• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

karatay dukan bende bu karışımı harmanlamıştım..
3 ANA KURALIM VAR VE BUNLAR YAŞAM BOYU SABİT KALICAK..İNŞALLAH..
1.günlük su tüketimi 2.5 litre..+yeşil çay
2.6 dan sonra birşey yememek
3.ekmek tüketimi ..özelikle akşam tüketmemeye çalışmak..

Su icemiyorum bu aralarr
6 degil ama 8 den sonra yemem ben de insallah
Ekmekle cok sorunum yok ama sonrasinda da dikkat etmk onemli

Yasam boyu bunlara dikkat edilebilir aslinda zor seylrr degil

Derya hosgeldin nasilsinn
Nasil gidiyor diyett?
Birinci olur muyuz bu hafta?
orti ayrna detoksumu yapıyorsun nasıl gidiyor..?
tadını bende çok seviyorum hatta mink oğlumda anne ye bunu diye dibime girip yiyor ya..bir çorbamı bile yalnız içemiyorum ya..ne diyeyim..:52::9:

yeni bir arkadaş daha gelmiş semine hoşgelmiş
özlemcim kurs seni epey yormuş canım kolay gelsin
hilal o şeyi hiç sevmedim gerçekten iğrenç
bende karatayı okuyodum arada ama artık vaktim kalmıyo
betül bilgiler için saol canım bende kızımı istegi doğrultusunds yönlendiricem
ayrıca kilo vermene sevindim süper:46::46:
deryacım nasılsın özledim senide
melek çiğ köfteci melek seni:1::1::1::1::1:
kızlar hatırladıklarım bunlar unuttuklarım varsa affola

kızlar ortim hilal mi hala bilemedim sabah ki,lom hala aynı bu hafta listeye gireyimmiki bilemedim

Sana bıraktım Gülçin ..

tadını bende çok seviyorum hatta mink oğlumda anne ye bunu diye dibime girip yiyor ya..bir çorbamı bile yalnız içemiyorum ya..ne diyeyim..:52::9:

Ayy yerim ben o oğlunu seninn ..

oyyy yerim ben onu benimde ufaklık aynı anne mamma deyip geliyo yanıma ay kızlar sabah bi kalktım tabi herzamanki gibi gece 2 de yattık oğlumla sabah 10 du kalktığımda soba sönmüş oğlumun bi eli dişarda kalmış buz kesmiş kuzum zor ısıttım donacakmış çocuk burda kar yok gece -21 i gösteriyo çok pır ya

Baya iyi gidiyor drryacim
Sogukta cok gezibmekten mi, detokstan mi bilemedim tam yapamama ragmen kacamaklarim haftasonu coktu ona ragmen kilomda baya azalma var
Cumartesi 65
Pazar 65.4 dum
Bu sabah 63.6 ciktim

:1::1: Sıcacık giyerdi amaa ..

Tamam canım cumaya say yeterli ..

:1:
tamamdır kaptan..
Selam kızlar ben geldim nasılsınız
hoş geldin..
geçmişi okudum ooooooooooooo vaaavvvvvvvvvv ne uzun yazmışsınız dündewn bugüne masallah
hadiya geçmişe bakmadım

Benim de aynı şekildee ..
Belki saatler bazı dönemler daha geç olabilir 19 gibi ama bu kurallar çok önemli .

Hoşgeldin Gülçinn ..
evet kendime kesin belirledim.. kaçırsam bile ana kurallar aynı kalıyor..
Su icemiyorum bu aralarr
6 degil ama 8 den sonra yemem ben de insallah
Ekmekle cok sorunum yok ama sonrasinda da dikkat etmk onemli

Yasam boyu bunlara dikkat edilebilir aslinda zor seylrr degil

ortim senide ilk haftadan yalnız bıraktım çok üzgünüm:5: haftaya telafi ediceğimden emin olabilirsin:30:

Olsun canım, sen iyi olda gerisi önemli değil. Geçen hafta gördün dimi ikinci olduk :46::46::46:

bu arada izmirdede dehşet verici bir soğuk var.... şansıma benim dışarı çıktığım günlere geldi...:26: uzun zamandır bu kadar soğuk olmamaıştı...

Evet yaaa benim kayınvalidemlerde İzmirde. Dün akşam 0 dereceydi İzmir. Konya berbat durumda. Ayaz hiç çekilmiyor. İliklerime kadar üşüyorum.

Selam kızlar ben geldim nasılsınız

Hoşgeldin canım :)

ama tecrübeli olan sensin nedersen op yani kaptan:42::42:

Gülçincim haftaya rahat olurum dersen alalım bu hafta listeye, yok okulların açılmasını bekleyeyim dersen sonraki hafta girersin ..

evet kendime kesin belirledim.. kaçırsam bile ana kurallar aynı kalıyor..

