günaydın canım meralk etme şiştir
ben kendimi izninizle alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkışlamak istiyorum haftasonu hasta landığım ve yediğim serumlar yüzünden salı günü tartı 58,4 göstermişti (oysa geçen haftaki kilom 57,3 dü9 ) AZİM ETTİM YILMADIM VE SABAH yine 57,3 çıktım çok mutluyummmm artık durmak yok 54 ee kadar hızla devammmmsositososito
günaydın kızlaarrr
meliscim kesin şişliktirr üzülme canımm
şişgocumm tebrik ederiimmmmm balıımmm
bende 64.2 yim bu hafta haftaya 63 sonra 62 hihoyyyt
günaydın kızlar nasıl söleyeceğim bilmiyorum
inanın yüzüm kızarıyo...
siz bu kadar çabalıyorsunuz ben alıyorum takımı zor durumda bırakıyorum
haftaya kadar kilo veremezsem takımı bırakmayı düşünüyorum
çünkü bu hafta 1 kilo almışım
nasıl oldu anlamadım ama duygu sömürüsü yapmak istemiyorum... zarar vermekte istemiyorum
insanlar gram gram uğraşıp veriyo ben 1 kilo alarak herşeyi mahvettim
zaten son 1 aydır hiç veremiyorum
kusura bakmayın bi hafta daha deneyeceğim eğer yine olmazsa bu defa müsadenizi isteyeceğim
kendinize ii bakın hepinizi öptüm 69.5+1.00=70.5
merhaba kızlar geçmişi pek okuyamadım dosba ne demek gitmek iyi günde kötü günde beraberiz birbiirimize destek olmak için maksat bu arkadşlık birbirimizi anlamak destek olmak
ben hemen kilomu yazayım 64.5dim 62.9oldum yani 1.600gr verdim
melisciğim gönderdim ama adınkinde bi değişiklik var onu nasıl yapalım
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben iiyim dosba kuzum neler duyuyorum öyle gitmek falan o hepmizde oldu haftalarca veremedik aldik sonra tekrar verdik takaimdan ayrilmak yok sakin böyle seyler duymamyim
melyezit canim gecmis olsun isrgan otunu duydum ama hic denemedim annen gercekten faydasini gördü mü bende artikilac kullanmak istemiyorum 3 tane agir ilac kullaniyorum
adcim sen nasilsin iyiysindir inasllah evet görüsemiyoruz
sisgo kiz unuttun eski ortini bakiyorum hic selam bile vermiyorsun
patbori emirel acibiber (memlektte galiba ohh ne guzel) melankoli melis nerus kuzum sizler nasilsiniz insallah iyisinizdir kilolar gidiyor bakiyormda ohhh ohhh ne guzel bende bi dr gideyim geleyim de bakalim ne olacak izine de az kaldi 31 temmuzda türkiyedeyim
ama kzim hasta bugün ikin gündür atesli birazdan dr götürecegim kuklagim agriyor diyor yine kurtulamayacak kuzum bu kulaktan
neyse kizlar ne cok yazdim böyle kendinize iyi bakin aksam evde oluirsam girerim
fıstıklar kaptanınız gitmeden söylemedimi her hafta sırayla yapılıyor zaten .. geçen hafta kim yapmış 12 takım bu iş sıra takibiyle iyi ki bakmışım size ...kaydirigubbakcemile5
nereus canım sen biliyorsun galiba ... hangi takım kaçıncı ve bireyselde ilk 3 bakılacak ve sonuç linkine yazılacak .......okdar.kaydirigubbakcemile5
OLAN TAKIMI TAKTİİM EDERİMM EFENİİMM…….13. TAKIMMM
2. OLAN TAKIIMMM……………………………………….14. TAKIMM
3. OLAN TAKIIMMM.......................................... .......9.TAKIMMM
