• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar tekrar günaydın uyku düzenim mahvoldu ya akşam ayrıca 4 mil leslie yaptım 50 dak
oğlanı 23 de yatırdım 00.30dan sonra mızlanmaya basladı kalktık 2.30 da geri yattı 3.00de uyudu
6.30 da eşime kalktım 8.00 de geri yattım 10.10 da kalktım deliricem napıyım ya bu arada spor 330 dak oldu sabah kilom hala 56.5
daha bugün bişey yapmadım kızım okula baslıyo bu dönem öğlenci 13 de gidip 17 de çıkıcak bende havalar iyi oldugunda 16 da evden çıkıp 1 saat dışarda yürüyüm diyorum bakalım

işler beni bekler öğladen sonra gelirim kolay gelsin herkese kızlar

Kızlar bende kendimi tanıtayım biraz sizlere adım melis 19 yaşındayım istanbulda yasşıyorum bekarım öğrenciyim üniversite 2. sınıftayım psikolojı okuyorum aşk hayatım durgun.Kimse yok :))
Ailem, arkadaşlarım ve kadınlar kulübüyle çok mutluyum.

Günaydın kızlar:3:
sınava giremedim eşim evde.... benimde başım davul gibi acayip... bi kendime gelemdim yine grip mi olcam ne:18:

Kızlar bende kendimi tanıtayım biraz sizlere adım melis 19 yaşındayım istanbulda yasşıyorum bekarım öğrenciyim üniversite 2. sınıftayım psikolojı okuyorum aşk hayatım durgun.Kimse yok :))

Memnun oldum.
Hoşgeldin aramıza...
Bende Melek 23 yasındayım.Evliyim.Bursadayım.Bir oğlum var falan filan :1:

ne çok yeni üyemiz olmuş... tkip edemedim valla... hepsi hoşgelmiş:16:

Bugun iyi hissetmiyorm ben kendimi ya ufff:31::25:
Cnm hicbisey yapmak istemiyor cnm ck skkin :5:

memnun oldum melis
hayırdır gönül neyin var

sınava giremedim eşim evde.... benimde başım davul gibi acayip... bi kendime gelemdim yine grip mi olcam ne:18:
dikkat et özlem peki deneme sınavımıydı okul öncesi eğitim için miydi girmemişsin ya problem olmaz inşallah

kızlar kaçamak yapmamak için kendimi zor tutuyorum
kjahve içiyorum günde 2 fincanı geçirmemeye çalışıyorum bide diş fırçalıyorum o anlık işe yarıyo
buzdolabının üstüne şunları yazıp astım
-dur biraz düşün canın ne istiyorsa tadını zaten biliyosun
-hani ayın 22 sine 53 kilo olucaktın?
-kahve iç dişini fırçala
-balkona çık temiz havayı doya doya içine çek
-temizlik yap çocuklarla oyna müzik dinle dahada olmadı yat uyu
-ne yaparsan yap yemeğe saldırma kaçamak yapma
-üstüme olmayan 1 pantolon ve 1" eteğide kardolaba astım bakınca iştahım kaçsın diye:9::9::9:

kızlar tekrar günaydın uyku düzenim mahvoldu ya akşam ayrıca 4 mil leslie yaptım 50 dak
oğlanı 23 de yatırdım 00.30dan sonra mızlanmaya basladı kalktık 2.30 da geri yattı 3.00de uyudu
6.30 da eşime kalktım 8.00 de geri yattım 10.10 da kalktım deliricem napıyım ya bu arada spor 330 dak oldu sabah kilom hala 56.5
daha bugün bişey yapmadım kızım okula baslıyo bu dönem öğlenci 13 de gidip 17 de çıkıcak bende havalar iyi oldugunda 16 da evden çıkıp 1 saat dışarda yürüyüm diyorum bakalım

Cidden uyku bölününce çok kötü oluyor gülçin kilonun da onunla alakası olabilir.
Kızın da okula başlayınca daha rahat olur.

Ben de hilal 21 yaşındayım.
Fen bilgisi öğretmenliğinde okuyorum :)

Aman dikkat et Özlem kendine sen de hasta olma ..

ne çok yeni üyemiz olmuş... tkip edemedim valla... hepsi hoşgelmiş:16:

Maşallah pek aktifiz son zamanlarda .

