• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Su menüsünü utançla sunar:

kıymalı börek birazcık :((
çay
et dürüm
az patates kızartma fırında

tek öğün yedim acayip saçma besleniyorum 2 gündür yarın sarsılıp kendime geleceğim :(((( Bu arada iki gündür çok yoğunum bilgisayarımı açamadım bile kusura bakmayın...

melis hoşgeldin aramıza...

ilk gün menün evet biraz ağır olmuş ama kednini düzelteceğine inanıyorum
bende bu yolun başındayım.
daha menülerimi tam oturtamadım ama sağolsun arkadaşlarım burda bana çok destekçi.
takımımız sayesinde başaracağız...

ne güzel anlatmışsın hemen bi tane yapasım geldi:1:
hoşgeldin bu arada ben özlem...

memnun oldum elif bende :3: ve
hosbuldum..
bir sey sormak istiyorum acaba attigimiz mesajlarin sayisini yazacakmiyiz? :26:

çay
et dürüm

tek öğün yedim acayip saçma besleniyorum 2 gündür yarın sarsılıp kendime geleceğim :(((( Bu arada iki gündür çok yoğunum bilgisayarımı açamadım bile kusura bakmayın...

Hem borek hem durum hem patates :20:
Hmm ve de tek ogun..

Baska yorum yok..:19:

Diycektim ki..

utanc deme
Yedin di mi artik gecti
Yedikten sonraki pismanligi motive olarak dusunebilirsiniz ama bence olumsuz etki birakiyo
Ben kacamak yaparken sunu diyorum kendime bak yiyeceksen karar ver ye sonra yok efendim soyle boyle deme:))

Yarin telafi et SU 24 saatte depolaniyo
Bir gunun butun haftanin emegini calmasina izin verme arkadasim
Yarinin super olsun bak, bekliyoruzz:46:

memnun oldum elif bende :3: ve
hosbuldum..
bir sey sormak istiyorum acaba attigimiz mesajlarin sayisini yazacakmiyiz? :26:

Evet elif bugn pazar oldugu icin yazmadik ama diger gunler yaziyoruz
İster her mesajinin baslik kismina sayi yaz
Yok ben ugrasamam onunla dersen gun sonunda say hepsini mesaja yaz.

Melis senin de dikkatine:)

Tebrikler nasıl başardın bilmiyorum ama çok güzel bir başarı 1 ay bile olmadan 4 kilo vermek sakın kilo verdim diye gaza gelip yemene dikkat etmemezlik yapma
tesekkur ederim sutlu :42:
ben cok zor kilo veren biriyim normalde hem pko var hem metabolik sendrom :52:
ama azmettim ve doktorum ne diyorsa yaptim herseyin basi saglik olunca totom tutuştu :9::9::9:

Çok güzel bir menü spor ve ara öğünde olsa daha güzel olacak bence.Birde kendi menüme bakıyorumda özenmemek elde değil hehehhe kıskandım :):)

tesekkur ederim daha yolun basindayim insaallah hep boyle devam ederim sizlerde yanimda olunca ohhh :21:
ara ogun yiyemiyorum saglik sorunlarimdan dolayi metabolizmami resetliyor doktorum metabolik balans uyguluyorum

hmm anladim :)
o zaman simdi ben pazar gunu attiklarimi yazacagim tesekkurler:42:

iyi geceler arkadaşlar
ben yatıyorum ...

5 subat 2012 mesaj sayisi: 15

burada olmaktan cok zevk aldim hepinize tesekkur ediyorum iyi geceler:42:

GunayDiin citirllaaar:21:
Bomba gibi baslayalim haftaya

Kacamak yapanlar yapmayanlar hepsi geride kaldii:24:

günaydın....bol sporlu kaçamaksız bir hafta diliyorum..ve cumaya 1. lik gelsin yine diyorum..

Günaydın Kızlarrr ..
Erkenden kalktım geldim diyordum ama Derya benden önce gelmiş :1:

teşekkür ederim :) aksam değilde öğle mı yesem ?

Öğle yiyebilirsin ama her zaman da yeme bence meyveyi 2 tane, bir de regl dönemim demiştin, bu dönemde metabolizma 2 kat hızlı çalıyor, eğer dikkat edersen daha fazla kilo verirsin aklında bulunsun.

We ikinci part sporumu yaptim:nazar::nazar:
45 dk leslie 3 mil+15 dakkalik(2.mil tekrari)+ 15 dakika egzersiz 400 ip atlama

:nazar::nazar::nazar:
Ayagim koptu sanki nasi acio, burkuldu ustune basamiom :31:
Herkese guzel geceler diliyorum, Allah in izniyle yarin gorusmek uzere gelecegin citirlari:9:

mSJ sayim :11

Uff benim de her yerim ağrıyor :1:

slm kıslar nasılsınız....
dersane falan derken giremedim hafta sonu ama bu hafta menülerim ve ben geliyoruz inşallah artık... yarın sabahtan deneme sınavım var ama öğleden sonra gelirim mutlaka... eşim de hasta biras o işe gitmesse denemeyede giremem büyük ihtimal:31: bu aralar herşey üstüste geldi bende ....

