valla ben indirmedim dakkalı plates var çeşit çeşit onlardan yapıyordum ama artık hareketleri biliyorum kendim yapıyorum sıkılaşmak için birebiraysecigim dur kacma:))) sunu cewaplada git, ebrusalli plates in hangisini yapiyorsun demin bi bakiyim dedim de cesit cesit war??
bravo canımSporumu yaptim Leslie 3 mil(47 dak) pestilim cikti, ondan once koltuklari sildim camlari sildim spora gelince yoruldum
Semiha hosgeldin bu arada, boy kac, hedef kac we suan ki kilo kac yani kac kilo wermek istiyorsun?
bak hayatım evdekilerle aynı anda sofraya oturursan kendini tutman zor olur ben şahsen kendime özel menü yapıp kendi özel saatimde yemek yiyorum ve akşam 6 da yemeyi kesiyorum canın birseyi çok çeker saldıracak gibi olursan iştah kesmesi açısından kahve ç.ok iyi fikir bu durumun olmaması için gün içinde çubuk tarçın atılmış ılık su tüketmeni tavsiye ederim yada eline al tarçını tavsan gibi kemirnasıl evdekilere yapıpta yemeden duramıyorsun.bizde benle birlikte ev halkıda rejime giriyor...
sporun sağlamdı bugün...
valla ben indirmedim dakkalı plates var çeşit çeşit onlardan yapıyordum ama artık hareketleri biliyorum kendim yapıyorum sıkılaşmak için birebir
bravo canım
bak hayatım evdekilerle aynı anda sofraya oturursan kendini tutman zor olur ben şahsen kendime özel menü yapıp kendi özel saatimde yemek yiyorum ve akşam 6 da yemeyi kesiyorum canın birseyi çok çeker saldıracak gibi olursan iştah kesmesi açısından kahve ç.ok iyi fikir bu durumun olmaması için gün içinde çubuk tarçın atılmış ılık su tüketmeni tavsiye ederim yada eline al tarçını tavsan gibi kemir
kızlar 30 dak plates yaptım
50 mekik çektim
100 oklava hareketi yaptım bel için
100 sağü kalçamı 100 sol kalçamı duvara yavasça vurarak hareket yaptım kalçalar içinmiş hilal duyrulur bu kaar spor yeter
masallah bana
Sporumu yaptim Leslie 3 mil(47 dak) pestilim cikti, ondan once koltuklari sildim camlari sildim spora gelince yoruldum
Semiha hosgeldin bu arada, boy kac, hedef kac we suan ki kilo kac yani kac kilo wermek istiyorsun?
bravo canım
bak hayatım evdekilerle aynı anda sofraya oturursan kendini tutman zor olur ben şahsen kendime özel menü yapıp kendi özel saatimde yemek yiyorum ve akşam 6 da yemeyi kesiyorum canın birseyi çok çeker saldıracak gibi olursan iştah kesmesi açısından kahve ç.ok iyi fikir bu durumun olmaması için gün içinde çubuk tarçın atılmış ılık su tüketmeni tavsiye ederim yada eline al tarçını tavsan gibi kemir
kızlar bu arada yarın ayran detoksu çorbasıo yapıcam ısladım nohutumu
bu arada 3 milde leslie yapmıştım bugün bu hafta toplam150 dak spor oldu
az oldu cumaya 200dak anca olur
insallah canım ii gecelerSimdiden afiyet olsun:)) bende yaptim bunu hc ise yaramadi bende biraz da bunye meselesi sanirim orjinaline uymak istersen
1 salatalikta rendeleniyordu, umarim sende ise yarar...
Kizlar ben kactim fena uyku bastirdi iyi geceler herkese, yarin ekstra dikkat etmeye calisalim cumaya birgun kala, ins bol bol yagdan kilo wermeler...
msj bildirim: 13
yok canım tv 8 den izliyorum ben indirmadim bende belde problemliyimYoutube dan yapiosun galiba, demin bi siteden indirmeye calistim basarisiz oldu..
ben ozellikle karin bolgem icin istiyorum platesi..
masallah sana
spor için tebrikler
tabi canım hemenya banada söylermisin şu ayran detoksunu
kaç öğün yiyorsun ve yapılışı lütfen
bende yarın denemek istiyorum
sanada ii geceler karataycıyız bu aradaBende yapmak istiyorum aslında bende ıslayayım nohutu iyi aklıma getirdin canım kızlar iyi geceler ben yatıyorum bol leptinli geceler...
afiyet olsungelelim fasulyenin faydalarına
bugünkü menüm
sabah
1,5 hamburger ekmeğine sucuklu tost
1 bardak şekersiz çay
öğle
mercimek çorbası
ara
1 mandalina
akşam
5-6 yk fırında karnıbahar
yemekten sonra oturmaya gitmiştim orda
2 br şekersiz açık çay
bir avuç çekirdek
1 br sütlü salep
çekirdeği anca eritmişmenüme ilaveten
3 litre su
45 dk bölgesel egzersiz...
Ebru salli karin gunleri diye aratabilirsin ozellikle karin calismak istiyorsanYoutube dan yapiosun galiba, demin bi siteden indirmeye calistim basarisiz oldu..
ben ozellikle karin bolgem icin istiyorum platesi..
masallah sana
Yaklasik ayni kilolardayiz hedef kilomuz da ayni ana benim boy kisa:)hoşbulduk
boy 1,70
şuan 66
hedef kilom 55
betül spor saatine haftaya başlıyoruz d,imiEbru salli karin gunleri diye aratabilirsin ozellikle karin calismak istiyorsan
Yaklasik ayni kilolardayiz hedef kilomuz da ayni ana benim boy kisa:)
betül spor saatine haftaya başlıyoruz d,imi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?