• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay baktım manken gibisin beee
2 çoçuk annesisin bide maşşallah canım
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tesekkürler özlem benim problemim aslında kilo değil pek benim sıkılasmaya çok ihtiyacım var
bedenlerim çok fazla belim 79-80 cm
40 bedenim
jeende bile 31-32 giyiniyorum basen çok değil93 cm ama belim bebelerden iyice kalınlastı

aynen yA acemilik bazende titizlikten kaynaklanıyoo :9::9::9::9:
başka kap ,başka kaşık :52::52::52::52: bi bakmışsın ortalık bulaşıkkk :53:
aha aynı ben bolca bulaşık

evet sporumu yaptiiimm :32:
leslie 4 mil
esnemelerle beraber 55 dakika

kizlar dikkat ediyor musunuz bilmiyorum ama aklima gelmisken soyliyim
spora baslarken de bitirirken de esneme hareketlerini yapin mutlaka cok faydali
baslarken vucut isiniyo incinme sakatlanmalari onler
bitirirken hele super bayiliyorum insan spor yapmis gibi degil de uyumus uyanmis gibi oluyorum ben bir mahmurluk cokuyoo :1:

leslie 4 mil yaptim mesela onun bitiminde esneme hareketi yok ama 5. milin sonunu acip ordan yapiyorum.:21:
tebrikler spor için :nazar::nazar:

ben de modaya uydum resim ekledim :))

ikisinde uzerimde ayni kyafet var, yanimda sevgilim olan gecen yazdan bir dugun, tek oldugum bu ocak ayi :)
biri de profilden yuz zaten sadce :)

beni de hayal edebilirsiniz kosarken yaninizda, Derya bizi toptan spora cikarsa yine de calisir mi bizim kaslar :9:

ama beni o abiye kiyafetle kosturma ortim tamam mi, spor bir seyler giydiriver ustume :9:
çok tatlısın masallah kız ama incelsen gelinlikle süper olucak:46:
çok da belli kilo verdiğin sevdiğinle çıkan resimde baya göbeklisin ama tek çekilmiş resimde göbek kalmamış
bu arada sen kaç bedensin betül boyun kaç

maşallah ne çok spor yapmışsın öyle...:nazar:
cuma yarışma varya ondan tatlım sende basla

dünkü menüm.

1 bardak sirkeli su

sabah
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
kk kadar beyaz peynir
yarım sahanda yumurta tereyağlı
5 zeytin
1 bardak şekersiz çay

ara
1 mandalina

öğle
1 kase terbiyeli köfte
1 dilim k.ekmek

akşam
yarım kase kereviz çorbası
4 yk nohut yemeği
3 köfte
salata
1 kandil simidi
1 yk irmik helvası

1,5 litre su
spor yok
ooooooooooooooooo afiyet olsunda sabah kuyvvetli öğle biraz hafif akşam kuvvetli yanlış
sabah kuvvetli akşama doğru azalan bir çizelge olmalı :34::34:

bugün ve yarın hiç giremeyebilirim kızlar

bugün kuzenimin arkadaşının ailesiyle tanışmaya gideceğiz.hayırlı bir iş için :51:

yarında kocişten bana sıra gelmez zatiii:41:
pazartesi görüşürüz o zaman tatlım
evet ya yarım saatler bizi kurtarmaz.
benim gözüm korktu vallahi...:52:
120 dakikaları duyunca...:18::18::18:

Bazen öyle oluyor canım. Niyetleniyorsun ama olmuyor. Takma kafana bugün olmazsa yarın olur. Bunlar zamanla olacak şeyler dün benimde hiç niyetim yoktu ama sırf haftaya cumaya liste olcak sonuncu olmayayım diye yarım saat yaptım. Ama sanırım bu yarım saatlerde işe yaramayacak 120 dk yapan bile var :1::1:
ewet canlar galiba şimdilik özlem birinci o 2 saat yürüdü ve daha yapıcaktı dün onunki 120 dakyıda geçmiştir
bende az önce 30 dk lık kısa bir egzersiz yaptım...:51:
:nazar::nazar:

