarın bende doktordayım
bu arada kilo almışım
bu ne iş bende anlamadım
yarın sabaha kadar umarım iileşirim ve bu sadece şişliktir ve üzerimden atarım yoksa takıma yarın için çok zararım olacak gibi...((
merhaba kızlar ben geldim çok yoğundum ve de yorgun yediklerimi yazayım desem gün boyu atıştırdım onun için bilemiyeceğim acibiberin selamı var
meliscim yarın bana kilosunu telefonla iletecek ben de size iletsem olur mu biliyorsunuz memlekette
kızlar ben 65 kg olmuşummmmmmmmmmmmmmm oleyyy kilo bildirimini şimdiden yapıyım dedimmmm
kızlarr 2-3 ay kadar giremiycem ben internett olmuycak
sizleri çok seviyorum ilerde görüşmek üzere
şimdiden söyledim
yerime birini alın diye zor durumda bırakmak istemedim
günaydın canlarım..malesef 200 grcık vermişim..olsun..o da kardır....
72.00 -71.800=200
kızlart günaydın.
dün eve geldim takıma bakayım dedim elimde su, laptopumun üzerine su döküldü sizlere ömür ne çok iş yaptım bu sene başına dayanamadı. Bakalım iyice kurusun belli olacak bozulup bozulmadığı. Babam geç saatte geldide ablamınkini getirdi. Bugüneacil toplantım çıktı ona hazırlandım.
Bugün saat 10da toplantım var, sabah burada olamayacağım. Öğlene biter diye ümid ediyorum ama derneğimizin toplantısı şehir dışı misafirlerimiz var haber veririrm yine de.
Ben gelene kdar herkes bildirimini yapar, melzeyitcim müsait olursan toparlarsın canım yoksa ben gelince hallederim, bugün biraz geç veririz birşey olmaz.
Bu7 arada tartıldım 59.8im. 59.1e kadar düşmüştüm oysaki. Şiş uyndım şişkinliğimi atamadan tartılınca böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?