sasırtma olur vücuduna bu arada listede plates görmüyorum devam etmiyormusun ben baslıycam tekrar hilal kilom 57 bide derğil çok kaba görünüyorum sanki yoksa banamı öyle geliyo şu 22 sinew kadar 53 kilo falan olmayı planlıyorum
Kızlar Karatay topiğinden alıntı yapayım size hemenn ..
14 şubatta ne yapsam diyorsanız el emeği olsun
Bu ne cirkin biseydir bole ya
Eki Görüntüle 337668
karatay dukan bende bu karışımı harmanlamıştım..
3 ANA KURALIM VAR VE BUNLAR YAŞAM BOYU SABİT KALICAK..İNŞALLAH..
1.günlük su tüketimi 2.5 litre..+yeşil çay
2.6 dan sonra birşey yememek
3.ekmek tüketimi ..özelikle akşam tüketmemeye çalışmak..
Selam kızlar ben geldim nasılsınız
menümüde yazıyım çok geç kalktım kociş 2 gün izinli oğlanda uyuyunca 10da kalktım
11 sabah kahvaltım
2 dilim kızarmış kepek ekmeği ayrıca her öğün ekmeği kızartarak yersek kalorisi yarıya iniyomuş kızlar midede hazmı kolay oluyomuş
1 yumurta 5 zeytin
çay
ayrıca uyanınca sirkeli su
ara bir elma
akşam 4.5 da
2 tane lahana sarması biberl,i naneli yoğurt
bolca su ölçmedim
1 saat ev işi yaptım hala var bitmedi
akşam da spor yapıcam yazarım
Menümü yazayımm ..
Sabah :
- 1 bardak sıcak süt
Öğle :
- Kıymalı Yumurta
- Ayran
Akşam :
- Tavuk döner
- Ayran
Sıvı :
- 2.5 litre su
- 3 fincan bitki çayı
Spor :
- Leslie ile 2 mil ..
Pilatesten uzaklaştım Gülçin arada yapıyorum öyle biraz kilo vereyim de öyle devam edeceğim ..
Afiyet olsun, sanirim ogunler arasinda acikmiyorsun Hilal.. 3 ogunde ben saldirir moda giriyorum da
Kizlaryemegimi yedim geldim cok hizli oldu:))
Menumu vereyim
Sabah
1 bardak sut
1 yesil elma
Ogle
1 kase ayranli detoks corbasi
Aksam
2 kasik bulgurlu kabuska yemegi-annem bunu yapmisti ben burun kivirdim sonra tadina bakinca begendim yedim:)-
2-3 kasik yogurt
1 portakal
Sporum disarda kartopu oynamak yakklasik 1 saat:))
Aksam belki yaparim diyordum ama hic yapacak gibi degilim su an
Yaparsam yazarim yine:))
Yemek yiyesim gelmiyor ama meyve koyabilirim aslında aralara diye düşşünüyorum tatlı ihtiyacımı karşılar ..
Bu platesin asil amaci? cok niyetlendim yapmak icin ama henuz firsatim olmadi yaparken sikiliyor musun faydasini ne adar surede goruyorsun?
Kizlaryemegimi yedim geldim cok hizli oldu:))
Menumu vereyim
Sabah
1 bardak sut
1 yesil elma
Ogle
1 kase ayranli detoks corbasi
Aksam
2 kasik bulgurlu kabuska yemegi-annem bunu yapmisti ben burun kivirdim sonra tadina bakinca begendim yedim:)-
2-3 kasik yogurt
1 portakal
Sporum disarda kartopu oynamak yakklasik 1 saat:))
Aksam belki yaparim diyordum ama hic yapacak gibi degilim su an
Yaparsam yazarim yine:))
Nereye gittiniz kizlar ben geldim dagildiniz yahu
Bugunum biraz yogun gecti ogunlerim sasti gene:)
ara ogunlerimi yapamadim aksam ogunumde bir bardak sute musli ekleyip mi yesem, yoksa ayran yada yogurt mu bilemedim...
Ara ogunlerimi yapamicam bugun...
Dun aksam gecte olsa sporumu yaptim ewe henuz geldim insAllah bugun de yapar menumle bildiririm sporumu,spora alisinca wucut zorlanmiyor aksine
istiyor ..
Yemek yiyesim gelmiyor ama meyve koyabilirim aslında aralara diye düşşünüyorum tatlı ihtiyacımı karşılar ..
Ben tatli ihtiyacimi da gidersin diye dusuk kalorili meywalar tuketmeye calisiyorum ogun aralarinda tabi bazen ana ogune de girebiliyor
duruma gore.. Yesil elma yi basta yemek zorunda oldugum icin yerdim smdi zewkle yiyorum wucut icin cok saglikli meywalar..
çabuk ye kız saat 6 oldu bile artık bu saatten sonra bişey yemiyoruz biliyorsun dimi yoksa hilalin şeytanlar çıkar ortaya
Nereye gittiniz kizlar ben geldim dagildiniz yahu
Bugunum biraz yogun gecti ogunlerim sasti gene:)
ara ogunlerimi yapamadim aksam ogunumde bir bardak sute musli ekleyip mi yesem, yoksa ayran yada yogurt mu bilemedim...
Ara ogunlerimi yapamicam bugun...
Dun aksam gecte olsa sporumu yaptim ewe henuz geldim insAllah bugun de yapar menumle bildiririm sporumu,spora alisinca wucut zorlanmiyor aksine
istiyor ..
Zaten ara ogunlu menulerde yemek degil
Meyve sut yogurt veya. Badem kayisi gibi seyler oluyo
Canin bir seyler cektigi gunler dedigin gibi tatli ya da atistirmalik niyetine ara ogun yapabilirsin hilal
Menun gayet guzel we hafif afiyet olsun.. ekmek goremedim normalde tuketmiyor musun yoksa bugun mu boyle oldu merak ettm..
Bencede vücudunu şaşırt biraz. Sanırım uzun süre aynı düzen gidince böyle oluyor. Bide sen neden sabah ya da öğlen ekmek tüketmiyosun. Ekmek yemekte gerekliymiş. Tabii ki yenilmesi gerekenlerden.
Bu gün detoksa başlayacaktım ama astrologla görüşmem vardı çok uzadı kalır diye yarına bıraktım :))) bir motive olmuşum ki sormayın harika geçti görüşme bol çay içtim şekersiz ve birde türk kahvesi.
sabah
2 yumurta
peynir
dereotu
çay ve şekersiz kahve
Elmayı çok severim özellikle yeşil ekşi ise ama acıktırıyor beni o yüzden portakal olabilir diye düşünüyorum.
Bugün ki menümü yazayım bende.
Sabah
1 fincan şekersiz çay
1 kk kadar beyaz peynir
5 tane zeytin
Yarım simit
1 fincan yeşil çay
Öğle
1 porsiyon terbiyele haşlanmış et
2-3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Yarım porsiyon cacık
1 fincan bitki çayı
1 fincan limonlu ıhlamur
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
Su bugün ancak 2 lt ye tamamlanır. Elimden gelirse 2,5 yaparım.
1 fincan form çayı veya yeşil çay içmeyi düşünüyorum.
Spor yapamadım ama soğukta bi süre 10-15 dk kadar hızlı hızlı yürüdüm.
İlerleyen saatlerde eğer kendimi iyi hissedersem spor yapmayı düşünüyorum. Yaparsam yazarım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?