Gunaydin
Lady ler keyifler nasil bugun... Gune erken baslamak cok keyifli alisiyorm artik:12:
saol canım eşim nöb evde işler çok onları yapıcam hava güzel çocuklarla yürüyücem

Selam kızlarr ..
Erkenden kalktım kahvaltımı yaptım, kitap bilem okudum duyurulurr ...
masallah sana

Benim de öyle oluyor betül ama ben

tünaydın kızlar işim çok eşim nöbetçi
birsürü bulasık var yıkıycam ev süpürücem halı çırpıcam perde yıkıycam cam silicem kova doldurucam bebeleri yıkıycam çamaşırlarla uğrasıcam
bide hava güzel yürüyecem
evde sporumu yapıcam güne sirkeli suyla basladım
1kk peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin ve çay az az 2 saatte bir yemek yiycem
bu hafta birinci olmalıyım
çok kilo vercem insallah
birinciliği özlemişim olucam inşallah
kızlar benim ortim kim hilal hemen cevap bekliyorum
onuda hemen gaza getiriyorum

şimdilik bana müsada kulaklığı takıp zayıflama telkinimi dinleyim hareketli müziklerle birsürü işlerimi görüyüm bolcada oynar hotlar zıplarım 1. olucanm dedim ya kızlar :34::34::34:

aa bu arada dünkü kaçağım ilk ve sondu söz veriyorum cezamı kendim kestim bugün 2 saattende çok spor yapıcam

Evet kızlar sonuçlarımız açıklanmışş ..
Grup derecelerinde 1. olmakla beraber iki de bireysel derecemiz var, çok tebrik ederim sizi ..

*** 13. Takım 242. Etap ***

Balkaymak: ( 71.6 / 72.7 / -1. 1 / -1.54 % )
Betüld: ( 64.8 / 63.7 / 0.9 / 1.70 % )
Eski_bir_masal : ( 61.1 / 61.4 / -0.3 / -0.49 % / )
LaydLiNe: ( 80.7 / 79.3 / 1.4 / 1.73 % )
Mutedeyyin: ( 72.1 / 72.1 / 0.0 / 0.0 % )
Ozlew_19: ( 71.8 / 70.4 / 1.4 / 1.95 % )
tatLi : ( 63.4 / 62.0 / 1.4 / 2.21 ) Yeni üye Hedef :55
Ysfmir: ( 61 / 59.8 / 1.2 / 1.97 % )
Takım Ortalaması : 0.94 %

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
7. takımdan.............kırmızıgül.................4.89%
İKİNCİ
13. takımdan.............tatli......................2.21%
ÜÇÜNCÜ
13. takımdan.............yasmir .....................1,97%

Yorumlara geleyimm ..

Özlem ; Bu hafta hep geç saatte yemenin ne ufak tefek kaçamakların sonucunda baya artı olarak döndü .. Nedeni belli ..

Betül; Valla o kadar kaçamağa tebrik ettim harika kilo verdin demek ki neyi öğrendik kaçamak mı yaptım atıyoruz kendimizi dışarı buzların içinde yürüyoruz oynuyoruzz ..

Ben ; Bana ne desek boş yemeyip yemeyip şişiyorummm :47::47:

Ebru ; Maşallah birden hem kahveyi bıraktın hem yemeni düzene koydun, tamamen kaçamaksız bir haftaydı ve regl dönemine rağmen çok güzel kilo verdin. Regl olmasaydın muhtemelen derecelerden biri de sen olacaktın.

Özlem ; İyi sıktın bu hafta kendini ama güzel verdin, kaçamaklarını ertesi günde telafi ettin ne yaptın ne ettin verdin valla tebrik ettim ..

Gönül ; Listeye dereceden giriş yaptın direk pek hızlıyız bakıyorum da, senin de kaçamakların oldu ama hep telafi ettin demek ki neymiş kaçamak yaptıysak telafisini de yapacağızz ..

Derya; Bu hafta yoğunluk falan derken zihinden sporların da etkisiyle pek güzel kilo verdin maşallah ..