Hayırdır gÖNÜL NEYİN VAR Kİ ?

kızlar kaçamak yapmamak için kendimi zor tutuyorum
kjahve içiyorum günde 2 fincanı geçirmemeye çalışıyorum bide diş fırçalıyorum o anlık işe yarıyo
buzdolabının üstüne şunları yazıp astım
-dur biraz düşün canın ne istiyorsa tadını zaten biliyosun
-hani ayın 22 sine 53 kilo olucaktın?
-kahve iç dişini fırçala
-balkona çık temiz havayı doya doya içine çek
-temizlik yap çocuklarla oyna müzik dinle dahada olmadı yat uyu
-ne yaparsan yap yemeğe saldırma kaçamak yapma
-üstüme olmayan 1 pantolon ve 1" eteğide kardolaba astım bakınca iştahım kaçsın diye:9::9::9:

Yapma yapma sonra pişman oluyoruz gülçin ..

Selam kızlar..
Nasılsınız?

Sabahtan beri ev işi, öldüm geberdim ya...
Niyetliyim bugün...
Kendime ayrı, evdekilere yarı yemek yaptım.

Şimdi oğlanı uyuttum, bende yatıcam azcık.
Yatmadan bakayım dedim ama kimsecikler yok :1:

Selam kızlar..
Nasılsınız?

Niyetliyim bugün...

İyiyim iyiyim pek sportifim.
Kalktım dışarı çıktım bir kaç bir şey hallettim.
Geldim pilates yaptım etrafı topladım yemek yedim şimdi 1 saat bekliyorum bir spor daha yapacağımm.
İyi uykularr ..

Geldim pilates yaptım etrafı topladım yemek yedim şimdi 1 saat bekliyorum bir spor daha yapacağımm.
İyi uykularr ..

Ay maşaallah.. benim hiç spor yapasım yok :50:

Yapmadıkça yapılmıyor Melek yapınca da bırakasın gelmiyor hele pilatesi artık spor olarak görmüyorum resmen dinlenip rahatlıyorum bir bakıyorum 1 saat geçmiş ..

Ya nasıl yapıyorsun platesi..
Ben sinir oluyorum ya :41:

Cidden uyku bölününce çok kötü oluyor gülçin kilonun da onunla alakası olabilir.
Kızın da okula başlayınca daha rahat olur.

Ben de hilal 21 yaşındayım.
Fen bilgisi öğretmenliğinde okuyorum :)

Aman dikkat et Özlem kendine sen de hasta olma ..

Maşallah pek aktifiz son zamanlarda .

Hayırdır gÖNÜL NEYİN VAR Kİ ?

Yapma yapma sonra pişman oluyoruz gülçin ..
YAPMADIM YAPMIYCAM HİLAL
Selam kızlar..
Nasılsınız?

Niyetliyim bugün...

iyidir senin durumla aynı bolca ev işi ayrıca bugün maya günüymüş sacıma ve yüzüme maya sürdüm 10 -dak sonra yıkıycam 1 saattir çok kötü kokuyorum

İyi uykularr ..
masallah hilal ben daha yapamadım

Yapmadıkça yapılmıyor Melek yapınca da bırakasın gelmiyor hele pilatesi artık spor olarak görmüyorum resmen dinlenip rahatlıyorum bir bakıyorum 1 saat geçmiş ..
aynen bende çok seviyorum rahatlıyo bana 1 saat çok yarım saat dinlenmeden yapıyorum

bende ara öğün yapıyodum uffffff pufffffffffff daha yemek yapıcam ev halkına sular gelsin bulaşıkta var

Ya nasıl yapıyorsun platesi..
Ben sinir oluyorum ya :41:

Melek bir ara ben de sıkılıyorum gibi hissetmiştim ama şimdi spor değil gevşeme gibi görüp kendimi bir bırakıyorum neredeyse üzülüyorum bitince :1:
Hele o bacaklarımın açılması nasıl bir rahatlık

aynen bende çok seviyorum rahatlıyo bana 1 saat çok yarım saat dinlenmeden yapıyorum

Kendine göre ayarla tabi gülçin benim çok hoşuma gittiği için böyle yapıyorum.
Zamanla 1.5 saate de çıkarabilirim.

hilal aycangül bugünden sonra hiç bir tarif vermemiş saç ve cilt için yapılmıyomu dolunay küçüldüğü olduğu için yoksa ekliyomu sen takip ediyosun diye soruyum dedim

Back
X