Cidden zormuş Özlemcim kolay gelsinn ..

Öncelikle ben elif değil melis canım.Zayıflamaya çalışıyorum ama doğru değil ve ne kadar çabalasamda olmuyor yanlış yapıyorum sanırım sizinle beraber düzeltmek istiyorum yemek yeme tarzımı inşallah azim ve bu kararlada başaracağım.

İsimleri karıştırdım kusura bakmaa :26:
Dün geride kaldı yarın yeni bir gün yeni bir hafta ve güzel menüler seni bekliyor.

çay
et dürüm

Su ne yaptın sen bir karataycıya hiç yakışıyor mu ?
Elektrikli sandalyeni diğer tarafa yollarım :1:

Alışamadım daha bunu söylemeye yeni üyelere teşekkür ederim betül :17::17:

günaydın....bol sporlu kaçamaksız bir hafta diliyorum..ve cumaya 1. lik gelsin yine diyorum..

Günaydınn ..
İnşallah yine 1.yiz bu hafta tabi umarım ben de veririm kilo!

Günaydın arkadaslar..
Telden girdiğim için ya ilk sayfa ya da son sayfayı görüyorum 7500 kusur sayfa olduğu için tek tek geçmem lazım :( o yüzden diğer sayfaları okuyamadım :((

Öğle yiyebilirsin ama her zaman da yeme bence meyveyi 2 tane, bir de regl dönemim demiştin, bu dönemde metabolizma 2 kat hızlı çalıyor, eğer dikkat edersen daha fazla kilo verirsin aklında bulunsun.

Ya aslında haklisin doktorumda yemek zorunda degilsin günde bir elma muhakkak ye ama diğer 2 meyveni yemek zorunda degilsin demişti :) dikkat etcez artık ;)

[1] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[2] Zeytin (Siyah) 9 GRAM 18.63
[3] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[4] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
Toplam : 165.63 kal.
Güzeller güzeli kahvaltımla geldim bu sabah.Öğlen ve akşamda güzel olursa deymeyin keyfime.:nazar:

Günaydın arkadaslar..
Telden girdiğim için ya ilk sayfa ya da son sayfayı görüyorum 7500 kusur sayfa olduğu için tek tek geçmem lazım :( o yüzden diğer sayfaları okuyamadım :((

Ya aslında haklisin doktorumda yemek zorunda degilsin günde bir elma muhakkak ye ama diğer 2 meyveni yemek zorunda degilsin demişti :) dikkat etcez artık ;)

Günaydınlar :))

Toptan günaydın hanımlar :1:

Bende 26 yaşındayım istanbulda yasıyorum evliyim henüz bebeğim yok ( insaallah olur dua edin) Allah seninde evlatlarını bagislasin ağız tadiyla büyüt :)
İnan bana doğumda alınan kilolar gözüme hiç gözükmüyor tatlı kilo diyorum onlara ;) Rabbim bana da versin de bende o kiloları sizlerle burada tekrar vereyim :))
saol canım darısı başına o zaman

evet Elif..
Ara Ogun yiyemiyorum doktorum 3 ana Ogun olarak belirledi diyetimi bazı saglık sorunlarımdan dolayı o yüzden meyvemi proteinle birlikte ana öğünlerde alıyorum..
6 dan sonra icin dikkat ederim ve birde hafta da 140-150 dk yürüyorum
anladım doktor kontrolündesin ama meyvayı sabah yada öğlene atrarsan ii olur

We ikinci part sporumu yaptim:nazar::nazar:
45 dk leslie 3 mil+15 dakkalik(2.mil tekrari)+ 15 dakika egzersiz 400 ip atlama
masallah ne kadar spor yapmışsın kaç dak oldu kız hemen yaz

slm kıslar nasılsınız....
dersane falan derken giremedim hafta sonu ama bu hafta menülerim ve ben geliyoruz inşallah artık... yarın sabahtan deneme sınavım var ama öğleden sonra gelirim mutlaka... eşim de hasta biras o işe gitmesse denemeyede giremem büyük ihtimal:31: bu aralar herşey üstüste geldi bende ....
basarılar özlemcim kolay gelsin görüşürüz

Günaydın Kızlarrr ..
Erkenden kalktım geldim diyordum ama Derya benden önce gelmiş :1:

:nazar::nazar::nazar:

Uff benim de her yerim ağrıyor :1:

Cidden zormuş Özlemcim kolay gelsinn ..

İsimleri karıştırdım kusura bakmaa :26:
Dün geride kaldı yarın yeni bir gün yeni bir hafta ve güzel menüler seni bekliyor.

Su ne yaptın sen bir karataycıya hiç yakışıyor mu ?
Elektrikli sandalyeni diğer tarafa yollarım :1:

Alışamadım daha bunu söylemeye yeni üyelere teşekkür ederim betül :17::17:

Günaydınn ..
İnşallah yine 1.yiz bu hafta tabi umarım ben de veririm kilo!

Günaydın arkadaslar..

Günaydınlar :))
günaydın kızlar

Back
X