Umarım haftaya yine 1.liğe oynarızz ..

teşekkürler canımmm
:54::54::54::54::54:

ay magazin izliyorum bi an bülent ersoy geçti ve yeni imajıyla beni korkuttu o neydi öyle yaaa:53:

Evet kızlar sonuçlarımız açıklanmışş ..
Grup derecelerinde 1. olmakla beraber iki de bireysel derecemiz var, çok tebrik ederim sizi ..

*** 13. Takım 242. Etap ***

Balkaymak: ( 71.6 / 72.7 / -1. 1 / -1.54 % )
Betüld: ( 64.8 / 63.7 / 0.9 / 1.70 % )
Eski_bir_masal : ( 61.1 / 61.4 / -0.3 / -0.49 % / )
LaydLiNe: ( 80.7 / 79.3 / 1.4 / 1.73 % )
Mutedeyyin: ( 72.1 / 72.1 / 0.0 / 0.0 % )
Ozlew_19: ( 71.8 / 70.4 / 1.4 / 1.95 % )
tatLi : ( 63.4 / 62.0 / 1.4 / 2.21 ) Yeni üye Hedef :55
Ysfmir: ( 61 / 59.8 / 1.2 / 1.97 % )
Takım Ortalaması : 0.94 %

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
7. takımdan.............kırmızıgül.................4.89%
İKİNCİ
13. takımdan.............tatli......................2.21%
ÜÇÜNCÜ
13. takımdan.............yasmir .....................1,97%

Yorumlara geleyimm ..

Özlem ; Bu hafta hep geç saatte yemenin ne ufak tefek kaçamakların sonucunda baya artı olarak döndü .. Nedeni belli ..

Betül; Valla o kadar kaçamağa tebrik ettim harika kilo verdin demek ki neyi öğrendik kaçamak mı yaptım atıyoruz kendimizi dışarı buzların içinde yürüyoruz oynuyoruzz ..

Ben ; Bana ne desek boş yemeyip yemeyip şişiyorummm :47::47:

Ebru ; Maşallah birden hem kahveyi bıraktın hem yemeni düzene koydun, tamamen kaçamaksız bir haftaydı ve regl dönemine rağmen çok güzel kilo verdin. Regl olmasaydın muhtemelen derecelerden biri de sen olacaktın.

Özlem ; İyi sıktın bu hafta kendini ama güzel verdin, kaçamaklarını ertesi günde telafi ettin ne yaptın ne ettin verdin valla tebrik ettim ..

Gönül ; Listeye dereceden giriş yaptın direk pek hızlıyız bakıyorum da, senin de kaçamakların oldu ama hep telafi ettin demek ki neymiş kaçamak yaptıysak telafisini de yapacağızz ..

Derya; Bu hafta yoğunluk falan derken zihinden sporların da etkisiyle pek güzel kilo verdin maşallah ..

Umarım haftaya yine 1.liğe oynarızz ..

İşte bizim grup. Geçen hafta 3. ydük. Demek ki azmin elinden hiç bişey kurtulmuyor. Gönül ve Derya'yıda ayrıca kutluyorum. Tebrikler kızlar. Helal olsun bize $a%20(104).gif

tünaydın kızlar işim çok eşim nöbetçi
birsürü bulasık var yıkıycam ev süpürücem halı çırpıcam perde yıkıycam cam silicem kova doldurucam bebeleri yıkıycam çamaşırlarla uğrasıcam
bide hava güzel yürüyecem
evde sporumu yapıcam güne sirkeli suyla basladım
1kk peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin ve çay az az 2 saatte bir yemek yiycem
bu hafta birinci olmalıyım
çok kilo vercem insallah
birinciliği özlemişim olucam inşallah
kızlar benim ortim kim hilal hemen cevap bekliyorum
onuda hemen gaza getiriyorum

Oooooo sen geç kalmışsın Gülçin'cim. Ben kalktım erkenden işin yarısı bitti. Şimdi mola verdim. Birazdan devam. Yap yap bitmiyor anacım bu iş. Benmi mıymıntıyım işmi çok anlamadım. Yaklaşık iki saattir banyoyla uğraşıyorum. Uğraşmama değdi ama gıcır gıcır oldu banyo benide bitirdi. Çok yoruldum........