BİREYSELDE DERECE YAPAN ARKİDAŞLAARR
1. melzeyit.............3,20 13.TAKIMMM
2. emirel............... 2,48 13.TAKIIMMMMMM
3. jojel ……………2,40 VE YİNE 13. TAKIMMMMMM MAŞALLAAHH MAŞAALAAHHH :hooray:
vay be çok iyi ilk birinciliğimiz.derceyte girenleri tebrik ediyorum.ben bu hafta size hiç bir katkı sağlayamadığım için çok üzgünüm.kilo veremediğim ilk haftam birde memleketteyim burada da kaçamak yapıyorum. moralim çok bozuk
Sizin gurur duyuyorum canım kardeşlerim hem takım olarak hemde bireyseldeki tüm dereceleri toplayarak ne kadar süper olduğunu gösterdiniz.helal sizlere alkisalkisalkis
benn geldiimm iyi akşamlar hihoyyyt
ben bir dizi karışıklık yapmışımm kaydirigubbakcemile3
elime yüzüme bulaştırdımm meliscim ya geçmiş olsun canım bu arada
kızlar tebreik ederiimm hepinizni
ablacım emirel ve jojeell a.s. :hooray:
hiç de değil tatlım hiç de eline yüzüne bulaştırmamışsın. Çok güzel olmuş, herşey kaptanın suçuklava: ama bu birliktelik kimsede yoktur. Benim de aksilik bu ya hep sıra bizdeyken birşey oluyor. Geçen seferde beni bulamamışlardı sen el atmıştın. Canımsın tatlım.
Teşekkür ederim canım, ateş kontrolü yapıyorum sık sık, yazık o kadar sıcakki çok ateşi var fitil de koydum ama bakalım.
aa canımm kaptanım sanki keyfii gecikdii
yarım el atmışımmm
çok geçmiş olsun canımm yaa
iyi ateşlenmişş kısa sürede düzelir inşallaahh
500 gr vermişim önceki kilom 64.7 şimdi 64.2
regldım canım onun şişkinliğimiş bişi yapmadımm vallaa kaydirigubbakcemile3
yani zayıflama konusunda kabiliyetim yok ne yazziikii
ben emireli çok merak ediyorumm valla ben dişimle tırnağımla geldim kenidis koşarak çıkıyor maşallaahh
ojee kız konuşmuyon artık benlee(
ayy inanıyorum nasıl da 300 grmını yedim kolay veriliyormuş gibi.
Canım yarım kilo süper yani sen de kabiliyetsizsen.
64.2ye indin sonunda haftaya 63lü kiloları hedefle, 63.9 bile seni çok motive edecektir inan.
Emirelin bi de şişgonun metebolizmaları acayip hızlı çalışıyor ne yapalım bizimkiler böyle.
OLAN TAKIMI TAKTİİM EDERİMM EFENİİMM…….13. TAKIMMM
2. OLAN TAKIIMMM……………………………………….14. TAKIMM
3. OLAN TAKIIMMM.......................................... .......9.TAKIMMM
BİREYSELDE DERECE YAPAN ARKİDAŞLAARR
1. melzeyit.............3,20 13.TAKIMMM
2. emirel............... 2,48 13.TAKIIMMMMMM
3. jojel ……………2,40 VE YİNE 13. TAKIMMMMMM MAŞALLAAHH MAŞAALAAHHH :hooray:
merhab kizlar ben geldim kizim orta kulak iltihabi olmus dr geldik simdi yatiyor bende iyiym kacinci oldunuz haberi olan varmi dosbacim simdi nasilsin daha iyisindir umarim kötü düsünmek yok artik#
elhamdülillah yedim yemeğimide,yürüyüşten sonra da yeşil çayımı içer rahatlarıma.samiiin inş sınavlarımda güzel geçer,ben inanıyorum biz birbirimize destek verince güzel sonuçlar alıcaz,öle bırakmak yok dosbacım kendini,tam gaz yola devama.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?