tesekkürler özlem benim problemim aslında kilo değil pek benim sıkılasmaya çok ihtiyacım varay baktım manken gibisin beee
2 çoçuk annesisin bide maşşallah canım
![]()
bedenlerim çok fazla belim 79-80 cm
40 bedenim
jeende bile 31-32 giyiniyorum basen çok değil93 cm ama belim bebelerden iyice kalınlastı
aha aynı ben bolca bulaşıkaynen yA acemilik bazende titizlikten kaynaklanıyoo
başka kap ,başka kaşıkbi bakmışsın ortalık bulaşıkkk
![]()
tebrikler spor içinevet sporumu yaptiiimm
leslie 4 mil
esnemelerle beraber 55 dakika
kizlar dikkat ediyor musunuz bilmiyorum ama aklima gelmisken soyliyim
spora baslarken de bitirirken de esneme hareketlerini yapin mutlaka cok faydali
baslarken vucut isiniyo incinme sakatlanmalari onler
bitirirken hele super bayiliyorum insan spor yapmis gibi degil de uyumus uyanmis gibi oluyorum ben bir mahmurluk cokuyoo
leslie 4 mil yaptim mesela onun bitiminde esneme hareketi yok ama 5. milin sonunu acip ordan yapiyorum.![]()
çok tatlısın masallah kız ama incelsen gelinlikle süper olucakben de modaya uydum resim ekledim :))
ikisinde uzerimde ayni kyafet var, yanimda sevgilim olan gecen yazdan bir dugun, tek oldugum bu ocak ayi :)
biri de profilden yuz zaten sadce :)
beni de hayal edebilirsiniz kosarken yaninizda, Derya bizi toptan spora cikarsa yine de calisir mi bizim kaslar
ama beni o abiye kiyafetle kosturma ortim tamam mi, spor bir seyler giydiriver ustume![]()
çok da belli kilo verdiğin sevdiğinle çıkan resimde baya göbeklisin ama tek çekilmiş resimde göbek kalmamış
bu arada sen kaç bedensin betül boyun kaç
cuma yarışma varya ondan tatlım sende baslamaşallah ne çok spor yapmışsın öyle...![]()
ooooooooooooooooo afiyet olsunda sabah kuyvvetli öğle biraz hafif akşam kuvvetli yanlışdünkü menüm.
1 bardak sirkeli su
sabah
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
kk kadar beyaz peynir
yarım sahanda yumurta tereyağlı
5 zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara
1 mandalina
öğle
1 kase terbiyeli köfte
1 dilim k.ekmek
akşam
yarım kase kereviz çorbası
4 yk nohut yemeği
3 köfte
salata
1 kandil simidi
1 yk irmik helvası
1,5 litre su
spor yok
sabah kuvvetli akşama doğru azalan bir çizelge olmalı
pazartesi görüşürüz o zaman tatlımbugün ve yarın hiç giremeyebilirim kızlar
bugün kuzenimin arkadaşının ailesiyle tanışmaya gideceğiz.hayırlı bir iş için
yarında kocişten bana sıra gelmez zatiii
evet ya yarım saatler bizi kurtarmaz.
benim gözüm korktu vallahi...
120 dakikaları duyunca...:18::18::18:
ewet canlar galiba şimdilik özlem birinci o 2 saat yürüdü ve daha yapıcaktı dün onunki 120 dakyıda geçmiştirBazen öyle oluyor canım. Niyetleniyorsun ama olmuyor. Takma kafana bugün olmazsa yarın olur. Bunlar zamanla olacak şeyler dün benimde hiç niyetim yoktu ama sırf haftaya cumaya liste olcak sonuncu olmayayım diye yarım saat yaptım. Ama sanırım bu yarım saatlerde işe yaramayacak 120 dk yapan bile var![]()
bende az önce 30 dk lık kısa bir egzersiz yaptım...![]()
saol canım eşim nöb evde işler çok onları yapıcam hava güzel çocuklarla yürüyücemGunaydin
Lady ler keyifler nasil bugun... Gune erken baslamak cok keyifli alisiyorm artik![]()
Selam kızlarr ..
Erkenden kalktım kahvaltımı yaptım, kitap bilem okudum duyurulurr ...
masallah sana
Benim de öyle oluyor betül ama ben