Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ah canım unuturmuyum hiç kız artık hepiniz ailem gibi oldunuz valalhi herkesin yaşadıklarını akşam gidince dşünüyom valalhi unutmak ne demek işte işte olunca girip girip bakıyom yazıyom gözden klaçıyo yazanlar yazılanlarrr yoksa unutmam :1hug:

karamanlı canım eğer taze ısıgan otu bulrsan daha iyi ama biz bulamadık kurutulmuş aldık annem faydasını gördü bende tembellik ettim alamadım bugün alayım bari normalde sistem şu iltihaplı yani ağrı olan bölgeye tase ısırgan otunu haşlayıp ılıp sarıyorsun biraz beklioyr süresini hatrlamıyorum bunu haftada 2-3 kez yapıyorsun ama yoksa kurutulmuuşnu bitkisel çaylar gibi günde 2-3 bardak demleyerek içiyorsun bence anneme faydası oldu o gerçi mücize bekliyor grip gibi bir haftada kurtulurum zannediyor ama doktor 4 katına çıkmış dediği iltihabı ikinci gidişinde şaşırmış nasıl düşürdün diye sormuş bence çok etkisi var romatizması olan herkes bence kullanmalı

fıstıklar .. selam bu hafta liste hazırlama sırası sizdemi nereus cadısı hı ..

herkese iyi haftasonlarıııı kendinize çok çok iyi bakın hepinizi öpüyomm kocamannnn az yemek yiyion çok kilo verinnnkaydirigubbakcemile3

fıstıklar .. selam bu hafta liste hazırlama sırası sizdemi nereus cadısı hı ..

BİZDEMİ BİLMİYORUM AMA DÜZENLEYE BİLİRİMM BAKAYIMM OLMAZSA CANIMM

herkese iyi haftasonlarıııı kendinize çok çok iyi bakın hepinizi öpüyomm kocamannnn az yemek yiyion çok kilo verinnnkaydirigubbakcemile3

ŞİŞGOM BALIM İYİ HAFTA SONLARI CNAIM BENİMM ÖPTÜÜMMM KOCAMANN
GÖRÜŞÜRÜZ Şeniz

BİZDEMİ BİLMİYORUM AMA DÜZENLEYE BİLİRİMM BAKAYIMM OLMAZSA CANIMM

ŞİŞGOM BALIM İYİ HAFTA SONLARI CNAIM BENİMM ÖPTÜÜMMM KOCAMANN
GÖRÜŞÜRÜZ Şeniz

aeben sıra bizdeyse hazırlayalım melis bişey söylemedi ne yapmamız gerekiyor
fıstıklar kaptanınız gitmeden söylemedimi her hafta sırayla yapılıyor zaten .. geçen hafta kim yapmış 12 takım bu iş sıra takibiyle iyi ki bakmışım size ...kaydirigubbakcemile5

nereus canım sen biliyorsun galiba ... hangi takım kaçıncı ve bireyselde ilk 3 bakılacak ve sonuç linkine yazılacak .......okdar.kaydirigubbakcemile5

selam kızlar,yeni geldim eve yoğun bi gündü,öğrencilerimin sınavları vardı,çok şükür bi aksilik olmadan oda halloldu çok sevindim,şimdi haftaya aöf sınavlarım var,bu haftam ders çalışmakla geçicek inş. aöf sınavlarımda güzel geçer,sabah bir dilim light ekmekle az beyaz peynir ve domates yedim,öğlen öğrencilerim bişeler hazırlamışlar biraz onlardan yedim birde şimdi çok az yiycem ve bir saat sonra da yürüyüşüme çıkıcam,aslında yemezdim ama dün akşam çok acıktım o yüzden şimdi yiycema.s

hoşgeldin canım
ne güzel verdiğinin karşılığını görmek... sende umarım sınavında başarılı olursun
evet dün gece çok aç kalmıştın bugün o hatayı yapma...
bende bugünden itibaren daha dikkat edeceğim
ne güzel yürüyüşünü yapabiliyorsun...

merhab kizlar ben geldim kizim orta kulak iltihabi olmus dr geldik simdi yatiyor bende iyiym kacinci oldunuz haberi olan varmi dosbacim simdi nasilsin daha iyisindir umarim kötü düsünmek yok artik#

elhamdülillah yedim yemeğimide,yürüyüşten sonra da yeşil çayımı içer rahatlarıma.samiiin inş sınavlarımda güzel geçer,ben inanıyorum biz birbirimize destek verince güzel sonuçlar alıcaz,öle bırakmak yok dosbacım kendini,tam gaz yola devama.s

OLAN TAKIMI TAKTııM EDERıMM EFENııMM…….13. TAKIMMM
2. OLAN TAKIIMMM……………………………………….14. TAKIMM
3. OLAN TAKIIMMM.......................................... .......9.TAKIMMM

BıREYSELDE DERECE YAPAN ARKıDAŞLAARR

1. melzeyit.............3,20 13.TAKIMMM
2. emirel............... 2,48 13.TAKIIMMMMMM
3. jojel ……………2,40 VE YıNE 13. TAKIMMMMMM MAŞALLAAHH MAŞAALAAHHH :hooray:

emirel ve jojeli tebrik ediyorum emirel normal şartlarda olsa birincimiz sendin artık bu hafta nasıl zayıfladığını bize anlatırsın tebrikler

gideyim yemeğimi yapayım 1tane pudingggg yedim napam doalpta bozulup kalacak atacam çöpe şimdi bir soru kızım okula başlayacak sizce özel okulmu devlet okulumu

vay be çok iyi ilk birinciliğimiz.derceyte girenleri tebrik ediyorum.ben bu hafta size hiç bir katkı sağlayamadığım için çok üzgünüm.kilo veremediğim ilk haftam birde memleketteyim burada da kaçamak yapıyorum. moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…