Benim kaçamak yapasım hep gece geliyor ama Deryaa :26:

menümüde yazıyım çok geç kalktım kociş 2 gün izinli oğlanda uyuyunca 10da kalktım
11 sabah kahvaltım
2 dilim kızarmış kepek ekmeği ayrıca her öğün ekmeği kızartarak yersek kalorisi yarıya iniyomuş kızlar midede hazmı kolay oluyomuş
1 yumurta 5 zeytin
çay
ayrıca uyanınca sirkeli su
ara bir elma
akşam 4.5 da
2 tane lahana sarması biberl,i naneli yoğurt
bolca su ölçmedim
1 saat ev işi yaptım hala var bitmedi
akşam da spor yapıcam yazarım

Sana bıraktım Gülçin ..

Ayy yerim ben o oğlunu seninn ..
tam yemelik desem lokum lokum..
oyyy yerim ben onu benimde ufaklık aynı anne mamma deyip geliyo yanıma ay kızlar sabah bi kalktım tabi herzamanki gibi gece 2 de yattık oğlumla sabah 10 du kalktığımda soba sönmüş oğlumun bi eli dişarda kalmış buz kesmiş kuzum zor ısıttım donacakmış çocuk burda kar yok gece -21 i gösteriyo çok pır ya
oy kuzu ya dikkat et ..
Baya iyi gidiyor drryacim
Sogukta cok gezibmekten mi, detokstan mi bilemedim tam yapamama ragmen kacamaklarim haftasonu coktu ona ragmen kilomda baya azalma var
Cumartesi 65
Pazar 65.4 dum
Bu sabah 63.6 ciktim
bravo ortim :nazar:cumaya iyi bilidirm yapalım..:13:

Kizlar aksam yemegi yiycem ama evde yemek yok
Oneriniz var mi pratik bir seylerr?

Olsun canım, sen iyi olda gerisi önemli değil. Geçen hafta gördün dimi ikinci olduk :46::46::46:

Evet yaaa benim kayınvalidemlerde İzmirde. Dün akşam 0 dereceydi İzmir. Konya berbat durumda. Ayaz hiç çekilmiyor. İliklerime kadar üşüyorum.

Hoşgeldin canım :)
sende hoşgeldin ebrucum

Gülçincim haftaya rahat olurum dersen alalım bu hafta listeye, yok okulların açılmasını bekleyeyim dersen sonraki hafta girersin ..

bence cumagünü kiloma bakıyım ona göre ortalamayı yükseltirse gireyim hilal yoksa haftaya kalsın

gece geliyorsa ikidide ara öğün yap..akşamıda protenli yemeni öneririm ve kaçamak için en güzel besin tarçınlı süt ..
yeni bir arkadaş daha gelmiş semine hoşgelmiş
özlemcim kurs seni epey yormuş canım kolay gelsin
hilal o şeyi hiç sevmedim gerçekten iğrenç
bende karatayı okuyodum arada ama artık vaktim kalmıyo
betül bilgiler için saol canım bende kızımı istegi doğrultusunds yönlendiricem
ayrıca kilo vermene sevindim süper:46::46:
deryacım nasılsın özledim senide
melek çiğ köfteci melek seni:1::1::1::1::1:
kızlar hatırladıklarım bunlar unuttuklarım varsa affola
iyiym canım çok yoğunum..bu gün bi boşluğum var buradayım..sen nasılsın?

menümüde yazıyım çok geç kalktım kociş 2 gün izinli oğlanda uyuyunca 10da kalktım
11 sabah kahvaltım
2 dilim kızarmış kepek ekmeği ayrıca her öğün ekmeği kızartarak yersek kalorisi yarıya iniyomuş kızlar midede hazmı kolay oluyomuş
1 yumurta 5 zeytin
çay
ayrıca uyanınca sirkeli su
ara bir elma
akşam 4.5 da
2 tane lahana sarması biberl,i naneli yoğurt
bolca su ölçmedim
1 saat ev işi yaptım hala var bitmedi
akşam da spor yapıcam yazarım

Afiyet olsun Gülçinn .

tam yemelik desem lokum lokum..

Ayy ya ne güzeldir ne tatlıdır şimdi bu ısırıp ısırıp seveceksinn ..

Kizlar aksam yemegi yiycem ama evde yemek yok
Oneriniz var mi pratik bir seylerr?

Çorba salata en pratik öneri bence ..

bence cumagünü kiloma bakıyım ona göre ortalamayı yükseltirse gireyim hilal yoksa haftaya kalsın

Tamam olur gülçin ..

gece geliyorsa ikidide ara öğün yap..akşamıda protenli yemeni öneririm ve kaçamak için en güzel besin tarçınlı süt ..

Ben de dikkat ettim protein yediğimde daha çok kaçamak yapasım geliyor özellikle beyaz et yediğimde.
Ama tarçınlı süt için haklısın.
Benimkisi tamamen psikolojik aslında ..

iyiym canım çok yoğunum..bu gün bi boşluğum var buradayım..sen nasılsın?

saol derya iyiyim kuzular iyi olsunda ben bomba olurum valla
aynı bolca yoğunluk işte

iki yumurta haşlayabilirsin üstüne yoğurt pul biber ekip 1 dilim ekmekle yiyebilrisn ..

Teşekkürler canım yaaaa bende ne yiyeceğim diye düşünüyordum. Güzel bir fikir oldu bu :)

Back
X