• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Direk okul oncesi egitimine yogunlasmiyo musunuz
Cocuklarin yas ozelligi fln?
onlarıda üstün körü geçtik açıkçası...ilkyardıma kazalara v.s çok dikkat ediyor müfettiş özellikle... yasaları falan anlatıyor daha çok... sanırım dha sonra hizmetiçi eğitim de veriliyormuş... açıkçası benimde tam bilgim yok... elimde bulunsun dedim sadece... özel anaokulu açabiliyormuşz bu belgeyle... para olsada açsam...:1:

Yok canım bu yoğunluk için o da kaçamak sayılmaz ..

Uff soğuk deme buz buz her yer ..

Hedef kilona kaç diyoruz ?

Bunlar daha gerçek değil miymişşşş :53:

ayy bende tek tek söylüyorum.kusura bakma
hedef kilom 55

aynı senin sorduğunu spikerde söyledi.bu soğuklar ne peki diyor?:52:

kıslar bu arada laptopı karnımın bacaklarmın üzerine koyuyordum genelde... artık ne zaman koysam karnıma kramp gibi birşey giriyor... araya yastık koymaya başladım bende.... benim gibi yapan varsa dikkat etsin diye söyliyim dedim.... Allah korusun bizi şu teknolojinin zararlarından...:18:

Ayy ben de bir ara karnım ağrıyınca yapardım ama çok zararlıymış işte ..

günaydınnn fıstıklarrrrrrrr

Günaydın somurtuk şey :60:

gunaydinlaaaar bugun gune guzel basladimmmm we metabolizmam calismaya baslamistr gune erken baslamanin faydalari hehehheh ama haaala uykum war bide dus aldm anlayamadim :)

Günaydın Gönül..

günaydınlarrrr

bende güne erken başlayanlardanım...bu vesile ile 1 litre suyum bitmiş bulunmakta...

Günaydınlar efendim..Hoşgeldiniz :42:

Gunaydin herkesee
Keyifler yerinde mi
Az sonra tartilcam bakalim ins benimki kacmaz:))

Ay canim vucudum, tatli metabolizmam
Ben kacamklari yapiyrum yapiyorum o yine kilo veriyor:))

Cuma gunu tarti farkliydi tartilmadim biliursunuz carsamba sabahko kilomu soylemistim
64.8 diye
Cuma ve sonrasi gunler bol kacamk ve regl vardi
Cumartesi 65
Pazar 65.4 ciktim sonra tartilmadim
Bugun 63.6 ciktim:)):46:

Bu neyin kreameti bilemedim:9:
Kacamak yaptigim gunlerde soguk fln demeden baya gezdik arkadaslarla onun mu etkisi yoksa reglim bitti onun mu etkisi
Ya da 2-3 gun cakma detoks corbasi ve gercek drtoks corbasi ictim
Acaba diyorum suyu az iciyorum su mu kaybettim:44:
Bugun 2 litre suyumu tamamlayayim da kontrol edeyim

OOO hadi yine iyisin betül..
Ay bende bi 6 ları görseydim :57:

günaydın kıslar:3:
bugün evdeyim.... devamsızlık hakkı vardı bir gün.... onu kullanıcam:27: dersaneyede kalkamadım sabah.... 8.30 la 10 arası dersim var ama bir türlü kalkamıyorum... onuda geçe aldırmaya çalışıcam.... yarın da misafirim vardı zaten iyi oldu evde hazırlık temizlik falan yapıcam.... siz neler yapıyorsunuz???? bu arada bende menü falan kalmadı..... 2 haftadır ilk defa bugün evde yemek yiycem.... düzenim çok şaştı:50:

Günaydın canım...

Yok canım bu yoğunluk için o da kaçamak sayılmaz ..

Uff soğuk deme buz buz her yer ..

Hedef kilona kaç diyoruz ?

Bunlar daha gerçek değil miymişşşş :53:
çok sevindim kaçamak saylmamasına...:1: önümüzdeki hafta bir gün detoks yapmak istiyorum.... ihtiyacı var vücudumun gerçekten... ama ne detoksu yapıcam onu bilmiyorum...:1:
hoşbulduk Özlemdi değil mi? :34:

evet canım...

çok sevindim kaçamak saylmamasına...:1: önümüzdeki hafta bir gün detoks yapmak istiyorum.... ihtiyacı var vücudumun gerçekten... ama ne detoksu yapıcam onu bilmiyorum...:1:

evet canım...

Ben ayrandan başkasını beceremiyorum, pirinç denemiştim de çok kötüydüüü ..

Google da laptop tepsisi diye aratinca cikiyo
Alti sungersiz olanlarda var ikeada falan da ama bn sungerlileri seviyorum tam bacajlarin seklini aliyo yamulmuyo
Ben onda yemek fln da yiyorum yatakta, tv karsisinda fln cok rahat:)
Kitap okurken mesela cay iciyorsun o zaman da kullaniyrum

Ben ayrandan başkasını beceremiyorum, pirinç denemiştim de çok kötüydüüü ..
pirinç nbende denemiştim insan pirinçten nefret etmeye başlıyor... aslında içecek detoksu istiyorum bitki çayı falan o tarz birşeyler... ama ayranada bir bakıcam...
Google da laptop tepsisi diye aratinca cikiyo
Alti sungersiz olanlarda var ikeada falan da ama bn sungerlileri seviyorum tam bacajlarin seklini aliyo yamulmuyo
Ben onda yemek fln da yiyorum yatakta, tv karsisinda fln cok rahat:)
Kitap okurken mesela cay iciyorsun o zaman da kullaniyrum

farklı işlevleride var desene:1:

pirinç nbende denemiştim insan pirinçten nefret etmeye başlıyor... aslında içecek detoksu istiyorum bitki çayı falan o tarz birşeyler... ama ayranada bir bakıcam...

farklı işlevleride var desene:1:

Bulursan bizimle de paylaşır mısınn ?

kıslar sanki günlerin yorgunluğu var üzerimde.... ayılamıyorum bir türlü.... kendime gidip kocaman bir kahve yapıcam... sonrada temizliğe girişmem lasım... belki kuaförede giderim bu gün... görüşürüz yine:80:

Son düzenleme:
kıslar sanki günlerin yorgunluğu var üzerimde.... ayılamıyorum bir türlü.... kendime gidip kocaman bir kahve yapıcam... sonrada temizliğe girişmem lasım... belki kuaförede giderim bu gün... görüşürüz yine:80:

Görüşürüzz Özlemm ..

Ben de kaçayım kızlar, akşama doğru gelirim yine.

GOrusruz kizlar
Biz de annemle disari cikicaz biraz soguk ama donmadan geliriz herhalde:))
Brrr:)

GOrusruz kizlar
Biz de annemle disari cikicaz biraz soguk ama donmadan geliriz herhalde:))
Brrr:)

ne güzel işte ben böyle havada gezmeyi çok seviyorum ama kızımla cesaret edemiyorum maalesef...:18:

Kimse gelMedi mii:)
Ay kizlar cok guzel kar oynadik disarda annem kuzenlerim dayim yengem vs
Cok eglenceliydi
Kar da cok guzeldi bazi yerlerde dizimize kadar

Simdi geldik annemle ikimiz de battaniyelerin altindayiiz:9:

Spor olmus oldu bana da :8:

Aksam yine yapmayi dusunuyordum ama belli olmaz yapmayadabilirim yatinca bir tembellik geldi ustume:31::39:

Back
X