Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sizin gurur duyuyorum canım kardeşlerim hem takım olarak hemde bireyseldeki tüm dereceleri toplayarak ne kadar süper olduğunu gösterdiniz.helal sizlere alkisalkisalkis

arkadaşlar kusura bakmayın inanılmaz bir gün geçirdim. normalde ö.sonra erken eve gelecek sıralamayı halledecektim ondan size bir şe söylememiştim. Eve geldim ama kızım çok ateşlenmiş, 38,5 ateş liste falan herşey aklımdan çıktı o an. Ancak ateşini düşürdük yatırdım, faranjit olmuş.
Canlarım yokluğumu hiç aratmadınız.
1. olmuşuz. Melzeyit, emirel ve jojel derecedeler. Hepinizi çok tebrik ediyor ve öpüyorum.
Beni affedin klava:

evet öyledir herhalde canım. Sana kocaman alkış canım. Sen 2-3 haftaya 54 de olursun kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaarrr
meliscim kesin şişliktirr üzülme canımm
şişgocumm tebrik ederiimmmmm balıımmm
bende 64.2 yim bu hafta haftaya 63 sonra 62 hihoyyyt

tebrikler tatlım yavaş ama emin adımlala gidiyorsun.

canım olurmu öyle şey. Biz bir bütünüz. Seni bırakmayız ki. Bu hafta iyi olcağına eminim.

tebrikler canım.

melisciğim gönderdim ama adınkinde bi değişiklik var onu nasıl yapalım

canım kusura bakma geçmişi okuyamamıştım paylaşım alanına verdiğini görünce de çıktım. Adcım 12'den sonra yapmışsın bildirimini balkabağına dönüştük :) Hayatım artık haftaya ilave ederiz. bu arada hem Melzeyitcim (çok güzel kilo vermişsin) hem adcım tebrikler.

canım iyiyiz ne yapalım, kilolarla boğuşuyoruz :) Geçmiş olsun, havaların geçiş dönemi kötü. Benimki de faranjit olmuş.

teşekkür ederiz canım uyarın için :1hug: yetişirim diye düşündüm kızım hastalanınca geciktim.

ellerine sağlık. Melzeyitim ve Nereusum ikinizi de çok öpüyorum, emeğiniz çok :1hug:a.s.

ilk değil canım yaa çok birinci olduk, ama sizlerin ilk yaşaması. Çok kaçamak yapma sakın klava:

Sizin gurur duyuyorum canım kardeşlerim hem takım olarak hemde bireyseldeki tüm dereceleri toplayarak ne kadar süper olduğunu gösterdiniz.helal sizlere alkisalkisalkis

:1hug:a.s. teşekkürler.

benn geldiimm iyi akşamlar hihoyyyt
ben bir dizi karışıklık yapmışımm kaydirigubbakcemile3
elime yüzüme bulaştırdımm meliscim ya geçmiş olsun canım bu arada
kızlar tebreik ederiimm hepinizni
ablacım emirel ve jojeell a.s. :hooray:

hiç de değil tatlım hiç de eline yüzüne bulaştırmamışsın. Çok güzel olmuş, herşey kaptanın suçu klava: ama bu birliktelik kimsede yoktur. Benim de aksilik bu ya hep sıra bizdeyken birşey oluyor. Geçen seferde beni bulamamışlardı sen el atmıştın. Canımsın tatlım.
Teşekkür ederim canım, ateş kontrolü yapıyorum sık sık, yazık o kadar sıcakki çok ateşi var fitil de koydum ama bakalım.

aa canımm kaptanım sanki keyfii gecikdii
yarım el atmışımmm
çok geçmiş olsun canımm yaa
iyi ateşlenmişş kısa sürede düzelir inşallaahh

aa canımm kaptanım sanki keyfii gecikdii
yarım el atmışımmm
çok geçmiş olsun canımm yaa
iyi ateşlenmişş kısa sürede düzelir inşallaahh

delikafadulden
neyse sen bunları boşverde nasıl verdin 200 gr.ı anlat bakalım.
jojelcim sen de aşağıdasın anlat dinliyoruz.
emirel ve melzeyitden de bekliyoruz.

500 gr vermişim önceki kilom 64.7 şimdi 64.2
regldım canım onun şişkinliğimiş bişi yapmadımm vallaa kaydirigubbakcemile3
yani zayıflama konusunda kabiliyetim yok ne yazziikii
ben emireli çok merak ediyorumm valla ben dişimle tırnağımla geldim kenidis koşarak çıkıyor maşallaahh
ojee kız konuşmuyon artık benlee (

ayy inanıyorum nasıl da 300 grmını yedim kolay veriliyormuş gibi.
Canım yarım kilo süper yani sen de kabiliyetsizsen.
64.2ye indin sonunda haftaya 63lü kiloları hedefle, 63.9 bile seni çok motive edecektir inan.
Emirelin bi de şişgonun metebolizmaları acayip hızlı çalışıyor ne yapalım bizimkiler böyle.

kızlar bakıyorum bakıyorum inanamıyorum, bireyselde ilk üçü de alan hiç takım olmamıştır herhalde.
Afferim takımcıma.

evet öyler maşallahh kimseninki benimki gibi değil heralde
bünyem daha aşağısını kabul etmiyor heralde anlamadımm CADIARZU

süperrrrrr!!! hepinizi tebrik ediyorum şekerler
bu hızla giderseniz hedeflerinize hemencecik ulaşacaksınız
çok mutlu oldum inanın kiii

merhab kizlar ben geldim kizim orta kulak iltihabi olmus dr geldik simdi yatiyor bende iyiym kacinci oldunuz haberi olan varmi dosbacim simdi nasilsin daha iyisindir umarim kötü düsünmek yok artik#

canım geçmiş olsun
en kısa zamanda iileşir umarım
canım çok daha iiyim hem ağrılarım geçti hem eşimle barıştık hemde yarın sabah diyetime tekrar sıkı sarılacam desteğiniz için saolun

evet tam gaz yola devam canım

:1hug:kızlar hem bireyseller hem de takım olarak aldıgınız :hooray: birincilikleri kutlarım.emeklerinizin karşılıgını aldınız. darısı daha sonraki haftalara....alkisalkisalkis 14. takım adına saglıklı güzel ve ince görünümlü günler dilerim.haydi yarışa yeni bir hafta başlıyo kaydirigubbakcemile5
:enbuyukkk:

kızlar süpersiniz yaaa tebrik ediyorum hepinizii

arkadaşlar bu hafta süperiz inş böyle devam ederiz tüm arkadaşları tebrik ediyorum melyezit jojel sizide tebrik ediyorum

karamanlim sana da geçmiş olsun inş kızın çabuk iyileşir çocuklar malum hemen kapıyorlar hastalıkları

günaydın arkadaşlar yürüyüşe gidecem gitmeden gireyim dedim melis geçmiş olsun nasıl oldu fıstığım düğünde almış olab ilir böyle dönemlerde çocuklar hemen kapıyor benimde nez<aman böyle telaşlı dönemim olsa kızım hastalanıyor arkasına

karamanlım sana ve kuzuna geçmiş olsun benim kardaşimde çok çekti 27 yaşında bazen yine tekrarlıyor
melis karamanlı tekrar geçmiş olsun görüşürüz bu gün ancak gece girerim öptüüm şekerler

ablacıımm günayydııınnnnnn Şeniz
ablacım dikkat et dicem ama ad karamanlı melis hepiniz bebeklerii hastalandıı geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…