şekerçiklerrr

Ne güzel bişeymiş bunlar :1::1:

şekerçiklerrr
inşallah canım bol spor yapalım

İşte bizim grup. Geçen hafta 3. ydük. Demek ki azmin elinden hiç bişey kurtulmuyor. Gönül ve Derya'yıda ayrıca kutluyorum. Tebrikler kızlar. Helal olsun bize Eki Görüntüle 339771

Oooooo sen geç kalmışsın Gülçin'cim. Ben kalktım erkenden işin yarısı bitti. Şimdi mola verdim. Birazdan devam. Yap yap bitmiyor anacım bu iş. Benmi mıymıntıyım işmi çok anlamadım. Yaklaşık iki saattir banyoyla uğraşıyorum. Uğraşmama değdi ama gıcır gıcır oldu banyo benide bitirdi. Çok yoruldum........

Ne güzel bişeymiş bunlar :1::1:
ebrucum ev işi yap yap bitmez bende kızı yıkadım işleri azalttım
şimdi ara öğünümü yaptım 4 yk yoğurt bol pulbiber ve naneli bide yeşil çayımı içiyim
etrafı süpürücem sonrada oğlanı yıkıycam yarınada yemek yapmam lazım
banyoyuda güle güle kirlet
:1::1::1:
daha epilasyon yapıcamda aycangülün verdiği tarihede bişey kalmadı beklesemmi yapsam mı tereddütteyim
insan evli olunca tam uygulayamıyo bu tarihleri yav....

bu arada kilo verme telkini dinliyorum yeni katılan arkadaslar var onlarda indirip dinleyebilirler bilinçaltına mesj yolluyomuş kilo verme yemek az yemeyle ilgili tavsiye edrim kızlar

Merhaba kizlar

Resimlere yaptigini guzel yorumlar iciin tesekkurler:)
Evet resimler pek belli olmuyo kilo acisindan karanlik flan ama olsun:)

Gerci kilomu pek gostermedigimi soyluyorlar ama bence oyle degil
Yuzum disinda, yuzumden hic belli olmuyor kilom ama zayifladikca insanin yuzu de guzellesiyo normalde de cok genis olmasa bile:)

Gulcin boyum 1.60-62 civari
Orda dugunde topuklu var
Kilom 69ken 42 beden giyiyordum simdi 40 oluyo
Sun anda giydigim kot 31 beden ama bol geliyo su an 30 almam lazim ama daha zayiflamayi bekliyorum
58ken falan da 38 giyiyorum ama dar kalipli olmamasi lazim , darsa 40 fln iste

Kizlar Birincilik icin alkisss:46:
Derya ve gonul sizi de kutluyorum, supersinizz:nazar:

kızlar bugünkü sporum
40 dak yürüyüş
30 dak plates
35 dak leslie
50 mekik
100 oklava harekati
100 sağ 100 sol kalçayı duvara yavaşça vurdum
toplamda120 dak oldu bugün
ewet gelelim akşam kaçamak yaptım zabıtlar kimdeyse tutsun ceza istiyorum
2 lokum
biraz irmik helvası
ve 1 elma çok kaçamak yaptım
bunlar bana:47::47::47::47::47::47::41::41::41::57::57::57::57::57:
cezama razıyım

mASALLAH Masallah spor icin:nazar:Kesin haftanin sportwoman birinciligi snn olur cnm,:9:son anda gaza gelipte sollayan olmazsa:9:
Kacamaklarina bisey demiyorm zaten sn biliyorsun:34:

Bu arada bugün ki sporumu yazmadım.

