Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ad1 ( 56.1 /56,1/0.0/0.0)
nereus (64.7 / 64,2/0,5/ 0,77)
melis08 ( 59.9/ 59,8/0,1/0,17)
dosba (69.5/70,5/-1.0/-1,44)
melzeyit (81.0 /78,4/2,6/ 3,20)
patbori (72.0 /71,8 /0,2/ 0,28)
şişgo (57.3 / 57,3/0.0/0,0 )
acıbiber2053 (66.1 /66,1/0.0/0,0)
jojel (66.6 / 65,0/1,6/2,40)
emirel (64.5/62,9/1,6/2,48)
melankoli_84 (69.0/68.0/1/1,45)(yeni üye)
13. TAKIM TOPLAM KıLO : (726.7/720,1/6,6/0,91)

ya adın bilgisayarı bozuktu olmazsa onu aynı yazalım çünkü ben yemeğe çıkacam Bı BAKIN doğru olduysa verelim

Son düzenleme:
melisciğim ben verdim inşallah doğru yere göndermişimdir gelince yinede kontrol et güven sorunu gördüm kendimde hehehehehe

ya kızlar kusura bakmayın ya inanın sabahtan beri girmeye çalışıyorum ama olmadı ancak gelebildim malesef elektrik yoktu ben hemen yazyım kilomu.55.8 kilodayım.

AY ÇOK UTANDIM KENDİMDEN YAAAAAAAAA
KEŞKE BENDE 57,32 ALTINA DÜŞEBİLSEYDİMM YAAA İNŞALLAH HAFTAYA
BU ARADA ÇĞLEN NE YEDİM Bİ TABAK MARUL VE HAVUÇ SALATASI+ 3 KAŞIK ÇORBA+3 ÇATAL MANTAR SOTE
hihoyyyt BEKLE BENİ 55 GELİYORUMMMMM

ay çok utandım tek kilo alan benim !!!
melzeyit canım tebrik ederim bugün senden derece bekliyoruz
neler yaptın anlatsana??

dosbaamm balımm kuşum
ablaın tartısı bozukkduuu kilo varkı var ama yinede iyi kilo verdiimm canım sters yok dediydim sanaa ama canişimm Şeniz

dosbaamm balımm kuşum
ablaın tartısı bozukkduuu kilo varkı var ama yinede iyi kilo verdiimm canım sters yok dediydim sanaa ama canişimm Şeniz

ama yaz geldi ben vermek yerine aldım
bugün beni idare edin ben bunalım takılıom
sabahtan beri çıkamadım bu ruh halinden
birazda eşimle atıştık offf herşey üst üste geldi anlayacağınız

geldim kızlar toplantı arasındayım bakayım dedim çok uzadı ama süpersiniz yapmışsınız listeyi
kontrol etmememi istermisiniz yoksa tamammıdır

tamam paylaşım alanına eklemişsin canım ellerine sağlık melzeyitcim emeği geçen diğer arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ederim. Şimdi çıkayım gelirim yine. öpüldünüz.

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben iiyim dosba kuzum neler duyuyorum öyle gitmek falan o hepmizde oldu haftalarca veremedik aldik sonra tekrar verdik takaimdan ayrilmak yok sakin böyle seyler duymamyim
melyezit canim gecmis olsun isrgan otunu duydum ama hic denemedim annen gercekten faydasini gördü mü bende artikilac kullanmak istemiyorum 3 tane agir ilac kullaniyorum
adcim sen nasilsin iyiysindir inasllah evet görüsemiyoruz
sisgo kiz unuttun eski ortini bakiyorum hic selam bile vermiyorsun
patbori emirel acibiber (memlektte galiba ohh ne guzel) melankoli melis nerus kuzum sizler nasilsiniz insallah iyisinizdir kilolar gidiyor bakiyormda ohhh ohhh ne guzel bende bi dr gideyim geleyim de bakalim ne olacak izine de az kaldi 31 temmuzda türkiyedeyim
ama kzim hasta bugün ikin gündür atesli birazdan dr götürecegim kuklagim agriyor diyor yine kurtulamayacak kuzum bu kulaktan
neyse kizlar ne cok yazdim böyle kendinize iyi bakin aksam evde oluirsam girerim

dosbacım canım sen böyle olursan herkeşelee kavga edersinn yazın daha güzel kilo verilir
hepimiz daha hızlı vericez görceksiniz
karamanlı ablacım iyiyim benn sen nasılsın iyimisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…