30 dk (Leslie + zumba)

evet sporumu yaptiiimm :32:
leslie 4 mil
esnemelerle beraber 55 dakika

kizlar dikkat ediyor musunuz bilmiyorum ama aklima gelmisken soyliyim
spora baslarken de bitirirken de esneme hareketlerini yapin mutlaka cok faydali
baslarken vucut isiniyo incinme sakatlanmalari onler
bitirirken hele super bayiliyorum insan spor yapmis gibi degil de uyumus uyanmis gibi oluyorum ben bir mahmurluk cokuyoo :1:

leslie 4 mil yaptim mesela onun bitiminde esneme hareketi yok ama 5. milin sonunu acip ordan yapiyorum.:21:

Bazen öyle oluyor canım. Niyetleniyorsun ama olmuyor. Takma kafana bugün olmazsa yarın olur. Bunlar zamanla olacak şeyler dün benimde hiç niyetim yoktu ama sırf haftaya cumaya liste olcak sonuncu olmayayım diye yarım saat yaptım. Ama sanırım bu yarım saatlerde işe yaramayacak 120 dk yapan bile var :1::1:

bende az önce 30 dk lık kısa bir egzersiz yaptım...:51:

:46::46:Ne guzel hafta sonu enlerini secme onerim ise yaradi gibi gorunuyor :8: :nazar:
Az diye dusunmeyin kizlar zamanla artiricaz insAllah bunlar guzel baslangic:124:

dünkü menüm.

1 bardak sirkeli su

sabah
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
kk kadar beyaz peynir
yarım sahanda yumurta tereyağlı
5 zeytin
1 bardak şekersiz çay

ara
1 mandalina

öğle
1 kase terbiyeli köfte
1 dilim k.ekmek

akşam
yarım kase kereviz çorbası
4 yk nohut yemeği
3 köfte
salata
1 kandil simidi
1 yk irmik helvası

1,5 litre su
spor yok

Hayatim aksam menun cok agir mumkunse tek cesit beslenmeye calis dengeni kurunca ikinci yemegi ekleyebilirsin zamanla,
suan icin tek cesitte zorlaniyorsan ya bir porsiyon salata yogurt yada ayran dene, ise yaradigini goreceksin ;)

Son düzenleme:
bu arada kilo verme telkini dinliyorum yeni katılan arkadaslar var onlarda indirip dinleyebilirler bilinçaltına mesj yolluyomuş kilo verme yemek az yemeyle ilgili tavsiye edrim kızlar

Nerden indirdin gulcin
Link verebilir misin?

yeşil çayımı yumumlayım bol limonlu şifa niyetine eriyin kilolar eriyin:7::7::7::7::7:

işlerimi tamamlayım buralardayım hala uğrarım ara ara sonrada spor

Kizlar dun yazmistim patages yiycem diye ana az yedim dediginiz gibi
Yaninda da bit iki catal peynir yiyip cay ictim ztn sadece.
Gec yedigim icin iki ogun yapicam bugun yine
Aksama balik yiyim hem protein dengeler

işlerimi tamamlayım buralardayım hala uğrarım ara ara sonrada spor

Ben de disari cikicam simdi
Avm ye gidicem orda biraz huruyus fln ama o spor sayilmaz aksam gelince yaparim bir seyler
Telkine de bakicam bir ara sagol

Grsrz kizlarr

inşallah canım bol spor yapalım

ebrucum ev işi yap yap bitmez bende kızı yıkadım işleri azalttım
şimdi ara öğünümü yaptım 4 yk yoğurt bol pulbiber ve naneli bide yeşil çayımı içiyim
etrafı süpürücem sonrada oğlanı yıkıycam yarınada yemek yapmam lazım
banyoyuda güle güle kirlet
:1::1::1:
daha epilasyon yapıcamda aycangülün verdiği tarihede bişey kalmadı beklesemmi yapsam mı tereddütteyim
insan evli olunca tam uygulayamıyo bu tarihleri yav....

Teşekkürler canım. Aynen dediğin gibi yap yap bitmiyor. Çalışınca daha zor geliyor. Tatil demek benim için ev işi demek :)) Bak sana ne söyleyeceğim. Ben farkında olmadan epilasyonumu aycangülün tarihlerine denk getirmişim. Gerçekten büyük tesadüf. Bende diyorum ki bak ne kadar güzel azaldı. Bacaklarıma nerdeyse 2 ay olacak daha yeni yeni çıkmaya başladı. Sanırım 9 şubattı sonraki tarih. Benim yine regl sonrasına geliyor. Şanslıyım yani. Ama gerçekten çok işe yarıyor. Tavsiye ederim.

Back
X